12 goda råd för att reducera strålning

6
Smartphone. Foto: Pexels @ Pixabay.com
Smartphone. Foto: Pexels @ Pixabay.com

Cirka fem procent av alla människor drabbas negativt av den elektromagnetiska strålningen från nätverk och mobiler. Besvären yttrar sig på lite olika sätt. En del får huvudvärk, andra yrsel och illamående, sveda och en brännande känsla i huden, kramper eller dåligt minne.

Text: Sissel Halmøy, Folkets strålevern i Norge | Översättning: Madeleine Lidman 

Några råd som reducerar strålningen

1. Vänta med att lyfta telefonen till örat, tills du ser att samtalet har gått fram.

Strålningen från telefonen är betydligt högre när du försöker ringa någon, men den reduceras betydligt när samtalet är framkopplat.

2. Begränsa användningen av mobiltelefonen i bilen

Mobiltelefonen bör helst vara i flygplansläge i bilen eftersom bilens metallkaross reflekterar strålningen och därmed förstärker den. Karossen fungerar också som en skärm, så mobiltelefonen måste vara på maximal effekt, för att kunna nå ut genom metallen och till basstationen. I vissa bilar kan du beställa en “premiumtelefon”. Då får du ett tvillingkort i instrumentbrädan och en utvändig antenn. Strålningen hamnar då utanför – och du inuti bilen.

3. Använd hörlurar eller högtalarfunktionen

Det är bäst att använda mobiltelefonen i högtalarläge och ha den så långt bort från kroppen som möjligt. Strålningen till huvudet reduceras avsevärt när du använder hörlurar, men kopparsladden på vanliga öronproppar verkar ledande på de elektromagnetiska strålarna och överför dem till huvudet. Det finns hörlurar med luft de sista 10–15 cm och det rekommenderas. Trådlösa öronproppar är en dålig idé eftersom de strålar mycket och på kort avstånd från hjärnan.

4. Undvik att ha din telefon liggande vid sängen eller i sovrummet på natten

Telefonen avger elektromagnetiska strålar, ungefär var 20:e sekund. Det hämtar också uppdateringar, data och mer under natten. Det påverkar och stressar kroppen i onödan.

5. Använd telefonen endast för…

Läs hela artikeln i TV Hälsa

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Fredrik Eriksson
Gäst
21 juni 2020 kl 23:06

Finns många andra tips. Ladda upp rejält med c-vitamin,zink och D-vitamin för nu är 5G på gång. Mot 5G finns inget skydd. 5G har bevisat en skadlig effekt på allt mark och havslevande liv. 5G har bevisat en skadlig kalcificeringprocess på huden och kan på så sätt fungera på ett skadlig sätt ihop med ett eventuellt RNA-vaccin. 5G är igång hela tiden 24 timmar och det finns inget sätt att skydda sig på. Det enda sätter är att bygga en Faraday-cage i sovrummet, samt då att ladda upp med zink,c-vitamin och d-vitamin som hindrar kalcificeringsprocessen i kroppen. 5G har en reversibelt riktad mikrostrålning som i första hand (appropå vilddjurets märke9 påverkar huden några mm ner (dvs den kappillära process som reglerar kalcificeringsprocessen). I Wuhan, och i storstäderna i New York, mfl städer, så är 5G utbyggnaderna redan i full gång, så det här är ett enda stort massmord i det tysta med vårat medgivande. Såvitt jag vet är det ingen som upplyser massorna om 5G och strålningens katastrofal inverkan på sinnet (aggresivitet,rastlöshet,oro,)många orsaker som 5G är orsaken till. Rekommenderar Elana Freelands bok. Under an Ionized sky. Botemedel. 1.Faraday Cage (när 5G införs på bred front) nu är det bara uppvärmning för de globala krafterna. 2.C-vitamin,Zink,D-vitamin och Jod (om man känner symtom bild, börjar alltid i halsen eller struphuvudet). 3.Makrobiotisk diet eller, Gut Leak Syndrome-diet kan lindra. 4.Stäng av WIFI under natten. 5.Märket HappiEars har Faraday-påsar som man kan lägga sin telefon över natten. -Ja, den avlyssnas även när den är avstängd, transpondrar och dopplar, är hela tiden igång appr.5G. Det är därför det är 2 meters avstånd (Corona är så att säga en kullis) för den djupa staten, att ständigt veta vad vi tänker, vad vi är och vad vi ska göra,dvs en slags elektronisk neural programmeringsteknik, för AI-syften och implementering av 5G och 6G. 6.https://shieldapparels.com har produkter som kan lindra effekterna av Wifi och 4G och 5G. 7.Glöm inte att vitaminer och tarmhälsa är det viktigaste knepet att behålla lugnet i kampen om hälsan. I regel gäller det att ta 30 mg zink, 5000 IE-D-vitamin och 1 gram c-vitamin om dagen. D3 ska gärna tas med K-vitamin för att förhindra kalcificeringen av blodkärlen (och ej över 80 i D3). Om man känner symtombild, börjar alltid med hosta och ont i halsen, ska man prova att gurgla med 3 droppar nascent iodine (jod) i 30 sekunder (tillsammans med 25 ml… Read more »

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
16 juni 2020 kl 02:53

Tänkvärt och intressant, även om jag inte helt håller med, men min kommentar är för lång så det blir bloggpost strax.

Mikael Strömberg
Mikael Strömberg
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
17 juni 2020 kl 18:49

Varför håller du inte med? Det finns folk som är mer känsliga och mår dåligt. Du verkar inte vara någon av dem och avfärdar alltihop. Ditt ego överträffar dig själv.

Marie Andersson
Marie Andersson
Gäst
15 juni 2020 kl 23:10

hos rtk.se eller amak.se
heter “air tube handsfree” eller liknande

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
15 juni 2020 kl 22:39

“Airtubes” headset med luftslang finns hos RTK bland annat.
https://rtk.se/category.html/telefoner-och-tillbehor
Kalle Hellbergs företag Maxicom hade dem också förut liksom
Dr Mercolas webbutik.
Men lägst strålning får man naturligtvis när man inte använder
trådlöst alls.

Rolf Andersson
Rolf Andersson
Gäst
15 juni 2020 kl 20:34

Fråga
Hur hitta man headset/öronproppar med sista 15cm luftburen överföring/ vad kallas de?
mvh
Rolf Andersson