Extrem halt av grafenoxid i covidvaccin från Pfizer – Preliminär studie får våldsam kritik

55
2079

COVIDVACCIN. Forskare i Spanien under ledning av biostatistikern Ricardo Delgado Martín säger att de funnit 6 nanogram respektive 747 nanogram grafenoxid vilket motsvarar en total halt av 99,99 % av grafenoxid i vaccinationsdoser från Pfizer. Undersökningen är preliminär.

Text: NewsVoice | Reservation: NewsVoice publicerar denna “early warning” i händelse av att forskarna i Spanien har gjort ett viktigt fynd. Om forskarna har fel kommer vi att dementera de påstådda fyndet.

Grafenoxid är ett nanoteknologiskt material som är magnetiskt. Det består av tunna skikt av kolatomer med syreatomer. Materialets magnetiska egenskaper kan förklara fenomenet när magneter fastnat på injektionsstället på personer som fått covidinjektioner.

Forskning.se skriver i en artikel från 2020 att Umeåforskare funnit att aktiverat grafen kan lösas upp i vatten i form av partiklar av mikrometerstorlek. Grafenoxid är hydrofil och lätt att lösa i vatten.

Den spanska forskaren Ricardo Delgado Martín misstänker att funktionen med mRNA-innehållet som också detekterats är att sprida grafenoxid i kroppen inklusive hjärnan. Delgado Martín har lagt ut en video där han undersöker en kvinna som har starka värden av biomagnetism i kroppen och särskilt huvudet.

Grafenoxid är ett gift för kroppen, men diverse obekräftade källor på nätet gör gällande att ämnet kan neutraliseras med N-acetylcystein (Nac).

Dr Jane Rudy som uppger sig ha arbetat med forskning inom läkemedelsindustrin säger i en intervju att forskarna i Spanien fått tag på över 100 vaccinampuller som sammantaget ger 600 vaccindoser. Hon säger att testerna ännu befinner sig i ett tidigt stadium och att provsvaren är preliminära. Forskarna har använt elektronmikroskop och andra metoder vid det spanska universitetet i Almeria.

Jane Rudy säger att injektionen av graphene endast kan sluta med en katastrof för kroppen som tex cytokinstorm, inflammationer och organsvikt. Det kommer att ge slaganfall, hjärtinfarkter och missfall, säger Rudy i en intervju för Live RVM.

“Graphene has precisely that quality: it becomes magnetic in contact with the hydrogen in the body”, säger Delgado i sin video.

En obduktionsfilm sägs visa hur en person avlidit av kraftiga blodproppar i hjärnan. Videon som av vissa kan uppfatta som mycket skrämmande visar en obducent som delar en hjärna och stora blodklumpar faller ut ur hjärnan. Texten under videon gör gällande:

“This is material evidence of why there are reports of behavioral changes in vaccinated people (aggression and other brain tsunamis), that can lead to even more severe symptoms, even to death. Post-autopsy video of a fatal blood clot in brain ventricle. Autopsy shows the effect of graphene “vaxxed” on the neural functions (98% of the vial is reduced graphene oxide)” – Autopsy of graphenated brain with a massive blood clot

Spansk faktacheckningssajt dementerar

Den spanska faktacheckningssajten Maldita.es går till våldsam attack mot Ricardo Delgado Martín och hans forskar-team. Skribenterna bakom artikeln, vilken berikats med uttalanden av flera akademiker, gör gällande att hela historien med fynd av grapfendioxid är fake news:

“It has spread in social networks and webs one alleged report used to argue that vaccines contain graphene. But it is neither a report from the University of Almería (UAL) nor does it show that Pfizer’s COVID-19 vaccine Comirnaty, contains graphene oxide.

The document prepared by a professor at the UAL, Pablo Campra Madrid, is not an official report from the university, nor is it a study published in a scientific journal, nor has it been peer-reviewed

Given the dissemination it has had, the UAL has issued a statement in which they clarify that they do not subscribe to its conclusions and they explain that the origin of the vial that has been analyzed is unknown and that the report does not provide data on its traceability.”

Ricardo Delgado Martín har förutom en masterexamen i biostatistik även en  forskarutbildning i bla klinisk mikrobiologi, epidemiologi och tillämpad klinisk immunologi vid Miguel de Cervantes europeiska universitet. Han är även utbildad i klinisk genetik från Antonio de Nebrija University.

Nu står ord mot ord, men vi känner igen de massiva ansatserna de senaste åren som syftar till att diskreditera alla forskare och all information och nya rön om risker med covidinjektionerna. NewsVoice uppmanar covidvaccinerade att försöka göra samma mätningar som Ricardo Delgado Martín utfört för att fastställa om det går att replikera samma mätningsresultat. Det vore ett vetenskapligt tillvägagångssätt.

Text: NewsVoice

Källor och relaterat


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
55 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
8 juli 2021 kl 08:06

Ok!

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare
SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/07/06/sveriges-regering-och-deras-medlopare-del-134/

Mattias RahmD
Mattias Rahm(@disqus_0dbpx6ffax)
8 juli 2021 kl 08:43

Här är en kanal som dokumenterat La Quinta Columna genom hela processen som lett fram till grafen-slutsatsen. Textat på engelska.
https://lbry.tv/@Docuteca:5

Mattias RahmD
Mattias Rahm(@disqus_0dbpx6ffax)
8 juli 2021 kl 09:13

Oavsett var det används så går det bra för grafen just nu, >30% årlig tillväxt, exempelvis här och här.

Magnus Johansson
Gäst
8 juli 2021 kl 10:05

Skapas det alltså ett elektriskt fält runt huvudet på en injicerad person med hjälp av den injicerade grafenoxiden och den mikrovågsstrålning från mobil telekommunikation vi nästan överallt omges av?

Fredrik Eriksson
Reply to  Magnus Johansson
8 juli 2021 kl 12:39

Det är en tvärbinde-effekt.
Dvs helheten sett utifrån de valda 4 komponenter som finns i vaccinet mot Covid-19.
Det finns förvisso många fler komponenter.
Men för att ge exempel.

1.Luciferic-UV-material. (Som kommunicerar)
2.Viral Enveloped Graphene Nano Sheets. (Som verifierar)
3.Hydrogel (Som aktivator).
4.mRNA-spik-protein (Som programspråk).
Går också att uppdatera med “nytt programspråk” i all oändlighet.
5.Neuralace (Som impulsaktivator)

När allt sammantaget förmås att fungera dvs alla komponenter (1-5) till en synkroniserad och mätbar enhet (hos de vaccinerade).
Då kommer man kapa strömmen i hela samhället, för att göra så att DE blir ett med hela det Digitaliserade Smarta Samhället.
Motkravet kommer då vara att vara fullt vaccinerad dvs fullt kompatibel för att kunna köpa och sälja för att få tillträde.

De chimära komponenterna 5 och uppåt,triggar dessutom igång köp och sälj neuroner 5.Neuralace som gör att det på avstånd går att trigga dina impulsvanor.

Detta var bara ett exempel.
Den som vill verifiera punkt 1 kan dessutom köpa en Uv-lampa och i mörkret lysa på injektionsstället. Detta är ett sätt att kontrollera att personen inte har fått saltlösning utan är märkta (i mörkret) för att kunna spåras även i mörkret, likt som av ett rov eller vildjur.

Svaret är att även pannan och på handen blir självlysande.

Kleome
Kleome
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
8 juli 2021 kl 13:47

Luciferic uv material, har jag hört om angående Moderna. Vet du något om det verkar ingå i de andra också, om folk som tagit tex Pfizer också blivit självlysande?

Fredrik Eriksson
Reply to  Kleome
8 juli 2021 kl 14:39

Det kan man lätt verifiera genom magnetism, elektrisk konsultiv effekt samt att belysa injektionsplatsen med UV-ljus.

Kjell har UV-lampor och magneter.
Tekniken kallas Blacklight.
https://www.kjell.com/se/produkter/hem-fritid/larm-sakerhet/sedeldetektorer/dibotech-uv-ficklampa-p64210

https://www.kjell.com/se/produkter/hem-fritid/gadgets/neodymmagnet-8-mm-10-pack-p50070

När det kommer till RFID-LOW SCANNING devices och EMF-mätare blir det inte lika billigt.
Kanske känner du någon eller arbetar själv inom industrin eller inom sjukvården som har RFID eller EMF-mätare.

Moderna och Pfizer anses som de kanske farligaste “moderna” vaccinerna.
Faktum är att mycket lite har skrivits om vaccinen och innehållet.
Om du frågar mig personligen tror jag att alla vacciner har Luciferase som verifikation och bindemedel.
Det enklaste sättet är att rusa till Kjell och köpa UV-ljus och magneter.

Per Melin
Per Melin(@perra)
Reply to  Per Melin
8 juli 2021 kl 15:22

Därmed inte sagt att grafen är pudelns kärna i COVID-19-injektionerna, det vet vi ännu inte.

Fredrik Eriksson
Reply to  Per Melin
8 juli 2021 kl 15:40
Per Melin
Per Melin(@perra)
Reply to  Fredrik Eriksson
8 juli 2021 kl 19:39

Det blir som vi här på NewsVoice har misstänkt ganska länge nu.

Fredrik Eriksson
Reply to  Per Melin
8 juli 2021 kl 20:15

Sannerligen!

Dags för svenska folket att vakna?

Hur mycket ska det krävas?

10 sprutor och Grafene så det rinner ut från både öron näsa och hals?

Ulrika Hallgren
Ulrika Hallgren
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
9 juli 2021 kl 06:54

De beter sig värre än får, omänskligt skäller de på oss som vägrar injektionen. En masspsykos? Det är bara att kolla Instagram där detta dåliga beteende kommit allt frekventare efter att den ondskefulla kampanjen #kavlaupp rullades ut.

Nu har även antisemit och rasistkortet börjat dras mot oss icke-injicerade ‍♀️

Rolf Stålhandske
Rolf Stålhandske
Gäst
18 juli 2021 kl 08:10

Mycket sevärd och informativ video, fr.a om glutationets centrala roll för sjukdomen covid19.

När nivåerna av grafenoxid överstiger glutation i kroppen, vilket N.B. även kan triggas av elektronisk stimulans ( läs 5G!) kollapsar immunsystemet och utlöser en cytokinstorm.
Så lagra både glutation och N-acetylcystein hemma och ta detta efter läkarundersökning om behovet blir påkallat!

https://www.bitchute.com/video/h7XgtqTuvBvc/

Conradius_1D
Conradius_1(@conradius_1)
8 juli 2021 kl 17:51

Grafenoxid ska enligt den spanska forskargruppen ha ett elektromagnetiskt absorptionsband inom 5g området. Med rätt frekvens och amplityd kan gragenoxiden bringas att falla sönder i fria radikaler. Orsakar då exakt samma symptom som covid…

Rolf Stålhandske
Rolf Stålhandske
Gäst
8 juli 2021 kl 22:14

Är det fler som har problem att dela denna ytterst angelägna artikel på Facebook?

Mayne Sundewall Hopkins
Mayne Sundewall Hopkins(@mayne-sundewall-hopkins)
Reply to  Rolf Stålhandske
9 juli 2021 kl 03:48

Går det inte att dela kan man i regel kopiera in länkar i kommentarerna ..så att de inte syns öppet s a s

Jonas Cl
Jonas Cl
Gäst
Reply to  Rolf Stålhandske
11 juli 2021 kl 09:30

Hur ska vi bli fria från förtrycket av eliten om vi använder deras datainsamlingsverktyg? Tänk dig om väst hade använt kommunikationsutrustning från Tyskland under andra världskriget vad hade utgången blivit då? Så länge vi använder Facebook, instagram, Google, gmail, Google docs, youtube, messenger så kommer eliten hela tiden ligga ett steg före. Alla som verkligen vill göra skillnad bör enligt min mening snarast byta till öppna alternativ.

Per Melin
Per Melin(@perra)
Reply to  Jonas Cl
11 juli 2021 kl 12:15

Jag håller med.

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
9 juli 2021 kl 00:10

Detta är ju den så kallade pandemins absolut hetaste sprängstoff! “Vaccinet” innehåller 98-99 procent grafenoxid som är ett gift för kroppen och som i ett flertal studier visats kunna orsaka blodbropp, nedbrytning av immunförsvar, cytokinstorm etc.! Men jag ser att alternativmedia inte rapporterar om det!? Förutom Newsvoice såklart. Detta är ju helt avgörande nu. I en intervju med Ricardo Delgado den spanska forskare som initierat studien angående “vaccinets” innehåll säger han att dosen är avgörande och att grafenoxid kan brytas ner av immunförsvar eftersom det behandlas som en toxisk agent som bör brytas ned.. Därför säger han också försöker de nu att introducera fler doser! Så snälla Torbjörn och andra (gäller även mig) försök att i allra högsta grad få ut detta i all alternativmedia samt sprid till vänner och bekanta vars liv står på spel!

Ulrika Hallgren
Ulrika Hallgren
Gäst
Reply to  Elias Johansson
9 juli 2021 kl 07:13

Tänk er alla vi som har närstående som injicerats trots att vi INNAN skrek varnande för full hals om att låta bli. Det känns oerhört sorgligt att nu forskare bekräftar att det är dödligt gift. Är huvudet dumt får kroppen lida passar mer än bra i sammanhanget. De kommer dessutom stå helt utan hjälp och stöd från stat och försäkringsbolag och även detta ingick i våra varningsrop INNAN injicering ‍:'( Det är bara att låta detta sjunka in…

Någon som vet vad det är i injektionen som orsakar de ökade fallolyckorna och balansförsämringarna man hör om?

Snacka om ondskefullt detta massmord är :'(

Last edited 6 månader sedan by Ulrika Hallgren
Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Ulrika Hallgren
9 juli 2021 kl 08:20

Förmodligen småproppar i blodkärlen i hjärnan. Är blodproppen i lillhjärnan så tappar man balansen . Det kan också vara pga inflammation i balansnerven i anslutning till örat, pga substanser i sk vaccinet.

Rolf Stålhandske
Rolf Stålhandske
Gäst
9 juli 2021 kl 10:37

En hyperintressant och viktig person att följa i detta sammanhang är Celeste Solum, en f.d. Femaanalytiker, med stora insikter , som hon nu avslöjar generöst och varnar starkt för, gällande just vacciner vid covid 19.
Se icke minst videon under bild 2.
https://snippits-and-slappits.blogspot.com/2021/07/celeste-solum-graphine-could-turn-us.html

Per Melin
Per Melin(@perra)
9 juli 2021 kl 11:03

Det här var ju en ganska självklar slutsats att dra redan när asen började prata om snabbframtagning av vacciner för över ett år sedan – “vaccinerna” togs fram innan corona-“pandemin” kom igång:

NIAID, Moderna Had COVID Vaccine Candidate in December 2019 Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked July 09, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/07/09/niaid-moderna-covid-vaccine-candidate.aspx

Last edited 6 månader sedan by Per Melin
Per Melin
Per Melin(@perra)
9 juli 2021 kl 19:47

The Highwire och Del Bigtree gör en märklig intervju mer Judy Mikovitz där man skrapar på ytan och framställer det som att allt löser sig och hela livet blir en glad operett om Anthony Fauci tas bort ifrån sin maktposition och fälls för sina brott mot mänskligheten. Detta påminner om mainstreammedias nya kampanj att utpeka Gates och Fauci som den yttersta makten, trots att dessa båda herrar i själva verket bara är springpojkar för mycket mäktigare krafter.

Styr Rockefeller, Rothschild, Murdoch et al även The Highwire, Mikovitz, Robert F. Kennedy, Jr med flera?

EX-NIH WHISTLEBLOWER EXPOSES FAUCI https://thehighwire.com/videos/ex-nih-whistleblower-exposes-fauci/

Last edited 6 månader sedan by Per Melin
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Per Melin
9 juli 2021 kl 20:01
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
9 juli 2021 kl 20:34

De historielösa pekar på en Rotschild, en Rockefeller, en Soros, en Gates!

Per Melin
Per Melin(@perra)
Reply to  Hans Dahl
9 juli 2021 kl 22:16

Ja, Vatikanen är ytterligare en förmodad spelare i den högsta, eller skall vi säga den lägsta, divisionen. Skulle det kunna vara tvärtom, att Rothschild och Rockefeller styr Vatikanen? Eller är Vatikanen världens största maffia?

Last edited 6 månader sedan by Per Melin
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Per Melin
9 juli 2021 kl 23:47

Vilka äger BlackRock och Vanguard Group?

Vem äger Big Pharma + Big Media? Du kan aldrig gissa.BlackRock och Vanguard Group, de två största kapitalförvaltningsföretagen i världen, äger tillsammans The New York Times och andra äldre medier, tillsammans med Big Pharma.

Vem äger Big Pharma + Big Media? Du kan aldrig gissa. • Barns hälsoskydd (childrenshealthdefense.org)

Många checkar blir det till alla “politiker” mutkolvar.

Big Pharma skrev 10 000 checkar värda 9 miljoner dollar för att hjälpa till att välja delstatspolitiker 2020 • Barns hälsoskydd (childrenshealthdefense.org)

Last edited 6 månader sedan by Magnus Lindgren
Per Melin
Per Melin(@perra)
Reply to  Magnus Lindgren
10 juli 2021 kl 00:19

Dr Mercola-artikeln som du länkade till var väl värd att läsa ännu en gång. Hans Dahl anser dock att Vatikanen är huvudet högre än BlackRock/Vanguard, men den saken är åtminstone för mig ännu så länge höljd i dunkel.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Per Melin
10 juli 2021 kl 18:39

Roligt att du inte blev sur på upprepning Per!

 
Det verkar ju inte vara någon jämn medicinsk standard i dessa “vacciner” utan oredovisasade fysiska och kemiska experiment tom mikrober.
 
Jag har googlat lite på påven och blackrock och fastnade i artikel om Påvens kondoleanser till Irland efter kardinal Desmond Connells bortgång. 

Om desmond Connells 

“År 1953 började han
undervisa vid institutionen för metafysik vid University College i Dublin, där
han utsågs till professor i allmänna metafysik 1972 och valdes till dekanus vid
fakulteten för filosofi och sociologi 1983. Han arbetade också som kaplan för de
Franciskansystrarna i Donnybrook, Karmelitsystrarna i Drumcondra och Karmelitsystrarna i Blackrock.”
 
http://www.archivioradiovaticana.va/storico/2017/02/23/p%C3%A5vens_kondoleanser_till_irland_efter_kardinal_connells_bortg%C3%A5ng/sv-1294424
 
Jag tycker att detta låter intressant eftersom
påven ju är kemist och metafysikern Connells var kaplan för Karmelitsystrarna i Blackrock.
  
https://sv.wikipedia.org/wiki/Karmelitorden
 
 Kan det vara så att bolagsnamnet blackrock har samband med by namnet där Karmelitordern har fäste och att både blackrocks och vatikanens representantion vid bilderbergermötet hör ihop?
 
Rothschilds anses ju dessutom vara Jesuiter.
 https://www.nordfront.se/paven-allierar-sig-med-rothschildsorganisation.smr
 
 
 

Last edited 6 månader sedan by Magnus Lindgren
Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.(@confidencecontrol4845)
Admin
Reply to  Magnus Lindgren
10 juli 2021 kl 04:28

Läs mer om Blackrock (och Vanguard) i NewsVoice:

https://newsvoice.se/?s=blackrock

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
10 juli 2021 kl 06:53

Tack för länkar Torbjörn!
Här kommer en spännande blackrock studie.
 
En studie för att
utvärdera säkerhet, reaktogenicitet och immunogenicitet hos SARS-CoV-2
mRNA-vaccin CVnCoV hos vuxna med komorbiditeter för
COVID-19
 
 
https://ichgcp.net/sv/clinical-trials-registry/NCT03698149

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Per Melin
10 juli 2021 kl 08:32

Rockefeller är enligt Tupper Saussy Vatikanens bankir.

BlackRock och Vanguard Group kan spåras som ägare till stora maktkoncentrationer, men det är dolt för oss vem som slutligen äger dem. 

Namnen BLACKROCK och VANGUARD är intressanta.

Vanguard betyder förtrupp och Blackrock betyder svart sten.

I FN-byggnaden i New York finns det ett så kallat “Meditationsrum”. Där finns det ett altare gjort av svart sten. Det uppges symbolisera enandet av världens religioner. Katolska kyrkan arbetar intensivt med att skapa EN religion.

Här kan vi se denna svarta sten:
https://www.youtube.com/watch?v=aj2_uVFReiI
(The SECRET MEDITATION ROOM in the United Nations Headquarters)

Och här skriver Walter Veith om det ockulta med denna svarta sten och utformningen och utsmyckningen av meditationsrummet i FN-byggnaden:
https://amazingdiscoveries.org/S-deception_United_Nations_Prayer_Room_meditation

Mattias RahmD
Mattias Rahm(@disqus_0dbpx6ffax)
Reply to  Hans Dahl
10 juli 2021 kl 09:11

Svart sten – rupes nigra – magnetiska nordpolen – svart magnetisk sten på platsen där jordens hav möts och rinner ned i underjorden
https://en.wikipedia.org/wiki/Rupes_Nigra

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
10 juli 2021 kl 18:16

Spännande Hans!

Ang Blackrock

Man kanske skall tolka rock som klippa dvs Jesus.

https://bjorkbloggen.com/2014/01/08/jesus-ar-klippan-som-kyrkan-ska-byggas-pa-och-inte-petrus-matt-1618/

Isåfall kanske kopplingen inte är så långsökt till jesuiter och andra katolska samfund och bolaget blackrock.

Men vad betyder isåfall “blackrock” dvs svart Jesus?
Jesus med svart hudfärg eller Jesus som svart kraft?

Fredrik Eriksson
Reply to  Magnus Lindgren
10 juli 2021 kl 19:14

BlackRock står för;
-istället för Jesus.
Den mera Bibliska definitionen är Antikrist,som betyder av all mänsklig kunskap och intetion.
Där uppsåtet är gott men följdverkningarna enorma och kostnaderna eviga

Det i sin tur är kopplat till Vildjurets Rike.

Allt är kopplat till den Svarta Kabbalistiska stenen som figurerar i Judiska såväl som muslimska sammanhang.
Ett förbund av människor till människor.

Med det i åtanke kan vi sakta då inte bara dechiffrera det som i Bibliska samman kallas Vildjurets Märke utan också hans Namn,Nummer och Bild.

Vaccinet=Vildjurets Märke
Vaccinpass=Vildjurets Namn
Vaccinlön=Vildjurets Nummer
Vaccinplåster=Vildjurets Avbild

Ingemar ljungqvist
Gäst
10 juli 2021 kl 14:52

Idag den 10/7 har den spanska forskargruppen kommit med följande tillägg: Publicerat 2021-07-10, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, se videon, citat La Quinta Columna delar UV-fluorescens testresultat som stöder påståendet att de analyserade vaccinationsflaskorna innehåller grafenoxid Dr José Luis Sevillano: Eftersom, som sagt, dessa människor är väldigt, väldigt, väldigt, mycket onda och de organiserar sig mycket bra för att skada oss, och när de gör något beror det på att de har det mycket väl genomtänkt. Vi blir medvetna om vad de tänker eftersom deras plan har flera nivåer. Den första nivån av allt detta är de magnetiska armarna och att de vaccinerar dig utan att det är nödvändigt. Det är det första. I den andra ser vi att det finns en toxicitet, att de inte har berättat om det och att det dödar människor. Det är andra nivån. Den tredje är neurokontroll . Hur kom vi dit? Tja, genom att leta efter det, kom bara ihåg Elon Musks ord . Och på fjärde nivån kan vi inte ens föreställa oss vad dessa människor verkligen tänker med denna neurokontroll.Dr. José Luis Sevillano: Just nu har vi tillräckligt med arbete med grafen. Titta på den röran som har gjorts med grafen för att få oss i mer problem. Vi måste vara säker på grafen först och sedan undersöka de andra saker som inte borde finnas i ampullen heller. Ett vaccin får inte innehålla något levande eller någon annan smuts i vätskan som de som kan ses under ett optiskt mikroskop . Det är vad som händer. För närvarande tjänar de dig, men när tiden kommer kommer de att likvideras som de andra. Du måste lära dig att de vill utplåna oss alla. Fienden har ett mål, vad det än är, och några av er kommer att falla förr eller senare, men fienden är efter kontroll. Och neurokontroll med denna typ av material betyder död: neurodegeneration och död efter ett tag . Trodde du att du skulle bli räddad eftersom du inte har påverkats negativt av vaccinet och för att du k

Fredrik Eriksson
Gäst
10 juli 2021 kl 14:55

Saxat från artikeln!
Obs på Anglosaxiska!

Then we realized that there was a new phenomenon that for a while we tried to deny, although today it’s evident because of the millions of videos on social media, and we have been able to even measure it with devices: teslameters, magnetometers, etc. I am referring to the magnetic or pseudo-magnetic phenomenon that people acquire after inoculation. A magnetic phenomenon on the one hand, but also one that turns inoculated people into superconductors and also stores energy that can be measured with a multimeter in certain parts, such as the forehead, for example.

https://truthcomestolight.com/on-the-connection-between-graphene-oxide-found-in-covid-vaccines-electromagnetic-fields-blood-clots-severe-covid-symptoms-how-to-remove-graphene-oxide-from-the-body/

På pannan och på handen blir de magnetiserade?
Vad låter detta som ur ett exegetiskt och apologetiskt perspektiv?

Last edited 6 månader sedan by Fredrik Eriksson
Rolf Stålhandske
Rolf Stålhandske
Gäst
11 juli 2021 kl 13:42

Mer än 60% av vaccade får blodproppar enligt nya testmöjligheter, som presenteras i bifogade video . Många av dem får som följd svåra OCH OBOTLIGA skador i hjärnan,lungorna, ryggmärgen, hjärtat…
Tror det är mycket viktigt att denna kunskap och video sprids så vitt och brett som möjligt!
https://www.bitchute.com/video/GBIS2B5bCqdm/

Addb A
Addb A
Gäst
11 juli 2021 kl 15:49

“physical destruction, oxidative stress, DNA damage, inflammatory response, apoptosis, autophagy, and necrosis”
“graphene materials have been widely used in various fields, including energy storage; nanoelectronic devices; batteries; and biomedical applications, such as antibacterials, BIOSENSORS, cell imaging, drug delivery, and tissue engineering ” https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12989-016-0168-y

Michael Zazzio
Michael Zazzio
Gäst
12 juli 2021 kl 16:32

Vaccinerna innehåller: Grafenoxid, mRNA-spikproteiner, polymag från Chemcell, luciferas, hydrogel samt aluminiumhydroxid. Det är endast aluminiumhydroxid som är listat på bipacksedeln i vaccinerna.

Grafenoxid finner man i Covid-19-vacciner från Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson samt i det kinesiska Sinovac. Det ryska vaccinet Sputnik har ännu ej analyserats med avseende på det.

Att fem läkemedelsbolag, oberoende av varandra, just nu skulle ha beslutat sig för att ha med grafenoxid i sina Covid-19-vacciner är självfallet inte sannolikt. Detta är en mycket stark indikation på att de gemensamt har beslutat sig för att skada dem som låter sig vaccineras.

Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Michael Zazzio
12 juli 2021 kl 22:01

Lite mera om grafenoxid i denna YT. https://www.youtube.com/watch?v=2nYvS11NDRc Kommentarsfältet är också intressant där.

Per Melin
Per Melin(@perra)
12 juli 2021 kl 22:07
Last edited 6 månader sedan by Per Melin
Per Melin
Per Melin(@perra)
12 juli 2021 kl 22:17

Giftighet hos grafen enligt den extremt vederhäftiga källan Wikipedia https://sv.xcv.wiki/wiki/Potential_applications_of_graphene#Toxicity

Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Per Melin
13 juli 2021 kl 00:15

Det är ibland lätt att hamna på avvägar. Grafenoxid är hydrofilt och löses därmed upp av vatten som våra kroppar till mera än 80% består av. Att det sedan finns grafenmaterial med andra komponenter och egenskaper är väl självklart. Men det var väl inte det som gäller här med hänsyn till vad Michael Z påpekar.

Fredrik Eriksson
Reply to  Jan Rosbäck
14 juli 2021 kl 23:04

Tror snarare att adjuvanserna såsom Grafenoxidet tillsammans med Hydrogel inte löses upp i vatten eller kroppen utan snarare lagras och ackumuleras efter tid för att få önskad effekt såsom ökad sjuklighet, dödlighet men framförallt ökad känslighet för Covid-19.
Tillsatsatserna likt Virala Grafene Nano Plattor (vilket är den mera korrekta översättningen)samt Hydrogel samt Luciferase har aldrig riktigt planlagts analyserats eller framförts.

Det förmodade sambandet mellan 5G och Hydrogel återstår att se men enligt min teori används just nämnda Grafene Plattor just tillsammans med Hydrogel för att inte kännas av från kroppen men däremot märkas från avstånd av tex RFID-TEKNIK samt EMF mikrovågor samt 5G som spårningsmetodik dels för att spåra smittämnen i kroppen,vaccinstatus men också för att triangulera den vaccinerades förhavanden samt position för digital smittspårning.
Vilket gör dessa vacciner till den enda kandidat till Vildjurets Märke som står i Bibeln.
Bibeln definierar detta märke eller markör som en chimärisk mottagare och en DNA-omvandlad proteinbaserad syntes.
Vilket av märkliga omständigheter stämmer exakt med vaccineringen då Bibeln påpekar att alla kommer tvingas ta detta märke för att kunna köpa och sälja.
Alla utom dem som har sina namn skrivna i Livets och Lammets Bok.
Det är alltså inte uteslutet att vaccinet kommer att påverka människors DNA så att det inte längre kan tillräknas som mänskligt.

Kristian LantzD
Kristian Lantz(@kristianlantz)
14 juli 2021 kl 19:30

En inofficiell översättning till engelska av Prof. Dr. Pablo Campra Madrids preliminära rapport finns här:
https://www.orwell.city/2021/07/unofficial-translation.html

Kristian LantzD
Kristian Lantz(@kristianlantz)
14 juli 2021 kl 19:46

Länkar nedan till två varianter (liggande format, nr 1, och stående format, nr 2) av den spanska originalrapporten av Prof. Dr. Pablo Campra Madrid samt till den inofficiella översättning till engelska av originalrapporten (nr 3).

1. https://www.docdroid.net/rNgtxyh/microscopia-de-vial-corminaty-dr-campra-firma-e-1-fusionado-pdf
2. https://www.docdroid.net/TOPBZJY/microscopia-de-vial-corminaty-dr-campra-firma-e-1-horizontal-pdf
3. https://www.docdroid.net/Ov1M99x/official-interim-report-in-english-university-of-almeria-pdf

Vem (eller vilka) vill åta sig att översätter denna rapport till svenska?

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.(@confidencecontrol4845)
Admin
28 juli 2021 kl 23:02

BBC (2013): Bill Gates condom challenge ‘to be met’ by graphene scientists

“The Bill and Melinda Gates Foundation has awarded scientists $100,000 (£60,000) to create stronger, thinner condoms from the new “wonder material”.”

https://www.bbc.com/news/uk-england-manchester-25016994

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
28 juli 2021 kl 23:55

Fantastiskt att familjen Gates var så långt framme med “Graphene” redan 2013.

Dessutom helt oumbärligt användningsområde att magnetiskt uppkopplad kunna följa “stubinen” via mobilen när magar och annat stör sikten…

Kondomerna bör nog användas med tunna och starka helt tätslutande grafenmunskydd.

Last edited 5 månader sedan by Magnus Lindgren
Mattias RahmD
Mattias Rahm(@disqus_0dbpx6ffax)
1 augusti 2021 kl 11:07

Teorin korroboreras av två amerikanska doktorer.

Fraudulent PCR Test, Graphene in Vaccine Point – Dr. Amandha Vollmer & Dr. Andy Kaufmann
https://lbry.tv/@CosmicEvent:5/Fraudulent-PCR-Test-Graphene-in-Vaccine-Point-Dr-Amandha-Vollmer-Dr-Andy-Kaufmann:4

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Mattias Rahm
1 augusti 2021 kl 12:10

Även privatpersoners videos pekar i samma riktning. Här kan man bl.a. se hur det lilla injektionsområdet reser sig skarpt under en kraftig magnet. Sen skär de även upp ett annat injektionsområde och petar ut någon svart skit. Svårt att veta hur autentiskt detta är men eftersom hela etablissemanget berättar sagor så får man ju dra sina egna slutsatser.

BLACK JUNK SURGICALLY REMOVED FROM INJECTION SITE WITH MAGNET & SCALPEL
https://www.bitchute.com/video/aZMS3ybwH2Qy/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
1 augusti 2021 kl 12:17

PS, Tittar man på när den utgrävda svarta skiten smetas av på armen så suger magneten åt sig den.

Mattias RahmD
Mattias Rahm(@disqus_0dbpx6ffax)
23 oktober 2021 kl 16:07

Grafenryktet kan vara ett villospår. Används bla i gummi för medicinskt bruk och förekommer därför ofta som spårämne. Distraktion från andra farliga ingredienser i injektionerna. (Bonushistoria: Vacciner löser upp diskbänk.)

The truth about rabies, tobacco mosaic virus graphene and the results of the 2nd phase of control experiments.