Kirurg: Att vaccinera personer som har Covid-19 kan vara livsfarligt

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 mars 2021
- NewsVoice redaktion
Tucker Carlson och dr Noorchashm. Foto: Fox News

https://www.youtube.com/watch?v=h9zvvTCYSjg

COVIDVACCINER. I en intervju med Tucker Carlson på Fox News säger dr Hooman Noorchashm att de nya covidvaccinerna kan göra de som har en pågående infektion allvarligt skadade. Vissa kan även dö om de vaccineras, varnar läkaren.

Dr Hooman Noorchashm som själv har en stark tilltro till vacciner menar att principen “one size fits all” är ett misstag. Personer som har en pågående covidinfektion ska absolut inte vaccineras och för att ta reda på sakläget bör alla personer i riskgruppen för vaccinskador  först screenas.

Läkaren varnade i ett brev den 26 januari 2021 som skickades tjänstemän på den amerikanska myndigheten FDA att om virala antigener redan finns i vävnaderna hos personer som genomgår vaccination, kommer det antigenspecifika immunsvaret som utlöses av vaccinet att riktas mot dessa vävnader och orsaka allvarliga inflammationer.

Noorchashm skriver i ett mail:

”Virala antigener kvarstår i vävnaderna hos de naturligt infekterade i flera månader. När vaccinet används för tidigt efter en naturlig infektion, eller värre under en aktiv infektion, aktiverar vaccinet ett kraftfullt immunsvar som attackerar vävnaderna där de naturliga virala antigenerna kvarstår. Detta, föreslår jag, är orsaken till den höga nivån av biverkningar och troligtvis dödsfall som vi ser i den nyligen infekterade efter vaccinationen.”

Text: NewsVoice

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *