Forskare: 5G-teknik kan inducera coronavirus i hudceller

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 juli 2020
- Torbjörn Sassersson
Forskning på coronavirus med hjälp av 5G? Illustration: Pixxl Teufel.Licens: Pixabay.com
Forskning på coronavirus med hjälp av 5G? Illustration: Pixxl Teufel.Licens: Pixabay.com
Forskning på coronavirus med hjälp av 5G? Illustration: Pixxl Teufel. Licens: Pixabay.com

VETENSKAP. Sju forskare uppger att 5G millimetervågor kan absorberas av hudceller, vilka fungerar som antenner. Vågorna kan sedan producera coronavirus i biologiska celler.

Text: NewsVoice: Artikel är uppdaterad 26 juli

Informationen presenterades online på den ansedda forskningdatabasen PubMed (pubmed.ncbi.nlm.nih.gov) den 16 juli 2020 innan den drogs tillbaka den 24 juli i väntan på att publiceringen går i tryck.

Forskarna förklarar att DNA är uppbyggt av laddade elektroner och atomer som har induktorliknande strukturer. Dessa strukturer kan delas upp i linjära, toroida och runda induktorer. DNA-induktorerna kan alltså interagera med externa elektromagnetiska vågor och på det viset påverka cellerna. De externa vågorna kan bilda virusliknande strukturer såsom coronavirus. För att producera dessa virus i celler är det nödvändigt att våglängden för yttre vågor är kortare än cellens storlek, enligt studien.

Den ursprungliga sammanfattningen lyder bla:

ArcanumSkolan 2024

“In this research, we show that 5G millimeter waves could be absorbed by dermatologic cells acting like antennas, transferred to other cells and play the main role in producing Coronaviruses in biological cells.”

“Inductors interact with external electromagnetic waves, move and produce some extra waves within the cells. The shapes of these waves are similar to shapes of hexagonal and pentagonal bases of their DNA source. These waves produce some holes in liquids within the nucleus.

To fill these holes, some extra hexagonal and pentagonal bases are produced. These bases could join to each other and form virus-like structures such as Coronavirus. To produce these viruses within a cell, it is necessary that the wavelength of external waves be shorter than the size of the cell.

Thus 5G millimeter waves could be good candidates for applying in constructing virus-like structures such as Coronaviruses (COVID-19) within cells.”

Forskarna drar alltså slutsatsen att 5G millimetervågor kan vara bra kandidater för att konstruera virusstrukturer såsom coronavirus (som ger sjukdomen Covid-19) i celler.

Sammanställning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källa

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: 5G
 • Jag håller med dig Josef Persson och mycket intressant det du säger om vanligt synligt ljus.

  Jag har av Boris Aranovish , Människans Resurser AB köpt en apparat ” Monikor ” som använder sig av meridianer och akupunkturpunkter för att balansera energier i kroppen.
  Man kan också behandla symtom. Idag har jag behandlat min mans ögoninfektion.

  Jag läser en kurs om meridianer på distans hos Nordiskt Näringscenter. Jag har köpt en ljuspenna men har inte kommit än till hur man använder den.

  Det bästa med Monikor är att den spårar nästan 180 mikrober och eliminerar dem .
  I söndags var det webinar för oss som har Monikor med uppdatering av programmet.
  Vi kan nu kolla hur det är med vitaminer och mineraler och vi fick fyra frekvenser för covid-19.

  Boris visade oss testet av honom och jag minns att han hade en frekvens med det högsta värdet, de andra tre inte så mycket. Han säger alla människor har det i sig.

  Tyvärr är jag ingen fena på dataprogram så jag har inte installerat det nya än.
  Det ska bli spännande.
  I början av sommaren fick min man en fästing på låret och efter en knapp vecka syntes det i Monikor att han var belastad och han hade då också ont i kroppen. Tre korrigeringar mot borrelian och han blev bra.
  Det finns andra frekvensapparater men de har jag ingen erfarenhet av.
  Samt att jag undrar varför dessa terapeuter aldrig säger något ?

  Jag använder också andra tekniska hjälpmedel som Boris tagit hit. Treomed över 40 år och Aquatone sedan 2012. Små och lätta att använda.
  Med mycket små våglängder påverkar de cellmembranen, Treomeden och miljön runt cellerna, Aquatonen.
  Dessutom anammar jag Tibetansk självhealing som Boris lär ut. Det handlar om kvantfysik, kärnteori. Om man läser det förstår man att alla organ i kroppen har energi. Att vi inte bara har en fysisk kropp utan också en energetisk- och en informationskropp.
  Att man med sina tankar kan påverka sin kropp och hälsa.
  Det förstår jag utan att läsa om det. Jag vet att det fungerar.

  Jag har ju läst Hulda Clark som säger att vi blir sjuka av mikrober och föroreningar ( pollution ). Hon tillverkade också en zapper som med frekvenser dödar mikrober.
  Hon sa också Håll dig ifrån Isopropyl/propolene så får du aldrig cancer !
  Zapperns frekvenser är starkare än Treomeden och Aquatonen så därför kan man inte zappa hur mycket som helst för det har också negativ inverkan. Då hade jag inte råd att köpa zappern för 8000:-
  Erik Enby son bevisat att cancerpatienter har mikrober i blodet !

  När jag var belastad med mycket mikrober, borrelia, bältrosvirus, candida mm hade jag problem med elektromagnetisk strålning.

  Då kände jag inte Boris utan fick hjälp av en unik kvinna som botade med örter och balansering på distans Det med balanseringen förstod inte jag då. Jag brydde mig inte. Jag sa till vänner och bekanta att det var hokus pokus och fungerade. Det enda skolmedicinen erbjöd var att man var deprimerad och skulle äta antidepressiva.
  Jag klagade över mina tunga trädstockar till ben. Hon testade mig på distans och sa att jag hade för lite antioxidanter och skickade till mig lite tillskott. Efter den kuren har jag aldrig mer haft dessa tunga ben.

  Jag hade läst en artikel av Lena Dicksson i tidningen 2000-talets Vetenskap om att antibiotikan dödar inte 15% av bakterierna för de har ingen cellvägg, de är amorfa, och att örten ” Kattklo ” botar.
  Stort tack till Lena och Ingemar Ljungqvist. Det var Lena som tipsade om denna fantastiska terapeut Ann-Mari Funk.

  Jag var på ett möte med Ulf Brånell om cancer och träffade en man som led av elektromagnetisk strålning. Jag frågade hur det yttrade sig och han sa att somnade när han körde bil. Det löste han med att bättre isolera generatorn.
  Jag är ju bussförare och trodde jag hade svårt att hålla mig vaken för jag sov för lite. Upptäckte att det var vissa bussar som det var problem med. Jag försökte få reda på om det var någon strålningskälla som var orsaken, men ingen visste något. Då började jag be om att byta buss och det hjälpte. Jag hade inga problem med min egen bil.
  Samtidigt som jag fick kämpa för att hålla mig vaken hade jag myrkrypningar i benen.

  Naturläkaren Peter Wilhelmsson har skrivit i sin bok ” Bekämpa din allergi ” om hur mikrober påverkas av elektromagnetisk strålning , jordstrålning, lufttryck även månen tror jag.
  Jag var väderkänslig också. Det var som att ha ett betongblock på huvudet så började det regna och det tunga försvann på en gång.

  När jag fått bort mikroberna försvann de här besvären. För länge sedan när vi spelade in på videoband var det ett TV-program där en ung kvinna närmar sig en kraftledning och till slut ligger på marken och skakar. Varför gör hon det och inte hennes man eller fotografen?

  Jag har också en artikel från aftonbladet 20 september 2002 om Anita 30 som fick elallergi. Sverige ska bygga ut 3G och därför ska hon flytta till Norge. Bredvid sig på sängen har hon en katt. Tyvärr så kan vi få en del otrevliga mikrober av våra husdjur. Hulda Clark råder sina riktigt sjuka att lämna bort husdjuren och ge djuren örtkurer som tar bort mikroberna.
  Anita hade sedan barndomen varit oförklarligt trött , tuppat av med jämna mellanrum, huvudvärk, yrsel, sluddrigt tal. Jag undrar om det är Anita som offrar sig och går till kraftledningen för att vi ska få se ? Någon som vet ?

  Om man dödar candidasvamp för effektivt kan man må mycket dåligt för kroppen hinner inte få ut döda mikrober och gifterna som mikrober tillverkar. Det kallas Herxheimers reaktion.

  De människor som klagar över att de inte tål strålningen är de belastade med mycket mikrober ?

  TV-programmet ” Vetenskapens Värld ” har haft ett program att vi till 90 % procent består av mikrober. De sa ju inget om att de gör oss sjuka och borde elimineras.
  Jag antar att det är en av deras “sanningar” som vi ska acceptera.

  Det var de amalgamskadade som också hade problem med elektromagnetisk strålning och det vet vi ju hur socialstyrelsen och skolmedicinen behandlar dessa patientgrupper.

  När det här är ett vitt fält för skolmedicinen så är det väl troligt att detta med mikrober har gått förbi de ärliga forskarna som ifrågasätter att bygga ut elektromagnetisk strålning ?
  Även de goda tarmbakterierna och spermier kommer att påverkas av för hög strålning ?

  Men eftersom vi har det här samhället där mammon bestämmer får vi inte veta sanningen.
  Och allt som botar motarbetas.

 • Jag håller med dig Josef Persson och mycket intressant det du säger om vanligt synligt ljus.

  Jag har av Boris Aranovish , Människans Resurser AB köpt en apparat ” Monikor ” som använder sig av meridianer och akupunkturpunkter för att balansera energier i kroppen.
  Man kan också behandla symtom. Idag har jag behandlat min mans ögoninfektion.

  Jag läser en kurs om meridianer på distans hos Nordiskt Näringscenter. Jag har köpt en ljuspenna men har inte kommit än till hur man använder den.

  Det bästa med Monikor är att den spårar nästan 180 mikrober och eliminerar dem .
  I söndags var det webinar för oss som har Monikor med uppdatering av programmet.
  Vi kan nu kolla hur det är med vitaminer och mineraler och vi fick fyra frekvenser för covid-19.

  Boris visade oss testet av honom och jag minns att han hade en frekvens med det högsta värdet, de andra tre inte så mycket. Han säger alla människor har det i sig.

  Tyvärr är jag ingen fena på dataprogram så jag har inte installerat det nya än.
  Det ska bli spännande.
  I början av sommaren fick min man en fästing på låret och efter en knapp vecka syntes det i Monikor att han var belastad och han hade då också ont i kroppen. Tre korrigeringar mot borrelian och han blev bra.
  Det finns andra frekvensapparater men de har jag ingen erfarenhet av.
  Samt att jag undrar varför dessa terapeuter aldrig säger något ?

  Jag använder också andra tekniska hjälpmedel som Boris tagit hit. Treomed över 40 år och Aquatone sedan 2012. Små och lätta att använda.
  Med mycket små våglängder påverkar de cellmembranen, Treomeden och miljön runt cellerna, Aquatonen.
  Dessutom anammar jag Tibetansk självhealing som Boris lär ut. Det handlar om kvantfysik, kärnteori. Om man läser det förstår man att alla organ i kroppen har energi. Att vi inte bara har en fysisk kropp utan också en energetisk- och en informationskropp.
  Att man med sina tankar kan påverka sin kropp och hälsa.
  Det förstår jag utan att läsa om det. Jag vet att det fungerar.

  Jag har ju läst Hulda Clark som säger att vi blir sjuka av mikrober och föroreningar ( pollution ). Hon tillverkade också en zapper som med frekvenser dödar mikrober.
  Hon sa också Håll dig ifrån Isopropyl/propolene så får du aldrig cancer !
  Zapperns frekvenser är starkare än Treomeden och Aquatonen så därför kan man inte zappa hur mycket som helst för det har också negativ inverkan. Då hade jag inte råd att köpa zappern för 8000:-
  Erik Enby son bevisat att cancerpatienter har mikrober i blodet !

  När jag var belastad med mycket mikrober, borrelia, bältrosvirus, candida mm hade jag problem med elektromagnetisk strålning.

  Då kände jag inte Boris utan fick hjälp av en unik kvinna som botade med örter och balansering på distans Det med balanseringen förstod inte jag då. Jag brydde mig inte. Jag sa till vänner och bekanta att det var hokus pokus och fungerade. Det enda skolmedicinen erbjöd var att man var deprimerad och skulle äta antidepressiva.
  Jag klagade över mina tunga trädstockar till ben. Hon testade mig på distans och sa att jag hade för lite antioxidanter och skickade till mig lite tillskott. Efter den kuren har jag aldrig mer haft dessa tunga ben.

  Jag hade läst en artikel av Lena Dicksson i tidningen 2000-talets Vetenskap om att antibiotikan dödar inte 15% av bakterierna för de har ingen cellvägg, de är amorfa, och att örten ” Kattklo ” botar.
  Stort tack till Lena och Ingemar Ljungqvist. Det var Lena som tipsade om denna fantastiska terapeut Ann-Mari Funk.

  Jag var på ett möte med Ulf Brånell om cancer och träffade en man som led av elektromagnetisk strålning. Jag frågade hur det yttrade sig och han sa att somnade när han körde bil. Det löste han med att bättre isolera generatorn.
  Jag är ju bussförare och trodde jag hade svårt att hålla mig vaken för jag sov för lite. Upptäckte att det var vissa bussar som det var problem med. Jag försökte få reda på om det var någon strålningskälla som var orsaken, men ingen visste något. Då började jag be om att byta buss och det hjälpte. Jag hade inga problem med min egen bil.
  Samtidigt som jag fick kämpa för att hålla mig vaken hade jag myrkrypningar i benen.

  Naturläkaren Peter Wilhelmsson har skrivit i sin bok ” Bekämpa din allergi ” om hur mikrober påverkas av elektromagnetisk strålning , jordstrålning, lufttryck även månen tror jag.
  Jag var väderkänslig också. Det var som att ha ett betongblock på huvudet så började det regna och det tunga försvann på en gång.

  När jag fått bort mikroberna försvann de här besvären. För länge sedan när vi spelade in på videoband var det ett TV-program där en ung kvinna närmar sig en kraftledning och till slut ligger på marken och skakar. Varför gör hon det och inte hennes man eller fotografen?

  Jag har också en artikel från aftonbladet 20 september 2002 om Anita 30 som fick elallergi. Sverige ska bygga ut 3G och därför ska hon flytta till Norge. Bredvid sig på sängen har hon en katt. Tyvärr så kan vi få en del otrevliga mikrober av våra husdjur. Hulda Clark råder sina riktigt sjuka att lämna bort husdjuren och ge djuren örtkurer som tar bort mikroberna.
  Anita hade sedan barndomen varit oförklarligt trött , tuppat av med jämna mellanrum, huvudvärk, yrsel, sluddrigt tal. Jag undrar om det är Anita som offrar sig och går till kraftledningen för att vi ska få se ? Någon som vet ?

  Om man dödar candidasvamp för effektivt kan man må mycket dåligt för kroppen hinner inte få ut döda mikrober och gifterna som mikrober tillverkar. Det kallas Herxheimers reaktion.

  De människor som klagar över att de inte tål strålningen är de belastade med mycket mikrober ?

  TV-programmet ” Vetenskapens Värld ” har haft ett program att vi till 90 % procent består av mikrober. De sa ju inget om att de gör oss sjuka och borde elimineras.
  Jag antar att det är en av deras “sanningar” som vi ska acceptera.

  Det var de amalgamskadade som också hade problem med elektromagnetisk strålning och det vet vi ju hur socialstyrelsen och skolmedicinen behandlar dessa patientgrupper.

  När det här är ett vitt fält för skolmedicinen så är det väl troligt att detta med mikrober har gått förbi de ärliga forskarna som ifrågasätter att bygga ut elektromagnetisk strålning ?
  Även de goda tarmbakterierna och spermier kommer att påverkas av för hög strålning ?

  Men eftersom vi har det här samhället där mammon bestämmer får vi inte veta sanningen.
  Och allt som botar motarbetas.

 • Tur att Newsvoice har ett kommentarsfält och att det finns intelligenta människor som kommenterar. När man saknar teknisk/medicinsk kompetens är det givetvis lätt att bli vilseledd. Det hela verkar gå ut på att vilseleda och förmodligen att skrämma människor, vilket sannolikt är tänkt att skada Kina.

  Artikeln är så pass makaber, för mig som ingenjör, att jag t.o.m.misstänker att Kina kan ligga bakom den, just för att ställa oss ingenjörer i en osund motposition. 5G skulle faktiskt kunna vara skadligt. Det handlar ju om frekvensens effekter på våra celler och på doser. Där borde forskningen fokusera.

  Denna artikel leder nog många bort från denna diskussion som är verkligt viktig.

  • MG och PG, ständigt ivriga försvarare av 5G!

   (Och till skillnad från Karl W / Karl Wang till på köpet rätt sofistikerade.)

   Trollfabriken fascinerar med sitt breda produkt-spektrum.

   • @Hans Dahl
    Hur är min mening “5G skulle faktiskt kunna vara skadligt” ett ivrigt försvar av 5G?

    En ”trollfabrik” tycks betyda att man medvetet producerar falsk information, gör det organiserat och i en stor mängd för att påverka opinionen (likt svenska fulmedier).

    Visst försöker jag påverka opinionen i vår demokrati, men jag tillhör faktiskt ingen trollfabrik, samt anser att jag försöker få människor att tänka självständigt och rätt, samt ofta avslöjar lögn genom att presentera matematiskt bevisad sanning och vetenskapligt evident sanning, samt poängterar argumentationsfel, men i det här fallet blir jag givetvis nödgad att spekulera lite konspiratoriskt om det verkliga syftet, i syfte att få människor själva att fundera på vem som är avsändare och syftet, även om du själv, av outgrundlig anledning, inte tycks gilla det.

    Troll, Hans Dahl, eller Internettroll, är personer som skriver på internetforum och liknande i syfte att provocera fram känslomässiga svar, gräl, missförstånd eller utdragna ofruktbara diskussioner (flejmkrig) som inte leder någon vart.

    @Torbjörn
    Man brukar säga att man inte skall mata trollen, men man behöver givetvis heller inte publicera dem, särskilt inte när de helt evident ljuger, vilseleder eller bedrar.

     • @Torbjörn

      Jag föreslår, I ALL VÄLMENING, att ovanstående Internettrolling bör modereras bort, för jag anser att Newsvoice missgynnas av den, för vem vill ha den där? Wolodarski?

      I denna tråd vill jag själv se kommentarer av verkligt värde till diskussionen Covid-19 och 5G som håller sig till saken, inte tomt käbbel medelst nedsättande ord och personangrepp.

      Det handlar om evident sanning för mig, INTE “min” sanning. Evident sanning är bl.a. frånvaron av olika former av lögn och är ingen personlig ägodel.

      Jag har själv tittat på fenomenet floskler i min serie om evident sanning, således saknar det substanslösa personangreppet hållbar argumentation i sak OCH har förmodligen ett helt annat syfte, ex. en avledningsmanöver.

 • Tur att Newsvoice har ett kommentarsfält och att det finns intelligenta människor som kommenterar. När man saknar teknisk/medicinsk kompetens är det givetvis lätt att bli vilseledd. Det hela verkar gå ut på att vilseleda och förmodligen att skrämma människor, vilket sannolikt är tänkt att skada Kina.

  Artikeln är så pass makaber, för mig som ingenjör, att jag t.o.m.misstänker att Kina kan ligga bakom den, just för att ställa oss ingenjörer i en osund motposition. 5G skulle faktiskt kunna vara skadligt. Det handlar ju om frekvensens effekter på våra celler och på doser. Där borde forskningen fokusera.

  Denna artikel leder nog många bort från denna diskussion som är verkligt viktig.

  • MG och PG, ständigt ivriga försvarare av 5G!

   (Och till skillnad från Karl W / Karl Wang till på köpet rätt sofistikerade.)

   Trollfabriken fascinerar med sitt breda produkt-spektrum.

   • @Hans Dahl
    Hur är min mening “5G skulle faktiskt kunna vara skadligt” ett ivrigt försvar av 5G?

    En “trollfabrik” tycks betyda att man medvetet producerar falsk information, gör det organiserat och i en stor mängd för att påverka opinionen (likt svenska fulmedier).

    Visst försöker jag påverka opinionen i vår demokrati, men jag tillhör faktiskt ingen trollfabrik, samt anser att jag försöker få människor att tänka självständigt och rätt, samt ofta avslöjar lögn genom att presentera matematiskt bevisad sanning och vetenskapligt evident sanning, samt poängterar argumentationsfel, men i det här fallet blir jag givetvis nödgad att spekulera lite konspiratoriskt om det verkliga syftet, i syfte att få människor själva att fundera på vem som är avsändare och syftet, även om du själv, av outgrundlig anledning, inte tycks gilla det.

    Troll, Hans Dahl, eller Internettroll, är personer som skriver på internetforum och liknande i syfte att provocera fram känslomässiga svar, gräl, missförstånd eller utdragna ofruktbara diskussioner (flejmkrig) som inte leder någon vart.

    @Torbjörn
    Man brukar säga att man inte skall mata trollen, men man behöver givetvis heller inte publicera dem, särskilt inte när de helt evident ljuger, vilseleder eller bedrar.

     • @Torbjörn

      Jag föreslår, I ALL VÄLMENING, att ovanstående Internettrolling bör modereras bort, för jag anser att Newsvoice missgynnas av den, för vem vill ha den där? Wolodarski?

      I denna tråd vill jag själv se kommentarer av verkligt värde till diskussionen Covid-19 och 5G som håller sig till saken, inte tomt käbbel medelst nedsättande ord och personangrepp.

      Det handlar om evident sanning för mig, INTE “min” sanning. Evident sanning är bl.a. frånvaron av olika former av lögn och är ingen personlig ägodel.

      Jag har själv tittat på fenomenet floskler i min serie om evident sanning, således saknar det substanslösa personangreppet hållbar argumentation i sak OCH har förmodligen ett helt annat syfte, ex. en avledningsmanöver.

 • En utomordentligt intressant artikel med lika intressanta kommentarer. Tack alla! Om Torbjörn tillåter skulle jag vilja gå utanför 5G-delen och promota en 17 minuters mycket angelägen video från kanalen Zakleo Se Bumbar,

  Plandemi = Mord

  Den handlar om hur man med mycket sofistikerade medel, som mediciner och isolering m m, tar livet av de gamla, om hur man dribblar med statistik, etc. Daniel, som kanalinnehavaren heter, går igenom allt med stor noggrannhet.

  Förlåt för lite off topic!

 • En utomordentligt intressant artikel med lika intressanta kommentarer. Tack alla! Om Torbjörn tillåter skulle jag vilja gå utanför 5G-delen och promota en 17 minuters mycket angelägen video från kanalen Zakleo Se Bumbar,

  Plandemi = Mord

  Den handlar om hur man med mycket sofistikerade medel, som mediciner och isolering m m, tar livet av de gamla, om hur man dribblar med statistik, etc. Daniel, som kanalinnehavaren heter, går igenom allt med stor noggrannhet.

  Förlåt för lite off topic!

 • Till Peter Grafström!

  Visst finns en uppsjö av geopolitiska spelare som passar på att smutskasta varandra fram och tillbaks.
  Men på vilket sätt skulle en studie om att 5G är farligt ( nonsens eller inte) vara ett försök att smutskasta Kina? 5G är inte ett system exklusivt från Kina. Finns det någon som smutskastas i slutändan så är det väl Ericsson, Investor, och till slut Wallenberg…….För vissa därmed Sverige.

  Huawei är ju inte ens det synonymt med Kina även om det på pappret är ett “kinesiskt” företag. Patenten, en uppsjö av dem är Ericssons, och komponenterna kommer många av dem därifrån. Finns många mobilsystem i bruk idag, och många företag. Men sändarslutstegen i alla system domineras av en tillverkare, Ericsson! Om jag inte förstått saken fel? En släkting stod en gång i tiden på Ericsson och monterade sändarslutsteg, lödning osv. Hennes hälsa är idag förstörd…..Ja en gång i tiden så “inbillade” sig 30% ca av personalen på Ericsson att de var elöverkänsliga. Idag har man många trix för att slippa problemet. Känner tex en dataprogrammerare som bytes ut innan 40. Hans kompetens var unik, så han fick först lära upp sin efterföljare. Man tar inga risker, cirkulerar personal som en cirkus.

  Konceptet om biologiska antenner är inget nytt, det är längesedan man lanserade konceptet om mänskligt DNA som en bladantenn. Om ditt intresse är genuint så sök på “biologiska antenner” så finns en hel värld att undersöka. Vill man bara ha rätt så finns väl inte mycket mer att säga, mänsklig biologi är lite mer komplext än att räkna ut optimal storlek för våglängden på en antenn.

  Labbet i Wuhan som en av teorierna säger att viruset kommer ifrån var ju finansierat av Obama administrationen, så även där blir ju smutskastningen i slutänden riktat mot USA, eller den djupa staten om man så vill.

  Själv bryr jag mig inte om smutskastningsspelet, är tekniken farlig vilket jag inte betvivlar, så är den det vare sig du är Kines eller Svensk. Om det är just 5G som ger just “coronaviruset” tycker jag dock man kan diskutera. Och kritiken behöver vara lite djupare än att säga att det hela är nonsens. Och om “viruset” nu är konstgjort, varför skulle det inte kunnat framställts genom manipulation av microvågor?
  Eller att man aktiverar eller förändrar ett befintligt virus med microvågor? Vad händer vid replikeringen av ett nyttigt virus i våra kroppar om du förändrar den elektromagnetiska miljön under framställningen.
  Kan ett virus binda in ett annat protein än det som det brukar om man förändrat proteinets elektriska närmiljö och därmed dess struktur?

  När man sysslar med genmodifiering och DNA analys klipper man upp DNA med ett enzym, och sen lägger man en elektrisk spänning över det hela för att separera de olika partiklarna efter polaritet så att inte DNAt går ihop igen. Tillsätt ett gift som är “geno toxiskt” till människans miljö, och placera henne sen i en miljö med tillräckligt höga EMF så förhindrar man henne från att läka.

  Alla verkar haka upp sig på att strålning måste vara direkt joniserande för att kunna påverka levande materia. Vänligen sluta med det. Tex krävs bara vanligt synligt ljus av låg intensitet och en kort stund för att avbryta kroppens utsöndring av melatonin. Något man funnit att vanligt förekommande elektromagnetiska fält från elektronik också gör. Hela melatoninets verkan är oerhört komplext, men i slutändan så om vi inte sover som vi ska så pajar immunsystemet. Märkväl att de studier som undersöker rubbning av melatonin och dygnsrytm av blått ljus, som regel aldrig separerar exponeringen från blått ljus från exponeringen från den EMF som ljuskällan också alstrar.

  Nåväl, lite tankar. Förlöjliga mig om ni vill! Det gör mig inget. Jag har ingen professur i radiofysik vid roms universitet att skydda. Och även om jag inte har någon foliehatt, så har jag en hjälm med kolfiberfärg på som skyddar utmärkt mot strålning även om jag sällan använder den. Och även om partiklarna av “carbon black” i färgen är minutiöst mycket mindre än våglängden på det mesta av den skit man bestrålar oss med så funkar det utmärkt. Ett fenomen som alla som inte bara läst fysik utan också tillämpat den kan vittna om…….

  • Bra skrivet Josef. Det finns redan i Ryssland medicinska behandlingsmetoder med minimal ( Piezo) elektromagnetisk strålning som har samma frekvens som den levande vävnad och hjälper därför till med läkning. Sjuka biologiska miljöer har , som vi vet sedan minst 30 år, en ohälsosam frekvens som leder till förändringar i cellnivå och kan ses med t.ex MRT och liknande apparatur.
   Man har känt i många år att t.ex starkstromledningar ( över land ledningar) kan orsaker cancer, men den sanning har fallit under bordet med alla nya faror och farligheter vi konfronteras dagligen.

 • Till Peter Grafström!

  Visst finns en uppsjö av geopolitiska spelare som passar på att smutskasta varandra fram och tillbaks.
  Men på vilket sätt skulle en studie om att 5G är farligt ( nonsens eller inte) vara ett försök att smutskasta Kina? 5G är inte ett system exklusivt från Kina. Finns det någon som smutskastas i slutändan så är det väl Ericsson, Investor, och till slut Wallenberg…….För vissa därmed Sverige.

  Huawei är ju inte ens det synonymt med Kina även om det på pappret är ett “kinesiskt” företag. Patenten, en uppsjö av dem är Ericssons, och komponenterna kommer många av dem därifrån. Finns många mobilsystem i bruk idag, och många företag. Men sändarslutstegen i alla system domineras av en tillverkare, Ericsson! Om jag inte förstått saken fel? En släkting stod en gång i tiden på Ericsson och monterade sändarslutsteg, lödning osv. Hennes hälsa är idag förstörd…..Ja en gång i tiden så “inbillade” sig 30% ca av personalen på Ericsson att de var elöverkänsliga. Idag har man många trix för att slippa problemet. Känner tex en dataprogrammerare som bytes ut innan 40. Hans kompetens var unik, så han fick först lära upp sin efterföljare. Man tar inga risker, cirkulerar personal som en cirkus.

  Konceptet om biologiska antenner är inget nytt, det är längesedan man lanserade konceptet om mänskligt DNA som en bladantenn. Om ditt intresse är genuint så sök på “biologiska antenner” så finns en hel värld att undersöka. Vill man bara ha rätt så finns väl inte mycket mer att säga, mänsklig biologi är lite mer komplext än att räkna ut optimal storlek för våglängden på en antenn.

  Labbet i Wuhan som en av teorierna säger att viruset kommer ifrån var ju finansierat av Obama administrationen, så även där blir ju smutskastningen i slutänden riktat mot USA, eller den djupa staten om man så vill.

  Själv bryr jag mig inte om smutskastningsspelet, är tekniken farlig vilket jag inte betvivlar, så är den det vare sig du är Kines eller Svensk. Om det är just 5G som ger just “coronaviruset” tycker jag dock man kan diskutera. Och kritiken behöver vara lite djupare än att säga att det hela är nonsens. Och om “viruset” nu är konstgjort, varför skulle det inte kunnat framställts genom manipulation av microvågor?
  Eller att man aktiverar eller förändrar ett befintligt virus med microvågor? Vad händer vid replikeringen av ett nyttigt virus i våra kroppar om du förändrar den elektromagnetiska miljön under framställningen.
  Kan ett virus binda in ett annat protein än det som det brukar om man förändrat proteinets elektriska närmiljö och därmed dess struktur?

  När man sysslar med genmodifiering och DNA analys klipper man upp DNA med ett enzym, och sen lägger man en elektrisk spänning över det hela för att separera de olika partiklarna efter polaritet så att inte DNAt går ihop igen. Tillsätt ett gift som är “geno toxiskt” till människans miljö, och placera henne sen i en miljö med tillräckligt höga EMF så förhindrar man henne från att läka.

  Alla verkar haka upp sig på att strålning måste vara direkt joniserande för att kunna påverka levande materia. Vänligen sluta med det. Tex krävs bara vanligt synligt ljus av låg intensitet och en kort stund för att avbryta kroppens utsöndring av melatonin. Något man funnit att vanligt förekommande elektromagnetiska fält från elektronik också gör. Hela melatoninets verkan är oerhört komplext, men i slutändan så om vi inte sover som vi ska så pajar immunsystemet. Märkväl att de studier som undersöker rubbning av melatonin och dygnsrytm av blått ljus, som regel aldrig separerar exponeringen från blått ljus från exponeringen från den EMF som ljuskällan också alstrar.

  Nåväl, lite tankar. Förlöjliga mig om ni vill! Det gör mig inget. Jag har ingen professur i radiofysik vid roms universitet att skydda. Och även om jag inte har någon foliehatt, så har jag en hjälm med kolfiberfärg på som skyddar utmärkt mot strålning även om jag sällan använder den. Och även om partiklarna av “carbon black” i färgen är minutiöst mycket mindre än våglängden på det mesta av den skit man bestrålar oss med så funkar det utmärkt. Ett fenomen som alla som inte bara läst fysik utan också tillämpat den kan vittna om…….

  • Bra skrivet Josef. Det finns redan i Ryssland medicinska behandlingsmetoder med minimal ( Piezo) elektromagnetisk strålning som har samma frekvens som den levande vävnad och hjälper därför till med läkning. Sjuka biologiska miljöer har , som vi vet sedan minst 30 år, en ohälsosam frekvens som leder till förändringar i cellnivå och kan ses med t.ex MRT och liknande apparatur.
   Man har känt i många år att t.ex starkstromledningar ( över land ledningar) kan orsaker cancer, men den sanning har fallit under bordet med alla nya faror och farligheter vi konfronteras dagligen.

 • Jag har uppdaterat artikelns inledning så att det inte framstår som om det finns en färdig studie som publicerats. Att de sju forskarna studerat elektromagnetisk påverkan på hudceller verkar det dock inte finnas något tvivel om. Stå studerandet och forskarnas slutsatser så här långt, är ett faktum.

  Det är tråkigt att se hur forskarna mobbas av debattörer och politiskt korrekta forskare. Som påpekats tidigare många gånger finns inga tillämpade hälsomässiga säkerhetsstudier på strålningsriskerna med 4G, 5G etc. Istället tvingas vi vanliga/dagliga användare av denna teknik in i en kontinuerlig förnekelse kring risker.

  • Forskarna påstår enligt artikeln saker om DNA som induktanser dvs elektronikkomponenter och dom drar såna paralleller att min hårda kritik är motiverad.
   Jag vet inte om det är vad du kallar för mobbning av forskare,
   Vad jag ser överallt är mobbning av Kina!

 • Här menar jag nog att Jonas P ovan har den sakligaste, mest kritiska och bästa kommentaren. Att överhuvudtaget gå ut och vidarepublicera en sådan artikel kräver att man kan granska den text som man för vidare. Den är ju i sig mycket svar såväl språkligt som innehållsmässigt med rena spekulationer.
  Dessutom kan det ju leda till att man kastar ut barnet med badvattnet, dvs alla de utsagor som gjorts från Indien och Australien, från Francis Boyle, Luc Montagnier och Birger Sörensen att Coronaviruset är en chimer dvs ett virus sammansatt av två eller flera kända virus och att det bara kan ha skett i laboratoriemiljö, läggs åt sidan Den debatten vore mycket värdfullare att följa upp. Kolla referenserna i denna artikel : https://almanova.eu/vitbok-om-corona-i-sverige/ I den artikeln tar jag också upp som en vetenskaplig adekvat fråga relationen mellan 5G och Coronaviruset.
  Det fanns emellertid en poäng, en riktig stor sådan, och det är Herbert Virgins föredrag på greenmedinfo . Han anser att på samma sätt som vi idag alltmer ser bakterier som medspelare i en somatisk ekologi så borde man också betrakta virus roll som medspelare. Jag gjorde själv en artikel om detta 2017: 4 i AlmaNova: Virus på gott och ont.
  I och för sig kan den vetenskapliga debatten vänta i dessa Coronatider, men jag sänder den artikeln separat till redaktören för Newsvoice för digital publicering. Likadant kan debatten om 5G s roll för plandemin också vänta, däremot är det viktigt att samla fakta just nu. Det är väl iallafall minst sagt märkligt att man startade 5G i fullskala i Wuhan Allhelgonahelgen 2019 och likadant fick Sverige ett miniutbrott i Gällivare där Aittikgruvan är utrustad med 5G. Då måste man ställa vetenskapliga frågor – inte föra ut ogenomtänkta slutsatser som i den rubricerade artikeln.

 • Jag har uppdaterat artikelns inledning så att det inte framstår som om det finns en färdig studie som publicerats. Att de sju forskarna studerat elektromagnetisk påverkan på hudceller verkar det dock inte finnas något tvivel om. Stå studerandet och forskarnas slutsatser så här långt, är ett faktum.

  Det är tråkigt att se hur forskarna mobbas av debattörer och politiskt korrekta forskare. Som påpekats tidigare många gånger finns inga tillämpade hälsomässiga säkerhetsstudier på strålningsriskerna med 4G, 5G etc. Istället tvingas vi vanliga/dagliga användare av denna teknik in i en kontinuerlig förnekelse kring risker.

  • Forskarna påstår enligt artikeln saker om DNA som induktanser dvs elektronikkomponenter och dom drar såna paralleller att min hårda kritik är motiverad.
   Jag vet inte om det är vad du kallar för mobbning av forskare,
   Vad jag ser överallt är mobbning av Kina!

 • Här menar jag nog att Jonas P ovan har den sakligaste, mest kritiska och bästa kommentaren. Att överhuvudtaget gå ut och vidarepublicera en sådan artikel kräver att man kan granska den text som man för vidare. Den är ju i sig mycket svar såväl språkligt som innehållsmässigt med rena spekulationer.
  Dessutom kan det ju leda till att man kastar ut barnet med badvattnet, dvs alla de utsagor som gjorts från Indien och Australien, från Francis Boyle, Luc Montagnier och Birger Sörensen att Coronaviruset är en chimer dvs ett virus sammansatt av två eller flera kända virus och att det bara kan ha skett i laboratoriemiljö, läggs åt sidan Den debatten vore mycket värdfullare att följa upp. Kolla referenserna i denna artikel : https://almanova.eu/vitbok-om-corona-i-sverige/ I den artikeln tar jag också upp som en vetenskaplig adekvat fråga relationen mellan 5G och Coronaviruset.
  Det fanns emellertid en poäng, en riktig stor sådan, och det är Herbert Virgins föredrag på greenmedinfo . Han anser att på samma sätt som vi idag alltmer ser bakterier som medspelare i en somatisk ekologi så borde man också betrakta virus roll som medspelare. Jag gjorde själv en artikel om detta 2017: 4 i AlmaNova: Virus på gott och ont.
  I och för sig kan den vetenskapliga debatten vänta i dessa Coronatider, men jag sänder den artikeln separat till redaktören för Newsvoice för digital publicering. Likadant kan debatten om 5G s roll för plandemin också vänta, däremot är det viktigt att samla fakta just nu. Det är väl iallafall minst sagt märkligt att man startade 5G i fullskala i Wuhan Allhelgonahelgen 2019 och likadant fick Sverige ett miniutbrott i Gällivare där Aittikgruvan är utrustad med 5G. Då måste man ställa vetenskapliga frågor – inte föra ut ogenomtänkta slutsatser som i den rubricerade artikeln.

 • Det handlar om att skada Kina: dubbelt eftersom man vill späda på kampen mot 5G och samtidigt använda pandemin i det syftet.

  Man går inte till källan och diskuterar med någon om man känner till fysiken för elektromagnetism. Den vetenskapen leder till slutsatsen att det dom påstår är en grotesk smörja utan den ringaste vetenskaplighet.
  Det kan man sluta sig till utan att veta ngt mer om DNA än molekylernas fysiska storlek. Det är nämligen inte så komplicerat att bedöma en antenns effektivitet när den är så enormt mycket mindre än strålningens våglängd.
  En normal antenn är inte mkt mindre än en halv våglängd och då blir beräkningarna ganska komplicerade eftersom man måste lösa sk integralekvationer. Men med så små antenner är effektiviteten HÖGST x upphöjt till tre där x är pi ggr diametern på antennen delat med våglängden.
  dvs nanometer delat med millimeter och i kubik dvs en faktor 1 delat med miljarder miljarder
  Det är, i bästa fall, effektiviteten för att ur en given intensitet plocka ut energi
  Det finns ingen möjlighet att undkomma den begränsningen och det blir ett försvinnande litet tal som inte tillåter en DNA molekyl att ta upp energi till ngt som att skapa virus.
  En virus är en jättestor molekyl och för varje byggsten måste energi tillföras och det sker vanligen genom kemiskt bränsle.
  En elektromagnetisk signal som är jättemycket för svag för att ha ngn energimässig betydelse kan inte påverka det

  Det är en helt annan sak att elektromagnetisk energi kan påverka ett mycket större område än en molekyl och få joner att rumstera runt och skapa uppvärmning eller skapa förändrad cirkulation. Men det kan inte finreglera ngt så komplext som biokemiska detaljer utan det är mer likt att sparka på en trasig apparat och hoppas att nåt ska bli bättre.

 • Mer läsning ( July 22nd 2020): 5G Radiation Linked To Coronavirus Infection, New Study Suggests

  “A new paper published in the Journal of Biological Regulators & Homeostatic Agents posits there may be a unique, causally connected relationship between 5G millimeter wave exposure and coronavirus — an idea which, though widely discussed early on in the global COVID crisis, was eventually dismissed as “conspiracy theory” by the mainstream media and government officials, resulting in widespread censorship on social media platforms.”

  “According to Cowan, 5G millimeter waves may induce cell damage that results in the excretion of cellular contents, which include nucleic acids and exosomes (virus-like nanoparticles produced within cells as natural forms of intercellular communication).

  This debris, which he describes as part of the detoxification of the damaged cells (“cellular pooping”), may be mistakenly identified as exogenous viruses such as coronavirus and may result in false positives on RT-PCR tests, which are notoriously ineffective at positively distinguishing specific strains of viruses and identifying them with any certainty.

  While this idea differs slightly from the one proposed by the study authors, they overlap in significant ways. In both explanations, 5G associated radiation induces cell changes that are identified as being caused by “COVID virus.”

  https://www.greenmedinfo.com/blog/5g-radiation-linked-coronavirus-infection-new-study-suggests

  • Bra skrivet Torbjörn, detta är den rätta förklaringen.
   Att Människor har dessutom svårigheter att andas beror också på att 5 G förstör Oxigen som leder därvid till dess brist och andnöd, dödligt för dem som redan har problem med de organ som i första hand är beroende på syrgas ( Oxigen). Därför är det direkt kriminellt när man inte ge människor som få svårt att andas Morfin, som undertrycker andningsfrekvensen, i stället för syrgas

 • Det handlar om att skada Kina: dubbelt eftersom man vill späda på kampen mot 5G och samtidigt använda pandemin i det syftet.

  Man går inte till källan och diskuterar med någon om man känner till fysiken för elektromagnetism. Den vetenskapen leder till slutsatsen att det dom påstår är en grotesk smörja utan den ringaste vetenskaplighet.
  Det kan man sluta sig till utan att veta ngt mer om DNA än molekylernas fysiska storlek. Det är nämligen inte så komplicerat att bedöma en antenns effektivitet när den är så enormt mycket mindre än strålningens våglängd.
  En normal antenn är inte mkt mindre än en halv våglängd och då blir beräkningarna ganska komplicerade eftersom man måste lösa sk integralekvationer. Men med så små antenner är effektiviteten HÖGST x upphöjt till tre där x är pi ggr diametern på antennen delat med våglängden.
  dvs nanometer delat med millimeter och i kubik dvs en faktor 1 delat med miljarder miljarder
  Det är, i bästa fall, effektiviteten för att ur en given intensitet plocka ut energi
  Det finns ingen möjlighet att undkomma den begränsningen och det blir ett försvinnande litet tal som inte tillåter en DNA molekyl att ta upp energi till ngt som att skapa virus.
  En virus är en jättestor molekyl och för varje byggsten måste energi tillföras och det sker vanligen genom kemiskt bränsle.
  En elektromagnetisk signal som är jättemycket för svag för att ha ngn energimässig betydelse kan inte påverka det

  Det är en helt annan sak att elektromagnetisk energi kan påverka ett mycket större område än en molekyl och få joner att rumstera runt och skapa uppvärmning eller skapa förändrad cirkulation. Men det kan inte finreglera ngt så komplext som biokemiska detaljer utan det är mer likt att sparka på en trasig apparat och hoppas att nåt ska bli bättre.

 • Mer läsning ( July 22nd 2020): 5G Radiation Linked To Coronavirus Infection, New Study Suggests

  “A new paper published in the Journal of Biological Regulators & Homeostatic Agents posits there may be a unique, causally connected relationship between 5G millimeter wave exposure and coronavirus — an idea which, though widely discussed early on in the global COVID crisis, was eventually dismissed as “conspiracy theory” by the mainstream media and government officials, resulting in widespread censorship on social media platforms.”

  “According to Cowan, 5G millimeter waves may induce cell damage that results in the excretion of cellular contents, which include nucleic acids and exosomes (virus-like nanoparticles produced within cells as natural forms of intercellular communication).

  This debris, which he describes as part of the detoxification of the damaged cells (“cellular pooping”), may be mistakenly identified as exogenous viruses such as coronavirus and may result in false positives on RT-PCR tests, which are notoriously ineffective at positively distinguishing specific strains of viruses and identifying them with any certainty.

  While this idea differs slightly from the one proposed by the study authors, they overlap in significant ways. In both explanations, 5G associated radiation induces cell changes that are identified as being caused by “COVID virus.”

  https://www.greenmedinfo.com/blog/5g-radiation-linked-coronavirus-infection-new-study-suggests

  • Bra skrivet Torbjörn, detta är den rätta förklaringen.
   Att Människor har dessutom svårigheter att andas beror också på att 5 G förstör Oxigen som leder därvid till dess brist och andnöd, dödligt för dem som redan har problem med de organ som i första hand är beroende på syrgas ( Oxigen). Därför är det direkt kriminellt när man inte ge människor som få svårt att andas Morfin, som undertrycker andningsfrekvensen, i stället för syrgas

 • Hej

  För det första så handlar detta inte om en studie, utan artikeln var publicerad på pubmed under artikeltypen “Editorial”, vilket här definieras *** som tyckande, övertygelser och policys från en redaktör eller utgivare av en vetenskaplig journal. Jämför gärna detta med de artikeltyper som riktiga studier och forskningsrapporter som publiceras på pubmed innehar.

  För det andra så är det inte särskilt troligt att denna artikel kommer att genomgå peer-review och bli tryckt i en mer seriös vetenskaplig publikation. Den saknas helt enkelt belägg i artikeln för de slutsatser som artikelförfattarna drar. Man måste därför ställa sig frågan varifrån ni fått att orsaken till att artikeln drogs tillbaka var för att den skulle gå i tryck.

  Vidare så har påståendena i artikeln mött stark kritik från flera håll. Vill man framstå som någolunda seriös journalistik så ska man också framhäva denna sida.

  https://scienceintegritydigest.com/2020/07/23/worst-paper-of-2020-5g-and-coronavirus-induction/

  *** https://www.nlm.nih.gov/mesh/pubtypes.html

  Editorial
  Work consisting of a statement of the opinions, beliefs, and policy of the editor or publisher of a journal, usually on current matters of medical or scientific significance to the medical community or society at large. The editorials published by editors of journals representing the official organ of a society or organization are generally substantive.

  • Det du skriver framgår redan på länken till källan, både den sparade på Web Archive och den som ligger kvar på Pub Med. De förklarar publiceringen med orden: “Online ahead of print”. Vi tolkar detta som om de lagt ut detta “statement” online innan “print”. Vi har inte påstått det du påstår dvs att: “orsaken till att artikeln drogs tillbaka var för att den skulle gå i tryck”.

   Du skriver vidare: “Vidare så har påståendena i artikeln mött stark kritik från flera håll.”

   Om artikeln fått kritik så har det ingen vetenskaplig signifikans överhuvudtaget. Det är normalt att forskning och vetenskapligt orienterade uttalanden får kritik. Det är normalt i den vetenskapliga världen. Jag antar att du är en VoF-anhängare (en marginaliserad naturvetenskaplig sekt) och sådana som dem är ju kända för att grindvakta enligt de riktlinjer som finns inom “den politiskt korrekta vetenskapen” (även kallad pseudovetenskap).

   Du skriver vidare: “Den saknas helt enkelt belägg i artikeln för de slutsatser som artikelförfattarna drar.”

   Det är förmodligen inte korrekt eftersom det finns forskning på hur frekvenser kan påverka celler.

   Slutligen skriver forskarna: “In this research, we show that 5G millimeter waves could be absorbed by dermatologic cells acting like antennas…”.

   Vi väljer att därför att härleda till en studie eftersom de skriver: “i denna forskning visar vi att…”.

   Forskarna är enligt Pub Med: M. Fioranelli , A. Sepehri, M. G. Roccia, M. Jafferany, O. Y. Olisova, K. M. Lomonosov och T. Lotti.

   Jag rekommenderar dig att kontakta dem om du har fler frågor. Återkom gärna med deras kommentarer. Det är bättre än att du spekulerar eller tolkar. Gå till källan.

 • Hej

  För det första så handlar detta inte om en studie, utan artikeln var publicerad på pubmed under artikeltypen “Editorial”, vilket här definieras *** som tyckande, övertygelser och policys från en redaktör eller utgivare av en vetenskaplig journal. Jämför gärna detta med de artikeltyper som riktiga studier och forskningsrapporter som publiceras på pubmed innehar.

  För det andra så är det inte särskilt troligt att denna artikel kommer att genomgå peer-review och bli tryckt i en mer seriös vetenskaplig publikation. Den saknas helt enkelt belägg i artikeln för de slutsatser som artikelförfattarna drar. Man måste därför ställa sig frågan varifrån ni fått att orsaken till att artikeln drogs tillbaka var för att den skulle gå i tryck.

  Vidare så har påståendena i artikeln mött stark kritik från flera håll. Vill man framstå som någolunda seriös journalistik så ska man också framhäva denna sida.

  https://scienceintegritydigest.com/2020/07/23/worst-paper-of-2020-5g-and-coronavirus-induction/

  *** https://www.nlm.nih.gov/mesh/pubtypes.html

  Editorial
  Work consisting of a statement of the opinions, beliefs, and policy of the editor or publisher of a journal, usually on current matters of medical or scientific significance to the medical community or society at large. The editorials published by editors of journals representing the official organ of a society or organization are generally substantive.

  • Det du skriver framgår redan på länken till källan, både den sparade på Web Archive och den som ligger kvar på Pub Med. De förklarar publiceringen med orden: “Online ahead of print”. Vi tolkar detta som om de lagt ut detta “statement” online innan “print”. Vi har inte påstått det du påstår dvs att: “orsaken till att artikeln drogs tillbaka var för att den skulle gå i tryck”.

   Du skriver vidare: “Vidare så har påståendena i artikeln mött stark kritik från flera håll.”

   Om artikeln fått kritik så har det ingen vetenskaplig signifikans överhuvudtaget. Det är normalt att forskning och vetenskapligt orienterade uttalanden får kritik. Det är normalt i den vetenskapliga världen. Jag antar att du är en VoF-anhängare (en marginaliserad naturvetenskaplig sekt) och sådana som dem är ju kända för att grindvakta enligt de riktlinjer som finns inom “den politiskt korrekta vetenskapen” (även kallad pseudovetenskap).

   Du skriver vidare: “Den saknas helt enkelt belägg i artikeln för de slutsatser som artikelförfattarna drar.”

   Det är förmodligen inte korrekt eftersom det finns forskning på hur frekvenser kan påverka celler.

   Slutligen skriver forskarna: “In this research, we show that 5G millimeter waves could be absorbed by dermatologic cells acting like antennas…”.

   Vi väljer att därför att härleda till en studie eftersom de skriver: “i denna forskning visar vi att…”.

   Forskarna är enligt Pub Med: M. Fioranelli , A. Sepehri, M. G. Roccia, M. Jafferany, O. Y. Olisova, K. M. Lomonosov och T. Lotti.

   Jag rekommenderar dig att kontakta dem om du har fler frågor. Återkom gärna med deras kommentarer. Det är bättre än att du spekulerar eller tolkar. Gå till källan.

 • Se där!

  Utbredningen av covid 1984 följer alltså utbyggnaden av 5G näten.
  https://gumshoenews.com/2020/05/04/study-shows-direct-correlation-between-5g-networks-and-coronavirus-outbreaks/

  På patologen i Lund kan man inte hitta några fynd av virusinfektion i organen på dem man obducerar.
  https://www.youtube.com/watch?v=VStDo3A8Y_A

  Och nu kan man alltså direkt se att 5G skapar “viruspartiklar” i huden.

  Måste erkänna att jag trodde 5G på 60 GHz gav torrhostan (corona) eftersom den frekvensen förändrade syremolekylen så att vi inte kunde binda den till hemoglobinet i lungorna.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31199408/

  Och även om det var känt att microvågor förändrar permeabailiteten i cellmembranet, bla
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31249327/

  Så trodde jag inte det var så konkret att det direkt skapade “viruspartiklar”. Men det är väl ganska logiskt. Microvågorna öppnar cellmembranet och kalcium strömmar in i cellen. Cellen dör och går sönder.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25879308/

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29573716/

  Resterna blir virus………exosomer.

  Reaktionen utlöser “inflammation” i kroppen då histaminer utlöses av kalciumet. För den som är histaminintolerant av tex dold födoämnes allergi eller mögel blir så reaktionen stark. Man får den starka
  “cytokinstormen” men inga tecken på egentlig virusinfektion i organen.

  “Viruspartiklarna” binder till hemoglobinet, så kan vi inte binda syret, och så har man fått Covid 19.
  Så får man akut syrebrist, och då ger de dig morfin så du andas än mindre och dör.

  Sensationellt att de inte lyckats döda fler än 5600 personer ca. Lite taffligt massmord ändå……
  Fast man kanske inte ska lägga så mycket vikt vid statistik?

  Men kanske, bara lite kanske, vore det en bra ide att faktiskt undersöka 5G “vetenskapligt” innan man fortsätter med utbyggnaden av fanskapet? Bara en tanke…..

 • Se där!

  Utbredningen av covid 1984 följer alltså utbyggnaden av 5G näten.
  https://gumshoenews.com/2020/05/04/study-shows-direct-correlation-between-5g-networks-and-coronavirus-outbreaks/

  På patologen i Lund kan man inte hitta några fynd av virusinfektion i organen på dem man obducerar.
  https://www.youtube.com/watch?v=VStDo3A8Y_A

  Och nu kan man alltså direkt se att 5G skapar “viruspartiklar” i huden.

  Måste erkänna att jag trodde 5G på 60 GHz gav torrhostan (corona) eftersom den frekvensen förändrade syremolekylen så att vi inte kunde binda den till hemoglobinet i lungorna.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31199408/

  Och även om det var känt att microvågor förändrar permeabailiteten i cellmembranet, bla
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31249327/

  Så trodde jag inte det var så konkret att det direkt skapade “viruspartiklar”. Men det är väl ganska logiskt. Microvågorna öppnar cellmembranet och kalcium strömmar in i cellen. Cellen dör och går sönder.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25879308/

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29573716/

  Resterna blir virus………exosomer.

  Reaktionen utlöser “inflammation” i kroppen då histaminer utlöses av kalciumet. För den som är histaminintolerant av tex dold födoämnes allergi eller mögel blir så reaktionen stark. Man får den starka
  “cytokinstormen” men inga tecken på egentlig virusinfektion i organen.

  “Viruspartiklarna” binder till hemoglobinet, så kan vi inte binda syret, och så har man fått Covid 19.
  Så får man akut syrebrist, och då ger de dig morfin så du andas än mindre och dör.

  Sensationellt att de inte lyckats döda fler än 5600 personer ca. Lite taffligt massmord ändå……
  Fast man kanske inte ska lägga så mycket vikt vid statistik?

  Men kanske, bara lite kanske, vore det en bra ide att faktiskt undersöka 5G “vetenskapligt” innan man fortsätter med utbyggnaden av fanskapet? Bara en tanke…..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *