Vaccinism breder ut sig i samhället – Lennart Fröderberg

publicerad 9 februari 2021
- Gästskribent
Lyckliga människor. Foto: StockSnap. Licens: Pixabay.com
Vaccinism. Foto: StockSnap. Licens: Pixabay.com
Vaccinism – vissa människor upplever lycka och trygghet av att bli vaccinerade. Foto: StockSnap. Licens: Pixabay.com

DEBATT. Vi känner ju till lite olika varianter av ismer ur ett historiskt perspektiv. Gemensamt för samtliga är att det ligger något fanatiskt över dem samtidigt som de som är inne i en ism tycker att det är fantastiskt. Det blir nästan något religiöst över hela det som ismen berör.

Text: Lennart Fröderberg | #vaccinism

En tro och inte så mycket saklig vetenskap eller på annat sätt oberoende verifierad kunskap ligger nog till grund för de flesta ismer. Jag har ännu inte nämnt någon ism specifikt utan gör bara en generell översyn när jag nu förhoppningsvis myntat en ny form av ism, vaccinism.

Definition på fenomenet Vaccinismen:

En enormt stark övertro på att det kemiska innehållet i injektionerna som kallas för vaccin skall hjälpa mot diverse patogener och tillhörande så kallade sjukdomar.

Slut definition.

Appropå sjukdomar, som egentligen enligt mitt synsätt, mer är en felstavning. Det borde vara ett mellanslag mellan orden sjuk och dom.

Vaccinismen är väldigt styrd av ekonomiska intressen så till den milda grad att de som tillverkar innehållet i vaccinet inte kan åtalas och således inte behöver betala något skadestånd om/när deras produkter skadar eller orsakar att någon avlider.

Så inom vaccinismen verkar det vara ett samband mellan produkternas tillverkare/ägare och de som stiftar lagar och bestämmelser över ett land. De kallas för politiker, men vad de arbetar med har jag aldrig riktigt förstått. De måste vara ”duktiga” för de tjänar ju bättre än de flesta.

Det verkar ligga inom ramen för vaccinismen att den inte gillar folk, varken folksamlingar eller mänskligheten överlag, se bara på hur reglerna ändrades gällande närvaron för våra riksdagsledamöter. Högst 55 stycken av de 349 folkvalda får lov att träffas samtidigt vid omröstning av nya lagar och bestämmelser. Lagar som styr vad befolkningen får och inte får lov att göra.

Det betyder att vaccinismen har reducerat antalet politiker som tillverkarna av vaccin behöver smörja för att få igenom nya önskemål. Som gör de redan förmögna ägarna av de produkter ännu rikare, de som utgör själva grunden i den här nya kyrkan som jag genom den här artikeln nu givit namnet vaccinism.

Vaccinismens folkminskningsideal verkar vara ledstjärnan hos de oligarker som de senaste 120 åren verkat i ljuset av detta ideal.

Vaccinismen verkar även ha en magnetisk påverkan på media, både tidningar och TV. Det verkar som om vaccinismen drar till sig journalister med extremt begränsad etik och moral och som skriver vilken dynga som helst när de parallellt stöter ifrån sig alla former av verifierbara fakta. Befolkningen verkar bli som förtrollade av det ljus som vaccinismen sprider. Detta mörka ljus verkar helt släcka alla möjligheter till rationellt tänkande.

Text: Lennart Fröderberg

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Vaccinism
 • S k vacciner har i sitt innehåll SJUKDOM vilket injíseras tillsammans med celler från aborterade foster(även djurceller), kvicksilver och andra gifter. Deras huvudsakliga uppgift är att förgifta och skapa mer sjukdom. Vilket sjuka-vården “inte har en aning om” hur man behandlar för att göra folk friska, Vilket då leder till livslång konsumtion av s k läkemedel som till 98% enbart är symtomdämpande MEN ger gigantiska vinster. De NYA vaccinerna är INTE att betrakta ens som vacciner eftersom de saknar de normala ingredienser som dessa förväntas innehålla. De är istället en cocktail av RNA och annat genetisk material som för livet syftar till en förändring av ditt DNA, naturligtvis också nanochip för din id-“säkerhet” och framtida kontroll. DVS om du inte dör inom närmsta tiden……… samma folk som har patent på det s k viruset säljer de s k vaccinerna som ska rädda folk. Men de har också en agenda att reducera befolkningen på jorden till 5oo miljoner (6,5 miljarder ska dö!!) de har också friskrivit sig rån ALLT ansvar för komplikationer. Hmmm är det inte något som känns lite fel här eller ???

 • Själv ser jag “vaccinism” som i huvudsak Satanism. Men visst sprutnarkomanerna som kommer med hoppet om en ny “normal” värld i en liten spruta är kanske en egen del av lögnernas mästares lilla kyrka.

  Men de nya “genoccinerna” är ju egentligen inte “vaccin” längre. De är ju ren genmodifiering av människor för att få dem att bli vaccinfabriker själva.

  Men språkvård är både intressant och viktigt. Sjukhus, eller sjuka hus? Sjukdom, sjuk-dom.
  Vem är sjuk egentligen? Den som gått och blivit deprimerad i vår sinnessjuka värld? Eller den i vit rock som säger att personen inte har en normal reaktion på en normal värld, utan att vederbörandes mående beror på zipramilbrist och att den “brainrape” som vi alla utsätts för av femtielva olika trådlösa system inte är tillräcklig utan vi måste också ha lite elchocker för
  att må bra.

  Men visst. Vad skall vaccinismens följare kallas? När skall Bill Gates få sin kåpa och spira som påve?

 • Själv ser jag “vaccinism” som i huvudsak Satanism. Men visst sprutnarkomanerna som kommer med hoppet om en ny “normal” värld i en liten spruta är kanske en egen del av lögnernas mästares lilla kyrka.

  Men de nya “genoccinerna” är ju egentligen inte “vaccin” längre. De är ju ren genmodifiering av människor för att få dem att bli vaccinfabriker själva.

  Men språkvård är både intressant och viktigt. Sjukhus, eller sjuka hus? Sjukdom, sjuk-dom.
  Vem är sjuk egentligen? Den som gått och blivit deprimerad i vår sinnessjuka värld? Eller den i vit rock som säger att personen inte har en normal reaktion på en normal värld, utan att vederbörandes mående beror på zipramilbrist och att den “brainrape” som vi alla utsätts för av femtielva olika trådlösa system inte är tillräcklig utan vi måste också ha lite elchocker för
  att må bra.

  Men visst. Vad skall vaccinismens följare kallas? När skall Bill Gates få sin kåpa och spira som påve?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *