Förstamajtåget som kan förena alla samhällsgrupper – 1:a maj 2021

publicerad 24 mars 2021
- av NewsVoice
Stefan och Anders

SVERIGE. Många vill rädda Sverige från ett allmänt förfall. Det handlar om en ny typ av folkrörelse som aldrig tidigare skådats. Det handlar om en folkrörelse som förenar alla möjliga typer av samhällsgrupper och politiska inriktningar.

Därför kommer förmodligen 1000-tals människor att gå ut och vara sociala den 1:a maj 2021, en manifestation för det svenska folkets friheter, tillsammans med migranterna, pensionärerna, arbetarna, en manifestation för småföretagarnas rätt att slippa ovetenskapliga och helt ologiska restriktioner på landets caféer och restauranger. Det kommer att bli en demonstration mot folkförakt och för en ljus framtid för alla, men på folkets villkor.

Läs även: Filip Sjöström: Öppna upp Sverige 1:a maj – Ska bli största manifestationen

Så det kanske är dags att politikerna börja dansa efter folkets pipor. "Öppna Sverige nu", är den slogan som valts av folket för folket.

Vi arrangerar inte, men NewsVoice ska rapportera från 1:a majtåget 2021 i Stockholm.

Redaktionen: Torbjörn Sassersson och Sanja R. Juric