Ung läkare ifrågasätter coronakrisen och Covid-19-vacciner

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 september 2020
- NewsVoice redaktion
Dr Leland Stillman, 12 sep 2020. Foto: LifeSiteNews
Dr Leland Stillman, 12 sep 2020. Foto: LifeSiteNews
Dr Leland Stillman, 12 sep 2020. Foto: LifeSiteNews

Dr Leland Stillman (MD) ifrågasätter den bild som politiker och media målar upp av coronakrisen. Han är även starkt kritisk till läkemedelsindustrins försök att kapitalisera på rädslan för coronavirus.

Läkaren påpekar att de flesta som dör av Covid-19 förmodligen har dragit på sig andra allvarliga sjukdomar pga av deras egna livsstilsval, vilket lett ill att de inte klarat av influensan Covid-19. Dessa olyckliga dödsfall – en minoritet – utnyttjas sedan för att försöka påtvinga majoriteten av befolkningen obligatoriska experimentella vacciner från företag som därtill undslipper allt ansvar för vaccinskador, resonerar Stillman.

Den unga läkaren är övertygad om att det handlar om pengar och att läkemedelsindustrin fått för mycket makt att påverka medicinsk politik och medicinska beslut som påverkar hela länder.

Text: NewVoice

Källa: LifeSiteNews, som finns på YouTube och webben


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Så de som avlider i säsongsinfluensa har inte sina l”ivsstilsval” att ta ansvar för?
  Att de är i många fall läkemedelsberoende, äter fel kost, stressar, inte är ” upplysta och vakna”..

  Att de avlidna i säsongsinfluensan har övriga komplikationer men ändock tas med som avliden av influensa , ca 40% av den totala mängden är det ingen som nämner.
  Är inte alla liv av värde oavsett hälsogurus eller McDonalds-generationen?
  Frånvaron av enpatin motsvaras endast av de krystade förklaringarna till mängden långtidssjuka, barn som ingår i den statistiken samt att de även avlider vilket är ett faktum även i vårt land men inget som sjukvården rapporterar… som antalet onsorgspatienter…. som friska unga…
  Fråga er varför FHM döljer de ca 1700 avlidna i hemmen pga ändrade vådriktlinjer: https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciaa1593/5929661

  Samt att CDC i efterhand räknat upp antalet avlidna med ca 300 000 med covid-19 som direkt orsak m.m.
  https://youtu.be/AuECvWl3Uds

  Antalet “bekräftade” fall är med 14 dagars latens minst sagt samt mörkertalen räknas inte in av flera anledningar som beskrivs ovan.

  WHO tonade ned detta samt gav motsägelsefulla “råd” bla påverkade av Kina mfl länder.

  FHM med Johan Carlsson bedyrade att vårt land inte skulle drabbas.

  1, 1 miljoner avlidna är ett faktum men ingen nämner de långtidssjuka…
  Novus gjorde en undersökning av antalet drabbade redan i våras och siffran blev ca 350 000… jämför det med FHM uppgifter om smittade så inser man vad som döljs för oss.
  Syftet med detta är att “skada” framför att döda eftersom skadade kräver enormt mer resurser på alla plan i jämförelse med avlidna…. räknar man bort den faktorn och som den citerade läkaren fokuserar på livsstilsval som förklaring så är man en del av problemet och bidrar inte till en lösning av “problemet”.

 • Aftonbladet: WHO-toppen: Vaccin ”självklart” inte lösningen

  Exakt.

  “WHO-toppen Hans Kluge varnar för att coronapandemins dödstal kommer att stiga de kommande månaderna.
  Samtidigt säger han att ett vaccin inte är lösningen på krisen.
  – Jag hör hela tiden att människor säger att vaccinet kommer att innebära slutet för pandemin. Men självklart är det inte så, säger han.”

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/yRvldE/who-toppen-vaccin-sjalvklart-inte-losningen

 • Bra doktor.

  @Thomas Nygren
  Väl talat.

  Jag hoppas verkligen inte att Sveriges regering säljer sig till Big Pharma, som de tycks vilja i USA. Om de försöker gå emot folkets och barnens bästa så kommer civil olydnad vara essentiellt, kanske t.o.m. revolution.

  Jag är beredd att knyta snaran för mutkolvarna personligen, efter en folkdomstol, om de skulle försöka. Jag låter SÄPO berätta det för dem, samt samtidigt upplysa dem om att folkförräderi är olagligt enligt brottsbalken. Jag hotar ingen, men försöker enbart upprätthålla lag och ordning, samt att demokratin skall utgå från folket i Sverige, inte Big Pharma.

  Politikeradeln har gått emot folkviljan gång efter gång redan, och mutkolvarna håvar in arvoden av sina sponsorer efter avslutade uppdrag, men jag låter dem hållas för folket röstar in dem gång efter gång i sin media-inducerade masshysteri, samt kräver inte rättsstaten skall ställa dessa mutkolvar under luppen.

  Följaktligen godkänner en majoritet av folket att mutkolvarna styr och att samhället blir allt mer ojämlikt och otryggt. Vi har även småpartier som godkänner mutkolvarna genom att de inte valsamverkar sig över 4%. Det är djävligt märkligt för mig. Bisarrt.

  Man kan alltså säga att 99,9999% av folket är med på spektaklet, om mutkolvarna skulle börja efterapa Wall street-regimen i USA, samt börjar införa restriktioner mot de som inte tar Big Pharmas vaccinationer.

  • SÄPO som är SKRÄPO och verkar mot våra egentliga intressen? – Visst, vi behöver folkresning och därför behöver vi massanslutning till Nordiska Motståndsrörelsen! Men, hur, när stor ond makt i kombinationen ett i många hänseenden dumt och motsträvigt folk måste övervinnas till det goda?

 • Om känslor leder till brist på konsekvensanalyser och därmed till irrationella beslut, så kan dessa känslor i sig bidra till att skapa ett ännu större lidande. Detta menar jag är fallet med “den stora nedstängningen” av hela det svenska samhället i samband med Covid-19 “pandemin”.

  Jag, som dom flesta andra styrs av känslor och empati. Dock försöker jag balansera dessa känslor med “kritiskt och rationellt tänkande”, så att jag inte av misstag skapar ännu mer lidande. Hur skulle det fungera om exempelvis räddningstjänsten bara lät sig styras av känslor?

  Empati och känslor är viktiga mänskliga egenskaper, men det är även förmågan till ett rationellt och kritiskt tänkande. Det ena får inte utesluta det andra. Det är då det kan gå fruktansvärt fel.

 • Statistiken visar tydligt att barn normalt sett inte dör av Covid-19. Varför skall ett omdömeslöst agerande från vuxna, skrämma upp barnen och beröva dom en ljus och “bekymmerslös” barndom. “Dödlig smitta överallt”. Munskydd, gummihandskar och ett evigt spritande. “Social distansering”. Det här är bilden våra barn har av vuxenvärlden idag. Är det konstigt att dom blir skrämda. Javisst, skydda våra gamla och multisjuka. Det är dom som dör i Covid-19. Låt dock resten av samhället vara öppet och sluta med att skrämma upp barnen. Barn behöver växa upp i en ljus “Astrid Lindgren värld”, för att bli trygga och harmoniska vuxna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *