Björn Hammarskjöld: Är covidvaccinet Cominarty magnetiskt?

publicerad 18 juni 2021
- Gästskribent
Assisterande professor Björn Hammarskjöld. Foto: Jesper Johansson för Nya Tider.
Assisterande professor Björn Hammarskjöld.

ANALYS AV COVIDVACCINER. Björn Hammarskjöld, assisterande professor i pediatrik uppmanar Läkemedelsverket och EMA att ta på allvar de observationer som gjorts av vaccinerade personer. Det handlar om att injektionsstället på kroppen blivit magnetiskt.

Text: Björn Hammarskjöld

Jag har läst och även observerat att individer som har fått injektion med Comirnaty kan inom minst ett dygn efter injektionen få en magnet att fastna på injektionsstället. Magneten fastnar inte på annan del av kroppen utan exklusivt på injektionsstället.

Detta skulle tyda på att injektionen innehåller någon form av magnetiskt material som järn eller annat ferromagnetiskt material.

Detta magnetiska material står inte upptaget i innehållsförteckningen för exempelvis Comirnaty enligt dokumentation från Läkemedelsverket och EMA.

ArcanumSkolan 2024

Det finns beskrivet i vetenskaplig litteratur att man använder hydrogelpreparat med Fe (III) för att bygga cellskelett i leverceller. Det används också liknande metoder för att införa siRNA i leverceller . Och det finns mycket mer information om hydrogel och siRNA i vetenskapliga artiklar via PubMed (den stora vetenskapliga databasen). Det är bara att gå in på PubMed och söka info om hydrogel.

Läkemedelsverket och EMA behöver bara gå ut till närmaste vaccinationsställe för att med en vanlig kylskåpsmagnet ta reda på om det finns ferromagnetism i Comirnaty för att, utan att bryta steriliteten, verifiera eller förkasta observationerna från flera publika håll.

Visar det sig att det finns magnetiskt material i Comirnaty måste vaccinationerna omedelbart upphöra för att utreda vad som finns i Comirnaty utöver vad som anges i produktresumén publicerad på Läkemedelsverkets hemsida.

Ett annat problem är att den så kallade mRNA-sekvensen är sekretessbelagd i Comirnaty enligt Läkemedelsverket. Det innebär att envar inte har möjlighet att få reda på vad det är för RNA-molekyl som man får i sig. Det innebär att den som får injektionen inte kan ge sitt tillstånd att injiceras med full kunskap om vad som injiceras.

Text: Björn Hammarskjöld

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Uppdatering:

  Björn Hammarskjöld delger Läkemedelsverkets generaldirektör en skrivelse som DU får del av, skrivelsen är av datum 2021-07-19, läs och sprid vidare, citat

  file:///C:/Users/Magnus%20Lindgren/Downloads/Bj%C3%B6rn%20Hammarskj%C3%B6ld%20delger%20L%C3%A4kemedelsverkets%20generaldirekt%C3%B6r%20en%20skrivelse%20som%20DU%20f%C3%A5r%20del%20av.pdf

 • Kom igen. Det här är disinfo trams. Vävnader och blod är svagt magnetiska vilket gör att en magnet fastnar på vissa, vaxad eller ej. Därmed inte sagt att vaccinet inte är skadligt, för det är det och virus existerar inte. Läs på om Stefan Lanka.

  • Att blod har magnetiskt innehåll typ järn stämmer förvisso, men det Hammarskjöld syftar på är observationer där just det specifika injektionsstället är magnetiskt, men ingen annan plats på samma person som testats.

 • Bl.a. det tyska företaget chemicell säljer dessa magnetiska ämnen.

  De skriver: chemicell develops and produces innovative bioseparation- gene transfection and detection systems based on magnetic nano- and microparticles.”

  De har t.ex. följande produkter:

  “New fluidMAG-PEG/Amine magnetic nanoparticles

  chemicell now offers fluidMAG-PEG/Amine magnetic nanoparticles. These magnetic PEG/Amine compounds are useful for covalent coupling to carboxyl groups of the target molecule (e.g. peptide, protein).”

  och

  New PEG-Amine derivatives

  chemicell now offers PEG-amine derivatives with different PEG chain lengths. These PEG-amine compounds are useful for covenant coupling to carboxyl or amine groups of the target molecule (e.g. peptide, protein).

  Pegylation, the modification of a protein, peptide or other target molecule by the linking of one or more polyethylene glycol (PEG) chains, is a useful tool to improve the stability of a protein. This involves a prolonged residence in the body, a decreased degradation by metabolic enzymes and a reduction or elimination of protein immunogenicity.”

  http://www.chemicell.com/home/index.html

  Vi vet ju redan att “vaccinet” innehåller just PEG för att skydda mRNA och om människor verkligen blivit magnetiska så är ju det här en möjlighet.

  DR JANE RUBY WARNS COVID JAB INCLUDES DIABOLICAL MAGNETOFECTION TECHHNOLOGY (JUNE 8, 2021)
  https://www.bitchute.com/video/L6plvfkrxaFT/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *