Hanna Stjärne och Cecilia Benkö låter coronaindustrin dominera berättandet

-

OPINION. Etablerade medier beskriver Covid-19 som en mycket farlig sjukdom med massvaccinering som enda lösning. De som ifrågasätter denna bild av pandemin ges inte något utrymme i Public Service och därför dalar allmänhetens förtroende för statskanalerna eftersom allt fler skaffar sig kunskaper via oberoende medier. Det skriver Margareta Skantze med ett förflutet på Sveriges Radio till Cecilia Benkö VD för Sveriges Radio och Hanna Stjärne VD på SVT. NewsVoice publicerar detta av SR och SVT obesvarade mail som ett öppet brev. / Redaktionen


Öppet brev till Cecilia Benkö och Hanna Stjärne

Jag skriver detta brev i förhoppningen att Public Service ska bidra till att överbrygga den växande klyftan mellan två olika verklighetsbeskrivningar gällande den pågående pandemin. I etablerade medier beskrivs Covid-19 som en mycket farlig och smittsam sjukdom, vilket berättigar grundlagsstridiga åtgärder och restriktioner i avvaktan på det som ses som den enda lösningen: massvaccineringen.

De som ifrågasätter denna bild av pandemin ges inte något utrymme i Public Service. Detta gör att förtroendet för Public Service dagligen naggas i kanten av en växande skara engagerade medborgare som skaffar sig helt andra kunskaper och insikter via studiet av så kallade alternativa medier.

Men än finns det tid att reparera denna skada.

En av de mest grundläggande frågorna som Public Service måste ta upp gäller PCR-testernas tillförlitlighet som metod för att konstatera pågående covid-19-infektion. Att covid-19 klassats av WHO som pandemi beror på PCR-testerna, eftersom WHO:s kriterium för en pandemi enbart utgörs av dess stora smittsamhet. (Kravet på att definitionen även skulle innefatta att sjukdomen är dödlig togs bort av WHO år 2009.) Ingen smitta – ingen pandemi.

Den avgörande frågan om PCR-testernas tillförlitlighet står i fokus för de rättegångar som nu förbereds världen över för att ställa de ansvariga för den pågående coronaskandalen inför rätta. Det sker under ledning av den tysk-amerikanske stjärnadvokaten Reiner Fuellmich. Han har tillsammans med tre andra tyska jurister skapat Stiftung Corona Ausschuss, som sedan bildandet i juni 2020 insamlat underlag för de kommande rättegångarna.

Reiner Fuellmich ställer den retoriska frågan: Är detta en corona-pandemi eller en PCR-test-pandemi?

Reiner Fuellmich har under sin 26 år långa karriär drivit och vunnit många uppmärksammade rättegångar mot korrupta storbolag och banker, bl a mot Volkswagen för fusk med avgastester och mot Deutsche Bank, som han kallar för en av världens mest kriminella organisationer. Men, säger Reiner Fuellmich, all denna korruption och allt detta fusk förbleknar i jämförelse med den skada som coronakrisen har vållat och fortsätter att vålla med ofattbara mänskligt lidande som följd. Reiner Fuellmich förbereder nu det han menar är en av historiens viktigaste rättegångar, då ansvariga politiker och beslutsfattare ska ställas inför rätta anklagade för brott mot mänskligheten. Han stöder sig på definitionen i paragraf 7 i Romstadgan för Internationella brottmålsdomstolen.

Reiner Fuellmich menar att de etablerade, så kallade main stream media, är medskyldiga till detta brott mot mänskligheten eftersom de vidarebefordrat den felaktiga bild av PCR-testerna som framförts av hälsomyndigheterna i samarbete med WHO.

Reiner Fuellmichs senaste inlägg kom den 15 april 2021.

Jag har tidigare försökt få både SVT:s Uppdrag Granskning och SR:s Vetenskapsradion intresserade av den helt avgörande frågan om PCR-testernas tillförlitlighet, men inte fått någon återkoppling.

Mitt obesvarade brev till Vetenskapsradion är publicerat på Newsvoice: Varför är Vetenskapsradion så tyst om de ovetenskapliga PCR-testerna?

När jag söker på SR och SVT får jag inte en enda träff på namnet Reiner Fuellmich eller Stiftung Corona Ausschuss. Jag hittar inte heller någon kritisk granskning av PCR-testerna.

Nu vänder jag mig direkt till er i förhoppningen att ni ska inse hur mycket som står på spel när det gäller trovärdigheten för hela Public Service. Ni har ju båda gedigen bakgrund som prisbelönta granskande journalister. Detta sensationella stoff borde väcka era grävinstinkter!

Text: Margareta Skantze (Margaretaskantze.se), kulturskribent med ett förflutet på Sveriges Radio | Bildmontage: Hanna Stjärne (pressfoto: Janne Danielsson, CC BY 3.0) och Cilla Benkö (foto: Frankie Fouganthin, CC BY-SA 4.0)


 

Relaterat

Margareta Skantze
Margareta Skantzehttp://Margaretaskantze.se
Margareta Skantze är frilansande dramatiker, regissör och föreläsare med ett tjugoårigt förflutet vid Sveriges Radio som producent av kulturprogram. Sedan år 1979 är hon bosatt i Karlskrona i Blekinge. Pressfoto: Staffan Lindbom.

9 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
9 maj 2021 kl 22:41

Mera av nyheter som Cecilia Benkö och Hanna Stjärne alltid “missar”.

Löfven och Hallengren delgivna misstanke om brott

» Delgivningen skedde på valborgsmässoafton i Stockholm. Brotten handlar om massinjektioner med expriementella DNA-förändrande “vacciner”, den olagliga pandemilagen och verkningslösa PCR-tester och kom från World Freedom Alliance. Om Löfven och Hallengren innan den 15 maj med framgång inte lyckats besvara anklagelserna vinner dessa automatiskt laga kraft och Stefan Löfven and Lena Hallengrens namn blir upptagna på en lista för framtida åtal för brott mot mänskligheten, en andra Nürnbergtribunal…

Källa: vaken


De påtvingade experimentella injektionerna – värre än det vidrigaste som skedde i Nazityskland» Militärkirurgen Dr Lee Merritt intervjuad av Mike Adams på Natural News. Späckad med fakta inklusive förklaringen till vad som orsakade “gulfsyndromet” efter första kriget mot Irak (tips, det börjar med “v” och slutar med “accin”)…

Källa: naturalnews

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Ulf ClaréusD
Reply to  Magnus Lindgren
11 maj 2021 kl 14:18

Mycket bra initiativ, Magnus Lindgren! Av egen erfarenhet kan jag slå vad om, säg tre svenska kronor, att det söta paret Löfven/Hallengren kommer bli dig svaret skyldig. Så har Rosen-bad:regimerna agerat när dom inte har torrt på fötterna: man låtsas som det regnar; tralala, hej vad vi är bra!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
8 maj 2021 kl 05:09

Bra att du tar upp denna vaccinpropaganda som inte hör hemma i Public Service. Ett nedslag i verkligheten visar en helt annan bild än “trängseln i vaccinkön”.

Ingen rusning efter vaccin när 18-59-åringar erbjuds sprutan https://www.nyatider.nu/ingen-rusning-efter-vaccin-nar-18-59-aringar-erbjuds-sprutan/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
30 april 2021 kl 20:28

Cecilia Benkö och Hanna Stjärne:

“Prisbelönta, granskande, grävande journalister”

Vilka blir prisbelönta i dagens samhälle?

  • Är det belönade människor som har ett pris?

Vad betyder granskande?

  • Är det ett skärskådande av den egna naveln?

Vad är det för grävinstinkter det har?

  • Är det en inre drift att gräva mänsklighetens grav?
Ulf ClaréusD
Reply to  Hans Dahl
8 maj 2021 kl 10:51

Varför inte tala klarspråk. Ett i det fördolda pågående krig, ett tredje världskrig pågår just nu. Ingen kinetisk militär verksamhet av större betydelse är i aktion. Det är ett informationskrig huvudsakligen. Några ser det som slutkampen mellan Apollo och Merkurius (Yuri Slezkine: The Jewish Century; 2004, Princeton University Press).
Washington D C’s chefsadministratör Joe Biden (D) fumlar runt och stöds av Kamelen Harris, medan president Donald Trump befinner sig i Florida och övervakar och råder militären. Mest intensiv är just nu fighten i Mericopa County, Arizona. Troligen avgörande. De två omnämnda judiska tanterna Stjärne och Benkö, understödda av Robert Aschberg, kommer tillsammans med många, många andra, att få förklara sig, ty det är kriminellt, det som ytterst Rosenbads regimerna har varit ansvariga för. Om dom kommer få dela ett öde likt det som väldigt många just nu går igenom i Gitmo, återstår att se, men lottlösa blir dom inte!

samuelafugglas
samuelafugglas
Gäst
30 april 2021 kl 14:37

Alla med en ifrån HANNA STJÄRNE avvikande socialistisk uppfattning gör hon slarvsylta av. Ingen vågar avslöja hennes vidriga kroppsinnehåll, en förnuftig själ saknar hon, hon representerar den värsta ondska mänskligheten känner.
Egor Putilov var du?

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
30 april 2021 kl 09:50

Ja ,vad finns det mer att säga om detta som inte redan har sagts. Om det i slutändan av det här bedrägeriet kommer att manifesteras någon rättvisa så kommer väl snart sagt halva världens befolkning att ställas till svars. Hur många yrkeskategorier är det egentligen som kan anses ha brustit i i ansvar då de inte har använt sin förväntade kompetens och lagstadgade skyldigheter/rättigheter att , om inte dra i handbromsen , så åtminstone ifrågasätta galenskapen.

Här skulle man ju kunna lägga till den enskilda individens ansvar , men vi har ju genom medveten och enträgen indoktrinering från samma etablissemang som producerat och redigerat Coronateatern blivit degraderade till passiva konsumenter och fråntagna all initiativförmåga , man kan nog sträcka sig så långt som att påstå att vi lämnat över våra hjärnor till de som bättre vet att utnyttja dem. En form av organdonation om man vill vara lite fyndig.

Så jag fortsätter inrikta mig på dem som faktiskt har juridisk skyldighet , i beaktande av deras yrkesroll , att reagera när de ställs inför misshälligheter och/eller information som kontrasterar mot deras plikter och kunskaper och därmed gjort sig medskyldiga till förräderi mot mänskligheten. Och denna åtalspunkt kommer ju bara vara en i raden av alla de som kan komma i fråga.

Hur som helst , i morgon kommer jag visa mördarna att de misslyckats med att passivisera mig åtminstone , och ta mig till Norra Bantorget för att protestera mot deras fortsatta mordplaner.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
30 april 2021 kl 09:31

En cocktail bestående av första, andra och tredje statsmakten, storindustrin och deras PR-byråer, väl rörd – värmer gott på kvällen framför Tv:n!

Och så kan man lugnt sova vidare.

Ingemar ljungqvist
Gäst
30 april 2021 kl 08:06

Margareta Skantze har återigen publicerat ett viktigt och välskrivet debatt brev som utgår från egna inhämtade fakta. Så ska en riktig debattartikel se ut. Public Service roll i detta dramat är viktig. Sedan bortemot 20 år har den tydligt ställt sig på vaccinindustrin/läkemedelsindustrins sida. Den har därmed övergivit sin roll som Tredje Statsmakt och istället inkorporerats med den första Makten. Det förhållandet är kännetecknande för en auktoritär stat, där demokratin är satt på undantag. Själv har jag också fått känna på denna maktutövning i min roll som hälsojournalist. Under första halvåret 2020 beskriver jag detta i mina möten med bla. Vetenskapsradions representanter i denna: Vitbok om Corona i Sverige | AlmaNova
Den tidigare reportern på SvR/TV PerSchapiro fick nog av deras förtryck, när de ville stöpa om i hans reportage och förminska innehållet. Han startade då http://www.folketsradio.se En stor eloge åt Både Per Schapiro och Margareta Skantze.

Detta skrives samma dag som både Lena Hallengren och Stefan Löfven delges helt formellt om deras brott i Coronastriden , där deras åtgärder utgått från bla forskningsfusk. De har till och med den 15 maj på sig att inkomma med ett svar där de motiverar sina ovetenskapliga åtgärder som exvis pandemilag. Annars kommer de att anses som skyldiga till brott å det grövsta.

Margareta Skantze
Margareta Skantzehttp://Margaretaskantze.se
Margareta Skantze är frilansande dramatiker, regissör och föreläsare med ett tjugoårigt förflutet vid Sveriges Radio som producent av kulturprogram. Sedan år 1979 är hon bosatt i Karlskrona i Blekinge. Pressfoto: Staffan Lindbom.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV