100-tals läkare i Spanien kallar pandemin för en politisk operation

17
Läkarkonferens i Madrid, 25 juli 2020. Foto: Nu Media
Läkarkonferens i Madrid, 25 juli 2020. Foto: Nu Media

NOTERAT. Näringsspecialisten Bertil Wosk kommenterar en läkarkonferens arrangerad av gruppen “Läkare för sanning” i Spanien, en sammanslutning av 400 läkare vilka säger att det som nu pågår i världen är en falsk pandemi som skapats av politiska skäl. Läkarna kräver att hela “operationen” måste ställas in.

NewsVoice publicerar detta eftersom läkarnas utspel är av ett mycket stort och allmänt intresse i debatten om det politiska spelet runt Covid-19.

Bertil Wosk skriver:

Bertil Wosk
Bertil Wosk

“Det är ett faktum att många människor världen över är hårt drabbade och har dött i sviterna av en virussjukdom. Det man här/nu ifrågasätter är varför denna influensa klassats som en pandemi och om den här influensan faktiskt är allvarligare än andra influensor, då dödligheten och spridningen inte varit större än våra årliga influensor.

NewsVoice: Americas Frontline Doctors: Bra läkemedel mot Covid-19 mörkläggs

Inte alla är positiva till läkarnas budskap. Flera personer som säger sig arbeta inom sjukvården visar tecken på upprördhet av att Wosk publicerade en översättning av läkarnas budskap.

Lena Norell skriver:

“Jösses säger jag, vad kommer all skit propaganda ifrån!! Arbetar på Intensiven och har haft massor av covid patienter…. Detta är ett år jag aldrig kommer att glömma”.

Andra kommentarer håller samma linje, men merparten av kommentarerna som postats i tråden på Facebook instämmer med Bertil Wosks och läkarnas åsikter.

CNBC: German study shows COVID-19 might not be fatal as previously thought

Läkarnas budskap

Översättning nedan av budskapet på presskonferensen i Spanien tillhandahålls av Bertil Wosk:

Med deltagande av hundratals yrkesverksamma från hela världen fördömde ”Läkare för sanningen” att Covid-19 är en falsk pandemi skapad för politiska ändamål. De uppmanade läkare, media och politiska myndigheter att stoppa operationen och säga sanningen.

Med stor spänning och förväntan över hela världen presenterades ”Föreningen Läkare för Sanning” på en presskonferens i Madrid lördagen den 25 juli [2020]. Gruppen, ledd av läkarna Natalia Prego Cancelo och Angel Luis Valdepeñas, upprättade en direkt anslutning till den utomparlamentariska kommissionen för läkare från Tyskland, epidemiologgruppen från Argentina och läkare från USA och Argentina.

Händelsen började med ett anförande av Heiko Schöning, representant för den utomparlamentariska kommissionen för att utreda det tyska coronaviruset. Det gjordes online-anföranden av fackfolk från Argentina och USA. Det avslutades med en översyn av de fyra grundläggande punkterna i uppropet till regeringen och de spanska myndigheterna genom Association Doctors for Truth.

På presskonferensen som hölls i ett rum på Palacio de la Prensa i Madrid, deltog mer än 400 personer, inklusive vanliga och alternativa medier, läkare och assistenter. Data, siffror, analyser och reflektioner publicerades som belyser inkonsekvensen och skadligheten i de åtgärder som används runt om i världen runt Covid-19.

I slutet av mötet betonades att “Detta är en världsdiktatur med en sanitär ursäkt”. Läkarna är eniga om följande: Offren för Coronaviruset var inte fler än de säsongsbetonade dödsfallen av influensa de senaste åren. Siffrorna har överdrivits genom förändringar i de medicinska protokollen.

Begränsningen av friska människor och den tvingade användningen av masker har ingen vetenskaplig grund. Sjukdomen som är känd som Covid-19 uppvisar inte ett enda infektionsmönster utan en kombination av dem. “Det finns korsande toxiska mönster,” sade Angel Luis Valdepeñas. I slutet av mötet underströk han:

“Vi måste säga till våra regeringar att de ALDRIG försöker tvinga oss att bli vaccinerade eller att rekommendera det.”

Valdepeñas avslutade sitt sista anförande med en begäran till pressen:

“att ta sitt ansvar på ett sätt som vi inte har sett förut” och kritiserade det “kontinuerliga bombardemanget av information om pandemin utan att värdera varken mängden eller kvaliteten på informationen”.

Läkaren sade vidare att när media nämner om “nya utbrott” borde de tydliggöra att detta endast var personer som testat positivt, men att 98 procent av dessa var “friska, asymptomatiska människor”.

I slutet av presskonferensen gick paneldeltagare ut på gatorna, åtföljda av de många deltagarna i ett rop på frihet. Tillsammans gick de till Plaza de Callao, den vanliga mötesplatsen för 2020-rörelsen. Där pratade de i mer än två timmar med deltagare och personer som inte hade fått plats i rummet.

Sammanställning: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

17 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ann-Kristin Barnes
Ann-Kristin Barnes
Gäst
18 augusti 2020 kl 23:57

Har just sett hela filmen och var på väg att länka – tack för att du gjorde det! Utmärkt väckarklocka för dem bland våra bekanta som fortfarande tror att globala institutioner och filantrokapitalister vill oss väl!

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
18 augusti 2020 kl 23:10

Var hade vi varit idag om inte dessa fria medier funnits? Kunskapsmängder skulle ha varit för stora för en enskild att kunna intas med böcker, som i de flesta fall gömts undan. Först ut var väl Orwell med 1984. Vid den tiden näst intill obegriplig.
Med internet kom Assange, Snowden och nu senast Millie Weaver.
Enskilda individer kan verkligen ändra historien.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
18 augusti 2020 kl 21:34

Suck. Jag repeterar. Varför agerar ni inte politiskt och verkar för valsamverkan så att vi kan ersätta tyrannerna och deras lakejer?

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
19 augusti 2020 kl 22:06

Det skulle kunna vara ämne för en film eller teater som gestaltar hur det skulle gå till väldigt konkret med verkliga småpartier och framförallt hur dom efter valet kommer överens om hur mandaten ska användas.
Jag vet inte om mandat är personliga eller om dom kan cirkulera men alla konkreta konsekvenser skulle kunna gestaltas realistiskt och utan att veja för alla grundstötningar och kaos som man nog måste räkna med skulle inträffa.
För hågade programmerare skulle det vara en utmaning att simulera.
Du kunde försöka uppmuntra till ett doktorandprojekt på det temat.

Marie Andersson
Marie Andersson
Gäst
18 augusti 2020 kl 20:37

den långa versionen av “plandemic” har haft premiär ikväll på London Real
https://freedomplatform.tv/plandemic-indoctornation-world-premiere/
eller
http://www.londonreal.link/movie
har bara sett en bit men ska se hela nu..

Ann-Kristin Barnes
Ann-Kristin Barnes
Gäst
Reply to  Marie Andersson
18 augusti 2020 kl 21:12

Har just sett hela filmen och var på väg att länka – tack för att du gjorde det! Utmärkt väckarklocka för dem bland våra bekanta som fortfarande tror att globala institutioner och filantrokapitalister vill oss väl!

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
18 augusti 2020 kl 18:11

Inte konstigt att Lena Norell har haft massor av Covid-patienter på sin intensivvårdsavdelning det här året. Med den hysteri som media o politiker hjälpts åt att skapa så är det väl massor som sökt vård för minsta lilla nysning. Hon kanske skulle ha kommenterat det som är intressant i stället , nämligen hur många som faktiskt har dött jämfört med tidigare års influensor…Men hon har ju faktiskt EN bra poäng med sitt inlägg , även om den var ofrivillig ; “Var kommer all skitpropaganda ifrån?” Ja , DET kan man verkligen fråga sig.

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
18 augusti 2020 kl 17:39

Jag instämmer med kommentarer ovan och undrar (sedan många år!!) varför politiker inte kan inse att demokrati bl.a. innebär personligt ansvar och valfrihet när det gäller vår egen hälsa. Detta otäcka ‘nät’ har långsamt dragits åt sedan länge. Att arbeta med komplementär medicin i Sverige var knepigt redan på 70-talet och har blvit etter värre sedan Sverige blev medlem av EU! Det verkade som om många vaknade upp efter svinflunsa-skandalen men sorgligt nog tycks de nu har ‘somnat om’ igen ..suck.. 🙁

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
18 augusti 2020 kl 16:37

Som de flesta av er som läser Newsvoice redan känner till så har forskaren Jakob Nordangård från stiftelsen Pharos goda evidens för vad som sannolikt ligger bakom denna politiska operation.
http://pharos.stiftelsen-pharos.org/the-global-reset-tyrannernas-plan-for-varlden/

Återigen frågar jag mig varför alla ni som ser detta inte agerar politiskt och verkar för valsamverkan så att vi kan ersätta tyrannerna och deras lakejer?

Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
19 augusti 2020 kl 11:12

Agerar politiskt och verkar för valsamverkan håller väl du på med och det märks ju ?

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
18 augusti 2020 kl 16:02

De har en sida på tyska också som heter Ärzte für Aufklärung, om tyskan är bättre än spanskan. http://www.ärzte-für-aufklärung.de

På den sidan listar de läkare och andra i vården som stödjer organisationen.

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
18 augusti 2020 kl 13:41

Det är en skam att läkarna i Sverige är så få att reagerar offentligt men jag skulle tro att bakom lyktar dörrar
är tongångarna annorlunda. Straffet för att inte följer PK är hårt eller är den det? Är bara den inlärda rädslan sedan 70 talet som har blivit så effektiv. Exemplet på dr Annika Dahlquist visade ju hur man förfarar men en läkare som säger sanning som inte är önskat. Man måste vara stark att simma mot strömmen.
Det som man kan bilda är 5 te kolonen, men många vill väl inte leva i en parallell värld, trots att vi egentligen gör det redan i alla fall dom som har vaknat.

Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
Reply to  Birgit Sjölander
19 augusti 2020 kl 11:08

Håller med dig att det är en skam och då ska även de alternativa utövarna ta åt sig. De arbetar i det tysta och låter sig smutskastas av etablissemanget.

De skulle gjort något tidigare så hade vi inte suttit i karantän för en fakepandemi.

Mammas husläkare ville inte läsa Peter Wilhelmssons bok om candidasvampen. Han hade inte tid. Sen lämnade han vårdcentralen och startade en vaccinationsklinik.

Conny LundbergD
18 augusti 2020 kl 11:25

Att all nyhetsrapportering runt C-19 är ren och skär propaganda är det ytterst svårt att undgå att observera.
Syftet med detta verkar inte vara annat än att kunna kontrollera människor med hjälp av överdriven statistik gällande smitta och dödsfall och dessutom denna envisa vägran att använda sig av alla till buds stående medel för att vårda dem som blivit sjuka och av vad kan också ifrågasättas.
Det finns mängder av dokumentation över vad myndigheternas verkliga syfte är om man anstränger sig tillräckligt mycket för att söka efter den på nätet.
Att införa Agenda 2030 med hjälp av den rädsla man spridit för den falska pandemin!

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  Conny Lundberg
18 augusti 2020 kl 13:34

Bra sagt!

Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
18 augusti 2020 kl 10:36

När man redan är insatt i skolmedicinens bedrägerier så genomskådar man den här bluffen mycket lätt.
De som utbildat sig för att arbeta inom vården har verkligen blivit indoktrinerade och när de sedan arbetar inom vården så håller de sig till sin lilla krets där man bedriver inbördes beundran att de är så rätt och skickliga.

Lena Norell kanske kan ge mig ett svar på varför min väninna Inger inte kan få inta kosttillskott så hon får tillbaka sin signalsubstans Acetylkolin ?
Jag vill också ha svar på varför inte den fantastiska skolmedicinen använder frekvensaparater
för att döda bakterier, virus, parasiter ?

Sen är det det här med metabola pandemin. Det är orsaken till att de äldre på sjukhusen och äldreboende dog. De fick ju ingen riktig livräddning heller utan man satte in palliativ vård direkt.

Det kan inte vara lätt att inse att man gjort mer skada än nytta men nu är det dags att ni biter i det sura äpplet och gör det rätta.

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
18 augusti 2020 kl 09:46

De som tillsynes inte vågar kommentera artikeln känner sig säkert inte så lite ”skämmiga”!
Det finns mängder av vittnesmål utanför skattefinansierade socialistmedia som länge varit tveksamma till propagandan.