EU-parlamentariker motsätter sig starkt coronarepressionen

EU-parlamentariker: "Vi är här för er och vi kommer att kämpa för er".

60
4289

EUROPA. En grupp av parlamentariker i EU-parlamentet höll en presskonferens den 22 oktober i vilket de framförde en mycket stark kritik mot den pågående coronarepressionen som Europas folk är föremål för.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoic, text uppdaterad kl 12:37

Presskonferensen bestod av deltagarna Francesca Donato (Committee on Petitions, Italien) Christine Andersson (Committee on Culture and Education, Tyskland), Ivan Vilibor Sincic (Committee on the Environment, Public Health and Food Safety, Kroatien) och Cristian Terhes (Committee on Employment and Social Affairs, Rumänien) var ledande talare. Ytterligare en person i panelen är ej namngiven. Cristian Terhes säger att flera EU-anställda i parlamentet deltog online under presskonferensen och att de som grupp har ett brett stöd inom parlamentet.

Presskonferensen kan liknas vid läkargruppen America’s Frontline Doctors i USA som i ett tidigare skede av coronakrisen gick ut med budskapen, att det finns en bakomliggande agenda som utsätter hela världen för en destruktiv lockdown samt att Covid-19 inte alls är en obotlig sjukdom och att fungerande läkemedels förtrycks eller förbjuds runt om i världen.

Christine Andersson, EU-parlamentariker. Foto: DVO Annual News
Christine Andersson, EU-parlamentariker. Foto: DVO Annual News

Christine Andersson: Covid-19 är inte hotet utan regeringar som nu utnyttjar krisen för att förtrycka sina medborgare

Christine Andersson med positioner inom flera EU-kommittér säger att de är oklart varför EU-medborgare överhuvudtaget ska lyda under de pågående covidrestriktionerna. Hon säger att de civila rättigheterna begränsas och att människor inte längre kan ta sina friheter för givna utan att alla nu måste kämpa för att få behålla dem. Andersson säger att Covid-19 inte är hotet utan regeringar som utnyttjar krisen för att förtrycka sina medborgare. Förtrycket får inte längre tolereras och med de orden avslutar Christine Andersson sitt framförande.

Francesca Donato, EU-parlamentariker. Foto: DVO Annual News
Francesca Donato, EU-parlamentariker. Foto: DVO Annual News

Francesca Donato: Alla måste agera nu mot repressionen

Parlamentarikern Francesca Donato har tidigare uttryckt sina farhågor gällande riskerna och den låga effektiviteten med covidvcciner. Hon skrev i augusti 2021 att biverkningarna av covidvacciner är kraftigt underrapporterade eftersom det inte finns någon aktiv övervakning.

Hon skriver:

“De möjliga långsiktiga reaktionerna på mRNA-vacciner, som aldrig tidigare har godkänts för människor, är fortfarande okända.”

Under sitt muntliga framförande understödjer hon Christine Anderssons varningar om de mänskliga rättigheterna. Situationen i Europa är förskräcklig och en rad självklara värden är redan utplånade, säger hon.

Vaccinmandaten för att få delta i samhället är en stor diskrimination. EU påtvingar nu medborgare en både invasiv och riskabel hälsobehandling, vaccinationer som i realiteten inte alls är frivilliga utan istället hårt villkorade, varnar Francesca Donato och hon säger att förlusten av en anställning och fundamentala rättigheter i sig är bevis för att det alls inte existerar en frivillighet.

Donato säger att alla nu måste agera mot repressionen.

“Vi måste alla stå upp för försvaret av mänskliga rättigheter i Europa och vi måste göra det tillsammans och vi måste göra det nu. Vi kan inte vänta längre. Många lider och förlorar sina jobb. Många familjer förlorar sina pengar som de ska leva på”.

Ivan Vilibor Sincic, EU-parlamentariker. Foto: DVO Annual News
Ivan Vilibor Sincic, EU-parlamentariker. Foto: DVO Annual News

Ivan Vilibor Sincic: Det ovetenskapliga digitala vaccinpasset måste överges

Ivan Vilibor Sincic som sitter i EU-kommittén för miljö, allmänhetens hälsa och matsäkerhet säger att vaccinationscertifikatet (Digital Green Certificate, DGC) är kontraproduktivt och ger en ovetenskaplig upplevelse av trygghet.

Certifikatet krävs i många länder för att få handla mat, besöka en offentlig byggnad etc. Nu ackumuleras vetenskapliga data som eliminerar behovet av det gröna certifikatet. Certifiktatet fungerar i själva verket snarare som en licens för att sprida sjukdom och upprätthålla en falsk bild av säkerhet, men han. DGC måste överges, säger Vilibor Sincic.

Sincic avslutar sitt framförande med att han ger sitt fulla stöd till de EU-administratörer som hotas med uppsägning från sina poster i EU-parlamentet. Han säger att all medicinsk behandling måste ske med ett medgivande från mottagaren och att det inte får villkoras.

Cristian Terhes, EU-parlamentariker. Foto: DVO Annual News
Cristian Terhes, EU-parlamentariker. Foto: DVO Annual News

Cristian Terhes: “Vi är här för er och vi kommer att kämpa för er”

Cristian Terhes som inledde presskonferensen avslutar den med en rad kraftfulla och tydliga konstateranden om det urusla läget i Europa där många människor lider. Han säger att EU-medborgare påtvingas medicinsk behandling (mRNA-vacciner) trots att de har bevis för genomgången Covid-19-infektion och således är naturligt skyddade av sina egna antikroppar. Trots det naturliga skyddet förlorar de jobbet om de inte tar vaccinet, säger Terhes.

Terhes uppger att EU-anställda inte får återvända till sina arbetsplatser om de inte vaccineras och att medborgare över hela EU utsätts för ett omfattande hot. Den negativa utvecklingen till och med hotar det parlamentariska och demokratiska arbetet inom EU eftersom parlamentariker och administrativ personal påtvingas vaccin för att få komma in i parlamentsbyggnaderna. De anställda hotas och är rädda för att förlora sina jobb. Det handlar om 1000-tals människor kopplade till centrala EU.

Terhes påpekar det, som upprepats av medicinsk expertis sedan minst 1 år, att fullt friska människor inte längre kan resa eller leva med sina fundamentala fri- och rättigheter i behållning. Han frågar retoriskt om detta verkligen är det EU som vi vill ha och han poängterar att folk över hela EU idag plötsligt slåss för sina mänskliga rättigheter och för friheten att få ha bibehållen kontroll över sin egen kropp!

Terhes slutord lyder:

“Vi är här för er och vi kommer att kämpa för er”.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
60 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
23 oktober 2021 kl 12:27

Svenska riksdagsledamöter tiger ännu och hukar sig.

Jag har slutat att skriva till dem. Väldigt få svarade ens. Jag har skickat mycket klargörande uttalanden av forskare och läkare och andra experter som varnat kraftfullt för myndigheternas åtgärder och uttalanden till många av dem.

Nästan ingen respons alls.

Några få svarade fåordigt.

En svarade inledningsvis med motargument, men ville sedan inte diskutera och sade att de hade “sina egna sakkunniga” och därför inte behövde ta in annan information.

När ska de inse att de borde ha lyssnat på alla dessa läkare och forskare, statistikexperter, ekonomer… som varnat för den närmande katastrofen som en dag nog kommer över även de flesta av dem själva och deras nära som en tsunami?

Kerstin Carlsson
Kerstin Carlsson(@kie)
Reply to  Hans Dahl
23 oktober 2021 kl 14:54

Ja, Hans Dahl, hur mycket ska en människa orka och tåla, innan den antingen reser sig och säger, att nu får det vara nog? Risken är nog mer den att människan resignerar, eller så kanske det är dags att fördjupa sig om den historiska maktstrukturen, som varit under flera hundra år och som forfarande finns, alla dessa “sällskap” kanske kan bidra med lite mer tydlighet om vad som pågår och pågått sedan lång tid tillbaka…Att skriva och vänta svar det har jag dålig erfarenhet utav, när det gäller vår regerin och våra myndigheter, jag har mött så mycket nonschalans så det är otäckt…

Ha en fin fortsättning på hösten!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Kerstin Carlsson
23 oktober 2021 kl 17:23

Tack, Kerstin, det önskar jag dig också och alla andra människor som vill sina medmänniskor, djuren och naturen väl!

Och de som sviker oss – som fått vårt förtroende – skulle jag önska att de lyssnar på innehållet i denna tänkvärda låt:
https://www.youtube.com/watch?v=_QAKz_cxTlQ

Kerstin Carlsson
Kerstin Carlsson(@kie)
Reply to  Hans Dahl
23 oktober 2021 kl 18:11

En låt mitt i prick!!!

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas(@samuelafugglas)
Reply to  Hans Dahl
24 oktober 2021 kl 06:04

De som sviker oss är vi förhindrade att ”sparka”.
Det måste vara ett enastående svenskt fenomen?
Förklara det någon som kan?
När miste svenska folket den rättigheten?

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
24 oktober 2021 kl 07:10

1974 tror jag, när 1809 års författning försvann ut genom fönstret i en kuppliknande form genomförd av ‘sociala’ ‘demokraterna,, tidigare fanns riksrättsförfarandet

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
24 oktober 2021 kl 11:07

Nej, det är inte enbart ett svenskt fenomen. Det är ett fenomen som kommit till Sverige och som har brett ut sig som en bakteriehärd bland många av de styrande.

I själva verket är juridisk immunitet, vilket innebär att någon inte kan dömas, och dess efterföljare, att någon inte kan sparkas, ett mycket gammalt fenomen.

Redan 1302 förklarade påve Bonifatius VIII i sin bulla Unam sanctam att han stod över alla andra och att han inte kunde dömas av någon. Hela prästerskapet och andra yrkesutövare inom Katolska kyrkan har kunnat undgå straff för den enormt utbredda pedofili som avslöjats. Bara ett fåtal har kunnat dömas i världsliga domstolar eftersom denna mäktiga kyrka hävdat att deras anställda i första hand tillhör Katolska kyrkan och bara i andra hand är medborgare i någon nation. Men istället för att bestraffa dem som avslöjats har de endast förflyttats till en annan ort, där de kunnat fortsätta sina smutsiga gärningar.

I Sverige har kungen fullständig immunitet.

Men i praktiken har ledande tjänstemän och politiker kommit att bli oantastbara genom Olof Palmes upphävande av tjänstemannaansvaret och Regeringens nästan totala kontroll av tillsättning av ledande jurister och myndighetschefer.

Dan Eliasson är det nog många som skulle vilja se stå inför en opartisk domstol. Istället har han farit fram som ett jehu i en rad myndigheter och möblerat om där för att konsolidera makten. Nu är han generaldirektör för Regeringskasliet, där han “ser över” Sveriges krislagstiftning.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
24 oktober 2021 kl 14:01

Oj, bra info. Skandal hur ‘de’ alltmer pushar via sina utvalda sickos, för hur vårt Sverige ska förstöras. Ett Sverige ooch Norden (o övr Västvärlden) som never kommer acceptera ‘deras’ ploj,

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  T. Sassersson
23 oktober 2021 kl 16:46

All myndighets post bör ha numrerade bilagor och sändas genom registrator så att delgivningen sedan kan följas som ärende med nr.

relaterat om pressen på knapptryckarna

https://www.expressen.se/nyheter/val-2010/solveig-ternstrom-jag-ar-besviken-pa-maud-olofsson/

Last edited 1 månad sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  T. Sassersson
25 oktober 2021 kl 17:10

Här intervjuar en mycket ansvarsfull medborgare, journalisten Börje Peratt, en annan mycket ansvarsfull medborgaren, läkaren Hanna Åsberg:

https://vimeo.com/637152488 

Fler inom dessa yrkeskategorier bör ta sitt ansvar.

Basing
Basing
Gäst
Reply to  Hans Dahl
23 oktober 2021 kl 17:41

Vad säger du när Greta vill att vi skall lyssna på forskarna.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Basing
23 oktober 2021 kl 18:20

I häxprocesserna på den mörka medeltiden användes ofta barn för att peka ut människor som sedan avrättades.

Ett liknande koncept har nu fått en renässans.

Det lilla Greta pekar på blir verkställt. Lite som Herodias dotter, Salome, kan man tycka!

Så nu kanske lilla Greta pekar på några torskande, fiskande, “forskare” och menar att det är de vi ska lyssna på.

– Och alla de andra klimatforskarna – de som säger att klimathysterin är helt tagit ur luften – får de komma till tals? Tillåts någon debatt i MPRT-finansierad media, megaprutt-finansierad-media, med dessa forskare?

Lilla Greta som värvades av klimataktivisten Bo Thorén, som arrangerades hennes “skolstrejk”!
https://sverigesradio.se/artikel/7127615

En liten dikt, som heter KUNGEN OCH UNGEN:

Har ungen lärt sin läxa hos en häxa?

Hon besöker Påven, alla hoven, hela loven.

Hans Majonäs Honungen – kungen med den tunga penga-pungen…

Hans och Greta släpper väder i kejsarens nya kläder.

Prima primater, präktiga klimat-akrobater!

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Hans Dahl
24 oktober 2021 kl 20:02

En utmärkt historisk jämförelse! Greta är ju enbart en av många marionetter som utnyttjas för att föra fram propaganda och falsarier, men hur många känner till bakgrunden? Samma grupperingar som ytterst drar i C19-narrativet, BLM osv. valde ut Greta med föräldrarnas samtycke. MSM är numera ett vidrigt verktyg, helt i händerna med det sämsta världen kan uppbringa. Fortfarande låter sig majoriteten manipuleras å det grövsta och häcklar dem som genomskådat det mörka skådespelet.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Åsa Torp
24 oktober 2021 kl 20:50

Ja, lilla Greta är verkligen ett barn som letts in på en destruktiv bana av sina föräldrar och andra.

Låt oss hoppas att lilla Greta kommer till klarhet om vad som är gott och ont och att hon väljer bort det oerhört onda, som hon nu är i händerna på!

Och låt oss hoppas att andra vilseförda människor tar avstånd från ljugande massmedier och kommer till insikt om hur bedragna vi blivit!

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Hans Dahl
24 oktober 2021 kl 22:32

Dagen kommer då sanningen uppdagas. De vilseförda lär bli varse sanningen, det är en del av uppvaknandet. Men vilket kaos som lär följa på det. Inget av det gamla, murkna, mörka kan överleva och kommer ersättas av en helt ny grund. Vi är många som ser fram emot det. Förmodligen kommer vi ställa oss frågan hur vi överhuvudtaget stod ut i den gamla världen, där vi nu befunnit oss länge.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Åsa Torp
24 oktober 2021 kl 22:50

Ja, den frågan kommer vi att ställa oss, det tror jag också.

Vi har blivit så otroligt lurade!

Och det är svårt att ta sig ut ur det.

Men jag tror på att det som är sant, rätt och omtänksamt kommer att bli en insikt hos oss alla som vill vill våra medmänniskor, djuren och naturen väl.

Det tolkar jag som att älska Gud.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 oktober 2021 kl 10:24

Och du har också rätt, Hans

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
25 oktober 2021 kl 10:24

Och alla Ni andra

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 oktober 2021 kl 14:37

Nejdå Hans, tror faktiskt inte det är så svårt att ta sig igenom, är bara att skilja ut det komplicerade fr det komplexa. Komplext är det, mkt sammansatt men inte nödvändigtvis komplicerat,, o när man väl börjat lägga pusslet, ja då är man igång,, dessutom lättare att lägga ett pussel om man är flera än en..

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Åsa Torp
25 oktober 2021 kl 00:02

Du har såå rätt, Åsa

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Basing
23 oktober 2021 kl 18:45

Och nu ska lilla Greta sjunga in budskapet om klimatskrämseln:
https://stillnessinthestorm.com/2021/10/cringe-greta-thunberg-turns-to-singing-and-dancing-to-push-global-warming-agenda-video/

“Sjunga” på gangsterjargong bertyer ljuga.

Men du, Basing, hänger säkert på hennes läppar och guppar med i detta örhänge från koldioxidarm feministisk barnabarm, eller hur?

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Basing
23 oktober 2021 kl 23:52

PR-byråprodukten “Greta” hänvisar till lobbyister för klimatagendan maskerade som forskare.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Basing
24 oktober 2021 kl 07:55

Riktigt lågvattenmärke “Baissen” att bry sig om marionett Greta!

“Som vissa utav er kanske minns reste klimat-Greta med båt en gång. Minns ni vad det, en gång, stod på den båten? Just det, Edmond de Rothschild.”

Råkar det vara 1974 som Emma Rothschild kom till Sverige?
 
https://bakomkulisserna.biz/2020/06/03/olof-palmes-hemliga-koppling-till-en-av-varldens-varsta-familjer/

Last edited 1 månad sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
24 oktober 2021 kl 17:50

På tal om Gretas “forskare”

“Forskaren” Richard Rothschilds pcr patent 2015 för “Covid test kit”

MORE LINKS TO ARTICLES AND VIDEOS INDICATING THAT THE CURRENT CRISIS WAS PLANNED 

https://www.eduarddeboer.org/wp-content/uploads/2020/10/More-links-indicating-that-Covid-19-was-planned.pdf

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
24 oktober 2021 kl 18:19

kolla den org. – https://www.sipri.org/

  • den förvandlad till Rothschild/globalist spion verksamhet och som den kugg som snider på inriktning och degradering av länders andra myndighets / industri / utveckling och organisation….. den kommer som påtvingande hjärntvätt och avlägsnar progress som utbytes mot marasmus och fördumning…. så pass bekväma för parasiter som övertagit ledning och kör självmords agenda för mänskligheten
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Demo2demo
25 oktober 2021 kl 10:38

Jupp, sköldning är ju en av ‘deras’ ‘national’sporter

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
25 oktober 2021 kl 10:35

Ojoj, spot on igen,, thats the sur’name’, the ‘name’ over the ‘names’

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Basing
24 oktober 2021 kl 14:39

Vad säger du om att ‘de’ har aborterade foster i sina ‘vaccnr’. Foster som Levde när De kom ut ur Mammans mage, och sedan när deras små hjärtan fortfarande slog blev uppsprättade (alltså fortfarande levande med fysisk o psykologisk smärta) och fick Sina kroppar bestulna på organen som skulle ge Dem livet att växa. Det är ‘dessa individer’, ‘dessa parasiter’ som begår dessa psykadeliska attacker Vi har att förhålla oss till. Antingen gör Vi det, förhåller Oss som Vi bör göra el inte. Valen sker på individnivå men vi kan inte komma o beklaga oss efteråt.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
24 oktober 2021 kl 20:40
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
25 oktober 2021 kl 10:45

Som sagt, ‘de’ är asocialt gravt personlighetsstörda

Ronny Rydström
Ronny Rydström
Gäst
Reply to  Hans Dahl
24 oktober 2021 kl 16:55

Vilka är deras “sakkunniga”?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Ronny Rydström
24 oktober 2021 kl 20:11

Det är de med fina titlar som ständigt intervjuas i statsfinansrerade TV:n och pressen.

Har du, Ronny Rydström någonsin frågat dig varför aldrig någon av de forskare som bestämt hävdar att klimatskrämseln är bygd på lögner tillåts debattera med dessa
TV-soffe-“experter”?

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 oktober 2021 kl 13:19

Hans, de vet redan varför de inte svarar. Dessa sk ‘riksdagsrepresentr’ får mkt mer betalt om de inte svarar..de ska inte svara..får inte svara. Det är bara det att 8/10 inte insett det. Samma 8/10 som ‘streamar, o/el bara läser o/el tittar på ‘media’,, så är det

Peter TorpareD
Peter Torpare(@petertorpare)
23 oktober 2021 kl 17:42

Det finns tydligen ärliga politiker inom EU som många inklusive mig annars upplever som en korrupt koloss

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
23 oktober 2021 kl 19:35

Gott att se att det är några politiker som har förstått sitt uppdrag. Synd bara att de är i minoritet.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
24 oktober 2021 kl 00:33

När en civilisation går in i rädsla och trygghet från entreprenörskap, skönhet och äventyr, är den slut. Den här cykelen brukar ta 250 år.
Total trygghet är stagnation i detta universum.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
24 oktober 2021 kl 02:57

Antingen är det här klassisk damage control nu när topplocket gått, el så är det the real deal. Jag är mkt tveksam till det senare. Så sent som i juni 2021 röstade ‘eu’ ‘parlamentet’, med megamajoritet (ca 540 för, ca 90 emot, ca 50 lade ned) igenom beslutet om ‘vccn’ ‘pass’ för hela ‘unionen’. Nu går de ut och säger att de är emot dessa sina egna repressioner samt påtalar att ‘de har ett brett stöd för sina uttalanden. Det här blir bara farligare och farligare, och mer och mer löjligt. Nu när Folk verkligen fått nog, pga de ger sig på våra minsta och inte minst använder använder aborterade foster i sina vidriga gifter, då försöker dessa ‘representanter’ stilla Folkets vrede. Det kallas för ‘att köpa sig tid’. De ‘parlamentariker’ som verkligen menar vad de säger kring motstånd mot detta krig mot den egna befolkningen, borde ha den intellektuella hederligheten att avgå

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  jonnyjonson
24 oktober 2021 kl 10:15

Ja, du kan ha rätt i det. Kanske är den kritiska gruppen bara skådespelare. Kanske är gruppen representanter ur de 90 som röstade emot? Den som lever får se…

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Carina Agrell
24 oktober 2021 kl 10:54

Exakt, Vi vet inte. Men vad Vi vet är att de startat ett regelvidrigt krig mot Oss, bokstavligen talat, o de som lade ned + de som röstade emot utgör ca 20-25% av det absurt avlönade ‘parlamentet’ (de skulle närsomhelst kunna avgå o visa att de står bakom sina egna ord). Samtliga av dessa sk ledamöter i denna sk kammare har hela tiden sedan den här farsen sattes igång av ‘de’, stöttat ‘dem’. Möjligen mer el mindre villigt. Vad Vi också vet är att ‘parlamentets ledamöter’ i april 2020 röstade för en resolution som förbjöd ‘hatretorik’ (ie kritik) mot ‘vaccnrn’ (så nu gäller alltså hmf lagen oxå produkter..)(kallas även för att ‘flytta fram sina positioner). Detta ‘beslut’ har de heller inte tagit avstånd fr.., iallafall mig veterligen

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
24 oktober 2021 kl 11:44

De politiker som inte rätar in sig i ledet får löpa gatlopp i pressen angående verkliga eller konstruerade skandaler. Utgör de ett riktigt hot kan de eventuellt uppgraderas till att råka ut för den “ensamme galningen”. Men de får nog ett par vänliga varningar innan.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
25 oktober 2021 kl 11:18

Jo ‘de’ har ju ett modus operandi o detta mops innefattar tyvärr även det sistnämnda. Bl a därför är det ett krig mot Mänskligheten, för när individer el gruppr tar till dessa patetiska men otäcka ‘metoder’ för att dölja uppenbar falskhet, dvs med alla medel trycker tillbaka inform, då är det en fullskalig konflikt Vi är inne. Vårt medvetande/insikt om att det ev är så, utjämnar oddsen betydligt

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
24 oktober 2021 kl 10:39

För säkerhets skull blir det lika bra att repa alla så vi kan “Build Back Better” på vårt eget vis. Sen har vi ju ändock sett några nationella politiker i t.ex. Finland och Italien som i ett tidigt skede sa ifrån angående plandemin. Men som med all cancer finns det god- och elakartad sådan men det är ju fortfarande cancer.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
24 oktober 2021 kl 03:08

Men innan de avgår, ska de fatta ett nytt beslut ang boksjevikpasset samt be om ursäkt för att de införde det

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
24 oktober 2021 kl 12:42

Jag har många gånger på olika sätt argumenterat på alternativa medier för att den världsomfattande nyordning som av World Economic Forum kallas “BUILD BACK BETTER och GREAT RESET, som vi nu ser allt tydligare realiseras, är en ny upplaga av det som skedde i trettiotalets Tyskland – men den här gången världsomfattande – styrs i bakgrunden av Katolska kyrkan.

Denna omdaning verkställs till väldigt stor del genom att Kanonisk rätt införs i nationerna.

Det skedde 1933 i och med Rikskonkordatet. Och nu sker det igen i accelererande fart.

Det började på allvar i västvärlden för tjugo år sedan i och med att USA införde undantagslagar (Patriot Act) och nu används Klimatskrämsel och Corona som förevändningar för att införa undantagslagar som tar ifrån befolkningen friheten och ägandet.

Här är ett extremt viktigt föredrag som redogör för detta. Det är Richard Bennett, som under många år var präst inom Katolska kyrkan som berättar om hur det går till.

Lyssna på vad han säger! Vi behöver få kunskap om det och ge den vidare!

https://www.youtube.com/watch?v=oWNd5nZLlDQ&t=273s

(Richard Bennett – Vatican Control Through Civil Law)

Styrdokumenten, internationellt sett, finns i AGENDA 2030, som gavs ut av FN 2015. Samma år kom LAUDATO SI’, som vänder sig till den skara på över en miljard som tillhör denna kyrka – och därtill hela den ekumeniska skaran som följer i dss fotspår.

Många länder har officiellt upprättat konkordat med Heliga stolen. 

Organisationen Concord arbetar intensivt i Europa med implementeringen. Svenska kyrkan är mycket aktiv i detta arbete – och många andra församlingar.

I Sverige filas det på krislagstiftningen och åtgärder mot det som benämns “gråzonsproblematik”.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
24 oktober 2021 kl 14:50

Varför är en ‘vatikanrepresentant’ godkänd på tlmdtube, jo därför ‘vatikanen’ är ett fortfarande användbart ‘instrument’, en lydig verkstad som inte styr sin egen ekn längre, thats it

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  jonnyjonson
24 oktober 2021 kl 20:28

Det finns kanske en bakomliggande makt som styr över Katolska kyrkan.

Men hur det än är med det, så är denna institution oerhört mäktig i sig – och ofattbart förmögen.

Jag vill ännu en gång uppmärksamma denna så klargörande föredragsserie som behandlar detta:
http://den-stora-konspirationen.blogspot.com/p/forelasning-2020-04-20-det-viktigaste.html?m=1

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 oktober 2021 kl 12:23

Kanske Hans..ne inte kanske..den sk numera organisationen är så pdfilit- o övr korrupptionsinfesterad att..ja hur ska man beskriva det i ord. En gång var det i n t e så, då fightades de verkligen enl sin moraliska kompass. Den kompassen ör idag i princip demonterad. ‘de’ gör den organisationen så ‘mäktig’ som ‘de’ vill ha den till, inget mer. Jo ‘vatikanen’ är förmögen, men det är ju ett relativt begrepp som sagt. I jämfr med ‘de’ är de fattiga

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 oktober 2021 kl 15:26

“…bakomliggande makt som styr över Katolska kyrkan.” :

https://bartoll.se/2021/08/china-has-nothing-to-do-with-afghanistan/

Följande är inte kommentar till vad för makt som kan styra Katolska kyrkan, men
jag vill passa på att delge alla läsare dessa länkar:
Välplanerad covid:
https://ugetube.com/watch/plandemic-is-a-smokescreen-covid-19-satan-039-s-sheep-slaughter-covid-scam-is-a-ss-wwcult-plan-to-re_mUfvoyf6dfv4rOae

Apple´s Cupertino headquarters, IPad Infertility pad:
https://thefullertoninformer.com/apple-666-project-inkwell-and-agenda-21-an-expose-with-an-all-star-cast/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  jonnyjonson
24 oktober 2021 kl 21:47

Nu har jag läst din kommentar lite mer noggrannt och förstår bättre din frågeställning, (hoppas jag!) 🙂

Det finns rätt mycket sanningsenlig information på youtube fortfarande.

Jag vet inte säkert vad det beror på, men jag antar att det skulle förorsaka mer skada än nytta för etablissemanget att ta bort det som är väl känt av många (för dem som censurerar).

Ett exempel på det är Walter Veith, som följs av miljoner. Ponera att hans videor skulle avlägsnas! Vad skulle resultatet bli?

På samma sätt förhåller det sig kanske med lönnmord…

Det är lätt att ta bort människor som obstruerar, men det bör vara en avvägning: hämnd och tystnad vägs nog mot reaktion och insikt hos befolkningen.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Hans Dahl
24 oktober 2021 kl 22:45

…och martyrskap.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Carina Agrell
24 oktober 2021 kl 22:54

Ja, de styrande vill ha monopol på sina egna onda “martyrer”.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 oktober 2021 kl 12:12

Corbett report fick hela sitt arkiv länsat/rensat, varför då..jo därför..lietube är/har blivit ännu ett sköldningsverktyg för..
Youtube skapades inte i detta syfte av de 2-3 killar o tjejerna, men köptes upp av gogglle för 10mdr o sedan genomgicks i sedvanlig ‘ordning metamorfosen,, är ju ett mops fr..

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  jonnyjonson
24 oktober 2021 kl 22:20

Och ett klarläggande även för dig, Johan:

Du skriver “Varför är en “vatikanrepresentant’ godkänd på tlmdtube…”

Jag citerar det jag skrev, som du reagerade på: “Richard Bennett, som under många år var präst inom Katolska kyrkan”.

Alltså var Richard Bennett präst inom denna kyrka, vilket innebär att han inte längre är det.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
25 oktober 2021 kl 08:14

Clif High som kallats “Världens smartaste människa” får sina prediktioner och situationer från dataanalyser via ett program som han utvecklat i egenskap av IT-snille. Han sålde sina analyser tidigare, men har sedan ett antal år övergått till att redogöra för dem. Jag har följt honom i många år nu, och han går igenom många olika samhällsaspekter i sin “Woo”-serie.

I länken förmedlar Clif High var världen just nu befinner sig ur maktövertagandeaspekten och vaccinaspekten, och den som är intresserad hittar fler inslag med Clif High på plattformen Forbidden Knowledge:
https://forbiddenknowledgetv.net/chrono-woo/

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Carina Agrell
25 oktober 2021 kl 11:08

Det är en ok sammanfattning, han har fattat vad det handlar om, om jag fattat det rätt, även ur ett stats- och råkapitalistisktmonopolistiskt perspektiv. Vet dock inte om han nämnde kanada som ytterligare ett av de kidnappade länderna, men det handlar om samtliga i det ‘brittiska’ ‘samväldet’

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
25 oktober 2021 kl 11:21

..och fler därtill såklart(tyvärr), i Västvärlden

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  jonnyjonson
25 oktober 2021 kl 12:05

Om man har både Clif Highs analys och Reiner Fuelmichs i en annan artikel, så tror jag bilder blir ganska klar.

Jag tror att Sverige är lite på undantag, (som Schweitz men inte med så mycket slott, blodlinjer och storkapitalister). Wallenberg håller kungadömet om ryggen, hans barn har bosatt sig långt utanför strålningsmasterna, och serverhallar och megaföretag har vågat sig hit eftersom de vill slippa upplopp och kravaller (förvisso har de gratis el, men det är kanske bara ett svepskäl?). Kanske har en större andel av vaccinerna också varit av placebokvalitet? Självklart bara spekulationer!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Carina Agrell
25 oktober 2021 kl 13:23

Jodå, nog är bilden klar. Det handlar bara att Se alt titta på bilden, Lyssna alt höra, tror jag