Ytterst få dödsfall efter covidvaccinationer rapporteras i USA – Indikationer

10
Data, grafer, laptop. Foto: Campaigncreators.com. Licens: Unsplash.com
Foto: Campaigncreators.com. Licens: Unsplash.com

VACCINSKADOR. Det har fram till den 4 februari endast inrapporterats 653 dödsfall av totalt 12.697 fall av allvarliga biverkningar till det amerikanska VAERS-registret efter Covid-19-vaccinationer. Historiska data visar att färre än 1% av biverkningarna rapporteras till VAERS, ett system som Childrens Health Defense anser är ett misslyckat rapporteringssystem som snarare döljer verkligheten än visar den.

VAERS är det primära registret för rapportering av negativa vaccinreaktioner i USA. Biverkningsrapporter som lämnats till VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) kräver ytterligare undersökning innan det kan bekräftas att den inrapporterade biverkningen orsakats av vaccinerna. Den senaste och mest aktuella tidsperioden för datainsamlingen är mellan 14 december 2020 och 4 februari 2021.

Robert F. Kennedy Jr. Photo: Own work. License: Wikimedia Commons,CC BY-SA 4.0
Robert F. Kennedy Jr. Photo: Own work. License: Wikimedia Commons,CC BY-SA 4.0

Den 10 februari hade cirka 44,77 miljoner människor i USA fått en eller båda doserna av de i USA godkända covidvaccinerna. Hittills har endast Pfizer- och Moderna-vacciner beviljats ett akut användningstillstånd i USA av Food and Drug Administration (FDA). Enligt FDA:s egen definition anses vaccinerna fortfarande vara experimentella tills de är helt licensierade, skriver Childrens Health Defense som leds av Robert F. Kennedy Junior.

En av de vanligaste dödsorsakerna relaterade till vaccinerna är hjärtinfarkt. Medelåldern för dödsfallen är 77 år. Pfizer-vaccinet togs av cirka 58% av de som dog, medan Moderna-vaccinet togs av 42%. De flesta skadorna och dödsfallen inföll efter den andra dosen.

Enligt New York Times kopplar flera läkare biverkningar av covidvaccinerna från Pfizer- och Moderna till immuntrombocytopeni (ITP), ett tillstånd som utvecklas när immunsystemet attackerar blodplättar (en blodkomponent som är nödvändig för koagulation) eller de celler som skapar dem. Tillståndet leder till blodproppar.

Childrens Health Defense skriver att det faktiska antalet biverkningar ute i samhället sannolikt är betydligt högre eftersom VAERS är ett passivt övervakningssystem som förlitar sig på individers villighet att frivilligt lämna in biverkningsrapporter. Historiskt sett brukar färre än 1% av biverkningarna rapporterats till VAERS, ett system som Childrens Health Defense anser är ett misslyckat rapporteringssystem som snarare döljer verkligheten än visar den.

Text: NewsVoice | Källa: Childrenshealthdefense.org

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
15 februari 2021 kl 00:14

Räcker det då med bara 85% döda “med” covid som inte dog av covid?
https://www.epochtimes.se/Coviddoda-kan-ha-avlidit-av-andra-orsaker

Droppets vara eller icke vara under passiv dödshjälp sk “palliativ vård”.
https://gupea.ub.gu.se/bitstream/2077/2574/1/C-uppsats_Lee_Palmquist.pdf

“Prognos: Covid-19 sänker medellivslängden i Sverige i år”
https://www.scb.se/om-scb/nyheter-och-pressmeddelanden/prognos-covid-19-sanker-medellivslangden-i-sverige-i-ar/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
14 februari 2021 kl 19:57

Nu har CDC uppdaterat statistiken i VAERS till 1170 stycken som dött i samband med vaccination. Men samtidigt hävdar de att ingen har dött av själva vaccinet. Vilket är konstigt då de tidigare listade döden som en möjlig biverkning av det allvarligare slaget.

De skriver: “Over 41 million doses of COVID-19 vaccines were administered in the United States from December 14, 2020, through February 7, 2021. During this time, VAERS received 1,170 reports of death (0.003%) among people who received a COVID-19 vaccine. CDC and FDA physicians review each case report of death as soon as notified and CDC requests medical records to further assess reports. A review of available clinical information including death certificates, autopsy, and medical records findings revealed no link with vaccination.”
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/adverse-events.html

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
13 februari 2021 kl 15:08

Visst är det konstigt att man låser in gamla och multisjuka för att “skydda” riskgrupper men i praktiken redan från början uttryckligen prioriterade bort dem från livsuppehållande åtgärd.

Nationella principerför prioritering inom intensivvård under extraordinära förhållanden
https://www.socialstyrelsen.se/globalassets/sharepoint-dokument/dokument-webb/ovrigt/nationella-prioriteringar-intensivvarden.pdf

Man har därför redan från början prioriterat bort grupper som inte förväntas livskraftiga.
När samma “grupper” sedan “vaccineras” är det ju bara normalt enligt riktlinjerna att de dör.

“Dödsfallen anses följa förväntad dödlighet för den vaccinerade åldersgruppen.”
https://www.epochtimes.se/45-dodsfall—ingen-koppling-till-vaccinet

Karlmagnus
Karlmagnus
Gäst
13 februari 2021 kl 13:33

det är nu dom riktiga dödsfallen kommer börja ta fart, tack vare vaccinerna. vilket garanterat kommer att skyllas på att viruset muterat.

vaccinet är ett vapen.

DR SHERRI TENPENNY WITH REINETTE SENUM: WE ARE AT A CROSSROADS
https://www.bitchute.com/video/sOvQPVZZ9vOk/

Karlmagnus
Karlmagnus
Gäst
Reply to  Karlmagnus
13 februari 2021 kl 13:35

(hoppsan, videon jag länkade till fanns redan under Ricos kommentar under ett annat namn).

Rico Jafar
Rico Jafar
Gäst
Reply to  Karlmagnus
13 februari 2021 kl 16:09

Ju mer som delar, desto bättre 🙂

Rico Jafar
Rico Jafar
Gäst
13 februari 2021 kl 13:32

[In reply to Vakense]
På tal om vaccin. Alla studier som gjorts med mRNA vaccin på djur har resulterat i att djuren dör när de senare kommer i kontakt med de riktiga viruset. Detta kallas en hyper-immun respons och har varit ett stort problem med utveckling av tidigare vaccin för bland annat SARS & MERS.

Vi vet redan att det finns tusentals människor världen över som dött av de nya COVID-vaccinen och tiotusentals mer som drabbats av permanenta skador men läkare som Dr. Sherri Tenpenny och Dr. Lee Merrit spekulerar att detta är en droppe i havet jämfört med vad som är påväg. När de vaccinerade människorna kommer i kontakt med de vilda virusen kommer detta att resultera i miljontals dödsfall världen över och kommer naturligtvis klandras på nya COVID mutationer.

Kolla gärna videorna nedan

https://www.bitchute.com/video/thgHE7VUsDrn/

https://www.bitchute.com/video/G3LkvUTMWl57/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
13 februari 2021 kl 10:47

Även det svenska Läkemedelsverket ägnar sig åt hårklyveri. När någon har dött i samband med vaccination så gör Läkemedelsverket en fördjupad analys av den dödes medicinska dokumentation och än så länge påstås döden ha haft en annan orsak än vaccin.

Men om någon försvagad av underliggande besvär ges en vaccination och dör av den så är ju vaccinationen själva dödsorsaken. Om denna inte hade getts en vaccination så kanske denne hade levt idag trots sina underliggande besvär. Men det kan ju vara svårt att veta eftersom personen ifråga är död.

Sen kan man inte med någon som helst säkerhet komma fram till dödsorsak genom att sitta och läsa om medicinska besvär innan döden utan då ska det till en grundlig obduktion. Vilket betyder att Läkemedelsverket sitter bekvämt på arslet och gör vaccinfrämjande gissningar.

Elsa BD
Elsa B
13 februari 2021 kl 09:53

“Ett system som Childrens Health Defense anser är ett misslyckat rapporteringssystem som snarare döljer verkligheten än visar den.”
Det lär nog inte den nya Socialistiska regeringen ha något emot

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
13 februari 2021 kl 09:41

Många biverkningsdrabbade har väl varken tillgång till vare sig dator eller internet kan man tänka?!