Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

100-tals läkare i Spanien kallar pandemin för en politisk operation

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 augusti 2020
- NewsVoice redaktion
Läkarkonferens i Madrid, 25 juli 2020. Foto: Nu Media
Läkarkonferens i Madrid, 25 juli 2020. Foto: Nu Media
Läkarkonferens i Madrid, 25 juli 2020. Foto: Nu Media

NOTERAT. Näringsspecialisten Bertil Wosk kommenterar en läkarkonferens arrangerad av gruppen “Läkare för sanning” i Spanien, en sammanslutning av 400 läkare vilka säger att det som nu pågår i världen är en falsk pandemi som skapats av politiska skäl. Läkarna kräver att hela “operationen” måste ställas in.

NewsVoice publicerar detta eftersom läkarnas utspel är av ett mycket stort och allmänt intresse i debatten om det politiska spelet runt Covid-19.

Bertil Wosk skriver:

Bertil Wosk
Bertil Wosk

“Det är ett faktum att många människor världen över är hårt drabbade och har dött i sviterna av en virussjukdom. Det man här/nu ifrågasätter är varför denna influensa klassats som en pandemi och om den här influensan faktiskt är allvarligare än andra influensor, då dödligheten och spridningen inte varit större än våra årliga influensor.

NewsVoice: Americas Frontline Doctors: Bra läkemedel mot Covid-19 mörkläggs

Inte alla är positiva till läkarnas budskap. Flera personer som säger sig arbeta inom sjukvården visar tecken på upprördhet av att Wosk publicerade en översättning av läkarnas budskap.

Lena Norell skriver:

“Jösses säger jag, vad kommer all skit propaganda ifrån!! Arbetar på Intensiven och har haft massor av covid patienter…. Detta är ett år jag aldrig kommer att glömma”.

Andra kommentarer håller samma linje, men merparten av kommentarerna som postats i tråden på Facebook instämmer med Bertil Wosks och läkarnas åsikter.

CNBC: German study shows COVID-19 might not be fatal as previously thought

Läkarnas budskap

Översättning nedan av budskapet på presskonferensen i Spanien tillhandahålls av Bertil Wosk:

Med deltagande av hundratals yrkesverksamma från hela världen fördömde ”Läkare för sanningen” att Covid-19 är en falsk pandemi skapad för politiska ändamål. De uppmanade läkare, media och politiska myndigheter att stoppa operationen och säga sanningen.

Med stor spänning och förväntan över hela världen presenterades ”Föreningen Läkare för Sanning” på en presskonferens i Madrid lördagen den 25 juli [2020]. Gruppen, ledd av läkarna Natalia Prego Cancelo och Angel Luis Valdepeñas, upprättade en direkt anslutning till den utomparlamentariska kommissionen för läkare från Tyskland, epidemiologgruppen från Argentina och läkare från USA och Argentina.

Händelsen började med ett anförande av Heiko Schöning, representant för den utomparlamentariska kommissionen för att utreda det tyska coronaviruset. Det gjordes online-anföranden av fackfolk från Argentina och USA. Det avslutades med en översyn av de fyra grundläggande punkterna i uppropet till regeringen och de spanska myndigheterna genom Association Doctors for Truth.

På presskonferensen som hölls i ett rum på Palacio de la Prensa i Madrid, deltog mer än 400 personer, inklusive vanliga och alternativa medier, läkare och assistenter. Data, siffror, analyser och reflektioner publicerades som belyser inkonsekvensen och skadligheten i de åtgärder som används runt om i världen runt Covid-19.

I slutet av mötet betonades att “Detta är en världsdiktatur med en sanitär ursäkt”. Läkarna är eniga om följande: Offren för Coronaviruset var inte fler än de säsongsbetonade dödsfallen av influensa de senaste åren. Siffrorna har överdrivits genom förändringar i de medicinska protokollen.

Begränsningen av friska människor och den tvingade användningen av masker har ingen vetenskaplig grund. Sjukdomen som är känd som Covid-19 uppvisar inte ett enda infektionsmönster utan en kombination av dem. “Det finns korsande toxiska mönster,” sade Angel Luis Valdepeñas. I slutet av mötet underströk han:

“Vi måste säga till våra regeringar att de ALDRIG försöker tvinga oss att bli vaccinerade eller att rekommendera det.”

Valdepeñas avslutade sitt sista anförande med en begäran till pressen:

“att ta sitt ansvar på ett sätt som vi inte har sett förut” och kritiserade det “kontinuerliga bombardemanget av information om pandemin utan att värdera varken mängden eller kvaliteten på informationen”.

Läkaren sade vidare att när media nämner om “nya utbrott” borde de tydliggöra att detta endast var personer som testat positivt, men att 98 procent av dessa var “friska, asymptomatiska människor”.

I slutet av presskonferensen gick paneldeltagare ut på gatorna, åtföljda av de många deltagarna i ett rop på frihet. Tillsammans gick de till Plaza de Callao, den vanliga mötesplatsen för 2020-rörelsen. Där pratade de i mer än två timmar med deltagare och personer som inte hade fått plats i rummet.

Sammanställning: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: covid-19