Alexander Bard förklarar hur samhället styrs av kollektiv och ideologisk mobbning

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 juli 2020
- NewsVoice redaktion
Samhällsdebattören Alexander Bard och programledaren Navid-Modiri, juni 2020. Foto: Hur Kan Vi. Montage: NewsVoice

Alexander Bard intervjuas av Navid Modiri (Hur kan Vi) och ämnena som tas upp är: Bards beryktade tweets som gav honom sparken från TV4, hur Jean-Jacques Rousseaus filosofi från 1700-talet ligger ligger till grund för samhällets mobbningsbeteenden och varför Black Lives Matter är en kapad rörelse av känslomässigt styrda individer.

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq