Forskare: 5G-teknik kan inducera coronavirus i hudceller

26
Forskning på coronavirus med hjälp av 5G? Illustration: Pixxl Teufel.Licens: Pixabay.com
Forskning på coronavirus med hjälp av 5G? Illustration: Pixxl Teufel. Licens: Pixabay.com

VETENSKAP. Sju forskare uppger att 5G millimetervågor kan absorberas av hudceller, vilka fungerar som antenner. Vågorna kan sedan producera coronavirus i biologiska celler.

Text: NewsVoice: Artikel är uppdaterad 26 juli

Informationen presenterades online på den ansedda forskningdatabasen PubMed (pubmed.ncbi.nlm.nih.gov) den 16 juli 2020 innan den drogs tillbaka den 24 juli i väntan på att publiceringen går i tryck.

Forskarna förklarar att DNA är uppbyggt av laddade elektroner och atomer som har induktorliknande strukturer. Dessa strukturer kan delas upp i linjära, toroida och runda induktorer. DNA-induktorerna kan alltså interagera med externa elektromagnetiska vågor och på det viset påverka cellerna. De externa vågorna kan bilda virusliknande strukturer såsom coronavirus. För att producera dessa virus i celler är det nödvändigt att våglängden för yttre vågor är kortare än cellens storlek, enligt studien.

Den ursprungliga sammanfattningen lyder bla:

“In this research, we show that 5G millimeter waves could be absorbed by dermatologic cells acting like antennas, transferred to other cells and play the main role in producing Coronaviruses in biological cells.”

“Inductors interact with external electromagnetic waves, move and produce some extra waves within the cells. The shapes of these waves are similar to shapes of hexagonal and pentagonal bases of their DNA source. These waves produce some holes in liquids within the nucleus.

To fill these holes, some extra hexagonal and pentagonal bases are produced. These bases could join to each other and form virus-like structures such as Coronavirus. To produce these viruses within a cell, it is necessary that the wavelength of external waves be shorter than the size of the cell.

Thus 5G millimeter waves could be good candidates for applying in constructing virus-like structures such as Coronaviruses (COVID-19) within cells.”

Forskarna drar alltså slutsatsen att 5G millimetervågor kan vara bra kandidater för att konstruera virusstrukturer såsom coronavirus (som ger sjukdomen Covid-19) i celler.

Sammanställning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källa

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

26 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
30 juli 2020 kl 18:44

Jag håller med dig Josef Persson och mycket intressant det du säger om vanligt synligt ljus. Jag har av Boris Aranovish , Människans Resurser AB köpt en apparat ” Monikor ” som använder sig av meridianer och akupunkturpunkter för att balansera energier i kroppen. Man kan också behandla symtom. Idag har jag behandlat min mans ögoninfektion. Jag läser en kurs om meridianer på distans hos Nordiskt Näringscenter. Jag har köpt en ljuspenna men har inte kommit än till hur man använder den. Det bästa med Monikor är att den spårar nästan 180 mikrober och eliminerar dem . I söndags var det webinar för oss som har Monikor med uppdatering av programmet. Vi kan nu kolla hur det är med vitaminer och mineraler och vi fick fyra frekvenser för covid-19. Boris visade oss testet av honom och jag minns att han hade en frekvens med det högsta värdet, de andra tre inte så mycket. Han säger alla människor har det i sig. Tyvärr är jag ingen fena på dataprogram så jag har inte installerat det nya än. Det ska bli spännande. I början av sommaren fick min man en fästing på låret och efter en knapp vecka syntes det i Monikor att han var belastad och han hade då också ont i kroppen. Tre korrigeringar mot borrelian och han blev bra. Det finns andra frekvensapparater men de har jag ingen erfarenhet av. Samt att jag undrar varför dessa terapeuter aldrig säger något ? Jag använder också andra tekniska hjälpmedel som Boris tagit hit. Treomed över 40 år och Aquatone sedan 2012. Små och lätta att använda. Med mycket små våglängder påverkar de cellmembranen, Treomeden och miljön runt cellerna, Aquatonen. Dessutom anammar jag Tibetansk självhealing som Boris lär ut. Det handlar om kvantfysik, kärnteori. Om man läser det förstår man att alla organ i kroppen har energi. Att vi inte bara har en fysisk kropp utan också en energetisk- och en informationskropp. Att man med sina tankar kan påverka sin kropp och hälsa. Det förstår jag utan att läsa om det. Jag vet att det fungerar. Jag har ju läst Hulda Clark som säger att vi blir sjuka av mikrober och föroreningar ( pollution ). Hon tillverkade också en zapper som med frekvenser dödar mikrober. Hon sa också Håll dig ifrån Isopropyl/propolene så får du aldrig cancer ! Zapperns frekvenser är starkare än Treomeden och Aquatonen så därför kan man inte zappa… Read more »

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Maj Rehnberg
30 juli 2020 kl 21:35

Ibland kan man motarbeta sina goda intentioner, men det är givetvis svårt att förstå. Det är den s.k. Dunning-Kruger-effekten.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
29 juli 2020 kl 21:52

Tur att Newsvoice har ett kommentarsfält och att det finns intelligenta människor som kommenterar. När man saknar teknisk/medicinsk kompetens är det givetvis lätt att bli vilseledd. Det hela verkar gå ut på att vilseleda och förmodligen att skrämma människor, vilket sannolikt är tänkt att skada Kina.

Artikeln är så pass makaber, för mig som ingenjör, att jag t.o.m.misstänker att Kina kan ligga bakom den, just för att ställa oss ingenjörer i en osund motposition. 5G skulle faktiskt kunna vara skadligt. Det handlar ju om frekvensens effekter på våra celler och på doser. Där borde forskningen fokusera.

Denna artikel leder nog många bort från denna diskussion som är verkligt viktig.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
30 juli 2020 kl 13:09

MG och PG, ständigt ivriga försvarare av 5G!

(Och till skillnad från Karl W / Karl Wang till på köpet rätt sofistikerade.)

Trollfabriken fascinerar med sitt breda produkt-spektrum.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Hans Dahl
30 juli 2020 kl 17:30

@Hans Sternlycke Dahl
Hur är min mening “5G skulle faktiskt kunna vara skadligt” ett ivrigt försvar av 5G?

En ”trollfabrik” tycks betyda att man medvetet producerar falsk information, gör det organiserat och i en stor mängd för att påverka opinionen (likt svenska fulmedier).

Visst försöker jag påverka opinionen i vår demokrati, men jag tillhör faktiskt ingen trollfabrik, samt anser att jag försöker få människor att tänka självständigt och rätt, samt ofta avslöjar lögn genom att presentera matematiskt bevisad sanning och vetenskapligt evident sanning, samt poängterar argumentationsfel, men i det här fallet blir jag givetvis nödgad att spekulera lite konspiratoriskt om det verkliga syftet, i syfte att få människor själva att fundera på vem som är avsändare och syftet, även om du själv, av outgrundlig anledning, inte tycks gilla det.

Troll, Hans Dahl, eller Internettroll, är personer som skriver på internetforum och liknande i syfte att provocera fram känslomässiga svar, gräl, missförstånd eller utdragna ofruktbara diskussioner (flejmkrig) som inte leder någon vart.

@Torbjörn
Man brukar säga att man inte skall mata trollen, men man behöver givetvis heller inte publicera dem, särskilt inte när de helt evident ljuger, vilseleder eller bedrar.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
30 juli 2020 kl 18:59

Martin, jag önskar innerligt att ditt svar är uppriktigt.

Sven Spegel
Sven Spegel
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
30 juli 2020 kl 20:45

[Kommentar raderad, off topic, onödigt personpåhopp]

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Sven Spegel
31 juli 2020 kl 20:36

@Torbjörn

Jag föreslår, I ALL VÄLMENING, att ovanstående Internettrolling bör modereras bort, för jag anser att Newsvoice missgynnas av den, för vem vill ha den där? Wolodarski?

I denna tråd vill jag själv se kommentarer av verkligt värde till diskussionen Covid-19 och 5G som håller sig till saken, inte tomt käbbel medelst nedsättande ord och personangrepp.

Det handlar om evident sanning för mig, INTE “min” sanning. Evident sanning är bl.a. frånvaron av olika former av lögn och är ingen personlig ägodel.

Jag har själv tittat på fenomenet floskler i min serie om evident sanning, således saknar det substanslösa personangreppet hållbar argumentation i sak OCH har förmodligen ett helt annat syfte, ex. en avledningsmanöver.

Ingvar Kullberg
Gäst
29 juli 2020 kl 01:40

En utomordentligt intressant artikel med lika intressanta kommentarer. Tack alla! Om Torbjörn tillåter skulle jag vilja gå utanför 5G-delen och promota en 17 minuters mycket angelägen video från kanalen Zakleo Se Bumbar,

Plandemi = Mord

Den handlar om hur man med mycket sofistikerade medel, som mediciner och isolering m m, tar livet av de gamla, om hur man dribblar med statistik, etc. Daniel, som kanalinnehavaren heter, går igenom allt med stor noggrannhet.

Förlåt för lite off topic!

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
27 juli 2020 kl 00:37

Till Peter Grafström! Visst finns en uppsjö av geopolitiska spelare som passar på att smutskasta varandra fram och tillbaks. Men på vilket sätt skulle en studie om att 5G är farligt ( nonsens eller inte) vara ett försök att smutskasta Kina? 5G är inte ett system exklusivt från Kina. Finns det någon som smutskastas i slutändan så är det väl Ericsson, Investor, och till slut Wallenberg…….För vissa därmed Sverige. Huawei är ju inte ens det synonymt med Kina även om det på pappret är ett “kinesiskt” företag. Patenten, en uppsjö av dem är Ericssons, och komponenterna kommer många av dem därifrån. Finns många mobilsystem i bruk idag, och många företag. Men sändarslutstegen i alla system domineras av en tillverkare, Ericsson! Om jag inte förstått saken fel? En släkting stod en gång i tiden på Ericsson och monterade sändarslutsteg, lödning osv. Hennes hälsa är idag förstörd…..Ja en gång i tiden så “inbillade” sig 30% ca av personalen på Ericsson att de var elöverkänsliga. Idag har man många trix för att slippa problemet. Känner tex en dataprogrammerare som bytes ut innan 40. Hans kompetens var unik, så han fick först lära upp sin efterföljare. Man tar inga risker, cirkulerar personal som en cirkus. Konceptet om biologiska antenner är inget nytt, det är längesedan man lanserade konceptet om mänskligt DNA som en bladantenn. Om ditt intresse är genuint så sök på “biologiska antenner” så finns en hel värld att undersöka. Vill man bara ha rätt så finns väl inte mycket mer att säga, mänsklig biologi är lite mer komplext än att räkna ut optimal storlek för våglängden på en antenn. Labbet i Wuhan som en av teorierna säger att viruset kommer ifrån var ju finansierat av Obama administrationen, så även där blir ju smutskastningen i slutänden riktat mot USA, eller den djupa staten om man så vill. Själv bryr jag mig inte om smutskastningsspelet, är tekniken farlig vilket jag inte betvivlar, så är den det vare sig du är Kines eller Svensk. Om det är just 5G som ger just “coronaviruset” tycker jag dock man kan diskutera. Och kritiken behöver vara lite djupare än att säga att det hela är nonsens. Och om “viruset” nu är konstgjort, varför skulle det inte kunnat framställts genom manipulation av microvågor? Eller att man aktiverar eller förändrar ett befintligt virus med microvågor? Vad händer vid replikeringen av ett nyttigt virus i våra kroppar om du förändrar den… Read more »

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  Josef Persson
31 juli 2020 kl 14:11

Bra skrivet Josef. Det finns redan i Ryssland medicinska behandlingsmetoder med minimal ( Piezo) elektromagnetisk strålning som har samma frekvens som den levande vävnad och hjälper därför till med läkning. Sjuka biologiska miljöer har , som vi vet sedan minst 30 år, en ohälsosam frekvens som leder till förändringar i cellnivå och kan ses med t.ex MRT och liknande apparatur.
Man har känt i många år att t.ex starkstromledningar ( över land ledningar) kan orsaker cancer, men den sanning har fallit under bordet med alla nya faror och farligheter vi konfronteras dagligen.

Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson
Gäst
26 juli 2020 kl 10:22

Jag har uppdaterat artikelns inledning så att det inte framstår som om det finns en färdig studie som publicerats. Att de sju forskarna studerat elektromagnetisk påverkan på hudceller verkar det dock inte finnas något tvivel om. Stå studerandet och forskarnas slutsatser så här långt, är ett faktum.

Det är tråkigt att se hur forskarna mobbas av debattörer och politiskt korrekta forskare. Som påpekats tidigare många gånger finns inga tillämpade hälsomässiga säkerhetsstudier på strålningsriskerna med 4G, 5G etc. Istället tvingas vi vanliga/dagliga användare av denna teknik in i en kontinuerlig förnekelse kring risker.

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson
26 juli 2020 kl 12:46

Forskarna påstår enligt artikeln saker om DNA som induktanser dvs elektronikkomponenter och dom drar såna paralleller att min hårda kritik är motiverad.
Jag vet inte om det är vad du kallar för mobbning av forskare,
Vad jag ser överallt är mobbning av Kina!

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
26 juli 2020 kl 15:48

OK

Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson
30 juli 2020 kl 13:16

Bra sagt Torbjörn

ingemar ljungqvist
Gäst
26 juli 2020 kl 06:58

Här menar jag nog att Jonas P ovan har den sakligaste, mest kritiska och bästa kommentaren. Att överhuvudtaget gå ut och vidarepublicera en sådan artikel kräver att man kan granska den text som man för vidare. Den är ju i sig mycket svar såväl språkligt som innehållsmässigt med rena spekulationer.
Dessutom kan det ju leda till att man kastar ut barnet med badvattnet, dvs alla de utsagor som gjorts från Indien och Australien, från Francis Boyle, Luc Montagnier och Birger Sörensen att Coronaviruset är en chimer dvs ett virus sammansatt av två eller flera kända virus och att det bara kan ha skett i laboratoriemiljö, läggs åt sidan Den debatten vore mycket värdfullare att följa upp. Kolla referenserna i denna artikel : https://almanova.eu/vitbok-om-corona-i-sverige/ I den artikeln tar jag också upp som en vetenskaplig adekvat fråga relationen mellan 5G och Coronaviruset.
Det fanns emellertid en poäng, en riktig stor sådan, och det är Herbert Virgins föredrag på greenmedinfo . Han anser att på samma sätt som vi idag alltmer ser bakterier som medspelare i en somatisk ekologi så borde man också betrakta virus roll som medspelare. Jag gjorde själv en artikel om detta 2017: 4 i AlmaNova: Virus på gott och ont.
I och för sig kan den vetenskapliga debatten vänta i dessa Coronatider, men jag sänder den artikeln separat till redaktören för Newsvoice för digital publicering. Likadant kan debatten om 5G s roll för plandemin också vänta, däremot är det viktigt att samla fakta just nu. Det är väl iallafall minst sagt märkligt att man startade 5G i fullskala i Wuhan Allhelgonahelgen 2019 och likadant fick Sverige ett miniutbrott i Gällivare där Aittikgruvan är utrustad med 5G. Då måste man ställa vetenskapliga frågor – inte föra ut ogenomtänkta slutsatser som i den rubricerade artikeln.

Rolf Stålhandske
Rolf Stålhandske
Gäst
26 juli 2020 kl 00:45

Tyvärr så hävdar “Science Integrity Digest” att artikeln åberopar “Worst paper of 2020? 5G and Coronavirus induction”: https://scienceintegritydigest.com/
Hur trovärdig och oberoende granskare är de kan man fråga sig?

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
25 juli 2020 kl 22:17

Det handlar om att skada Kina: dubbelt eftersom man vill späda på kampen mot 5G och samtidigt använda pandemin i det syftet.

Man går inte till källan och diskuterar med någon om man känner till fysiken för elektromagnetism. Den vetenskapen leder till slutsatsen att det dom påstår är en grotesk smörja utan den ringaste vetenskaplighet.
Det kan man sluta sig till utan att veta ngt mer om DNA än molekylernas fysiska storlek. Det är nämligen inte så komplicerat att bedöma en antenns effektivitet när den är så enormt mycket mindre än strålningens våglängd.
En normal antenn är inte mkt mindre än en halv våglängd och då blir beräkningarna ganska komplicerade eftersom man måste lösa sk integralekvationer. Men med så små antenner är effektiviteten HÖGST x upphöjt till tre där x är pi ggr diametern på antennen delat med våglängden.
dvs nanometer delat med millimeter och i kubik dvs en faktor 1 delat med miljarder miljarder
Det är, i bästa fall, effektiviteten för att ur en given intensitet plocka ut energi
Det finns ingen möjlighet att undkomma den begränsningen och det blir ett försvinnande litet tal som inte tillåter en DNA molekyl att ta upp energi till ngt som att skapa virus.
En virus är en jättestor molekyl och för varje byggsten måste energi tillföras och det sker vanligen genom kemiskt bränsle.
En elektromagnetisk signal som är jättemycket för svag för att ha ngn energimässig betydelse kan inte påverka det

Det är en helt annan sak att elektromagnetisk energi kan påverka ett mycket större område än en molekyl och få joner att rumstera runt och skapa uppvärmning eller skapa förändrad cirkulation. Men det kan inte finreglera ngt så komplext som biokemiska detaljer utan det är mer likt att sparka på en trasig apparat och hoppas att nåt ska bli bättre.

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
31 juli 2020 kl 13:51

Bra skrivet Torbjörn, detta är den rätta förklaringen.
Att Människor har dessutom svårigheter att andas beror också på att 5 G förstör Oxigen som leder därvid till dess brist och andnöd, dödligt för dem som redan har problem med de organ som i första hand är beroende på syrgas ( Oxigen). Därför är det direkt kriminellt när man inte ge människor som få svårt att andas Morfin, som undertrycker andningsfrekvensen, i stället för syrgas

Jonas Persson
Jonas Persson
Gäst
25 juli 2020 kl 13:42

Hej

För det första så handlar detta inte om en studie, utan artikeln var publicerad på pubmed under artikeltypen “Editorial”, vilket här definieras *** som tyckande, övertygelser och policys från en redaktör eller utgivare av en vetenskaplig journal. Jämför gärna detta med de artikeltyper som riktiga studier och forskningsrapporter som publiceras på pubmed innehar.

För det andra så är det inte särskilt troligt att denna artikel kommer att genomgå peer-review och bli tryckt i en mer seriös vetenskaplig publikation. Den saknas helt enkelt belägg i artikeln för de slutsatser som artikelförfattarna drar. Man måste därför ställa sig frågan varifrån ni fått att orsaken till att artikeln drogs tillbaka var för att den skulle gå i tryck.

Vidare så har påståendena i artikeln mött stark kritik från flera håll. Vill man framstå som någolunda seriös journalistik så ska man också framhäva denna sida.

https://scienceintegritydigest.com/2020/07/23/worst-paper-of-2020-5g-and-coronavirus-induction/

*** https://www.nlm.nih.gov/mesh/pubtypes.html

Editorial
Work consisting of a statement of the opinions, beliefs, and policy of the editor or publisher of a journal, usually on current matters of medical or scientific significance to the medical community or society at large. The editorials published by editors of journals representing the official organ of a society or organization are generally substantive.

MadMan
MadMan
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
25 juli 2020 kl 20:30

[Kommentaren är raderad eftersom vi sedan maj 2020 infört kravet att den som kommenterar måste uppge korrekt för-, efternamn och fungerande e-postadress. Läs mer: https://newsvoice.se/2020/05/registrera-anvandarkonto-newsvoice/%5D

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
25 juli 2020 kl 04:24

Se där!

Utbredningen av covid 1984 följer alltså utbyggnaden av 5G näten.
https://gumshoenews.com/2020/05/04/study-shows-direct-correlation-between-5g-networks-and-coronavirus-outbreaks/

På patologen i Lund kan man inte hitta några fynd av virusinfektion i organen på dem man obducerar.
https://www.youtube.com/watch?v=VStDo3A8Y_A

Och nu kan man alltså direkt se att 5G skapar “viruspartiklar” i huden.

Måste erkänna att jag trodde 5G på 60 GHz gav torrhostan (corona) eftersom den frekvensen förändrade syremolekylen så att vi inte kunde binda den till hemoglobinet i lungorna.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31199408/

Och även om det var känt att microvågor förändrar permeabailiteten i cellmembranet, bla
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31249327/

Så trodde jag inte det var så konkret att det direkt skapade “viruspartiklar”. Men det är väl ganska logiskt. Microvågorna öppnar cellmembranet och kalcium strömmar in i cellen. Cellen dör och går sönder.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25879308/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29573716/

Resterna blir virus………exosomer.

Reaktionen utlöser “inflammation” i kroppen då histaminer utlöses av kalciumet. För den som är histaminintolerant av tex dold födoämnes allergi eller mögel blir så reaktionen stark. Man får den starka
“cytokinstormen” men inga tecken på egentlig virusinfektion i organen.

“Viruspartiklarna” binder till hemoglobinet, så kan vi inte binda syret, och så har man fått Covid 19.
Så får man akut syrebrist, och då ger de dig morfin så du andas än mindre och dör.

Sensationellt att de inte lyckats döda fler än 5600 personer ca. Lite taffligt massmord ändå……
Fast man kanske inte ska lägga så mycket vikt vid statistik?

Men kanske, bara lite kanske, vore det en bra ide att faktiskt undersöka 5G “vetenskapligt” innan man fortsätter med utbyggnaden av fanskapet? Bara en tanke…..