Rudy Giuliani intervjuar Steve Bannon: Kina äger “Biden Crime Family”

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 oktober 2020
- Torbjörn Sassersson

VÄRLDEN. Steve Bannon säger att demokraten Joe Biden är en kinesisk tillgång (asset) i det politiska och ekonomiska spelet i Washington och på Wall Street samt att den kinesiska regeringens ultimata mål är att krossa USA och ta över ledarrollen i världen.  Bannon säger att Biden är djupt och affärsmässigt involverad med Kinas ledning och att denna graverande omständighet måste bli allmänt känd.

Intervjun spelades in den 30:e september 2020 i The Lincoln Room på Trump International Hotel, Washington DC.

Rudy Giuliani inleder med att uttrycka uppfattningen att Ryssland inte alls är det största hotet mot USA utan istället Kina. Han inleder intervjun med Steve Bannon med att kasta ljus på Joe Biden och hans roll i relationen mellan USA och Kina, vilket framkommit i Senator Johnson’s Investigation. Biden betraktas av Bannon som en landsförrädare som drivs av egen ekonomisk vinning.

“Wisconsin Senator Ron Johnson has released a report on an investigation into US-Ukraine policy and conflicts of interest. The report said there were millions of dollars used in “questionable” financial transactions between Joe Biden’s son, Hunter Biden, his associates and foreign individuals.”CBS 58

Steve (Stephen) Bannon hävdar att Biden-familjen är en “crime family” som samarbetar med stora kinesiska bolag (tex China Energy Funding Corporation) som delvis ägs av den kinesiska staten och som styrs av det kinesiska kommunistpartiet (KKP). Bolaget anklagas av Brannon för att vara en pengatvättmaskin. Han påstår även att Biden-familjen samarbetar med maffialiknande grupperingar i Ukraina förutom Kina.

The Situation Room - Foto: Pete Souza, public domain, Wikimedia Commons
President Barack Obama and Vice President Joe Biden, along with with members of the national security team, receive an update on the mission against Osama bin Laden in the Situation Room of the White House, May 1, 2011. Official White House Photo by Pete Souza.

Bannon, som tidigare varit chefsstrateg i Vita Huset, är noga med att påpeka att det kinesiska folket inte är en del av detta påstådda massiva bedrägeri som handlar om att amerikanska företag sedan drygt 25 år, under stort inflytande av personer som Joe Biden,  flyttat över produktionen till Kina där varor produceras under slavliknande förhållanden.

Donald Trump gick ut som en räddare i nöden under valkampanjen 2016 med budskapet att han ska vara arbetarrörelsens röst och avser att stoppa utförsäljningen av USA:s resurser till Kina, en utförsäljning där Joe Biden alltså ska ha en affärsmässig nyckelroll, enligt Bannon.

Bannon: Demokraterna har valpanik inför USA-valet den 3:e november 2020

Bannon och Guilani diskuterar det kommande USA valet den 3:e november 2020 och bilden de målar upp handlar om att Demokraterna redan vet att de kommer att förlora valet och att denna förlust kommer bli oacceptabel för dem vilket öppnar upp för en rad ej legala metoder för att: dels försöka stoppa Trump från att vinna valet och dels för att ogiltigförklara valutgången om Trump vinner. Bannon säger att alla möjliga metoder kommer att tillämpas som tex att använda Antifa, släppa ut fängelseinterner så att de kan rösta och kontrollera sociala medier.

Bannon menar att Demokraterna försatt sig själva i en dålig situation inför valet genom att de traumatiserat hela sin väljarkår med extrema coronarestriktioner medan de republikanska väljarna inte är speciellt oroliga för att komma ut och leverera sina valsedlar för Trumps räkning. “They are in panic mode”, säger Bannon, för att de befarar att deras väljare inte ska dyka upp på valdagen.

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson | Källa: Rudy Giuliani YouTube-kanal

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq