Swedish Science Forum Covid-19 Wants to Covid Vaccinate All

publicerad 10 augusti 2021
- av NewsVoice
Professor emeritus Anders Vahlne, 2020. Foto: eget verk

DULE NOTED. Science Forum Covid-19 is a group of Swedish researchers and physicians that disseminates pro-vaccine information about the major issues and challenges that the ongoing covid crisis has posed to the world. This is their message.

Anders Vahlne (board of Science Forum Covid-19), 2020. Foto: eget verk
Professor emeritus Anders Vahlne, 2020. Photo: own work

“Our mission is to save lives and prevent all forms of suffering in the Covid-19 pandemic. We aim to provide an unbiased assessment of the ongoing scientific discussion to find the best path to handle the pandemic through scientifically informed and ethical decisions. The overall goal is to minimize the impact of Covid-19.”

The steering group of Science Forum Covid-19 consists of professor emeritus Anders Vahlne former chief physician at Karolinska Institutet in Stockholm, Fredrik Elgh (virologist) formerly responsible for virological activities at the Swedish Defense Research Agency and research on genetic vaccines at the U.S. Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (map), Björn Olsen, Professor and chief physician in infectious diseases at Uppsala University, Akademiska Sjukhuset and at Zoonosis Science Center.

The Warfare “background” of Science Forum Covid-19

The background of the virologist Fredrik Elgh might be concerning to some people due to his military warfare background at Fort Detrick. Wikipedia states:

“The United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID; pronounced: you-SAM-rid) is the U.S Army’s main institution and facility for defensive research into countermeasures against biological warfare. It is located on Fort Detrick, Maryland”.

Feel free to discuss the purpose, methods, and message of Science Forum Covid-19 in the comments field below.

By NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det är intressant hur ett enda ord kan omintetgöra en omsorgsfullt förbedd lögn.

  Sätt bara in ordet “inte” (“no” på engelska) och sanningen blir lögn i videon med “professorn” ovan!

  Ordet “profess”– som i professor – på engelska är avslöjande:

  “To receive formally into a religious community following a novitiate by acceptance of the required.”

  Alltså, är dessa “auktoriteter” per definition religiöst styrda noviser. 

 • Här är en synnerligen intressant dokumentärfilm som visar hur etablissemanget skapar leksaks-professorer, alltså personer som väljs ut på grund av att de är genomkorrumperade, lydiga varje vink från dem som föder dem och vars viktigaste begåvning är retorisk skicklighet. 

  De förses med akademiska falska meriter – avhandlingar och artiklar som publiceras i de allra mest ansedda tidskrifterna i världen i deras namn är skrivna av utbildningsbyråer i storindustrins tjänst. 

  Sedan placeras dessa “vetenskapsmän” på någon lämpligt inrättad professur och påbörjar sin propaganda-marsch.

  https://www.artimus.se/whocaresinsweden/sv/film-three.php

  • Jag tittade på den videon förra gången du länkade till den. Här är det ju insiders som bekräftar vad många av oss redan vet så det är en länk som bör upprepas.

   • Tack Anders!

    Ja, äntligen börjar människor att ta del av den! Jag har nog länkat till denna så klargörande och välgjorda dokumentär minst 7-8 gånger under kanske 4-5 år och först på senare tid har jag fått kraftfull respons på det explosiva innehållet.

    Det är en ögonöppnare som visar hur sofistikerat bedragna vi blir!

    • Chefredaktören för den medicinska tidskriften The Lancet Richard Horton skrev följande: “The case against science is straightforward: much of the scientific literature, perhaps half, may simply be untrue. Afflicted by studies with small sample sizes, tiny effects, invalid exploratory analyses, and flagrant conflicts of interest, together with an obsession for pursuing fashionable trends of dubious importance, science has taken a turn towards darkness.”
     https://www.thelancet.com/pdfs/journals/lancet/PIIS0140-6736%2815%2960696-1.pdf

     Science has taken a turn towards darkness passar bra in på vår tids experimentella “vacciner”.

     • The Lancet är en av världens ledande medicinska tidskrifter.

      Chefredaktören hade väl fått nog av alla bedragare som fått “sina” artiklar publicerade där!

      Det är ett gott tecken – mörkrets krypande kräk exponeras alltmer.

  • Och ledande politiker söks ut på i stort sett samma vis. Men då behöver inga utbildningsbyråer anlitas.

   Retorisk skicklighet och avsaknad av skrupler räcker väl för att bli förd till maktpositioner med formell beslutanderätt.

 • Det är intressant hur ett enda ord kan omintetgöra en omsorgsfullt förbedd lögn.

  Sätt bara in ordet “inte” (“no” på engelska) och sanningen blir lögn i videon med “professorn” ovan!

  Ordet “profess”– som i professor – på engelska är avslöjande:

  “To receive formally into a religious community following a novitiate by acceptance of the required.”

  Alltså, är dessa “auktoriteter” per definition religiöst styrda noviser. 

 • Här är en synnerligen intressant dokumentärfilm som visar hur etablissemanget skapar leksaks-professorer, alltså personer som väljs ut på grund av att de är genomkorrumperade, lydiga varje vink från dem som föder dem och vars viktigaste begåvning är retorisk skicklighet. 

  De förses med akademiska falska meriter – avhandlingar och artiklar som publiceras i de allra mest ansedda tidskrifterna i världen i deras namn är skrivna av utbildningsbyråer i storindustrins tjänst. 

  Sedan placeras dessa “vetenskapsmän” på någon lämpligt inrättad professur och påbörjar sin propaganda-marsch.

  https://www.artimus.se/whocaresinsweden/sv/film-three.php

  • Jag tittade på den videon förra gången du länkade till den. Här är det ju insiders som bekräftar vad många av oss redan vet så det är en länk som bör upprepas.

   • Tack Anders!

    Ja, äntligen börjar människor att ta del av den! Jag har nog länkat till denna så klargörande och välgjorda dokumentär minst 7-8 gånger under kanske 4-5 år och först på senare tid har jag fått kraftfull respons på det explosiva innehållet.

    Det är en ögonöppnare som visar hur sofistikerat bedragna vi blir!

    • Chefredaktören för den medicinska tidskriften The Lancet Richard Horton skrev följande: “The case against science is straightforward: much of the scientific literature, perhaps half, may simply be untrue. Afflicted by studies with small sample sizes, tiny effects, invalid exploratory analyses, and flagrant conflicts of interest, together with an obsession for pursuing fashionable trends of dubious importance, science has taken a turn towards darkness.”
     https://www.thelancet.com/pdfs/journals/lancet/PIIS0140-6736%2815%2960696-1.pdf

     Science has taken a turn towards darkness passar bra in på vår tids experimentella “vacciner”.

     • The Lancet är en av världens ledande medicinska tidskrifter.

      Chefredaktören hade väl fått nog av alla bedragare som fått “sina” artiklar publicerade där!

      Det är ett gott tecken – mörkrets krypande kräk exponeras alltmer.

  • Och ledande politiker söks ut på i stort sett samma vis. Men då behöver inga utbildningsbyråer anlitas.

   Retorisk skicklighet och avsaknad av skrupler räcker väl för att bli förd till maktpositioner med formell beslutanderätt.

  • Elgh och Tegnell har skrivit en artikel ihop om hur viruset från Spanska sjukan återupplivats och testats på möss. Det tycks inte finnas några gränser i virologins bindgalna värld av myndigheter, medicinska institut och storföretagarmedicinen för vad man valsa runt med.

   Detta är Tegnells trosbekännelse till virologins fantasivetenskap, så galet att alla inblandade kan vara säkra på att han är beredd att gå hela vägen genom svininfluensapandemierna och själva koronan, innevarande “pandemi”.

   Spanska sjukans virus uppväckt från de döda
   https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/2006/06/spanska-sjukans-virus-uppvackt-fran-de-doda/

   • Spanska sjukan var ju en bakteriell lunginflammation vars ursprung spårades tillbaka till militärbasen Fort Riley i Kansas USA. Där de i precis samma veva hade administrerat ett experimentellt vaccin mot bakteriell hjärnhinneinflammation framtaget ur hästar från The Rockefeller Institute for Medical Research.

    Med tanke på alla varianter som dyker upp i samband med vår tids s.k. “vaccinexperiment” så undrar man onekligen hur många miljoner som kommer dö den här gången.

    Konstigt att Eigh och Tegnell inte känner till denna bakgrunds info som jag själv helt oläkarvetenskapligt lyckats skaka fram. Men de kanske varit fullt upptagna med att skriva fantasifulla artiklar.

   • “Det tycks inte finnas några gränser i virologins bindgalna värld av myndigheter, medicinska institut och storföretagarmedicinen för vad man valsa runt med. Detta är Tegnells trosbekännelse till virologins fantasivetenskap”

    Nej det verkar inte så. Hur många gånger kan man döda ett virus egentligen? Hur många gånger som helst tydligen. Det är som att döda ett hjärnspöke om och om igen. Finessen är att ”detta” som endast existerar imaginärt (i vår fantasi) aldrig kan dö hur många gånger vi än säger oss ha dödat det eller att ju fler gånger vi dödat detta som inte finns, ju mer lever det kvar och blir starkare och starkare.

    Detta i sig påminner lite om kabbalans tänkande kring begreppet ”Daath” där man blir fången i ett magisk (tänkande) system, som blir viktigare än verkligheten själv eller som tas i stället för verkligheten – det är att vara under inflytande av ”Daath”.  

 • Sverige är lydiga mot globalisterna!
  Låter befolkningen av rädsla betala för att försvaga sina immunsystem och på verka generna på ett okänt sätt.

  • Elgh och Tegnell har skrivit en artikel ihop om hur viruset från Spanska sjukan återupplivats och testats på möss. Det tycks inte finnas några gränser i virologins bindgalna värld av myndigheter, medicinska institut och storföretagarmedicinen för vad man valsa runt med.

   Detta är Tegnells trosbekännelse till virologins fantasivetenskap, så galet att alla inblandade kan vara säkra på att han är beredd att gå hela vägen genom svininfluensapandemierna och själva koronan, innevarande “pandemi”.

   Spanska sjukans virus uppväckt från de döda
   https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/2006/06/spanska-sjukans-virus-uppvackt-fran-de-doda/

   • Spanska sjukan var ju en bakteriell lunginflammation vars ursprung spårades tillbaka till militärbasen Fort Riley i Kansas USA. Där de i precis samma veva hade administrerat ett experimentellt vaccin mot bakteriell hjärnhinneinflammation framtaget ur hästar från The Rockefeller Institute for Medical Research.

    Med tanke på alla varianter som dyker upp i samband med vår tids s.k. “vaccinexperiment” så undrar man onekligen hur många miljoner som kommer dö den här gången.

    Konstigt att Eigh och Tegnell inte känner till denna bakgrunds info som jag själv helt oläkarvetenskapligt lyckats skaka fram. Men de kanske varit fullt upptagna med att skriva fantasifulla artiklar.

   • “Det tycks inte finnas några gränser i virologins bindgalna värld av myndigheter, medicinska institut och storföretagarmedicinen för vad man valsa runt med. Detta är Tegnells trosbekännelse till virologins fantasivetenskap”

    Nej det verkar inte så. Hur många gånger kan man döda ett virus egentligen? Hur många gånger som helst tydligen. Det är som att döda ett hjärnspöke om och om igen. Finessen är att “detta” som endast existerar imaginärt (i vår fantasi) aldrig kan dö hur många gånger vi än säger oss ha dödat det eller att ju fler gånger vi dödat detta som inte finns, ju mer lever det kvar och blir starkare och starkare.

    Detta i sig påminner lite om kabbalans tänkande kring begreppet “Daath” där man blir fången i ett magisk (tänkande) system, som blir viktigare än verkligheten själv eller som tas i stället för verkligheten – det är att vara under inflytande av “Daath”.  

 • Sverige är lydiga mot globalisterna!
  Låter befolkningen av rädsla betala för att försvaga sina immunsystem och på verka generna på ett okänt sätt.

 • In Stockholm they have started “vaccinate” 16 year old youths in what is called the fold in an old slaughterhouse area. How symbolic…

 • In Stockholm they have started “vaccinate” 16 year old youths in what is called the fold in an old slaughterhouse area. How symbolic…

 • Typen som modererar i sändningen, som inleder artikeln, heter Andrew Ewing. Han huserar på Institutionen för kemi och molekylärbiologi vid Göteborgs universitet. 

  Lite kul med hans signaliserande klädsel! Kolla upp här med hur kräken bekänner färg inbördes (efter en timma och 27 minuter):
  https://www.youtube.com/watch?v=rHi-1PJsgbI

 • Det är märkligt att det inte råder consensus om vetenskapen om virus och pandemier. De här svenska “experterna” anser att max vax är rätt väg att få slut på pandemin.

  Nobelpristagaren Dr .Montinger säger att massvaccinering under en pandemi bara skapar nya virus som sprider sjukdomen till allt fler. Vilket är precis det som händer i de hög vaccinerade länderna som ex Israel där 90% av sjukhuspatienter var vaccinerade.

  Vaccinet är inte säkert, det är inte effektivt och det stoppar inte pandemin.

  https://thenewamerican.com/french-nobel-prize-winner-warns-vaccines-facilitate-development-of-deadlier-covid-variants-urges-the-public-to-reject-jabs/

 • Typen som modererar i sändningen, som inleder artikeln, heter Andrew Ewing. Han huserar på Institutionen för kemi och molekylärbiologi vid Göteborgs universitet. 

  Lite kul med hans signaliserande klädsel! Kolla upp här med hur kräken bekänner färg inbördes (efter en timma och 27 minuter):
  https://www.youtube.com/watch?v=rHi-1PJsgbI

 • Det är märkligt att det inte råder consensus om vetenskapen om virus och pandemier. De här svenska “experterna” anser att max vax är rätt väg att få slut på pandemin.

  Nobelpristagaren Dr .Montinger säger att massvaccinering under en pandemi bara skapar nya virus som sprider sjukdomen till allt fler. Vilket är precis det som händer i de hög vaccinerade länderna som ex Israel där 90% av sjukhuspatienter var vaccinerade.

  Vaccinet är inte säkert, det är inte effektivt och det stoppar inte pandemin.

  https://thenewamerican.com/french-nobel-prize-winner-warns-vaccines-facilitate-development-of-deadlier-covid-variants-urges-the-public-to-reject-jabs/

 • JOB ADVERTISMENT

  We are seeking reliable, fast running, beefy young men – with interest in hunting and wrestling – for odd-jab-jobs!

  Attractive Salary + Rate of Commission + Lucrative Benefits!

  Karolinger Institute, Sweden

  For more information call: 
  Professor Adolf Mengele, 08-000 666 000
  Professor Dracula Frankenstein, 08-666 000 666

 • JOB ADVERTISMENT

  We are seeking reliable, fast running, beefy young men – with interest in hunting and wrestling – for odd-jab-jobs!

  Attractive Salary + Rate of Commission + Lucrative Benefits!

  Karolinger Institute, Sweden

  For more information call: 
  Professor Adolf Mengele, 08-000 666 000
  Professor Dracula Frankenstein, 08-666 000 666

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *