Vaccinstudie: vi måste acceptera 4 dödsfall för att rädda 2-11 liv

28

VACCINSTUDIE. Enligt en färsk studie rubricerad “The Safety of Covid19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy”, som publicerades i den akademiska journalen “Vaccines”, måste vi acceptera 4 dödsfall och 16 allvarliga biverkningar per 100 000 vaccineringar för att rädda livet på 2 till 11 personer.

Reportern Jesper Johansson ställde frågor till Folkhälsomyndigheten under myndighetens presskonferens online om deras åsikt om fyndet, men en ansvarig undvek frågorna och sa att de inte hade någon information om studien.

Studien drogs senare tillbaka. Vi vet inte i nuläget om studiens dragits tillbaka under någon form av hot om repressalier eller om tillbakadragandet beror på om studien har brister.

The Safety of Covid19 Vaccinations — We Should Rethink the Policy

“Background: COVID-19 vaccines have had expedited reviews without sufficient safety data. We wanted to compare risks and benefits. Method: We calculated the number needed to vaccinate (NNTV) from a large Israeli field study to prevent one death.

We accessed the Adverse Drug Reactions (ADR) database of the European Medicines Agency and of the Dutch National Register (lareb.nl) to extract the number of cases reporting severe side effects and the number of cases with fatal side effects.

Result: The NNTV is between 200–700 to prevent one case of COVID-19 for the mRNA vaccine marketed by Pfizer, while the NNTV to prevent one death is between 9000 and 50,000 (95% confidence interval), with 16,000 as a point estimate. The number of cases experiencing adverse reactions has been reported to be 700 per 100,000 vaccinations. Currently, we see 16 serious side effects per 100,000 vaccinations, and the number of fatal side effects is at 4.11/100,000 vaccinations. For three deaths prevented by vaccination we have to accept two inflicted by vaccination.

Conclusions: This lack of clear benefit should cause governments to rethink their vaccination policy.”

Videoreportage: Jesper Johansson | Text: NewsVoice

Källa


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

28 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
11 juli 2021 kl 15:44

Se Advokat Fuellmich samlade fakta om covidbedrägeriet.

Här finner du samlad fakta om hela cirkusen, med olika avdelningar innehållande mycket information. Skrolla neråt, högerklicka och översätt till svenska vid behov (fungerar med PC och Google Crome),

se även videon med Fuellmich https://www.stopworldcontrol.com/fuellmich

Missa inte mycket viktiga länk i ovanstående!

Den beskriver mycket omfattande hur nuvarande ”Plandemi” har planerats i årtionden, ett djävulskt sätt att minska Jordens befolkning genom massmord, fram till 2050 ska allt vara genomfört, med kanske mord på 4-5 miljarder människor som resultat.

Översätt till svenska vid behov. https://www.stopworldcontrol.com/proof/
Det är troligt att hela denna sammanställning, inkl föregående länkinnehåll, inte kommer att få vara kvar på Internet. Jag rekommenderar därför alla att tanka ner allt detta och spara i era datorer.

Mats Jangdal
Gäst
9 juli 2021 kl 20:56

Ett nollsummespel som kostar en massa pengar och ställer till ett elände för både sjukvården och och medborgare!
Sluta upp med alla dessa coronadumheter.

Kristian Lantz
Kristian Lantz
Gäst
8 juli 2021 kl 14:31

Vilket kvalificerat svammel från Folkhälsomyndigheten. Kontentan och matematiken i deras moralfilosofi är som alltid att om du räddar två liv och tar död på ett, så överväger fördelarna riskerna.

Jag kan personligen meddela att det tog mig tre och en halv månad att via mejl slutligen (efter ett antal påstötningar och omskickade förfrågningar) få svar från Socialstyrelsen på den enkla frågan om en vårdgivare kan vägra dig behandling om du inte vill ha på dig munskydd. En i mitt tycke enkel och grundläggande fråga som Socialstyrelsen snabbt borde ha kunnat svara på. Svaret var förstås plågsamt surt att leverera till mig: ”Nej, det kan de inte.”

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
9 juli 2021 kl 17:59

Javisst!

Precis som hos den Katolska kyrkan är påbudet hos Rysk-ortodoxa kyrkan: Vaccination!

Dessa båda jättekyrkor hat tecknat samarbetsavtal och väldigt lite skiljer dem åt.

Trinity Lavra of St. Sergius är Rysk-ortodoxa kyrkans svar på Vatikanen:
https://en.wikipedia.org/wiki/Trinity_Lavra_of_St._Sergius

Den Rysk-ortodoxa kyrkan förändrades radikalt i och med Ryska revolutionen och sovjet-styret och fick en mycket katolsk inriktning.

Trotskij, Lenin, Stalin lät verkställa ett ofattbart stort folkmord på vanliga kristna, enkla människor i Ryssland.

Intoleransen i Ryssland för andra kyrkliga samfund har på senaste tid frapperat omvärlden, men inom denna kyrkas doktriner är spektrumet stort!

NIGHTWOLVES uppträder och ser ut som Hells Angels, men deras ledare är kultfigur i Ryssland och kompis med Putin och dessa beväpnade, långhåriga skinnknuttar har stark koppling till Rysk-ortodoxa kyrkan.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
11 juli 2021 kl 02:51

Tack Hans för ännu en intressant religion/historielektion!
Advokat Reiner Fuellmich avslöjar äntligen covidlögnen i domstol.

Advokat Reiner Fuellmich om den tyska rättsrötan att skydda de ljugande PCR-tester och Covid-lögner 2021-07-04 10:13

http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/2681.html

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
8 juli 2021 kl 03:41

Om grafenoxid, innehållet i vaccinet

Här en länk till den undersökning som gjordes av vaccinets innehåll, utfört av forskare vid ett universitet i Spanien nyligen, inledande snack av Öystein Rönne

https://rumble.com/vjhhv1-ystein-rnne-131-vad-innehller-vaccinet-del-1.html?fbclid=IwAR3xmEH3mLcPUD_Bt3cHXlSjawHq8Wzle5CUuANMjGbmHZmyHRj2kCrQOLc
 

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
7 juli 2021 kl 21:52

Spelar ingen roll hur många som kommer dö av vaccinen!

De kommer ändå alltid att vara “säkra och effektiva”.

Och det är ju sant! Ett “säkert” sätt för eliten att döda av befolkningen osv. Och extremt “effektivt” faktiskt. Ja vi betalar ju för att avdöda oss själva.

De kan bara luta sig bakåt och titta på medans robotarna på FHM går på repeat.

“Säkert och effektivt”.
“Säkert och effektivt”.
“Säkert och effektivt”.
“Säkert och effektivt”.
“Säkert och effektivt”.

Vänligen kära FHM, säg mig vad ni menar med säkert, och för vem?
Och effektivt på vilket sätt då?

För varje IVA patient som är vaccinerad, har alltså vaccinet räddat 9 pers.
Sedan vaccineringen började har vi alltså 9 ggr högre smittspridning eller,
eftersom inte inläggningarna direkt blev nio gånger lägre….

Harad Samuelsen
Harad Samuelsen
Gäst
7 juli 2021 kl 21:35

Och 4 dödsfall är bara genom kortsiktig vaccinskada. Den långvariga är okänd. Och den kommer troligen inte att beräknas som vaccinskada eftersom brott när det gäller vacciner ofta kan skyllas på det injserade offret själv.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Harad Samuelsen
8 juli 2021 kl 04:18

Inrapporterade dödsfall efter “covidvaccinering” i sverige är nu 252 st.

De tre PDF filerna nedan kommer att uppdateras idag (varje torsdag)

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody3

Mattias RahmD
7 juli 2021 kl 17:32

Injektionens effektivitet bedöms alltså efter hur det lyckas “lindra sjukdomsförloppet”. Fars från början till slut.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
7 juli 2021 kl 17:06

Det är en besynnerlig historia; massmanipulationen har varit effektiv och en majoritet väljer att ta sprutan utan eftertanke, så många att det övergår vanligt sunt förnuft med råge. Det är som en mörk energi rör sig bland människor och förvanskar deras sinnen, en energi som rör sig ned i lagren från pyramidens topp. Den värsta effekten av sprutorna kanske polariseringen mellan de två lägren som uppstått runt spruteriet. Ju fler faktorer som bidrar till ett kaos gynnar den onda agendan.

Mattias RahmD
Reply to  Åsa Torp
7 juli 2021 kl 17:53

Herregud, såg just att alla i riksdagen sitter med mask. Del av massmanipulationen, onekligen. Den mörka energin är tät där.

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
Reply to  Mattias Rahm
7 juli 2021 kl 20:29

Man kan nog se ansiktsblöjan som en flagg för den DS, eftersom uti gången efter klubbslaget sågs ingen blöja på.
Sedan vägdes gulröster för att väga in SL igen. Fulspel!

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Åsa Torp
8 juli 2021 kl 09:17

Jag har inte nära kontakt med mina två bröder, men jag har sedan början av året informerat dem om skuggspelet bakom pandemin. Min äldre bror insjuknade i c19 i början av året (50+)), vårdades på sjukhus en tid, fick syrgas, dock inget livshotande tillstånd. Han var medtagen och det visade sig att han hade diabetes 2, utöver högt blodtryck och överviktig har han varit i många år. Någon månad efter han tillfrisknat kommenterade han ett mail från mig, där jag påtalade risker med vx att han minsann skulle ta sprutan så fort han kunde. Han menade att hade man haft c så förstod man att sprutorna var en räddning…hur skulle det varit om han lyssnat på råden jag gett honom för över tio år sen om att börja motionera, se över kosthållningen? Han försummande hälsan totalt, men en oprövad spruta kastade han sig över. Min yngre bror har också tagit sprutan, och det fick jag reda på av min mor igår, som också tog sprutan tidigt i år. De flesta i min närmaste omgivning har tagit sprutan eller ska, brorsbarn vet jag inte. Undantaget är min kloka dotter som tidigt menade “hur kan man utsätta sig för en sådan risk? Obegripligt”. Men hon och jag har istället diskussion om faran med fluor i tandkräm. Jag misstänker att det ligger något i teorin att det har negativ påverkan, men har svårt att hitta väl underbyggd fakta som stödjer det. Ni får gärna länka sådan, även oberoende sådan som kan visa att jag har fel.

Erik Forman
Reply to  Åsa Torp
8 juli 2021 kl 10:53

Använder bara fluorfri tandkräm, baserad på neem olja, känns fräst.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Erik Forman
8 juli 2021 kl 11:58

Ja, jag själv använder olika sorter. Har dock ingen uppfattning om vilken som har bäst effekt.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Åsa Torp
12 juli 2021 kl 20:03

Som vanligt pratar inte skolmedicinen om vikten av rätt kost. En rad ämnen såsom D-, A-, K-vitamin samt magnesium och jod är väsentliga för tändernas motståndskraft och styrka. Såvitt jag kunnat utläsa så är det väsentligt med hydroxiapatit och arganin i fluorfri tandkräm.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Erik Forman
8 juli 2021 kl 12:25

Ett tips
Jag använder sedan 3 år fluorera tandcreme med bikarbonat har räddat tänderna ifrån svår tandlossning

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
8 juli 2021 kl 12:26

Obs
Inte fluor tandcreme

Fredrik Eriksson
Reply to  Åsa Torp
8 juli 2021 kl 13:07

Wow!

Visste inte att svensken var så dum i huvudet.

Vill därför rekommendera boken:
Fluoride The Aging Factor.

Boken är något av en Bibel och förklarar att Fluoride som är en restprodukt från fosfat-industrin används som råttgift och som bindemedel i tandkräm och lösningsmedel i bland annat vattenrening.
Ingen slump att Investor-ägda Ramlösa pumpar In Ramlösa i sina kolsyrade drycker och juicer.
Förutom att Fluoride ger cancer och dålig hälsa är den främsta effekten att ämnet kalcificerar tallkottkörteln,som i hjärnan används som reglator bla när det gäller kritiskt tänkande.
Fluoride används i bla fångläger i många andra diktatoriska länder som i boken berättas som Turkiet,Armenien Azerbajdzjan dvs där behovet av likgiltighet är större än behovet av ett fritt och självständigt tänkande folk.
Förutom Fluoride (rest av fosfat-industrin) i vattnet och tandkräm används det dessutom i dricksvattnet. Varav en vanlig vattenrenare inte hjälper.
En slunglastad (fläkt)vattenrenare i rostfritt stål (inte aluminium) kan användas.
Alternativt om man inte har råd med en destillator kan en knivsudd bikarbonat eliminera en del av Fluoriden,med en likaledes pyttebit askorbinsyra. 1 ml.

Fluoride ska undvikas i.
Bubbelvatten
Juicer
Koncentrat
Sötade Drycker
Tandkräm
Kranvatten (om det går) se tips om destillator,alt bakpulver och askorbinsyra.

Obs!
Kom ihåg att Fluoride används i gruvindustrin för att skilja metall från grus och sten.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
12 juli 2021 kl 20:04

Tack. Den boken var något sällsynt. Som vanligt pratar inte skolmedicinen om vikten av rätt kost. En rad ämnen såsom D-, A-, K-vitamin samt magnesium och jod är väsentliga för tändernas motståndskraft och styrka. Såvitt jag kunnat utläsa så är det väsentligt med hydroxiapatit och arganin i fluorfri tandkräm.

Erik Forsman
7 juli 2021 kl 14:49

Klassisk moralfilosofi (med dess inneboende motsägelser) men efterföljande debatten riskerar leda helt fel: detta att tala om vaccinering, mot ett virus som man inte har bevisat existerar. 

Mattias RahmD
Reply to  Erik Forsman
7 juli 2021 kl 15:43

Exakt. Och i den mån folk anser att de blir sjuka på ett sätt de inte upplevt förut – för det är det enda nya under 2020, dödsfallen är som bekant som vanligt – så är det orsaken till detta man isf ska diskutera och utreda, utan att låsa in sig i ett virusnarrativ.
Bakom varje sjukdomstillstånd finns ett missförhållande: förgiftning, brist eller psykisk ohälsa.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Erik Forsman
7 juli 2021 kl 15:54

Ja, sned moralfilosofi styr skeendena.

Cum finis est licitus, etiam media sunt licita (The end justifies the means)
– Hermann Busenbaum

Mattias RahmD
Reply to  Erik Forsman
7 juli 2021 kl 16:15

All kovid-statistik är fö irrelevant eftersom den är baserad på PCR eller läkardiagnos (av en sjukdom som inte finns annat än som paraplybeteckning för en stor mängd symtom, pss som aids).

Fredrik Eriksson
Reply to  Erik Forsman
7 juli 2021 kl 16:44

Ja fast om fler blir sjuka kan man vaccinera ännu flera.
Om de dör lite tidigare är det ju en del av planen.
Man kan alltid hävdat motsatsen.