”Ut med det nya och in med det gamla när vi startar om välfärdssamhället”

publicerad 12 januari 2021
- Harriet Larsson
Harriet Larsson
Harriet Larsson
Harriet Larsson

REPLIK. Att läsa DN under den senaste veckan, är som att ta del av en framvällande hatstorm mot allt och alla som kan associeras med avgående president Trump. Populister, högerextremister, nationalister, rasister, nazister, SD, alternativa medier, tom Bulletin, osv utgör nu alla beklagansvärda “deplorables”.

Text: Harriet Larsson, Utanför åsiktskorridoren

Jag själv och många av alternativmedias läsare står nu för den ledes anhang. Nu sjunger inte “änglakören” längre utan skriker. Det som hörs högt är omstart, både lokalt och globalt. Att alla händelser har en bakgrund och att inget sker i ett vacuum är en sanning som gått systemmedia helt förbi i redaktörernas bubbla av mångkulturens och globaliseringens välsignelser.

Välsignelser för deras egen klass, men inte för det vanligt folket, som den gamla sjuksköterskan så väl uttryckte, när hon och andra nyligen demonstrerade i huvudstaden mot lock down och pandemilagen.

”Nu försöker de ta död på alla småföretagare, för de vill bara ha två klasser: En underklass och en klass som bestämmer över oss. Och är vi inte snälla så fryser bankerna våra konton så får vi svälta också, säger Margit Olofsdotter Järlebrandt…”

Då kom polisen fort…

Till slut fann jag fann en läsvärd, men avslöjande krönika av Maria Schottenius i DN från den 11:e januari vars rubrik lyder: ”Ut med det nya och in med det gamla när vi startar om välfärdssamhället”.

Hon konstaterar att det krävdes en pandemi för att förstå att sociala klyftor inte gynnat någon. DN har tyvärr aldrig förstått vad som orsakat äldrevårdens fattigauktioner i kommunerna.

Det som avslöjas är dubbelmoral och hyckleri om äldrevårdens moras, ett hyckleri som är signifikant för hela samhällets upplösning genom symbiosen mellan vänsterliberala politikers och systemmedias hybris för den humanitära stormakten.

Hon skriver:

“Det är inte längre partiskiljande att vilja ha en bra skola för alla barn, inte heller tanken att det ska finnas anställd, utbildad personal inom äldreomsorgen. Omstarten kan betyda att vi representerar det välfärdssamhälle en bortskämd generation kastat bort.”

Tyvärr sker ingen analys av en bortskämd generation och orsaken till sociala klyftor. Min analys av denna krönika är enbart godhets-positionering, en framträdande egenskap hos den korrekta eliten.

Nu, plötsligt predikar alla om trygga anställningsförhållanden inom äldrevården av främst journalister som i sin mångkulturella propaganda bidragit till att den urholkats och nått bottennivå, där många anställda varken kan prata med de gamla eller förstå vad de säger.

Låga löner, delade arbetsturer och outbildad, skattefinansierad personal har fått miljoner att strömma in till privata entreprenörer med skatteparadisen som adressater.


Extratjänster, nystarts- etablerings- och ingångsjobb och Gud vet allt vad dessa mångfaldspolitiker lyckats prångla fram för att frisera invandringens arbetslöshetsstatistik och samtidigt fortsätta med sin gränslösa politik.


 

I fjol välkomnades nästan 89.000 migranter in i landet, vilket regeringen i sina lögner anser vara EU:s mininivå, eftersom de behöver nya bidragsröster för att behålla makten inför nästa års val.

Vilket kom först hönan eller ägget är frågan? New public management från näringslivet eller postmoderna vänsterliberaler? Båda föll i varandras armar och ökade i symbios välfärdens moras.

Schottenius skriver att:

“…Det känns som Sverige mot bättre vetande bestämt sig för ett politiskt och socialt experiment där det land som män och kvinnor tillsammans byggt upp under 1900-talet skulle rivas ner…”

Att hon själv som DN-journalist varit med och rivit ner vad min mor, far och far/morföräldrar byggt upp, genom hennes egen bubbla av värdegrund och mångkultur, är en insikt som inte finns.

DN:s hatpropaganda i CNN:s anda mot Trump, hans nästan 75 miljoner väljare och mot alla oss som vill värna och bevara fosterlandet har ökat sprickan mellan folket och den globala eliten.

När allt fler inser att medborgardemokratin har kidnappats av elitens universella principer om mänskliga rättigheter, som inte tillfaller folket, då får dagens klasskrig mer bensin. När Tech-jättarnas miljardärer bestämmer vad som skall ingå i yttrandefriheten, då återstår bara gatan och utomparlamentariska aktioner.

Text: Harriet Larsson, Utanför åsiktskorridoren

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Harriet Larsson. Jag ska förtydliga detta med immunförsvaret. Inom skolmedicinen tycker man att man kan mickla hur som helst med det.

  De ger oss inga direktiv om hur man får ett starkt immunförsvar. Tvärtom säger de att man inte kan förbättra det. däremot kan de sätta ner det.

  Det gör de med påhittet att kroppens immunförsvar anfaller sin egen vävnad. Så är det inte utan det är immunförsvaret som bekämpar mikrober.

  Candidiasis som naturläkarna Peter Wilhelmsson och Ingrid Fransson informerat om förnekar skolmedicinen.
  Det gör de för att det är deras behandlingar och medel (antibiotika, cortison) som slår ut den goda tarmfloran och orsakar candidiasis.

  Jag fick hjälp av alternativa läkare med örter mot candida och borrelia.
  Nu är jag så lycklig att jag har kunnat köpa mig en egen frekvensapparat ” Monikor ” som jag kan hålla koll på mikrober med.

  Det är inte så länge sedan skolmedicinen sa att blodet var sterilt.

  När man nu läser på vaccinbolagets Modernas hemsida att deras vaccin kan bli eliminerat av ett starkt immunförsvar. Då förstår jag att Djupa staten verkat för att befolkningar ska ha ett dåligt immunförsvar. Inte bara för att hålla uppe sin marknad och tjäna kosing utan de har planerat denna pandemi.

  Är ni insatta i vad World Economic Forum är för organisation ?

  Det är detta som måste komma fram till det stora flertalet . De alternativa medierna borde gå samman på en gemensam plattform som avslöjar hur politiker och myndigheter ljuger.

  Avslöja att skolmedicinen inte är någon vetenskap och därför har de lurat oss med att det är ett farligt virus.
  Det är mycket bråttom. Andra frågor får läggas åt sidan.

 • Harriet Larsson du är inte helt hopplös men du tassar runt som katten kring het gröt.

  Jag förstår det eftersom du arbetat inom skolmedicinen. Det måste säkert vara fruktansvärt att inse vad ni medverkat i.

  Det är så Djupa staten fungerar. de håller oss i arbete och ger lön. Man biter inte handen som föder en.

  Jag accepterar inga biverkningar. Min mamma fick mediciner mot hallucinationer vilkas biverkningar var hallucinationer. Hur korkat är det ?

  Allting i universum går i cykler och sjukdomar var på väg ner mot botten när man började vaccinera.

  Inte ens smittkoppor tror jag är utrotat, men jag har inte någon källa på det.

  Polio är ingen farlig sjukdom det heller. Det är mycket få som får bestående förlamning.

  Det var inte en epidemi av polio som orsakade förlamningarna utan de var orsakade av DDT.

  Hur säger de doktorerna nej till experiment ?

  Sättet du talar om immunförsvaret visar att du gått i Big Pharmas skola.

  Det är ju inte så att media bestämmer hur IVA ska behandla patienterna. Däremot är det myndigheterna ( Big Pharma ) som bestämmer det och vad som ska delges folket i media.

  WHO ser jag som ett av Djupa Statens verktyg.

  Varför eliminerar inte doktorerna inom skolmedicinen bakterier, virus, parasiter med frekvenser som de alternativa gör ?

  Jag vet svaret och jag vill att ni själva ska komma fram till det.

 • Nu såg jag Majs kommentar – Hear Hear!!
  Betr. vaccin säjer jag Tack men Nej Tack! Jag drabbades av lungsäcksinflammation efter ett vaccin på 80-talet – vilket satte punkt för allt ‘syntetiskt elände’ för min del!!

 • Tack. Denna artikel ‘talar’ till mej, som också befunnit mej ‘utanför åsiktskorridoren’ så länge jag kan minnas.

  Tack också för kommentarerna. Ja, det är inte utan att jag, liksom Samuel, undrar vad som egentligen döljer sej bakom politikers fasader. Jag instämmer speciellt med Hans ”Ja, ut med det nya och in med det gamla! Vi vill inte ha det här övervakande högteknologiska samhället som prånglas på oss!”

  Ja, fy f-n för 5G etc! Olle har verkligen rätt i att intressset för ”The Internet of Things” har sjunkit. (Jag slutade använda mobil redan för två år sedan ..bor i UK.)

  Jag är en av dem som skulle avsky att se robots i sjuk eller lång -vård t.ex. I fabriker ok, men människor behöver mänsklig omvårdnad och mänsklig kommunikation (där man förstår varanda ..oavsett språk). Det går inte heller att ersätta en levande katt eller hund med en ‘pälsig maskin’!!

  Moder jord, och vi som lever här, behöver frihet: åsiktsfrihet, yttrandefrihet, rörelsefrihet, valfrihet beträffande läkemetoder och vår kost – med allt vad detta innebär… … …
  Med allt som pågått (..alltför länge!) kan man inte bli annat än fundersam över hur det kan komma att gå för kommande generationer ..suck

 • Man kan inte starta om något som aldrig existerat.

  Våra mor- och far-föräldrar har inte byggt upp någon välfärd.

  Det är en falsk bild. Det som byggts är verktyg åt Djupa Staten för att få oss till slavar.

  Jag hävdar att sjukvården är deras främsta redskap. Allmän sjukförsäkring kan tyckas vara humant. Men det är tvärtom.
  Genom att subventionera denna ” vetenskap ” har man tagit ifrån oss allting som botar.

  Än så länge finns det alternativa som botar men de flesta har inte råd att söka till dem samt att de ständigt smutskastas för att vara ovetenskapliga. Dessutom har våra mor-och far-föräldrar stiftat lagar som förbjuder de alternativa att behandla cancer och barn under 8 år .

  Det är ingen bortskämd generation utan en indoktrinerad som tror att samhället ska ta hand om dem.
  BUP översvämmas av barn som lider av metabola sjukdomar och som inte behandlas utan man hittar på en bokstavsdiagnos och skriver ut medel som belastar deras lever ändå mer.
  De lider också av att vara utsatt av strålning både i skolan och hemmet.
  Bort med alla plattor och fram med pennor, skrivböcker och uppslagsverk.

  Mot detta borde vi gjort något igår. Tänk bara vilken belastning det blir på omsorgen när dessa förgiftade barn ska omhändertas. Då får vi döpa om den till Medelåldersomsorgen.

  Fast det är ju det Djupa staten ska fixa med vaccinet, att få ner jordens befolkning till 2,5 miljarder.

  Det gör de genom att ställa grupper mot varann och hålla oss sysselsatta så vi inte ska se vad som verkligen händer.

  Jag undrar vad du Harriet Larsson har för åsikt om viruset och vaccinet ?

  • Alla vacciner kan ge biverkningar, övergående till livsfarliga. Gamla vacciner som t.ex mot polio har dock räddat många människoliv. Men numera vaccineras det mot allt fler åkommor, som sätter ner kroppens eget immunförsvar. Att varje år ta influenza vaccin anser jag är helt förkastligt, liksom snabbt framtaget Covid-19 vaccin, med helt ny sk. mRNA teknik (Pifzer/Moderna/Biotech) där längre tids uppföljning helt saknas. Att trigga kroppens egna celler med främmande genmaterial är nog orsak till att en stor del av läkarkåren säger nej till detta experiment med genetisk modifiering av våra celler.
   Vaccinationer är en härlig kassko för Big Pharma, Moderna har nu höjt priset/dos till 36 euro.
   Corona viruset betraktar jag som förkylningsvirus, som hos vissa personer kan få immunförsvaret att löpa amok (främst hos sköra gamla och hos personer med ett rubbat immunförsvar, som tidigare ej synliggjorts).
   Förebyggande åtgärder med C, D3 vitamin, zink har media i sin skrämselpropaganda sopat bort och om alla IVA patienter snabbt hade fått immundämpande medel, t.ex. kortison samt blodförtunnande för undvika proppar då hade många inte dött och överlevande sluppit svåra sjukdomar/skador, som t.ex. stroke.
   Om Covid-19 virusets ursprung råder ovisshet, från ett lab eller våtmarknad i Wuhan. Vad WHO:s experter nu skall komma fram till efter Wuhan karantän finns många ????

 • Bara ett litet tillägg till Hans kloka ord: det är inte bara i denna finska stad, Oulu (Uleåborg), utan i hela världen som intresset för “The Internet of Things” sjunkit.

  Med många vänliga hälsningar
  Olle Johansson

 • Ja, ut med det nya och in med det gamla!

  Vi vill inte ha det här övervakande högteknologiska samhället som prånglas på oss!

  Här berättar docent Olle Johansson om hur intresset för trådlös teknik som sammankopplar allt har sjunkit.

  Olle besöker ofta en stad i Finland där high-tech med hjälp av 5G rullats ut i hög utsträckning. Men människorna som bor där har blivit allt mindre intresserade av denna “utveckling” De vill inte ha en brödrost eller en toalett eller ett kylskåp som kommunicerar med dem.

  Lyssna på intervjun med Olle:

  https://www.youtube.com/watch?v=10dnlpEFz1Y

  (Intresset för trådlös teknik har börjat att gå i stå)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *