Vaccinstudie: vi måste acceptera 4 dödsfall för att rädda 2-11 liv

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 juli 2021
- NewsVoice redaktion
Folkhälsomyndighetens presskonferens i juli 2021. Foto: FHM

VACCINSTUDIE. Enligt en färsk studie rubricerad “The Safety of Covid19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy”, som publicerades i den akademiska journalen “Vaccines”, måste vi acceptera 4 dödsfall och 16 allvarliga biverkningar per 100 000 vaccineringar för att rädda livet på 2 till 11 personer.

Reportern Jesper Johansson ställde frågor till Folkhälsomyndigheten under myndighetens presskonferens online om deras åsikt om fyndet, men en ansvarig undvek frågorna och sa att de inte hade någon information om studien.

Studien drogs senare tillbaka. Vi vet inte i nuläget om studiens dragits tillbaka under någon form av hot om repressalier eller om tillbakadragandet beror på om studien har brister.

The Safety of Covid19 Vaccinations — We Should Rethink the Policy

“Background: COVID-19 vaccines have had expedited reviews without sufficient safety data. We wanted to compare risks and benefits. Method: We calculated the number needed to vaccinate (NNTV) from a large Israeli field study to prevent one death.

We accessed the Adverse Drug Reactions (ADR) database of the European Medicines Agency and of the Dutch National Register (lareb.nl) to extract the number of cases reporting severe side effects and the number of cases with fatal side effects.

Result: The NNTV is between 200–700 to prevent one case of COVID-19 for the mRNA vaccine marketed by Pfizer, while the NNTV to prevent one death is between 9000 and 50,000 (95% confidence interval), with 16,000 as a point estimate. The number of cases experiencing adverse reactions has been reported to be 700 per 100,000 vaccinations. Currently, we see 16 serious side effects per 100,000 vaccinations, and the number of fatal side effects is at 4.11/100,000 vaccinations. For three deaths prevented by vaccination we have to accept two inflicted by vaccination.

Conclusions: This lack of clear benefit should cause governments to rethink their vaccination policy.”

Videoreportage: Jesper Johansson | Text: NewsVoice

Källa


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Vaccinstudie
Stöd NewsVoice 2024
 • Se Advokat Fuellmich samlade fakta om covidbedrägeriet.

  Här finner du samlad fakta om hela cirkusen, med olika avdelningar innehållande mycket information. Skrolla neråt, högerklicka och översätt till svenska vid behov (fungerar med PC och Google Crome),

  se även videon med Fuellmich https://www.stopworldcontrol.com/fuellmich

  Missa inte mycket viktiga länk i ovanstående!

  Den beskriver mycket omfattande hur nuvarande ”Plandemi” har planerats i årtionden, ett djävulskt sätt att minska Jordens befolkning genom massmord, fram till 2050 ska allt vara genomfört, med kanske mord på 4-5 miljarder människor som resultat.

  Översätt till svenska vid behov. https://www.stopworldcontrol.com/proof/
  Det är troligt att hela denna sammanställning, inkl föregående länkinnehåll, inte kommer att få vara kvar på Internet. Jag rekommenderar därför alla att tanka ner allt detta och spara i era datorer.

 • Ett nollsummespel som kostar en massa pengar och ställer till ett elände för både sjukvården och och medborgare!
  Sluta upp med alla dessa coronadumheter.

 • Vilket kvalificerat svammel från Folkhälsomyndigheten. Kontentan och matematiken i deras moralfilosofi är som alltid att om du räddar två liv och tar död på ett, så överväger fördelarna riskerna.

  Jag kan personligen meddela att det tog mig tre och en halv månad att via mejl slutligen (efter ett antal påstötningar och omskickade förfrågningar) få svar från Socialstyrelsen på den enkla frågan om en vårdgivare kan vägra dig behandling om du inte vill ha på dig munskydd. En i mitt tycke enkel och grundläggande fråga som Socialstyrelsen snabbt borde ha kunnat svara på. Svaret var förstås plågsamt surt att leverera till mig: ”Nej, det kan de inte.”

 • Spelar ingen roll hur många som kommer dö av vaccinen!

  De kommer ändå alltid att vara “säkra och effektiva”.

  Och det är ju sant! Ett “säkert” sätt för eliten att döda av befolkningen osv. Och extremt “effektivt” faktiskt. Ja vi betalar ju för att avdöda oss själva.

  De kan bara luta sig bakåt och titta på medans robotarna på FHM går på repeat.

  “Säkert och effektivt”.
  “Säkert och effektivt”.
  “Säkert och effektivt”.
  “Säkert och effektivt”.
  “Säkert och effektivt”.

  Vänligen kära FHM, säg mig vad ni menar med säkert, och för vem?
  Och effektivt på vilket sätt då?

  För varje IVA patient som är vaccinerad, har alltså vaccinet räddat 9 pers.
  Sedan vaccineringen började har vi alltså 9 ggr högre smittspridning eller,
  eftersom inte inläggningarna direkt blev nio gånger lägre….

 • Och 4 dödsfall är bara genom kortsiktig vaccinskada. Den långvariga är okänd. Och den kommer troligen inte att beräknas som vaccinskada eftersom brott när det gäller vacciner ofta kan skyllas på det injserade offret själv.

 • Det är en besynnerlig historia; massmanipulationen har varit effektiv och en majoritet väljer att ta sprutan utan eftertanke, så många att det övergår vanligt sunt förnuft med råge. Det är som en mörk energi rör sig bland människor och förvanskar deras sinnen, en energi som rör sig ned i lagren från pyramidens topp. Den värsta effekten av sprutorna kanske polariseringen mellan de två lägren som uppstått runt spruteriet. Ju fler faktorer som bidrar till ett kaos gynnar den onda agendan.

   • Man kan nog se ansiktsblöjan som en flagg för den DS, eftersom uti gången efter klubbslaget sågs ingen blöja på.
    Sedan vägdes gulröster för att väga in SL igen. Fulspel!

  • Jag har inte nära kontakt med mina två bröder, men jag har sedan början av året informerat dem om skuggspelet bakom pandemin. Min äldre bror insjuknade i c19 i början av året (50+)), vårdades på sjukhus en tid, fick syrgas, dock inget livshotande tillstånd. Han var medtagen och det visade sig att han hade diabetes 2, utöver högt blodtryck och överviktig har han varit i många år. Någon månad efter han tillfrisknat kommenterade han ett mail från mig, där jag påtalade risker med vx att han minsann skulle ta sprutan så fort han kunde. Han menade att hade man haft c så förstod man att sprutorna var en räddning…hur skulle det varit om han lyssnat på råden jag gett honom för över tio år sen om att börja motionera, se över kosthållningen? Han försummande hälsan totalt, men en oprövad spruta kastade han sig över. Min yngre bror har också tagit sprutan, och det fick jag reda på av min mor igår, som också tog sprutan tidigt i år. De flesta i min närmaste omgivning har tagit sprutan eller ska, brorsbarn vet jag inte. Undantaget är min kloka dotter som tidigt menade “hur kan man utsätta sig för en sådan risk? Obegripligt”. Men hon och jag har istället diskussion om faran med fluor i tandkräm. Jag misstänker att det ligger något i teorin att det har negativ påverkan, men har svårt att hitta väl underbyggd fakta som stödjer det. Ni får gärna länka sådan, även oberoende sådan som kan visa att jag har fel.

     • Som vanligt pratar inte skolmedicinen om vikten av rätt kost. En rad ämnen såsom D-, A-, K-vitamin samt magnesium och jod är väsentliga för tändernas motståndskraft och styrka. Såvitt jag kunnat utläsa så är det väsentligt med hydroxiapatit och arganin i fluorfri tandkräm.

    • Ett tips
     Jag använder sedan 3 år fluorera tandcreme med bikarbonat har räddat tänderna ifrån svår tandlossning

   • Tack. Den boken var något sällsynt. Som vanligt pratar inte skolmedicinen om vikten av rätt kost. En rad ämnen såsom D-, A-, K-vitamin samt magnesium och jod är väsentliga för tändernas motståndskraft och styrka. Såvitt jag kunnat utläsa så är det väsentligt med hydroxiapatit och arganin i fluorfri tandkräm.

 • Klassisk moralfilosofi (med dess inneboende motsägelser) men efterföljande debatten riskerar leda helt fel: detta att tala om vaccinering, mot ett virus som man inte har bevisat existerar. 

  • Exakt. Och i den mån folk anser att de blir sjuka på ett sätt de inte upplevt förut – för det är det enda nya under 2020, dödsfallen är som bekant som vanligt – så är det orsaken till detta man isf ska diskutera och utreda, utan att låsa in sig i ett virusnarrativ.
   Bakom varje sjukdomstillstånd finns ett missförhållande: förgiftning, brist eller psykisk ohälsa.

  • Ja, sned moralfilosofi styr skeendena.

   Cum finis est licitus, etiam media sunt licita (The end justifies the means)
   – Hermann Busenbaum

  • All kovid-statistik är fö irrelevant eftersom den är baserad på PCR eller läkardiagnos (av en sjukdom som inte finns annat än som paraplybeteckning för en stor mängd symtom, pss som aids).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *