Fauci medfinansierade groteska experiment i Wuhan för att ta fram dödliga smittor

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 4 juni 2021
- Torbjörn Sassersson
Dr Anthony Fauci. Foto: Tia Dufour, Public Domain

CORONAKRISEN. Nu avslöjas Anthony Faucis inblandning i det biotekniska laboratorium som Fauci medfinaniserade. Mail som erhållits via Freedom of Information Act visar att Fauci var delaktig i ”groteska experiment” som misstänks ha startat covidpandemin. Han visste även att genomgången Covid-19 utesluter behovet av covidvaccin.

Text: Torbjörn Sasssersson

De frisläppta mailen, som går tillbaka till början av vintern 2020, visar att Fauci var orolig för att allmänheten skulle tro [eller få veta, red anm] att Covid-19 härstammar från Wuhan Institute of Virology i Wuhan i Kina. Det är som är graverande för Fauci är att han deltog i finansieringsarbetet av gain-of-function-experiment vid samma laboratorium. Dessa experiment är groteska, enligt många kritiker.

Gain-of-function-experiment avser att förstärka mikroorganismers smittsamhet och förmåga att skada och trigga en immunrespons hos den smittade, enligt News-medical.net.

”Sky News host Sharri Markson says Anthony Fauci is considered ”the Godfather” of Gain-of-Function research after she uncovered a 2012 scientific paper of his that said the benefits of the research were worth the risk of a pandemic.”

Tony Fauci styrde media

Fauci anklagas även för att ha styrt medierna under lång tid och även de stora sociala plattformarna. Han slår nu ifrån sig alla svåra frågor och hänvisar till dåligt minne och att anklagelserna är konspiratoriska.

Tucker Carlson konstaterar att Tony Fauci tidigt försäkrat de sociala tech-jättarna som Facebook och Twitter att coronaviruset inte kan ha producerats i det Wuhan-laboratorium han finansierat och därför stängde dessa tekniska monopol ämnet för vidare diskussioner.

Tucker Carlson:

”Fram till nyligen fick du inte föreslå att Covid kan vara konstgjort. Varför kunde du inte föreslå det? Faktakontrollerna tillåter inte det.”

Tony Fauci har vetat sedan länge att genomgången Covid-19 leder till att vaccinering inte behövs

Mailen avslöjar även att Fauci medgivit att personer som har haft Covid-19 sannolikt har ”betydande immunitet”, vilket innebär att de inte behöver vaccineras, men i offentliga sammahang har Fauci istället sagt att naturlig immunitet inte kan uppstå och att alla måste vaccineras.

Kolumnisten Miranda Devine vid New York Post förklarar att anledningen till att USA involverade sig i finansiering av laboratoriet i Wuhan handlar om att den tidigare presidenten Barack Obama förbjöd samma typ av forskning vid ett motsvarande lab i USA.

Text: Torbjörn Sasssersson | Bild: Dr Anthony Fauci. Foto: Tia Dufour, Public Domain

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Fauci