‎Luke Rudkowski kommenterar Trumps insjuknande i Covid-19 och konsekvenserna

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 3 oktober 2020
- NewsVoice redaktion
President Donald J. Trump, okt 2019. Foto: Shealah Craighead, Public domain

NOTERAT. Luke Rudkowski som driver “We Are Change” kommenterar Trumps insjuknande i Covid-19 och konsekvenserna av situationen. Många undrar om Trump-administrationens kontinuitet är hotad. Rudkowski konstaterar att det sprids en morbid våg av skadeglädje hos Demokraterna i USA. Även Kinesiska medier verkar vara roade.

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Trump
 • Så här på trettioårsdagen av Tysklands enande (O T), har meddelandet om Donald Trumps insjuknande inkommit, eller var det bara frågan om att han, liksom hustrun, testade positivt för Covid 19? Det har gett eko lite varstans i form av olika känsloyttringar, allt från “Krya på dig, Mr president” till vettlös skadeglädje och förhoppningar om att den hatade mannen skyndsamt måtte ta’ ner skylten!

  Många teorier verkar vara i omlopp beträffande den verkliga orsaken, men officiellt heter det ju att han har lagts in på militärsjukhuset Walter Reed? På Wikipedia finns fem olika Walter Reed-militärsjukhus omnämnda, de flesta i Washington D C. Fast även Holy Cross Hospital i Silver Springs (Forest Glen) och Bethesda i Maryland omnämns även.
  I själva verket anser en och annan, att det hela borde kallas för att president Trump en månad före valet har intagit STABSLÄGE och kanske blir kvar i något skyddsrum/alternativt HQ och tillsammans men andra medarbetare som även de, påstås ha gått i Corona-karantän. Trump har ju dessutom sällskap av sin hustru.

  Svenska MSM har ju inte rapporterat om det verkliga läget just nu i USA, där stora sub-poena rättegångar väntar många, som har arbetat för Den Djupa Staten och ofta har sin politiska hemvist i Demokratiska Partiet, t ex Joe Biden, Hillary Clinton och Comey, oftast stödda av CNN, samarbetspartner med Expressen och mer inofficiellt med SR/SVT. Instundande månad blir minst lika dramatisk och ödesmättad, som vi lite äldre kommer ihåg från oktober 1962, tidpunkten för Kuba-krisen, en show-off mellan J F Kennedy och Nikita Chrustjov. Under “Kalla Krigets” 45 åriga tid (1946-91) har vi aldrig stått närmare Apokalypsen i form av potentiellt atom damm.
  Nu, om en månad, har vi kanske en annan form av Apokalyps att hantera om Åsne-Partiet, Demokraterna alltså, vinner valet och Biden blir (en kortvarig) POTUS. Det ÄR i så fall en seger för “Den Djupa Staten i Amerika”, men även internationellt sett, således även för den svenska Djupa Staten, som ju f ö är den enda svenska staten och har så alltid varit sedan Axel Oxenstiernas dagar (Ref Carl Norberg).
  Ja, just det, är det inte så att “Kalla Kriget” och dess omstridda realitet, är vår största konspiration, från det att Winston Churchill i ett tal i mars 1946 i Fulton, Missouri talade om att en Järnridå hade sänkts sig i Europa mellan Stettin vid Östersjön, till Trieste i Adriatiska havet.
  Det militär industriella komplexet varnade både Dwight Eisenhower och JFK oss för. Alla krig är bankirernas krig, ett klassiskt uttalande. Det måste helt enkelt vara utifrån detta som historien har skrivits, anförda av “Den Djupa Staten”. Vilken plats på jorden erbjuder sådana lukrativa möjligheter att tjäna pengar för en privat bank, än den som 1913, dan före julafton, såg dagens ljus i en glest besatt kongress byggnad, där Woodrow Wilson hade Vakten, när Federal Reserve Act passerade och blev lag. Inkomstskatt hade påpassligt införts tidigare under 1913. Alla USA:s krig har sedan bekostats genom lån från privata FED, till US Treasury och godkänts av kongressen och sedan har folket fått betala via skatter, ofta inkomstskatt.
  Tja, sen’ är det bara att följa efterföljande krig, där det sista blev The War on Terror, som kickades igång av falskflaggade 9/11-operationen. Något som vår skatte finansierade SR/SVT inte funnit angeläget att informera oss om, lika lite som om hållet i Estonia, ansågs vara av intresse för fårskocken.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *