‎Luke Rudkowski kommenterar Trumps insjuknande i Covid-19 och konsekvenserna

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 oktober 2020
- NewsVoice redaktion
President Donald J. Trump, okt 2019. Foto: Shealah Craighead, Public domain

NOTERAT. Luke Rudkowski som driver ”We Are Change” kommenterar Trumps insjuknande i Covid-19 och konsekvenserna av situationen. Många undrar om Trump-administrationens kontinuitet är hotad. Rudkowski konstaterar att det sprids en morbid våg av skadeglädje hos Demokraterna i USA. Även Kinesiska medier verkar vara roade.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Trump