Läkarinitiativet “Bota Sverige”: Effektiva metoder mot Covid-19 finns och måste användas!

13
596
Glen Dormer och anna Åsberg, 22 juni 2021. Foto: NewsVoice.se
Glen Dormer och anna Åsberg, 22 juni 2021. Foto: NewsVoice.se

SJUKVÅRD. Ett nytt läkarinitiativ som kallar sig Bota Sverige inbjuder till en presskonferens om effektiva behandlingsmetoder för att förebygga och behandla Covid-19. Läkarna vill uppmärksamma att det finns metoder för Covid-19 som inte används.

Text: NewsVoice| #BotaSverige, #covid19vård

Läkarna kommer att hålla presskonferensen utanför Folkhälsomyndighetens entré på Nobels väg 18 i Solna (Stockholm) på onsdagen den 23 juni klockan 12:15.

“Bota Sverige är en grupp hälso- och sjukvårdspersonal som verkar för att svenska folket får tillgång till vetenskapligt beprövade och patientsäkra behandlingsmetoder mot Covid-19. Gruppen arbetar utan ekonomiska vinstintressen för befolkningens tillgång till en god hälso- och sjukvård.” – Hanna Åsberg, leg. läkare, specialist i allmänmedicin.

Ett liknande initiativ genomfördes i USA redan 2020 av en grupp läkare som kallar sig Americas Frontline Doctors. Det svenska läkarna har hämtat inspiration från dem, säger Hanna Åsberg till NewsVoice.

NewsVoice kommer att filma från händelsen den 23: juni.

Text: NewsVoice| #BotaSverige

Bild: Sammanslutningen Americas Frontline Doctors i USA hävdar att det finns framgångsrika metoder för att behandla Covid-19, 27 juli 2020. Foto: Tea Party Patriots Foundation

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
13 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Douglas
Douglas
Gäst
21 juni 2021 kl 10:09

Det tog bara ett och ett halvt år för de att agera.

Icke "vaxxad"
Icke "vaxxad"
Gäst
Reply to  Douglas
21 juni 2021 kl 10:51

Bättre sent än aldrig! Dessutom har dom idag mer information som stöder deras tes idag, än för ett och ett halvt år sedan.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Douglas
6 juli 2021 kl 21:57

Hej Douglas!

Det har faktiskt inte alls varit tyst på svenska läkare i “ett och ett halvt år”

Exempel på läkarprotester i början av dec 2020 med ca 21 000 underskrifter.
https://www.skrivunder.com/vi_protesterar_mot_pandemilagen_och_covid-l9vaccin

Hursomhelst behöver alla våra läkareldsjälar som vill bota besvär istället för att orsaka skador och död med experimentvaccin, all vår upbackning och stöd.

Men att media ej reagerat mer beror nog på att dödligheten var normal 2020.

1960-2020.JPG
Last edited 4 månader sedan by Magnus Lindgren
Kerstin Salen
Gäst
21 juni 2021 kl 11:02

Det är så anmärkningsvärrt att man tillåtit människor att dö snarare än att ge dem bot med medel som är välbeprövade inom Covidvården och som visat sig ha hög effektivitet. Följ MacCullough och vad han säger i USAs senat.Han är forskare och överläkare på intensivvården i Texas

Per Melin
Per Melin (@perra)
21 juni 2021 kl 11:38

Hoppas nu bara att läkarna i Bota Sverige verkligen erkänner hela paletten av fungerande medicinska metoder mot influensa/COVID och inte bara de som går under beteckningen “läkemedel”. Detta skulle nämligen leda till en fantastisk förståelse av och ett avsevärt fall framåt för svenskarna inom precis alla hälsoområden:

Bästa vårdmetoderna för Covid-19 är fria från feta ekonomiska intressen https://newsvoice.se/2020/11/basta-vardmetoderna-for-covid-19-ar-fria-fran-feta-ekonomiska-intressen/

Rapid Virus Recovery: No need to live in fear Ebook for free Download Dr Levy´s book for free! 2021-05-02 A printed copy is now available on Amazon! https://rvr.medfoxpub.com

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
21 juni 2021 kl 11:44

Ett sådant initiativ skapar i en öppning i den massiva MSM-linjen som är fördummande enkelspårig, en öppning som uppenbarligen många behöver. Men som vi vet agerar MSM utifrån en toppstyrd mall och det är bara att hoppas att initiativet får uppmärksamhet som leder till medvetenhet och debatt. Den medvetenhet som är till störst gagn är hur allmänheten undanhållits väsentlig information och att det existerar krafter som är till skada, läs Big P och Big T och i förlängningen den ägarstruktur som drar i trådarna.

JohnnyD
Johnny (@disqus_vbahuqocd4)
21 juni 2021 kl 11:56

Det var ju ett bra initiativ mitt i vaccinationshysterin. Beprövade läkemedel i stället obeprövade vacciner. Förhoppningsvis slipper vi tvångsvaccinationer, men vaccinationspass lär hänga med ett tag, men vem vill resa med vaccinerade superspridare av spikprotein?

Per Melin
Per Melin (@perra)
21 juni 2021 kl 12:12

Bra flyers om corona/COVID-19/mRNA-injektionerna på både svenska och engelska, att sätta upp och dela ut till kreti och pleti:

Vaxx Flyer Essential facts about the Covid-19 Injections/“Vaccinations“FREE DOWNLOADS https://www.freedom-activists.com/en/downloads/vaxxflyer

Last edited 5 månader sedan by Per Melin
Mattias RahmD
Mattias Rahm (@disqus_0dbpx6ffax)
21 juni 2021 kl 13:06

Nu ska vi se här. Dödligheten 2020 var som vilket annat år som helst, +/-. Säsongsinfluensan har försvunnit helt, dödligheten i de vanliga sjukdomarna har gått ned. Vad är det dessa kvacksalvare ska bota?

Vad som helst för att upprätthålla virusnarrativet. De är desperata och gör vad som helst.

Mats Jangdal
Mats Jangdal
Gäst
21 juni 2021 kl 13:42

En sammanställning idag på internationellt ifrågasättande av coronanarrativet och politiken.
Listan kan säkert göras längre.
https://www.frihetsportalen.se/2021/06/varningar-msm-aldrig-har-hort-eller-formedlat/

Denny AbrahamssonD
Denny Abrahamsson (@dennyabrahamsson)
21 juni 2021 kl 14:30

Det var på tiden. Att Trump botade sig med hydroxklorokin var ödesdigert. Ivermectin är ännu bättre. Ingen behöver dö av covid.

GitaGita
GitaGita
Gäst
22 juni 2021 kl 21:29

Detta är fantastiskt (även om det finns gnällspikar som tycker att de agerar för sent). Dessa läkare bör stödjas, de riskerar en hel del personligen. Låt oss sprida deras information så mycket vi kan. Presskonferens i morgon onsdag alltså.

Jaime Leyva
Jaime Leyva
Gäst
6 juli 2021 kl 09:27

Aktiv diagnostik och uppföljning av patienterna som diagnostiseras med covid, med tydliga protokoll saknas i Sv. Man gjort som i hela världen, rekommenderat patienterna att stanna hemma med paracetamol !!!! Helt fel, de rekommenderas söka vård när de får andningssvårigheter, svår dyspe och då är det intensiv vård som gäller.
Vill man undvika intensivvård, då skall man i tidigt skede av infektionen behandla dessas patienter. Jag förstår inte riktigt varför institutionerna och myndigheterna inte arbetar för detta, trots erfarenheterna har man inte reagerat.
Däremot får man bara skrämmande bilder från personalen och patienter från intensivvård avdelningar, som skapar panik i befolkningen. Sedan presenteras en vaccin som lösning !!!
Men problemet kvarstår, om dessas patienter fortsätter att stannas hemma så kommer många att behöva intensivvård. Obs !!! även vaccinerade personer blir sjuka, flera fall har rapporterats med svår covid och hamnat i respirator.
Med allt vetenskapligt belägg som finns för ivermectin, så diskuteras inte i Sv, inte ens läkare som jobbar på intensiven eller infektions kliniker.
I andra länder har läkare forskat på egen hand och hittat effektiva behandlingar. I USA, t e, vand läkare rätten att föreskriva ivermectin för covid behandling, det var inte lätt men de lyckades.
Bravo bota Sverige !