Missförstod Alex Jones vaccinforskaren David Bauer?

7
66

COVIDDEBATT. Dr David Bauer från Francis Crick Institute förklarar att Pfizer-vaccinet producerar 5-6 gånger färre neutraliserande antikroppar vilka spelar en nyckelroll för att skydda oss från den indiska varianten av coronaviruset. Han förordar därför att så kallade booster-injektioner kommer att bli viktiga.

Alex Jones på InfoWars tolkar budskapet, men drar en annan slutsats än vad Bauer verkar säga. NewsVoice öppnar för en debatt.

Dr Bauer redovisar vad institutet funnit vid studier på Pfizer-vaccinets effektivitet:

“Så det viktigaste budskapet från våra resultat är att vi fann att mottagare av Pfizer-vaccinet, de som har fått två doser, har cirka 5 till 6 gånger lägre mängder neutraliserande antikroppar. Nu är detta den typ av guldstandard för “säkerhetsantikroppar” i ditt immunsystem som i första hand blockerar viruset från att komma in i dina celler. Så vi har upptäckt att dessa finns i mindre mängder för personer som fått två doser. Vi fann också att för personer som bara fått en Pfizer-injektion är mindre benägna att ha höga nivåer av dessa antikroppar i blodet. Och kanske viktigast av allt, för oss alla framöver, är att vi ser att ju äldre du är desto lägre kommer dina nivåer sannolikt att bli sefter att du har fått din andra injektion. När tiden går, desto lägre blir dina nivåer sannolikt också. Så det visar för oss att vi troligen kommer att behöva prioritera boosters för äldre och mer utsatta människor, speciellt om den nya varianten sprider sig.” – Dr David Bauer

Uttalandet i original:

“So, the key message from our finding is we found that recipients of the Pfizer vaccine, those who have had two doses have about 5 to 6 fold lower amounts of neutralizing antibodies. Now, these are the, sort of, gold standard, private security antibodies of your immune system which block the virus from getting into your cells in the first place. So, we’ve found that that is less for people with two doses. We also found that for people with only one does of the Pfizer jab that they are less likely to have high levels of these antibodies in their blood. And perhaps most importantly for all of us going forward is that we see that the older you are the lower your levels are likely to be and the time since you’ve had your second jab, as that time goes on, the lower your levels are also likely to be. So that’s telling us that we are probably going to be needing to prioritize boosters for older and more vulnerable people coming up soon especially if this new variant spreads.” – Dr. David Bauer (factcheckvaccine.com)

NewsVoice kommentar

Alex Jones på InfoWars som kommenterar uttalandet i en video verkar ha missförstått vad David Bauer försöker förmedla. Jones drar slutsasen att Pfizer-vaccinet leder till att kroppen bara lyckas producera ned till en sjättedel av behövda antikroppar, alltså att en skada uppstår på grund av vaccinet från Pfizer, medan Bauer snarare säger att vaccinet inte kan få kroppen att producera tillräckligt med antikroppar och därför behövs booster-injektioner.

Kommentarsfältet är öppet för en diskussion om vad David Bauer säger och hur Bauers uttalande tolkades av Alex Jones.

Text: Torbjörn Sassersson

Källor och relaterat


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
7 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
1298D
1298
23 juli 2021 kl 19:52

Hörde det, han på Pfizer lät liksom glad, när han sade det. Men det är ju inte antikroppar vaccinet ger, det ger ritning till Spikeproteinet. Sedan ska antikroppar bildas mot proteinet. Det är omöjligt att veta varför antikropparna inte räcker till vid smitta. Men logiskt är väl att de bildas på fel ställe i kroppen. Därför botas inte de vaccinerade, är väl snarare risk för ADE. Lär inte bli bättre med s.k. boosters. De bara experimenterar, de har inte alls koll. Fruktansvärt ansvarslöst allt ihop.

GitaGita
GitaGita
Gäst
Reply to  1298
24 juli 2021 kl 13:51

Precis. Det är det som är det läskiga. Ingen vet. Ingen VET. Lägg märke till ordvalen hos dessa s.k. specialister. Vi tror, vi hoppas, vi förväntar oss, vi räknar med…… m.fl. varianter. Förtroendeingivande?

1298D
1298
Reply to  1298
25 juli 2021 kl 12:46

Har tänkt ett varv till. Att detta bevisar vad denne forskaren
säger, efter testresultat; https://www.bitchute.com/video/d3AYQi7yJ1lG/
Att kroppen bekämpar det i kroppen producerade Spikeproteinet, som bakterier.
Det förklarar blodproppar och kommande cytokinstormar, ADE.
Så när vaccinerad blir sjuk i nytt Coronavirus, attackerar kroppen producerade Spikeproteiner, runt om i kroppen, som bakterier. Så därför produceras inte T-cellerna som behövs för att bekämpa virus i cellerna.
Fruktansvärt att då ge boosterdos, så än mer Spikeproteiner bildas, blir negativ spiral riktigt. Vaccinerade kommer bli som AIDS sjuka, minsta förkylning blir livsfarlig. Så måste de få kontinuerlig vår med olika mediciner.
Vi kommer få lägga allt i framtiden på vård. Företagen vi har kan kinesiska m.fl. köpa upp billigt och jordbruksmark och allt.

Conradius_1D
Conradius_1
23 juli 2021 kl 20:46

Det är samma tolkning som Del Bigthree gjort av Geert van den Bosshe intervjun. Du försvagar dina bredspektrum antikroppar genom att ta giftet. Se bifogad länk.
https://www.brighteon.com/45f67f8a-4760-48ed-b368-57b078d02e58

Last edited 1 månad sedan by Conradius_1
Lars Hellman
Lars Hellman
Gäst
24 juli 2021 kl 14:20

12000 döda av Covid vaccinering i USA, EU och UK enl officiella källor, se länk och 777000 allvarligt skadade av Covidvaccin.
https://www.biznews.com/health/2021/06/28/covid-19-vaccine-immunity

Rolf Sjöwall
Rolf Sjöwall
Gäst
25 juli 2021 kl 12:44

För den som inte fattat…vi är försökskaniner för hur man ska göra för att minska antalet människor på jorden…depopulation. Bill Gates talar om hur man ska göra och vad som måste ske. Onda makter verkar med denna bluff pandemi. Kinaviruset existerar, men det existerar också botemedel med Hydroxiklorokin och Ivermectin. Men dessa preparat som man använt i 50 år utan skada, har alla läkemedelsmyndigheter i hela västvärlden förbjudit alla läkare att använda som bot mot Kinaviruset. Den som bryter mot direktivet blir av med sin legitimation för evigt och får sin familj krossad. Onda makter styr till exempel World ekonomic Centrum Med Klaus Swab i spetsen. Hu jeda mej vad hemskt detta är. Domen ska falla tungt över dessa marodörer. Vägra ta cocktailsprutan som inte är ett vaccin ! Varför äventyra sin hälsa ?

Hulebon
Hulebon
Gäst
25 juli 2021 kl 20:12

Om kroppen bara har 1/6-del av “neutralizing antibodies” …då är det ju en skada/modifiering av immunsystemet som har skett, eftersom immunsystemet var designat att ha 6/6-delar av den ursprungliga mängden ‘antibodies’ som fanns från början. Jag tror det är ett problem med matematik som folk har. Det är inte ett starkt kunskapsämne hos den senare generationen.