Carl Norberg föreläser: Spionfabriken Sverige

3

ÖVERVAKNING. Carl Norberg föreläser om de svenska företagsintressen och personer som mer än något annat format vår historia under 1900-talet fram till idag. Drivkraften har alltid varit att vinstmaximera och där anses inget pris i mänskligt lidande vara för högt, skriver De Fria.

Carl Norberg går igenom den första halvan av förra århundradet och framväxten av den djupa staten med sitt underrättelsetjänstkollektiv som kärnan för en operativ, strategisk och geopolitisk planering där telekombolaget Ericson haft en central position som Wallenbergs instrument för att inhämta information om industrier, menar Norberg.

Norberg knyter samman släkter som: Palme, Wallenberg, Hambro, Warburg, Dulles, Roosevelt med flera. En startpunkt i föredraget är första revolutionsförsöket i Ryssland 1905.

Föredraget arrangeras av De Fria, en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Anders Wiman
Gäst
16 december 2020 kl 12:28

Svårigheten med att kunna konfrontera den ofattbara grymhet som dessa krafter har opererat
i avsikt att vinna pengar och framställa sig själva som ljusets spridare endast har en agenda att vinna detta för egen snöd vinnings skull. Utan att ta hänsyn till alla miljoner som får lida av deras handlingar. Att se och kunna förstå detta är utomordentligt svårt för människor i gemen att det är ju en så otrolig ondska som fått härja så länge och i vårt eget land dessutom.
Det känns så skönt att dessa djävlar blir avslöjade som de kryp de är. De har haft en oerhörd intelligens och bara använt denna intelligens endast för egen vinstmaximerings skull.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
16 december 2020 kl 07:49

Det är en rafflande thriller som överträffar dikten med hästlängder. Om man inte trodde på en nätverkande maktelit innan, så gör man det garanterat efter föreläsningen!

Erik Forsman
Reply to  Carina Agrell
16 december 2020 kl 12:27

Verkligen Carina. Föredraget borde vara obligatoriskt på varje gymnasieskola!