Fakta om vacciner viktigare än någonsin – The Truth About Vaccines 2020

publicerad 6 oktober 2020
- Gästskribent
Ty Bollinger - Foto: Truth About Cancer

https://www.youtube.com/watch?v=OgMvqoCvFKg

VACCINDEBATT & AKTIVISM. I och med corona och den globala tvångsvaccinering som hotar, så är det viktigare än någonsin att så många som möjligt sätter sig in i frågan om vacciner. Detta gör man bäst genom att se världens mest omfattande och välgjorda dokumentärserie i ämnet.

I de nio första avsnitten besvarar The Truth About Vaccines 2020 med hjälp av 60 experter följande frågor:

 • Är vacciner effektiva och har de betytt så mycket för människors hälsa som Big Pharma, mainstreammedia och resten av etablissemanget påstår?
 • Finns det möjligen andra förklaringar till att genomsnittsåldern började öka i de rikare delarna av världen under 1900-talets första hälft?
 • Är vacciner säkra eller innehåller de olika gifter som kan ge både akuta skador och en mängd olika kroniska sjukdomar?
 • Finns det naturliga metoder att skydda sig mot smitta som inte ger biverkningar och fungerar bättre än vacciner?
 • Hur tar censuren och bannlysningen av vaccinkritiska röster sig uttryck i samhället, på internet och i reguljär media?
 • Är World Health Organization (WHO) sanningsenliga i sina påståenden om vacciner eller har de en dold agenda?

I det nya och tionde avsnittet av The Truth About Vaccines granskas corona/Covid-19. Det är viktigare nu än någonsin att så många som möjligt sätter sig in i frågan om vacciner, detta på grund av corona och den globala tvångsvaccinering som hotar. Registrera dig via denna länk, så att du från den 13 oktober (i Sverige från den 14 oktober) kan se The Truth About Vaccines 2020 gratis.

Dela vidare informationen om The Truth About Vaccines 2020 till andra människor. Ju fler som ser serien, desto större är chansen att vi alla tillsammans kan avstyra tvångsvaccinering eller inskränkningar i de mänskliga fri- och rättigheterna för de som vägrar vacciner.

ArcanumSkolan 2024

Text: Per Melin

Ty Bollinger - Foto: Truth About Cancer
Ty Bollinger – Truth About-serierna

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • LäkemedelsVärlden (lobbytidning för Big Pharma): Anti-vaxx på Facebook på väg att byta strategi av Helene Wallskär

  “Det växande vaccinmotståndet i sociala medier handlar allt mer om politik och allt mindre om hälsa, visar studie.” … “En grupp amerikanska forskare har nu undersökt hur vaccinmotståndet på Facebook har förändrats under åren 2009-2019. De har publicerat studien i American journal of public health.”

  “Men på senare år handlar argumenten på de studerade Facebooksidorna allt mindre om forskning och fakta och allt mer om vaccinering och medborgerliga rättigheter. Diskussionerna på anti-vaxx-sidor om vacciners säkerhet och effektivitet har minskat, medan diskussionerna om politiska principer som medborgerliga rättigheter har ökat. Vaccinmotståndarna gör vaccinfrågan till en fråga om individens fria val.”

  “Nästa ökning kom året därpå. Detta efter att den filmen ”Vaxxed – from cover-up to catastrophe” lanserats. Manusförfattare, producent och regissör är den före detta läkare och forskare [Andrew Wakefield] som med förfalskade forskningsresultat spred myten om samband mellan mässlingsvaccin och autism. Filmen startade en våg av vaccinmotstånd på Facebook och inläggen handlade till stor del om medborgerliga rättigheter. Att inte vaccinera sig och sina barn beskrevs, enligt den aktuella studien, som civilt motstånd.”

  NewsVoice Kommentar

  Helene Wallskär sprider falsk information om att Andrew Wakefield spred falsk information. Till skillnad från Wallskär har NewsVoice gjort en faktakontroll, vilken redovisades i NewsVoice-dokumentären:

  Läs artikel om en svensk dokumentär om dr Andrew Wakefield som fann en koppling mellan trippelvaccin och autism:

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *