‎Luke Rudkowski kommenterar Trumps insjuknande i Covid-19 och konsekvenserna

2

NOTERAT. Luke Rudkowski som driver “We Are Change” kommenterar Trumps insjuknande i Covid-19 och konsekvenserna av situationen. Många undrar om Trump-administrationens kontinuitet är hotad. Rudkowski konstaterar att det sprids en morbid våg av skadeglädje hos Demokraterna i USA. Även Kinesiska medier verkar vara roade.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
5 oktober 2020 kl 17:26
Ulf ClaréusD
3 oktober 2020 kl 14:41

Så här på trettioårsdagen av Tysklands enande (O T), har meddelandet om Donald Trumps insjuknande inkommit, eller var det bara frågan om att han, liksom hustrun, testade positivt för Covid 19? Det har gett eko lite varstans i form av olika känsloyttringar, allt från “Krya på dig, Mr president” till vettlös skadeglädje och förhoppningar om att den hatade mannen skyndsamt måtte ta’ ner skylten! Många teorier verkar vara i omlopp beträffande den verkliga orsaken, men officiellt heter det ju att han har lagts in på militärsjukhuset Walter Reed? På Wikipedia finns fem olika Walter Reed-militärsjukhus omnämnda, de flesta i Washington D C. Fast även Holy Cross Hospital i Silver Springs (Forest Glen) och Bethesda i Maryland omnämns även. I själva verket anser en och annan, att det hela borde kallas för att president Trump en månad före valet har intagit STABSLÄGE och kanske blir kvar i något skyddsrum/alternativt HQ och tillsammans men andra medarbetare som även de, påstås ha gått i Corona-karantän. Trump har ju dessutom sällskap av sin hustru. Svenska MSM har ju inte rapporterat om det verkliga läget just nu i USA, där stora sub-poena rättegångar väntar många, som har arbetat för Den Djupa Staten och ofta har sin politiska hemvist i Demokratiska Partiet, t ex Joe Biden, Hillary Clinton och Comey, oftast stödda av CNN, samarbetspartner med Expressen och mer inofficiellt med SR/SVT. Instundande månad blir minst lika dramatisk och ödesmättad, som vi lite äldre kommer ihåg från oktober 1962, tidpunkten för Kuba-krisen, en show-off mellan J F Kennedy och Nikita Chrustjov. Under “Kalla Krigets” 45 åriga tid (1946-91) har vi aldrig stått närmare Apokalypsen i form av potentiellt atom damm. Nu, om en månad, har vi kanske en annan form av Apokalyps att hantera om Åsne-Partiet, Demokraterna alltså, vinner valet och Biden blir (en kortvarig) POTUS. Det ÄR i så fall en seger för “Den Djupa Staten i Amerika”, men även internationellt sett, således även för den svenska Djupa Staten, som ju f ö är den enda svenska staten och har så alltid varit sedan Axel Oxenstiernas dagar (Ref Carl Norberg). Ja, just det, är det inte så att “Kalla Kriget” och dess omstridda realitet, är vår största konspiration, från det att Winston Churchill i ett tal i mars 1946 i Fulton, Missouri talade om att en Järnridå hade sänkts sig i Europa mellan Stettin vid Östersjön, till Trieste i Adriatiska havet. Det militär industriella komplexet… Read more »