Specialistläkare om covidkrisen: “den totala revolutionen kommer”

20
Marcel Westerlund arbetar i Nya Zeeland. Foton: Ndtv.com och och privat
Marcel Westerlund arbetar i Nya Zeeland. Foton: Ndtv.com och och privat. Montage: NewsVoice

OPINION. Marcel Westerlund som är specialistläkare i Nya Zeeland gör ett intressant uttalande på Facebook. Han skriver om hans upplevelser av covidrestriktionerna som resenär och från sin egen karantän. Westerlund kommenterar även vad han anser är covidkrisens egentliga syfte.

Text: Marcel Westerlund

Jag har under 2020 och 2021 rest runt jorden två gånger utan att vara vaccinerad. Senast nu under juni/juli då jag var tvungen att dels begrava min sons aska i Dalarna, men också finnas till hands då min mor dog. Ljuspunkten i livet blev min andra sons bröllop i England som jag besökte via mitt engelska pass. Vid hemresan ville de stoppa mig, men då visade jag mitt svenska pass och då var det grönt. Jag delar detta för att visa vardagen i våra värld. Det finns de som haft det mycket värre.

Vi måste självklart fråga oss varför dödsfall i covid får stor täckning i massmedia medan dödsfall av vaccinet helt utelämnas. Jag varnade som läkare och god vän två friska vänner i Nya Zeeland från att ta vaccinet. De tog ändå sprutorna för att “vi vill kunna resa”. Resultatet blev förödande. Han utvecklad pericardit (hjärtsäcksinflammation) och hon svåra kramper som nu kräver epilepsi-medicin. Hon har dessutom förlorat rätten att köra bil. Vår sjukhusfarmakolog i Hamilton tog vaccinet och blev våldsamt sjuk, men överlevde. Många andra sköterskor har nu vägrat vaccinet, men hotas av avsked om de inte tar sprutorna.

Under min resa till Sverige, England och åter Nya Zeeland har jag covidtestats inte mindre än 10 ggr. I England var det så kallade självtester som man vid önskemål kan utföra på kranvatten för att få ett negativt svar.

Fängelseliknande karantän i Nya Zeeland

Alla fick blå band. Foto: Marcel Westerlund
Alla fick blå band. Foto: Marcel Westerlund

Vid återkomsten hit till Nya Zeeland den 29 juli fick jag sitta i vad som kan beskrivas ett rent fängelse under två veckor. Vi hade rätt till att promenera utomhus 1 timme/dag. Vi omgavs av dubbelt stängsel, kameror, armé-, flyg- och flottpersonal, polis och privata vaktbolag. Det var psykologiskt en förfärlig upplevelse. Alla utrustades som fångar med blå band om de testats negativt för att ha rätten att gå ut en timma under bevakning.

Vetenskapligt finns inget stöd för att vaccinera friska människor mot covid som är ett respiratoriskt virus och som alltid kommer att finnas i stor mängd hos bland annat djur.

Newtons fysik har lärt oss att världen består av fysikaliska lagar beroende av kraft, rörelse och energi. Det är idag en förlegad och gammal princip som använts inom läkekonsten där vi använder läkemedel för att påverka små kroppars rörelse och samverkan. Ofta har resultaten varit begränsade på grund av att allt i vår värld består av elektromagnetisk energi som i många fall varit på kollisionskurs med behandlingen. Alla vet idag att livsstil är avgörande för en god hälsa.

Kvantfysiken däremot har visat att det mesta faktiskt består av tomrum och det som bestämmer en partikels rörelse är de facto det elektromagnetiska fält som omger partikeln (atomer t.ex). Allt i vår kropp styrs alltså av elektromagnetiska fält. Det överlägset bästa sättet att påverka en kropp bestående av energi (den mänskliga kroppen) är genom att använda olika kvantfysiska principer för att påverka cellstrukturer, men också invaderande virus.

En ovanligt hög ton kan faktiskt krossa ett kristallglas. Vi förstår då genast att intensiv strålning som till exempel gamma (extremt kortvågig elektromagnetisk strålning), men också intensiv icke-joniserande elektromagentisk strålning som kommer från 5G-master självklart påverkar oss. I själva verket är den mänskliga kroppen inget annat är en biologisk struktur omgiven av elektromagnetiska fält. Det ter sig då närmast befängt att spruta in mRNA-vaccin som sätter sig i blodkärlens cellväggar och där vaccinets så kallade “spikes” omedelbart mobiliserar vårt immunförsvar. Ibland blir konsekvenserna förödande och till och med dödliga.

Lymfocyter och vita blodkroppar är väl lämpade att försvara oss och studier har tydligt visat att de som fått vaccin redan har ett immunologist minne av coronaviruset sedan långt tidigare.

Covidkriget

Förklaringen till det som sker idag är inte en ökad dödlighet. Socialstyrelsens siffror visar ju med all tydlighet att så inte är fallet. Detta är i själva verket en global rörelse som syftar till total kontroll av individerna. Att kompartmentalisera individerna till olika länder och förhindra resandet är ett underbart instrument för totalitära regimer. Detta kommer, kära läsare, inte att bli bättre. Det blir ännu värre innan den totala revolutionen kommer.

Det goda som covidkriget fört med sig är att människor ställs inför valet att fortsätta sova eller att vakna upp. I själva verket är detta ideologiskt globala maktstrukturers sista desperata kamp för att kontrollera och bestämma ditt liv. Valet är ditt.

Text: Marcel Westerlund, specialistläkare i Nya Zeeland

Referenser


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

20 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mike Ask
Mike Ask
Gäst
29 augusti 2021 kl 11:06

Ett resultat av människans girighet. Se hur det gått sen de rikaste fick bort guldmyntfoten!

Fredrik
Gäst
23 augusti 2021 kl 20:39

Ta och titta på denna sidan
Finns även länkar på källmaterial till alla påståenden
https://nojabforme.info/

Ola Svensson
Ola Svensson
Gäst
18 augusti 2021 kl 22:31

Blodanalys under microskop. Tyska oberoende forskare ser märkligheter i blodet redan efter en dag.

https://www.bitchute.com/video/Kw91vO6ryHp8/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Ola Svensson
19 augusti 2021 kl 00:38

Dom kristallina strukturerna de hittat i blodet har andra även sett formas i “vaccinet”. Bra video.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
23 augusti 2021 kl 22:23

Min teori är att det är knutet till vad Bibeln beskriver som Vildjurets Märke.
En Chimär Kemisk Cocktail som omvandlar ditt DNA och gör att denna förändring (eller märkning) kan spåras i pannan eller på handen.
-När man ser allt fler granskningar och tolkningar att vaccinet är något annat än ett vaccin. Men dom ändå har ledande antenn-liknande funktion.
20 anledningar till varför vaccinen är ett genetiskt märkningsprotokoll på http://www.korsfrukt.com.

implodex
Gäst
17 augusti 2021 kl 14:03
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
17 augusti 2021 kl 12:59

Läkaren Marcel Westerlund framhåller att vaccinerna inte bara är onödiga, utan mycket farliga i denna synnerligen viktiga artikel – och hans uppgifter bekräftas av en annan modig läkare, Dr. Zelenko, som här talar inför rabbinerna i högsta rådet i Israel. 

Dr. Zelenko säger att det är lätt att på ett effektivt sätt behandla människor som insjuknat i corona, utan att använda vacciner, och att vaccinerna kan orsaka blodproppar i hjärta och hjärna, vilket kan medföra invaliditet eller död. Han understryker att risken för missfall hos gravida ökar åttafaldigt och att det är absolut ansvarslöst att vaccinera barn och ungdomar.

Rabbinerna visar verkligen tecken på att under föredragningens gång börja förstå allvaret av de mycket kraftiga varningar denne israeliske läkare, Dr. Zelenko, ger.

Jag undrar om svenskar som är involverade i den här otäcka vaccinationsaffären är lika mottagliga för argument!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
17 augusti 2021 kl 13:08

Hör kan vi lyssna på Dr. Zelenkos MYCKET allvarliga varningar:

https://americasfrontlinedoctors.org/videos/dr-zelenko-speaks-to-a-rabbinical-court-in-jerusalem/

JohnnyD
Johnny
Reply to  Hans Dahl
18 augusti 2021 kl 03:36

Zelenko var tidigt ute med HCQ och Zink som han botade 1000-tals covid-19 sjuka med, bland annat Donald Trump. Receptet finns på hans hemsida här:

Vladimirzelenkomd.com

Lillen Eklund
Lillen Eklund
Gäst
17 augusti 2021 kl 12:55

ICU Nurse tar bladet fån munnen:
https://www.bitchute.com/video/1xalMoERUEY8/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
17 augusti 2021 kl 10:55

En bra text. Förr eller senare så pressar de på lite för långt så det slutligen brister. Den här plandemin har varit en väckarklocka för många och allteftersom den fortsätter kommer människor tvingas ur sömnen.

Mattias RahmD
Reply to  Anders Johansson
17 augusti 2021 kl 13:35

Apropå pressa för långt, intressant resonemang om Kabul som täckmantel för vaccinfiasko.

Kabul Psyop Deployed To Cover Vaccine Failure
https://odysee.com/@Docuteca:5/Kabul-Psyop-Deployed-To-Cover-Vaccine-Failure-:8

Last edited 1 år sedan by DAVOS-19
Mattias RahmD
17 augusti 2021 kl 10:19

och som alltid kommer att finnas i stor mängd hos bland annat djur.

Marcus tänker kanske tillbaka till sin lärobok om influensa. Virustransmission förklaras där med en otrolig bild på allehanda djur och människor, pilar hit och dit. En måste-ses som referens och förståelse var Marcus kommer ifrån. Vid 9:27.
Secrets of Influenza
https://odysee.com/@drsambailey:c/secrets-of-influenza-%F0%9F%98%B7:1?

En lång diskussion om överförbara sjukdomar från djur, för den som är intresserad. Kan även rekommendera deras bok.
Animal Diseases and the Lies
https://odysee.com/@David_Parker_and_Dawn_Lester:5/Tiamara_Interview6:8?&sunset=lbrytv

Gjuten text, plus för kopplingen till globalisterna. Tänk om texten även hade innehållit lite virusskepticism.

Mattias RahmD
Reply to  Mattias Rahm
17 augusti 2021 kl 13:40

*Marcel ska det vara.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
17 augusti 2021 kl 08:44

https://realrawnews.com/2021/08/jag-schedules-bill-gates-military-tribunal/
Låt se om detta är sant den 23 aug. då den “store brodern” blir utfrågad i GITMO?

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Å. Södergren
17 augusti 2021 kl 10:25

 – Och enligt dessa källor så har Bill Clinton dömts till livstids fängelse. Donald Rumsdeld har begått självmord. Adam Schiff är avrättad. Tom Hanks är avrättad. Susan Rice är avrättad. Bill Barr är avrättad. Amy Conoy Barrett är avrättad.

Men i den här listan saknar jag de verkligt stora skurkarna, de som har hotat och mutat ovanstående människor.  

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
17 augusti 2021 kl 06:02

Det bästa jag läst på länge även om egentligen inget nytt tillfördes. Ironiskt nog så känns det ändå som att det är auktoriteternas röster som behövs höras för att vi ska kunna mobilisera massorna att vakna till , för ännu mer ironiskt är att det är just dom , som inte har en aning om vad som pågår , som i slutänden kommer att fälla avgörandet för utgången.

Conny LundbergD
16 augusti 2021 kl 22:33

Otroligt bra skrivet och förklarat!!! 🙂
Det är mycket klargörandeoch intressant när någon som har erfarenhet av både teori och praktik inom läkekonsten uttalar sig och inger hopp om att fler med samma bakgrund och med samma erfarenhet kommer ut ur garderoben i tider som denna.

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
16 augusti 2021 kl 22:31

Detta är ett avsiktlig mord… de måste ställas till svars- koncentrationsläger förhållanden
W-T-F ANYBODY FUCKS WITH THE CHILD WILL HANG FOR THIS END OF – ABSOLUTE CHILD ABUSE YOU WILL ANSWERhttps://www.bitchute.com/video/XCKboPTv1C5n/