Svenska bokmässan och frihetsmarschen med efterfest svetsar samman folk mot frihetskränkningar

-

KULTUR. NewsVoice besökte den 30 oktober Svenska bokmässan och frihetsrörelsens demonstrationståg mot vaccinpass och C19-vaccination av barn. Polisen lät demonstrationståget gå från Medborgarplatsen till Kungsträdgården utan att hindra.

Frihetsrörelsen anordnade även en efterfest. Stämningen på alla tre evenemang var mycket god och hoppingivande.

Den Svenska bokmässan (Svenska bok- och mediemässan) genomfördes mycket professionellt och stämningen var på topp. Många ämnen avhandlades i paneldebatter, men mycket fokus låg på media och coronakrisen.

Svenska bokmässan har potential

Evenemangen svetsar samman olika grupper i samhället. Här träffades journalister, medborgare “from all walks of life”, läkare, personer med olika partitillhörigheter, svenskar och utlänningar. Broar bryggdes. Potentialen för kommande mässor är god.

Utställare sålde böcker och rapporter, men även kosttillskott. Mellan borden och i pauser diskuterade och minglade människor i de vackra lokalerna på Royal Park Hotel.

På bakgården med utsikt över vattnet finns en utomhusrestaurang där folk åt lunch iklädda filtar vid sidan av brinnande vedkorgar. Vädret var kyligt, men nådigt.

Flykt till och från Sverige

Undertecknad pratade med en italienare i exil som flytt med husbil  till Sverige på grund av situationen i hemlandet. Han sa att det är olidligt i Italien, att landet är splittrat mellan vaccinerade och ovaccinerade, men att människor även går samman för att stoppa den italienska regeringens auktoritära beteenden.

Folk går handgripligen till väga genom att blockera vägar.

Motståndet är starkt mot både vaccinpass och vaccinmandat, även om en majoritet i Italien, precis som i andra länder, valt att börja ge ifrån sig självklara rättigheter som medicinsk frihet, rätten att bestämma över sin egen kropp.

En annan deltagare på Svenska bok- och mediemässan var en svensk som flytt från Sverige till Åland och han tror han är den första svensk som sökt medicinsk asyl på Åland. Han valde att fly för att den svenska vården vägrade ge honom diabetesmedicin när han inte ville sätta på sig munskydd på sjukhuset.

SwebbTV kommer att rapportera mer från Svenska bokmässan (svenskabokmassan.se).

Text och video: Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.
Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe

11 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
11 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
trackback
2 november 2021 kl 03:04

[…] NewsVoice besökte den 30 oktober Svenska bokmässan och frihetsrörelsens demonstrationståg mot vaccinpass och C19-vaccination av barn. Polisen lät demonstrationståget gå från Medborgarplatsen till Kungsträdgården utan att hindra.News Voice […]

trackback
1 november 2021 kl 22:38

[…] Och stort tack till Torbjörn Sassersson som följde upp med bilder under själva marschen: Svenska bokmässan och frihetsmarschen med efterfest svetsar samman folk mot frihetskränkningar &#8… Ingemar Ljungqvist […]

Mayne Sundewall-Hopkins
Gäst
1 november 2021 kl 02:31

Blir SÅ glad att se detta! Det är fantastiskt att fler och fler svenskar låter sina röster höras mot vansinnet som pågått alldeles för länge. Tack Torbjörn! 🙂

Per Melin
Per Melin
Gäst
31 oktober 2021 kl 21:16

Doktor Bryan Ardis: Vi måste få stopp på rådande skolmedicinskt protokoll mot COVID i USA, bestående av Remdesivir och ventilatorer. Man tar avsiktligt livet av människor på löpande band:

Dr. Bryan Ardis: We Need to Stop this Murderous Protocol – Everyone’s Lives are Threatened Now https://healthimpactnews.com/2021/attorneys-and-doctors-warn-that-hospitals-are-no-longer-safe-remdesivir-drug-kills-25-of-patients-85-patients-on-ventilators-die/

Last edited 6 månader sedan by Per Melin
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
31 oktober 2021 kl 20:44

‘they’ r not only tyrannical, ‘they’ r murderous

Andres
Andres
Gäst
31 oktober 2021 kl 19:36
Demo2demo
Demo2demo
Gäst
31 oktober 2021 kl 19:14

https://www.designboom.com/art/jaume-plensa-monumental-white-resin-head-newport-pier-park-10-20-2021/
https://www.stockholmkonst.se/aktuellt/nytt-ansikte-pa-vanadisplan/
… ockulta ritualer förre inmarsch … det samma var under 2000 talet när alla svenska högskolor / universitet var fullständigt infiltrerade av globalist-satanister -detta markerades med äpple skulpturer och keramik /glas verk i form av “äpple” som just symboliserade att och gav täcken till de egna att allt är redan i deras händer under deras ledning – uppmanas att vara iakttagande …. den sataniska ballen fortsätter till sitt apogee…

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
31 oktober 2021 kl 18:56

Boris Johnson skämtar om att “mata människor till djur” för att “återställa den sorgliga obalansen” på planeten för förbryllade barn när han är värd för en bisarr “Kids Lobby” briefing på Downing Streethttps://www.dailymail.co.uk/news/article-10128185/Boris-Johnson-jokes-horrified-children-feeding-humans-animals-climate-change-event.html

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
31 oktober 2021 kl 18:47

https://www.stockholmkonst.se/aktuellt/nytt-ansikte-pa-vanadisplan/
Den här är ockulta ritual som går globalt – likadan skulptur 7 meter hög ställd i NY, USA samt i Rom, Italia ställdes kopi av A, Rodin skulptur “Helvetes Port” 7 meter hög…
G20 möte just nu tillpassad till Hallowing…. inte bara så där…
Fått info att under November-Dec psykopater planerar öka sitt action på minskning av mänskligheten med Covid-idioti samt klimat-idiotier … Var bered på motstånd…

Per Melin
Per Melin
Gäst
31 oktober 2021 kl 17:21

Advokaten Thomas Renz rapporterar om uppgifter ifrån olika visselblåsare inom den amerikanska skolmedicinen: Attorney Thomas Renz: “These Hospitals are Murdering People” and They Know It https://healthimpactnews.com/2021/attorneys-and-doctors-w

  • Remdesivir, läkemedlet som Anthony Fauci och hans medbrottslingar tvingade på världen, dödar 25,7 procent av de behandlade och orsakar njursvikt och sepsis hos 29,8 procent av de behandlade. (Min anmärkning: Vi vet sedan tidigare att Remdesivir har fått njurarna att lägga av hos massvis med patienter, vilket har lett till vätskefyllda lungor och drunkningsdöden. Detta har man rapporterat som lunginflammation).

Lögner, desinformation och övergrepp mot de mänskliga rättigheterna i coronans namn 19 november 2020 kl 21:04
https://newsvoice.se/2020/11/overgreppen-i-coronans-namn/

De effektiva Hydroxyklorokin och Ivermectin som så gott som helt saknar
biverkningar, för att inte nämna det fullkomliga batteriet
av naturmedicinska metoder som fungerar mot COVID-19, har man
systematiskt tystat ner och omöjliggjort användningen av.

Detta görs avsiktligt. “Folk säger: “Ge mig inte Remdesivir“, men det gör
man ändå, vilket är veritabel misshandel och helt emot lagen.”

Bästa vårdmetoderna för Covid-19 är fria från feta ekonomiska intressen 20 november 2020 kl 06:50
https://newsvoice.se/2020/11/basta-vardmetoderna-for-covid-19-ar-fria- fran-feta-ekonomiska-intressen/

  • Man håller patienter i lungmaskiner i 95 timmar oavbrutet. Av dessa avlider 84,6 procent. “Det är tvivels utan så, att ventilatorerna är inte säkra och fel form av behandling, vilket sjukhusen vet om. Vi tänker hålla de här individerna ansvariga för sina handlingar.

Till alla er som sysslar med den här vanvården: Förr
eller senare kommer vi att sätta dit er.”

Last edited 6 månader sedan by Per Melin
Per Melin
Per Melin
Gäst
31 oktober 2021 kl 15:49

Worldwide Walkouts! https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/health-freedom/worldwide-walk-outs/

Worldwide Walkouts will demand a return to freedom and democratic principles. Citizens around the globe are protesting loss of liberty, illegal mandates and tyrannical government overreach. Every man, woman and child is important to this movement!

Last edited 6 månader sedan by Per Melin
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV

ANNONS

11
0
Kommentera gärnax
()
x