Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Miljontals protesterar över hela Frankrike, avvisar obligatoriskt “hälsopass”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 augusti 2021
- NewsVoice redaktion

VÄRLDEN. För femte veckan i rad har miljontals människor tagit sig ut på gatorna i hela Frankrike. De avvisar president Emmanuel Macrons “hälsopass”. Fransmännen kräver även att restriktioner för de ovaccinerade ska upphöra.

Klicka “Close & Play” ovan för att se videon.

Massmedierna och Macron uppger att de flesta har valt att vaccinera sig, men Ben Swann hävdar att många av dessa människor egentligen inte ville vaccinera sig, men att deras arbetsgivare kräver vaccination.

Swann säger att motståndet mot coronarepressionen är mycket starkare i Europa än i USA.

I Italien bränner medborgare covidpass i solidaritet med de ovaccinerade efter att ”Green Pass” blivit lag i landet.

“Munskyddskrav är tillbaka. Jag sa för över ett år sedan att detta skulle hända. Även de som är vaccinerade måste enligt [amerikanska] CDC alltid bära munskydd. Hur blir det för flera miljoner barn som ska börja skolan, barn som kommer att tvingas bära munskydd trots att vetenskapen har visat att munskydd är farligare för barn än covid?” – Ben Swann, 15 augusti 2021

Reportage av Ben Swann, ISE Media | Videoinslaget ovan har tidigare publicerats i NewsVoice på engelska.

Ben Swann rapporterar från Grekland

Klicka “Close & Play” nedan för att se videon.

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq