Carl Norberg föreläser: Spionfabriken Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 december 2020
- NewsVoice redaktion
Carl Norberg. Foto: De Fria

ÖVERVAKNING. Carl Norberg föreläser om de svenska företagsintressen och personer som mer än något annat format vår historia under 1900-talet fram till idag. Drivkraften har alltid varit att vinstmaximera och där anses inget pris i mänskligt lidande vara för högt, skriver De Fria.

Carl Norberg går igenom den första halvan av förra århundradet och framväxten av den djupa staten med sitt underrättelsetjänstkollektiv som kärnan för en operativ, strategisk och geopolitisk planering där telekombolaget Ericson haft en central position som Wallenbergs instrument för att inhämta information om industrier, menar Norberg.

Norberg knyter samman släkter som: Palme, Wallenberg, Hambro, Warburg, Dulles, Roosevelt med flera. En startpunkt i föredraget är första revolutionsförsöket i Ryssland 1905.

Föredraget arrangeras av De Fria, en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Svårigheten med att kunna konfrontera den ofattbara grymhet som dessa krafter har opererat
  i avsikt att vinna pengar och framställa sig själva som ljusets spridare endast har en agenda att vinna detta för egen snöd vinnings skull. Utan att ta hänsyn till alla miljoner som får lida av deras handlingar. Att se och kunna förstå detta är utomordentligt svårt för människor i gemen att det är ju en så otrolig ondska som fått härja så länge och i vårt eget land dessutom.
  Det känns så skönt att dessa djävlar blir avslöjade som de kryp de är. De har haft en oerhörd intelligens och bara använt denna intelligens endast för egen vinstmaximerings skull.

 • Det är en rafflande thriller som överträffar dikten med hästlängder. Om man inte trodde på en nätverkande maktelit innan, så gör man det garanterat efter föreläsningen!

 • Svårigheten med att kunna konfrontera den ofattbara grymhet som dessa krafter har opererat
  i avsikt att vinna pengar och framställa sig själva som ljusets spridare endast har en agenda att vinna detta för egen snöd vinnings skull. Utan att ta hänsyn till alla miljoner som får lida av deras handlingar. Att se och kunna förstå detta är utomordentligt svårt för människor i gemen att det är ju en så otrolig ondska som fått härja så länge och i vårt eget land dessutom.
  Det känns så skönt att dessa djävlar blir avslöjade som de kryp de är. De har haft en oerhörd intelligens och bara använt denna intelligens endast för egen vinstmaximerings skull.

 • Det är en rafflande thriller som överträffar dikten med hästlängder. Om man inte trodde på en nätverkande maktelit innan, så gör man det garanterat efter föreläsningen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *