VACCINPOLICY. En enkätundersökning utförd av Washington Post i samarbete med ABC News visar att amerikaner är mycket ovilliga att ta de vacciner som idag pressas ut i samhället under stort lobbyist- och medialt propagandatryck.

Denna ovillighet står i kontrast till att över 50% av amerikanska företag planerar att kräva att de anställda är covidvaccinerade redan innan årets slut, enligt en Willis Towers Watson-undersökning i förra veckan. Undersökningen riktade sig till 961 företag som sysselsätter nästan 10 miljoner människor, skriver RT.

35% av de 1066 ovaccinerade individerna som undersökningen omfattade uppger att de skulle begära ett religiöst eller medicinskt undantag om deras arbetsgivare antog ett vaccinmandat, medan 42% svarar att de skulle säga upp sig helt. Sammantaget kommer 77% säga upp sig eller hävda undantag.

44% av ovaccinerade amerikaner motsätter sig uppfattningen att anställda ska påtvingas vaccination, enligt undersökningen.

Motståndet mot påtvingad vaccination har ökat i USA under de senaste veckorna, skriver RT. I förra veckan hävdade till exempel den folkrättsliga organisationen American Civil Liberties Union att obligatorisk vaccination stärker medborgerliga friheter och att rätten till kroppslig autonomi inte är absolut. Beskedet chockerade många.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Sten-Erik Johansson
Sten-Erik Johansson
Gäst
9 september 2021 kl 13:33

Töntarna som ställer upp på allt överheten säger till dem är pinsamma. Snart säger de ja till fascismen bara överheten sagt det först! Nej till farliga vaccin!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Sten-Erik Johansson
15 september 2021 kl 05:50

USA: Personalbrist efter vaccintvång – nu stänger förlossningsavdelningen’


– Vi kan inte bemanna tjänsten på ett säkert sätt efter den 24 september. Antalet som sagt upp sig ger oss inget annat val än att pausa förlossningen av barn på Lewis County General Hospital, sade han. “

https://www.nyatider.nu/usa-personalbrist-efter-vaccintvang-nu-stanger-forlossningsavdelningen/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
15 september 2021 kl 09:21

När människor kliver ur det onda maskineriet fungerar det allt sämre.

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
9 september 2021 kl 13:06

https://carlnorberg.se/2021/09/09/sverige-i-internets-mittpunkt/
På top-positioner sätts fiktiva bulvaner och maffia-korruption styr alla förhandlingar och fördelar pengar sinsemellan- VD i 6(sex!!!) bolag samtidigt ledamot/ordförande i 5 bolag – https://www.proff.se/befattning/regina-ulla-nicole-donato-dahlstr%C3%B6m/-/12013886/
super maffia metoder att ….. samtidigt dessa odjur avrättar gamla med gift sprutan …. bubblan av kriminella korrupta tjuvar

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
8 september 2021 kl 12:05

Vilka kan ha så stort intresse av vaxxen? Försäkringsbolagen!
Uttrycket “Go woke go broke” gäller här.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
8 september 2021 kl 10:40

Att “vaccinera” sig medför inte bara en onödig risk att dö. Om du i USA blir skadad av “vaccinet” så blir du ju också tvungen att själv betala för den medicinska eftervården. Även om du är försäkrad tvingas du själv betala tusentals dollar.

Sen är det inte bara risk för ohälsa och ekonomisk ruin vid en eventuellt skada. Utan det är även risk för att en stor del av läkarkåren hellre kommer klassa dig som psykiskt sjuk än som vaccinskadad.

Med allt det här onödiga p.g.a. en sjukdom där ca 99.95 % överlever som ovaccinerade, så ser det ut som om dom projicerar eget psykiskt sjukdomstillstånd på andra.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
8 september 2021 kl 08:55

”Min hälsa är värd mer än din frihet” Mitt Romney f d president kandidat.

KarlMagnus
KarlMagnus
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
8 september 2021 kl 12:26

‘Fuck your freedoms’, Arnold Schwarzenegger, avdankad köttklump.

JohnnyD
Johnny
8 september 2021 kl 08:53

Ingen annan än du själv har rätt att bestämma vilka vacciner eller läkemedel du skall ta.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Johnny
9 september 2021 kl 13:38

Och det är föräldrarna som ska fatta beslut om sina barns hälsa – inte en övermyndig myndighetssvulst!