Oppositionell läkare dr Glenn Dormer: Undvik att ta ”covidvaccinerna”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 juli 2021
- NewsVoice redaktion
Dr Glenn Dormer, juni 2021. Foto: Robert Rosenkvist för NewsVoice

COVIDVACCIN. I en mycket frispråkig intervju ger läkaren Glenn Dormer sin syn på riskerna med de så kallade Covid-19-vaccinerna. Han anser att det handlar om ett mycket omfattande och farligt experiment.

Text: NewsVoice | Video: Robert Rosenkvist | Videon finns även på Odysee

Glenn Dormer uppmanar att ingen ska ta dem överhuvudtaget eller att de som vill ha denna ”medicinering” åtminstone väntar ett par år för att låta den vetenskapliga världen komma i kapp resultaten.

Läkare vägrar i det tysta att ta covidinjektionerna

NewsVoice har i samtal med vårdanställda fått veta att deras chefer som tex  överläkare vägrar att ta covidinjektionerna. Flera överläkare uppger att de själva inte ska ta dem och de vill inte ens internt diskutera varför. Ämnet är tabu. Vi antar att dessa vårdchefer inte heller låter sina barn injiceras med ”covidvacciner”.

Glenn Dormer misstänker till och med att injektionerna är en del av ett omfattande experiment kopplat till 5G och 6G. Han säger att det måste väckas en debatt om de nya rön som framkommit runt om i världen senaste året. Dormer är också kritisk till ensidigheten i den information om injektionerna som finns tillgänglig i konventionella medier.

Text: NewsVoice | Videon finns även på Odysee


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq