NewsVoice varnades av YouTube för coronainslag i Sky News

publicerad 17 oktober 2020
- av Torbjörn Sassersson red.
Alan Jones, 16 september 2020. Foto: SkyNews Australia
Alan Jones, 16 september 2020. Foto: SkyNews Australia
Alan Jones, 16 september 2020. Foto: SkyNews Australia

NEWSVOICE. SwebbTV släpper idag en separat video “Kända journalister i alternativmedia – Paneldebatt på alternativa bok- och mediemässan 2020” med undertecknad som en av paneldeltagarna. Jag tog upp exemplet när YouTube varnade NewsVoice, men på grund av ett inslag i Sky News.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice | #TorbjörnSassersson #NewsVoice | Video: Education4Future

Mässan gick av stapeln den 26 september 2020 i Stockholm. Detta var en unik bok- och mediamässa enligt Education4Future som var arrangör. NewsVoice deltog i panelen tillsammans med: Maria Celander, Öystein Rönne, Kjell Böhlin och Jan Sjunnesson.

Eva Donell från Education4Future ställde frågan om vi har erfarenhet av att ha blivit nedtystade i sociala medier. Istället för att ta upp dessa exempel valde jag att berätta om ett experiment som bestod i att jag på NewsVoice YouTube-kanal den 17:e september laddade upp ett oredigerat segment från Sky News Australia. Inslaget var 8 minuter långt med den politiska kommentatorn Alan Jones i bild där han framför uppgifter om att coronakrisen sannolikt är ett bedrägeri.

NewsVoice redaktör Torbjörn Sassersson, 24 sep 2020. Foto: Education4Future
NewsVoice redaktör Torbjörn Sassersson, 24 sep 2020. Foto: Education4Future

Jag förväntade mig att YouTube eller Sky News skulle upptäcka detta inom några dagar och då beslå uppladdningen med att det var ett upphovsrättsligt intrång. Istället tog YouTube ned videon redan efter 30 minuter och utdelade en varning till NewsVoice. Skälet till varningen var dock inte att det var ett upphovsrättsligt intrång utan att det stred mot YouTubes community-regler. Det handlar för YouTube med andra ord om politiskt inkorrekta uppfattningar inom medicin och vård.

Min poäng är att även videoinslag direkt från en etablissemangskanal som Sky News kan raderas av YouTube.

Sky News: ‘Australians must know the truth – this virus is not a pandemic’: Alan Jones

Skärmdump från YouTube (17 sep 2020): Varning till NewsVoice från YouTube angående coronakritiskt inslag i SkyNews från den 16 sep 2020. Varningsskylt: YouTube.
Skärmdump från YouTube (17 sep 2020): Varning till NewsVoice från YouTube angående coronakritiskt inslag i SkyNews från den 16 sep 2020. Varningsskylt: YouTube.

Om NewsVoice drar på sig ytterligare tre varningar stängs kanalen av och det sker i regel hastigt i samband med den sista varningen. Jag tog upp exemplet för att visa att inte bara mindre nätmedier bannas av de sociala mediejättarna utan även att en stor etablerad kanal som Sky News kan bannas på YouTube, även om jag inte känner till om just Sky News försökt ladda upp samma video på YouTube.

I övrigt se gärna videon på NewsVoice redaktörsblogg i sin helhet som tar upp ytterligare intressanta tankar och erfarenheter.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Relaterat: InfoWars (24 nov 2020): YouTube Suspends Pro-Trump News Network OANN, Completely Demonetizes Channel Over COVID-19 ‘Cure’ Video

  “YouTube has suspended the One America News Network from posting new content for one week and has completely demonetized the channel, after the pro-Trump news network reportedly uploaded a video touting a non-approved ‘cure’ for COVID-19.”

  https://www.infowars.com/posts/youtube-suspends-pro-trump-news-network-oann-completely-demonetizes-channel-over-covid-19-cure-video/

 • Orson Wells Kunde skrämma Skiten ur folk som Lyssnade på honom, att Ufos, människor kommer i USA förr, nu är jag långt ifrån en Expert på virus, men jag tycker det är beklagligt, att stänga ned Röster, alla hjälps ju inte på samma sätt och vis, och då måste man ju höra fler alternativ.
  vidden av demokrati, är väl ändå att få höras.

 • Peter du spekulerar som den värsta börshajen på virusmarknaden. Vad vill du med det, vill du skrämmas. Dina spekulationer om virus har jag hört och sett i massor både i Hollywood filmer och i fantasy böcker. Om de nu skulle ha ett sådant biovapen som en farsot som skulle döda miljoner och åter miljoner, tror du verkligen att de är så korkade så de släppte ut det i det fria? Som att släppa ut plutonium och hoppas på att man går fri från smitta? Atombomber gånger fyra eller vad? Dina eliter är nog duktiga på att skrämmas som det är, om vad, en hypotes? Har du sett ett virus i elektronmikroskop eller en atombomb gånger 4? Och trodde att du sysslade med vetenskap och inte spekulation på börsen.

 • Det förekommer totalt ifrågasättande av vetenskapens officiella rön.
  Det utesluter inte att eliterna har tillgång till säkrare fakta som dom undanhåller.
  Och det utesluter inte att det förekommer verkligt farliga varianter av Covid eller ngt annat som dom förfogar över.
  Vi har nog inte sett det värsta dom har ännu.

  Och det utesluter inte att eliterna vill förhindra motmedel både icke patenterbara och vacciner.

  Att få mindre dugliga experter att blottlägga inkompetens kan vara ett sätt för eliterna att förbereda införandet av AI-system som helt ersätter många tidigare experter

  Analogt verkar dom förbereda sig på att ersätta piloter med AI och har därför intresse av att lansera teorier om att piloter är känsliga för emf i kabinen.
  Såna teorier har förutsättningar att få stöd från de samhällskritiska.

  Räkna med att multitasking pågår från eliternas sida.

  [Off toipc CO2-teorin]

   • Jovisst, gick jag i strid med koldioxidoxid-varnande-individ, men jag skrev ju även om dennes spekulativa vaccin-teorier…

    Kanske får jag i alla fall instämma i den följande kommentaren av Kjell Holmsten att PG spekulerar som den värsta börshajen på virusmarknaden?

    – Eller ska ÄVEN denna kommentar av mig idag susa bort oläst med censurens virvlande vindar på ett synbarligen vindkänsligt Newsvoice…?

 • Den mycket kritiske läkaren Tom Cowan kommer allt närmare sanningen om detta virusbedrägeri. För att ni ska bli intresserade av denna läkares avslöjanden har jag tagit fram detta exempel. Där förklarar Tom Cowan hur det går till när etablissemangets forskare arbetar, så det gäller att läsa mellan raderna.
  Artikeln börjar:
  ”Den här veckan tog min kollega och vän Sally Fallon Morell upp en fantastisk artikel från CDC. Länken till artikeln finns här och den publicerades i juni 2020. Syftet med artikeln var att en grupp på cirka 20 virologer skulle beskriva vetenskapens tillstånd för isolering, rening och biologiska egenskaper hos den nya SARS-CoV -2-virus och att dela denna information med andra forskare för egen forskning. En grundlig och noggrann läsning av detta viktiga dokument avslöjar några chockerande resultat.
   
  Först, i avsnittet “Helgenomsekvensering”, finner vi att snarare än att ha isolerat viruset och sekvensera genomet från slut till slut, hittade de 37 baspar från orenade prover med PCR-sonder Detta betyder att de faktiskt tittade på 37 av de cirka 30 000 av baspar som påstås vara genomet för det intakta viruset. De tog sedan dessa 37 segment och lade dem i ett datorprogram som fyllde i resten av basparen.”
  Fortsätt läsa artieln här – https://drtomcowan.com/only-poisoned-monkey-kidney-cells-grew-the-virus/

 • Olof Palme var en Sverige-förstörare av stora mått och jag vill inte gärna citera denne retoriskt skickliga demagog, men det finna ett uttryck som han myntade som är starkt och träffande: “MAKTENS KREATUR”.

  Maktens kreatur skulle gärna vilja censurera och stänga Newsvoice, men de inser förmodligen att det skulle vara kontraproduktivt för dem.

  För något år sedan stängdes TV-kanalen SWEBBTV ner, men protesterna och ilskan hos alla tittare och lyssnare gjorde att den kom tillbaka inom ett par dagar.

  Det är intressant att små alternativa nyhets- och diskussionskanaler kan konkurrera med TV, radio och tidningar, som formligen badar i pengar, varav en hel del är våra missriktade skattepengar!

  Alltfler svenskar vill höra sanningen och de vänder PRAVDA- folket och deras ljugande TV, radio och tidningar ryggen!

  På YouTube blir censuren alltmer påträngande – och det leder till eftertanke hos gemene man!

  Sverige – och världen – är på väg att vakna!

 • Jag har intrycket att det nu är lite fler fall av halvoffiiciell kritik mot hur Covid historien framträder.
  Kan det bero på att västoligarkin inte (som planerat ?) kom först med vaccinet och att både Ryssland och Kina tycks ha alternativ på gång.

  I Australiens parlament förekommer att en mkt hätsk ton används mot Kina och där avkrävdes nyligen en därstädes assimilerad Kines ett tydligt fördömande av Kinas kommunistparti.

  Beror det kanske inte på att väst saknar vaccin utan att dom inte vill att det ska användas nu.
  Så att världsekonomin fortsätter demoleras.

 • Hela denna Plandemi är ett fantastiskt skickligt iscensatt bedrägeri och det med hjälp av en vetenskap som är falsk rätt igenom. Domptörerna skriker virus och genast skriker folket VAR? där skriker scenmästaren, men VAR skriker publiken. Men där skriker regissören, VAR skriker publiken och alla rusar ut och några trampas ner under publikens fotsulor och ingen har sett ett enda virus, inte hört dess framfart bara hört andra som skriker akta er för VIRUSET.

  Nåja detta måste förklaras, finns det några virus? finns det några patogener som gör oss sjuka, som gör friska människor döende. Ja de finns under folks fotsulor de som är på väg att dö av skräcken för ett virus som ingen ens sett en verklighetsbild av.

  Stefan Lanka förklarar:
  ”Alla påståenden om virus som patogener är felaktiga och baseras på lätt igenkännbara, förståliga och verifierbara misstolkningar … Alla forskare som tror att de arbetar med virus i laboratorier arbetar faktiskt med typiska partiklar av specifika döende vävnader eller celler som framställdes i en speciell sätt. De tror att dessa vävnader och celler dör eftersom de smittades av ett virus. I själva verket var de infekterade cellerna och vävnaderna döende för att de svältades och förgiftades till följd av experimenten i laboratoriet. ”

  ”… vävnadens och cellernas död sker på exakt samma sätt när inget” infekterat ”genetiskt material alls läggs till. Virologerna har uppenbarligen inte märkt detta faktum. Enligt … vetenskaplig logik och reglerna för vetenskapligt uppförande borde kontrollexperiment ha utförts. För att bekräfta den nyligen upptäckta metoden för så kallad “virusutbredning” … skulle forskare ha varit tvungna att utföra ytterligare experiment, kallade negativa kontrollexperiment, där de skulle lägga sterila ämnen … till cellodlingen. ”

  “Dessa kontrollexperiment har aldrig utförts av den officiella” vetenskapen “än i dag. Under mässlingvirusstudien fick jag ett oberoende laboratorium att utföra detta kontrollexperiment och resultatet var att vävnaderna och cellerna dör på grund av laboratorieförhållandena på exakt samma sätt som när de kommer i kontakt med påstådda ”infekterade” material. ”

  Forts: https://www.globalresearch.ca/dr-stefan-lanka-2020-article-busts-virus-misconception/5719146

 • Tycker faktiskt synd om stakars svenska medborgare som hänger sig åt tanken att politiker skall bestämma över vår hälsa. När politikerna dessutom sår tvivel om huruvida läkarna är kapabla att uttala sig om läkekonsten. Den svenska grundlagen skyddar oss inte ens till rätten till våra EGNA LIV: Än mindre EGENDOM.

 • Både Twitter och FB borde straffas med yrkesförbud och nedläggning. Finns det ingen kraft eller juridik som kan lägga ner skiten?

  • I USA finns “group action law suit”, vilket betyder att ett fall får representera en grupp. Om gruppen är stor kostar det i regel skjortan för den svarande.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *