Ung läkare ifrågasätter coronakrisen och Covid-19-vacciner

7
8106

Dr Leland Stillman (MD) ifrågasätter den bild som politiker och media målar upp av coronakrisen. Han är även starkt kritisk till läkemedelsindustrins försök att kapitalisera på rädslan för coronavirus.

Läkaren påpekar att de flesta som dör av Covid-19 förmodligen har dragit på sig andra allvarliga sjukdomar pga av deras egna livsstilsval, vilket lett ill att de inte klarat av influensan Covid-19. Dessa olyckliga dödsfall – en minoritet – utnyttjas sedan för att försöka påtvinga majoriteten av befolkningen obligatoriska experimentella vacciner från företag som därtill undslipper allt ansvar för vaccinskador, resonerar Stillman.

Den unga läkaren är övertygad om att det handlar om pengar och att läkemedelsindustrin fått för mycket makt att påverka medicinsk politik och medicinska beslut som påverkar hela länder.

Text: NewVoice

Källa: LifeSiteNews, som finns på YouTube och webben


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

7 KOMMENTARER

 1. Statistiken visar tydligt att barn normalt sett inte dör av Covid-19. Varför skall ett omdömeslöst agerande från vuxna, skrämma upp barnen och beröva dom en ljus och ”bekymmerslös” barndom. ”Dödlig smitta överallt”. Munskydd, gummihandskar och ett evigt spritande. ”Social distansering”. Det här är bilden våra barn har av vuxenvärlden idag. Är det konstigt att dom blir skrämda. Javisst, skydda våra gamla och multisjuka. Det är dom som dör i Covid-19. Låt dock resten av samhället vara öppet och sluta med att skrämma upp barnen. Barn behöver växa upp i en ljus ”Astrid Lindgren värld”, för att bli trygga och harmoniska vuxna.

 2. Om känslor leder till brist på konsekvensanalyser och därmed till irrationella beslut, så kan dessa känslor i sig bidra till att skapa ett ännu större lidande. Detta menar jag är fallet med ”den stora nedstängningen” av hela det svenska samhället i samband med Covid-19 ”pandemin”.

  Jag, som dom flesta andra styrs av känslor och empati. Dock försöker jag balansera dessa känslor med ”kritiskt och rationellt tänkande”, så att jag inte av misstag skapar ännu mer lidande. Hur skulle det fungera om exempelvis räddningstjänsten bara lät sig styras av känslor?

  Empati och känslor är viktiga mänskliga egenskaper, men det är även förmågan till ett rationellt och kritiskt tänkande. Det ena får inte utesluta det andra. Det är då det kan gå fruktansvärt fel.

 3. Bra doktor.

  @Thomas Nygren
  Väl talat.

  Jag hoppas verkligen inte att Sveriges regering säljer sig till Big Pharma, som de tycks vilja i USA. Om de försöker gå emot folkets och barnens bästa så kommer civil olydnad vara essentiellt, kanske t.o.m. revolution.

  Jag är beredd att knyta snaran för mutkolvarna personligen, efter en folkdomstol, om de skulle försöka. Jag låter SÄPO berätta det för dem, samt samtidigt upplysa dem om att folkförräderi är olagligt enligt brottsbalken. Jag hotar ingen, men försöker enbart upprätthålla lag och ordning, samt att demokratin skall utgå från folket i Sverige, inte Big Pharma.

  Politikeradeln har gått emot folkviljan gång efter gång redan, och mutkolvarna håvar in arvoden av sina sponsorer efter avslutade uppdrag, men jag låter dem hållas för folket röstar in dem gång efter gång i sin media-inducerade masshysteri, samt kräver inte rättsstaten skall ställa dessa mutkolvar under luppen.

  Följaktligen godkänner en majoritet av folket att mutkolvarna styr och att samhället blir allt mer ojämlikt och otryggt. Vi har även småpartier som godkänner mutkolvarna genom att de inte valsamverkar sig över 4%. Det är djävligt märkligt för mig. Bisarrt.

  Man kan alltså säga att 99,9999% av folket är med på spektaklet, om mutkolvarna skulle börja efterapa Wall street-regimen i USA, samt börjar införa restriktioner mot de som inte tar Big Pharmas vaccinationer.

  • SÄPO som är SKRÄPO och verkar mot våra egentliga intressen? – Visst, vi behöver folkresning och därför behöver vi massanslutning till Nordiska Motståndsrörelsen! Men, hur, när stor ond makt i kombinationen ett i många hänseenden dumt och motsträvigt folk måste övervinnas till det goda?

 4. Aftonbladet: WHO-toppen: Vaccin ”självklart” inte lösningen

  Exakt.

  ”WHO-toppen Hans Kluge varnar för att coronapandemins dödstal kommer att stiga de kommande månaderna.
  Samtidigt säger han att ett vaccin inte är lösningen på krisen.
  – Jag hör hela tiden att människor säger att vaccinet kommer att innebära slutet för pandemin. Men självklart är det inte så, säger han.”

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/yRvldE/who-toppen-vaccin-sjalvklart-inte-losningen

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här