Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Pizer-insider och BioTech-analytiker: “Låt dem inte injicera dina barn”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 september 2021
- NewsVoice redaktion
Karen Kingston. Foto: eget verk

VACCINKRISEN. Läkemedelsindustrin hävdar att mRNA-tekniken kan användas för att skapa vacciner mot en rad sjukdomar som till exempel cancer. Obligatorisk vaccinering kan bli konsekvensen av dessa kommande vacciner, säger programledaren Stew Peters i sin show. Karen Kingston från Pfizer intervjuas.

Karen Kingston som är läkemedelsanalytiker och medicintekniker förstår hur FDA-processen fungerar. Hon har tidigare varit anställd på Pfizer. Kingston säger att informationstexten som tillhör mRNA-vaccinerna har redigerats flera gånger av FDA och myndigheten har utelämnat viktig information, tex det egentliga innehållet.

Det finns inte heller information om var produktionsanläggningarna av vacciner som Comirnaty finns. Sammantaget är sekretessen mycket hög kring allt som har att göra med dessa vacciner, allt från innehåll, biverkningar, var produktionen finns och avtal med regeringar.

Karen Kingston säger att ingen bör ta dessa vacciner och ge dem särskilt inte till barnen.

Läs mer: Tidigare Pfizer-anställd: Covidacciner innehåller giftig grafenoxid

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq