Prins Harry och Meghan Markle befarade att möta samma öde som Prinsessan Diana

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 mars 2021
- NewsVoice redaktion
Prins Charles och Meghan Markle. Foto: CBS News
Prins Charles och Megan Markle. Foto: CBS News
Prins Charles och Meghan Markle. Foto: CBS News

Prins Harry och den amerikanska skådespelaren Meghan Markle beslutade i januari 2020 att lämna det brittiska kungahuset. NewsVoice skrev att orsaken var det brittiska kungahusets rasistiska tendenser, enligt uppgifter. En ny och omtalad intervju med Oprah Winfrey visar nu att det handlade om rasism, men även ett betydligt större problem.

Meghan Markle har en vit pappa och en mamman med afrikansk bakgrund. Enligt uppgifter från 2020 var ett avgörande skede när Meghan Markles mamma Doria Ragland besökte kungahuset för att bistå Meghan under och efter havandeskapet. Ragland ska ha bemötts rasistiskt.

Markle säger i helgens intervju med Oprah Winfrey att hon anklagat personer inom det brittiska hovet för rasism mot sonen Archie innan han ens sett dagens ljus. Personer i kungahuset ska under graviditeten ha diskuterat barnets hudfärg.

“Det fanns oro och diskussioner om hur mörk hans hy skulle vara när han föddes”. …

 

“Under månaderna då jag var gravid förekom det diskussioner om att han kommer att få varken  säkerhet eller en titel, men också oro och diskussioner om hur mörk hans hy skulle vara när han föddes, betydelsen av det och hur det skulle se ut.”

Markle säger att det skulle vara “mycket skadligt för dem” om hon pekade ut vilka som diskuterade Archies hudfärg. Markle berättar om ett liv i kungahuset där allt var strikt kontrollerat. Hon fick knappt visa sig offentligt på grund av oro för hur det skulle uppfattas.

Det brittiska kungahuset anklagades för rasism även efter att prinsessan Diana valt att skilja sig från Prins Charles av Wales för att inleda ett förhållande med egyptiern Dodi Fayed son till en egyptisk-brittisk affärsman. Fayed hade ett förhållande med Diana då de båda 1997 omkom i en bilkrasch i Paris. Fadern Mohamed Al-Fayed anser att det inte var en olycka.

Prinsessan Diana är mor till prins William och prins Harry.

I intervjun med Oprah framkom även mycket sensationella och skrämmande uttalanden av Prins Harry. Prinsen befarade att Markle skulle möta samma typ av död som Prinsessan Diana.

“One of Prince Harry’s main reasons for deciding to exit his life of royal duty was an overwhelming fear that his wife, Meghan Markle, would suffer the same tragic fate as his mom, Princess Diana”.

“My biggest concern was history repeating itself,” sa Prins Harry i en trailer till The new Oprah primetime special, som visades den 7:e mars på CBS.

Därmed har det brittiska Kungahusets värsta farhåga besannats, att Prins Harry offentligt uppger att han och hans frus liv kan ha varit i fara och antydan att Prinsessan Diana mördades.

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Inte en chans i världen att Meghan ruckar på förtroendet för Drottning Elisabeth, att Meghan sedan fått prata i pratglada shower är snarare ett tecken på att hon glider bort från strålkastarljusen. Det är till att ta på sig arbetskläderna och börja jobba igen, den kungliga karisman har hon inte haft.

 • – Ja, det engelska kungahuset vill ju inte att sanningen ska komma fram – om prins Harry och Megan föreslår att Diana mördades. Men de är ju så många andra som tror att det inte var en olycka:

  https://newspunch.com/lawyer-charles-killed-princess-diana/

  https://newspunch.com/mi6-ordered-kill-princess-diana/

  https://newspunch.com/witnesses-to-the-car-crash-say-princess-dianas-death-was-no-accident/

  Tyvärr har jag tappat källan till nedanstående berättelse.

  En döende brittisk agent, John Hopkins 80 år, har gjort en fantastisk bekännelse efter att ha blivit meddelad av läkare att han bara har några veckor kvar att leva. Han sa: “Den kungliga familjen sa att Diana planerade att skiljas från Charles.” “Hon kände till för många kungliga hemligheter.” ” Min chef berättade att Diana var tvungen att dö”. Han hade fått order direkt från prins Philip – ”Vi var tvungna att få det att se ut som en olycka .”
  John Hopkins en f.d. MI5 operativ som arbetade som hitman för Storbritanniens regering och hävdar att han har utfört 23 mord mellan 1973 och 1999. Han hävdar att hans jobb ofta involverade diskret mord på individer som “utgjorde ett hot mot den nationella säkerheten”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *