Allt fler länder och kineser vänder sig emot kommunistpartiets tyranni

publicerad 21 augusti 2020
- Gästskribent
Kinesiska kommunistpartiets kongress. Foto: Dong Fang. Licens: Public Domain
Kinesiska kommunistpartiets kongress. Foto: Dong Fang. Licens: Public Domain
Kinesiska kommunistpartiets kongress. Foto: Dong Fang. Licens: Public Domain

HISTORIA & DEBATT. Deng Xiaoping var den första “modernistiska” ledaren för Kinas kommunistiska parti (KKP) som inledde Kinas marsch mot den “statskapitalism” som präglat Kina de senaste decennierna. Statskapitalismen har gjort de högsta KKP-ledarna och deras familjer stormrika eftersom de vid “reformerna” fick ta över monopolföretag för en spottstyver via sina kontakter i partitoppen. Detta faktum är oftast helt bortglömt i västliga massmedier.

Text: Marcus Gullberg, Kinakännare

En liten klick duktiga kineser har också lyckats bli rika genom hårt arbete och stort risktagande medan den stora massan av hårt arbetande kineser sliter sex dagar i veckan långt hemifrån med låga löner för att kunna försörja sina familjer i sina hembyar.

Korruptionen i Kina är ingen hemlighet och alla känner till den. Jag har besökt Kina många gånger och fick chansen att höra lite om hur det går till av mina kinesiska affärspartner.

På tal om globalisternas långsiktiga samarbete med Kina skickades Hakka-kinesen Deng Xiaoping redan 1919 som 15-åring med cirka två hundra andra kineser från “kinesiska eliten” till Frankrike för att studera västerlandets system. Det finns kvar ett skriftligt intyg från en fransk skofabrik där han fick sparken. Citatet från hans franske arbetsledare var: “vägrade arbeta, ta inte tillbaka honom igen”.

Ett mindre känt faktum är kinesernas påtagliga närvaro under bolsjevikernas ryska revolution, både i hemliga polisen, Tjekan, men även som livvakter åt kommunistledarna samt som stridande trupper. Varför skulle de ryska bolsjevikerna använda kineser som kärntrupper för att strida åt dem och skydda dem redan för 100 år sen? Hade kineserna en större roll bakom ledarna för Europas kommunistiska revolution än vad vi känner till?

1974 höll Deng Xiaoping ett berömt tal till FN där han sa följande:

“If capitalism is restored in a big socialist country, it will inevitably become a superpower. The Great Proletarian Cultural Revolution, which has been carried out in China in recent years, and the campaign of criticizing Lin Piao and Confucius now under way throughout China, are both aimed at preventing capitalist restoration and ensuring that socialist China will never change her colour and will always stand by the oppressed peoples and oppressed nations.

If one day China should change her colour and turn into a superpower, if she too should play the tyrant in the world, and everywhere subject others to her bullying, aggression and exploitation, the people of the world should identify her as social-imperialism, expose it, oppose it and work together with the Chinese people to overthrow it.”

Han sa även:

“It doesn’t matter if a cat is black or white, so long as it catches mice.”


Är det inte så att Deng Xiapoing har blivit sannspådd gällande KKP:s sociala världsimperialism? Gällande att växla från tyrannisk socialism till tyrannisk statskapitalism så har det redan hänt i Kina. Deng antydde att nästa steg blir “KKP:s kollaps”.


När han säger att det är egalt om katten är vit eller svart så länge den fångar möss kan man undra över hans avsikter. Man kan spekulera om vem som är mössen? Är det världens godtrogna och rädda människor han talar om eller är det hans meningsmotståndare – eller är det bägge typerna? Katten är kanske hans eget globalistgäng som är på musjakt och katten kommer att byta färg med jämna mellanrum för att skapa en illusion för mössen som hoppas och tror att systemet och ledarna på toppen av pyramiden har förbättras medan de i själva verket bara bytte frontfigur och ändrade på retoriken medan de fortsatte mot sitt mål vilket verkar vara total makt.

Vi äldre läsare kommer ihåg hur Sovjetunionen plötsligt kollapsade efter drygt 70 års diktatur och de gamla kommunistledarna och deras kompisar bytte omedelbart “skinn” (partifärg/yrke) och blev stormrika kapitalister när de fick ta över statliga företag och banker. Se mer på vad folk gör än vad de säger. Är det “Sovjet-exemplet” och “Kina-exemplet” som Deng Xiaoping avsåg när det gäller bytet av kattens färg? Vad blir då kattens nästa färgbyte efter statskapitalism? Blir det en falsk, islam-inspirerad världsreligion som profetiorna hävdar?

Deng kände uppenbarligen till framtidsödet för KKP redan 1974. Var det så att “KKP-gänget” alltid var en dold supermakt som först skulle komma att visa sig i dagsljus efter att länge ha gömt sig bakom Ryssland och USA:s kalla krig när KKP var fullt upptaget med att eliminera sin traditionella kinesiska kultur och den intellektuella eliten i Kina? Hur kunde det tyranniska KKP annars få öppet stöd för att ta över Kina, stöd från många västliga demokratier redan från start medan de mer demokratiskt sinnade kineserna i partiet Kuomintang (KMT) tappade allt inflytande?

KKP försöker inte längre dölja sina ambitioner till världsherravälde och krigsföringsmetoderna, “soft power” som KKP kallar det.

Detta sker genom:

 • kulturförstörelse,
 • kulturmarxism,
 • materialism,
 • skuldsättning följt av ekonomisk utpressning,
 • uppköp av naturtillgångar och storföretag,
 • mutade toppolitiker runtom i världen samt eventuellt
 • en medveten virusspridning som förlamat hela världen.

Frågor:

 • Är inte kulturkriget till för att försvaga folken?
 • Varför äter folken så dålig mat nuförtiden?
 • Varför säljs det droger på gatorna?
 • Varför sätter ingen stopp för sådana saker?

Hela den här utförsbacken i världens moral har gett möjligheter att börja bygga en global polisstat med KKP på toppen, men nu ser det ut som om allt fler nationer har genomskådat KKP:s bluff och vänder sig emot KKP och deras smutsiga metoder.

Fransmannen Etienne de la Boetie skrev en bok för 500 år sen som hette “The Politics of Obedience” där han beskrev hur folken frivilligt valt förslavning framför frihet genom gradvis passivisering och (o)vana. Den mest fruktansvärda tyrannen ger sig inte förrän han feminiserat alla männen och omvandlat alla människorna till “vilda odjur” (som enkelt kan styras pga sin dumhet). Han skrev: “Are you indeed so proud because you command wild beasts?”

Boetie frågar tyrannen om han är stolt över att styra över vilda odjur. På tal om evolutionsteorin är ju Boetie inne på raka motsatsen, att alla regeringar är ute efter att fördumma sina befolkningar för att döda all opposition och frihet. Vi får lära oss att vi blir allt mer avancerade, men varför ser människokropparna så mycket sämre ut idag? Varför har IQ sjunkit de senaste decennierna utan att någon undrar vad som pågår? Är inte unga människors disciplin och arbetsmoral mycket sämre idag än för 50 år sen?

Sveriges historia med KKP

Sverige var det första demokratiska västlandet som etablerade formella diplomatiska relationer med KKP-styrda Kina i maj 1950 och Sverige stödde därefter alltid KKP:s ambitioner att få en permanent plats i FN:s säkerhetsråd. Sverige har aldrig erkänt Taiwan som nation trots att deras KMT-parti egentligen styrde Kina innan KKP tog makten.

Jiang Zemin, Kinas kanske mest ökände och mest korrupta regimledare jämte Mao Zedong, besökte Göteborg som borgmästare i Shanghai 1988 och år 2005 seglade svenskarna med Ostindiefararen Götheborg till Jiangs hemstad Shanghai för att hylla de svensk-kinesiska relationerna.

Sverige har sålt ut många företag till kineserna där Volvo kanske är det mest utstickande exemplet och kinesiska Huawei kommer att leverera delar av 5G-nätet i Sverige trots alla varningar om kinesiskt spioneri och trots att vi har Ericsson som 5G-leverantör med huvudkontor i Sverige.

Svenska massmedier har aldrig fokuserat på att rapportera om de allvarligaste brotten mot mänskliga rättigheter i Kina. Istället har ledare som Trump och Putin utmålats som världens stora demoner, men faktum är att båda dessa demoniserade ledare har stort stöd av sina befolkningar och de har inte heller mördat miljoner människor eller placerat miljoner dissidenter i koncentrationsläger som KKP har gjort. De har inte heller köpt upp naturtillgångar runtom i världen eller byggt upp en tillverkningsindustri som konkurrerat ut stora delar av övriga världens industrier med slavliknande arbetskraft, låg kvalitet, massproduktion och lågt pris som signum.

Medan UD engagerat sig ett otal gånger i den svenske förläggaren Gui Minhai har frågor som berör miljontals kinesers frihet ignorerats. En sån sak som att vi nästan aldrig talar om är Kinas koncentrationsläger eller “reformeringsläger”. Istället tar våra massmedier hellre upp nazisternas koncentrationsläger som lades ner för över 70 år sedan. Det är en tydlig indikation på vem som styr världen. Är inte detta en avledningsmanöver av episka mått som fungerat i 70 år medan 100 miljoner kineser har satt livet till?

Falun Gong

Massförföljelse av hundra miljoner Falun Gong-utövare, miljontals uigurer och kristna i Kina ignoreras mestadels i svensk media. Med all respekt för “Minhai-fallet” så ser det ut som om Sverige jagar mygg och sväljer kameler.

Svenska folket har i och för sig en dålig bild av KKP-Kina, men kanske mest beroende på “småsaker” och inte beroende på de verkligt stora brotten mot mänskliga rättigheter och framför allt inte pga att KKP är en ondskefull sekt med målsättningen att ta livet av sina fiender och sen förslava och hjärntvätta resten av världen.


I verkligt stora frågor om trosfrihet verkar det som om svenska medier går KKP:s ärenden genom att istället smutskasta KKP:s största fiende – Falun Gong.


Den kinesiska ambassaden hyllade öppet Sveriges Radio P1 för deras program: “Falun Gong – andlig rörelse eller samhällsomstörtande sekt?” i november 2019. Varför är Falun Gong KKP:s största fiende? Falun Gong är en andlig rörelse med fokus på att vara ärlig, godhjärtad och tålmodig, en rörelse utan medlemskap och utan präster. Falun Gong stödjer även traditionella kulturer vilket inte verkar uppskattas av massmedia.

Varför misstänkliggörs Falun Gong som “samhällsomstörtande” och “ultrakonservativt” av Sveriges Radio? Vilken kultur och vilka värderingar är det som Sveriges Radio stödjer? Lever vi inte i ett Sverige som just genomgått en komplett samhällsomstörtning de senaste 50 åren?


Det som definieras som “ultrakonservativt” idag av massmedia var helt normala och positiva saker för 50 år sen i vilket kristet land som helst. Vem har gett massmedia rätten att vända upp och ned på sanningen om rätt och fel, bra och dåligt? Är då alla 90-åringar som tror på de “ultrakonservativa sakerna” samhällsomstörtande idag?


Sveriges äldsta byggde Sverige

Utan de 90-åriga svenskarnas hårda arbete hade vi inte haft något Sverige att tala om idag. Varför talar svenska massmedier inte om den verkliga samhällsomstörtningen som pågår just nu i Sverige och som går emot all traditionell, kristen kultur inklusive kärnfamiljen? Om man vill ersätta allt det gamla får man väl först tala om vad man vill uppnå i framtiden?

Mer tyranni, mer förslavning, mer dyrkan av staten som Gud, mer modern kultur och mer materialism eller mer fokus på individens frihet, dygder, traditionell kultur och andlighet? Är det inte precis detta ödesval (#valet2022) som regeringen vill besluta om utan folkets medgivande och som pressen aldrig talar om, men som är kärnfrågan för alla människor? Har inte folket rätt att veta vad som väntar i framtiden för sina barn och barnbarn? Hur skall alla frivilligt acceptera tyranni?

Om jag ser på KKP ur ett andligt perspektiv ser jag världens största och mest tyranniska sekt som tvångsansluter alla sina barn vid 6 års ålder. Då måste alla kinesiska skolbarn avge sina första löften att tjäna KKP inför den röda flaggan och sen avger man ett nytt “löfte” vid 14 års ålder.


Jag har inte heller glömt bort deras massmord på dissidenter och munkar, hjärntvätten och folkförföljelsen i massiv skala sen 70 år tillbaka samt öppen avgudadyrkan av sina korrupta ledare som finns på porträtt på gator och torg.


Denna extrema tyranni har haft de facto stöd av FN och de flesta demokratiska länder runtom i världen sedan flera decennier i en smygande process mot kinesisk dominans medan västvärlden har lagt ned industrier och satsat på konsumtion, trycka elektroniska skuldpengar, nöjen och resor samt fri barnuppfostran. Det fanns något som kallades arbetsglädje förr i tiden samt att arbete befrämjar hälsan. Se “Kina-virusets” effekt på världens ekonomier idag. Är vi inte redan på väg mot en skuldfälla av episka mått och skall folket acceptera fällan bara för att vår regering säger att vi skall göra det?

KKP:s predestinerade kollaps

Opinionen vänder sig nu allt snabbare mot KKP i takt med att regimen visar upp sin aggression helt öppet i Indien, Sydostasien och i sin aggressiva retorik mot USA, England, Australien och andra länder som vänder sig mot dess ondskefulla regim. Australien hotas med handelskrig om de genomför en undersökning om orsakerna till Covid-19. En kvalificerad gissning av många experter – som Facebook och många andra systemmedia har falskförklarat utan vidare – säger att corona-viruset spreds från ett labb i Kina. Det har producerats en populär dokumentär av Epoch Times i ämnet.

 


Är det förutbestämt att KKP (som Deng Xiaoping förutspådd) kommer att kollapsa för att låta globalisterna skapa en “nygammal, global superstat” som kommer att lova guld och gröna skogar till världens folk för att få folkens stöd, med slut på alla krig och kriminalitet genom massövervakning och social scoring. Är det samma gäng som vi kommer att se bakom nästa maktstruktur?


Jag ser trots allt positivt på utvecklingen när fler av världens länder vänder sig emot KKP:s tyranni och allt fler medborgare vaknar upp och inser hur deras frihet kommer att beskäras på alla möjliga sätt i framtiden.

Alla Konfucius-instituten i Sverige har stängts ned. Har vår regering ordnat med att stänga ned dem? Det är nog snarare så att det har skett genom att lokala medarbetare på de svenska universiteten och gymnasieskolorna har insett att KKP är en totalitär regim som är ute efter total makt.

Indien har publicerat mycket bra artiklar i sina medier om KKP:s globala subversionsstrategier och Indien har nu ett massivt folkligt stöd för en hård linje mot KKP. USA står också bakom indierna så länge Trump har makten. Även Japan, Storbritannien och Taiwan börjar ta sig ton mot KKP och det kommer att bli allt fler länder som kommer att sätta hårt mot hårt gällande KKP.

Det talas redan i massmedia om Xi Jinpings avgång och KKP:s kommande kollaps. Är det en slump eller är det bara en del av den långsiktiga globalistiska planen och nästa “kattskinnsbyte” som Deng Xiaoping talade om 1974? Allt går i cykler och har inte globalisterna insett detta sedan urminnes tider? De har också insett att folk i allmänhet tror på vad ledarna lovar medan de oftast glömmer vad de gjort tidigare.

Folkens framtid och frihet står på spel och Benjamin Franklin sa:

“Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.”

Text: Marcus Gullberg

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: KKP