Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Carrie Madej varnar för den nya transhumanistiska teknologin

publicerad 30 november 2021
- Gästskribent
Carrie Madej - Foto: Planetlockdownfilm.com

TRANSHUMANISM & DEBATT. Texten nedan är ett referat och direktöversättning av vad osteopaten dr Carrie Madej säger i en video där hon varnar för den nya transhumanistiska teknologin som bla World Economic Forum populistiskt torgför.

Översättning: extern hjälp | Foto: Carrie Madej – Foto: Planetlockdownfilm.com

Vad tycker du om att gå från Human 1.0 till Human 2.0? Och vad betyder det? Att gå från människor, som vi nu känner oss själva till Human 2.0, har något att göra med transhumanism.

Om du inte är bekant med den termen, så handlar det om att ta människor, så som vi känner oss själva och blanda med artificiell intelligens. Det är ungefär som att vara med i Matrix, om du har sett den filmen, och som kan tyckas vara cool för er. Vi kan ha vissa övermänskliga förmågor.

Kanske kan vi tänka på något och det händer, och kanske ha några fysiska förmågor som skulle vara nästan övermänskliga. Det är tanken. Det är vad du ser, sciencefiction-filmer. När jag själv tänker på detta ämne, tänker jag att det finns fortfarande tid. Det ligger många år in i framtiden. Denna fråga, denna idé, är emellertid nu, i detta ögonblick. Vi måste fatta ett beslut.

Jag fick reda på att vi måste fatta ett beslut om detta, eftersom jag undersökte det föreslagna COVID-19-vaccinet. Det här är min väckarklocka till världen. Jag har tittat på för- och nackdelarna, och det skrämmer mig. Jag vill att du ska veta om det här. Dumåste vara mycket välinformerade, eftersom detta nya vaccin inte är som ett normalt influensavaccin. Detta är något helt annat. Det här är något helt nytt.

Detta är något helt experimentellt på den mänskliga rasen, och det handlar inte bara om att vara ett annat vaccin. Det finns tekniker som introduceras med detta vaccin, som kan förändra vårt sätt att leva, vilka vi är och vad vi är, och mycket snabbt.

Jag tror du kanske känner vissa personer som Elon Musk, grundare av SpaceX och Tesla Automotive, och även Ray Kurzweil, som är en av de stora [inom framtidsteknologin] hos Google. Dessa är självutnämnda transhumanister. De anser att vi ska gå till att bli Human 2.0. De är mycket stora förespråkare för detta.

Det finns också många andra, vars namn du kanske känner till. De är också inblandade i detta, så du borde undersöka det. Jag tror att det enklaste sättet att förklara detta för er, är att gå med en av de främsta som propagerar för vaccinet, och gå in lite i historien och berätta hur de vill göra vaccinet. Jag tror att det kommer att tala sitt tydliga språk.

Till exempel Moderna är en av de främsta förespråkarna för COVID-19 vaccinet. Du ska veta att Moderna grundades av en person från Harvard, Derek Rossi. Denne forskare var faktiskt framgångsrik i att ta några modifierade RNA och programmera om en stamcell i kroppen och ändra stamcellens funktion. Han gjorde den faktiskt genetiskt modifierad.

Han visade att man kan genetiskt modifiera något genom att använda modifierat RNA. Företaget Moderna grundades på detta koncept. Det är en ny grabb i kvarteret. Det har inte funnits så länge. I själva verket har de inte ens gjort något vaccin för människor tidigare. De har inte tillverkat någon medicin för människor tidigare. Det här blir det första de gör.

Du ska veta att Moderna var på nyheterna nyligen, eftersom de hunnit så långt fram. Precis som de andra företagen, kör de vaccinet på snabbspår. De går från fas 1 till fas 2 mycket, mycket snabbt. I själva verket har de gått från fas 1 till fas 3 i sina experiment från mars i år tills nu, [juli 2020].

Jag menar, det är otroligt. Det tar vanligtvis 5 till 6 år. Hur kan de göra detta med de säkerhets- och effektdata som vi behöver? Jag vill att du ska veta att i fas 2 använde de endast mellan 30 och 45 människor. I Modernas teststudie använde de bara 45 människor, och i gruppen som fick vaccin med hög dos, fick 100 % av dessa personer systemiska biverkningar – 100 %. Det är bara i den kortsiktiga bieffektprofilen.

I gruppen med lågdosvaccinet fick 80 % (!) systemiska biverkningar. Nu känner vi inte ens till de långsiktiga biverkningarna. Vi skulle behöva mycket längre tid, eller hur? Kanske år. Vi vet baserat på tidigare djurstudier med denna teknik, att man kan förvänta sig eventuellt ökad cancerfrekvens, ökad mutation av gener (mutagener), också ökade autoimmuna reaktioner.

Till exempel, i några av illerstudierna, såg de att när illrarna introducerades till viruset, som de försökte skydda illrarna från efter att de fått vaccinet, hade de faktiskt ett överdrivet immunsvar. Illrarna for faktiskt illa. De hade mer lunginflammation, mer vätska i lungorna och även vissa problem med levern. De gjorde dem faktiskt illa. De svarade sämre.

Så det är långsiktiga reaktioner, och det kunde ses med detta vaccin. Men vi känner inte till uppgifterna än. Så, det är inte utan risk. Hur kommer de att göra det här? De föreslår faktiskt att använda en plattform. Låt mig bara förklara hur de skulle administrera vaccinet. Det finns en idé som heter Mikronålsplattform. Det har utvecklats av MIT och de har sagt att det kan mycket lätt massproduceras.

Därför föreslår de denna teknik och många miljoner vaccin kan produceras snabbt. Man kan också administrera vaccinet till sig själv. Idén är detsamma som att sätta fast ett plåster. Det ser ut som ett plåster som du skulle köpa på apoteket. Det levereras till dig via Amazon eller [postsystemet i ert land.] Du tar det ur paketet och lägger det på handen så här. Sedan tar du av skyddet och voila! Du har blivit vaccinerad.

Så hur är det möjligt? I det här plåstret finns små mikronålar. Detta är designat som ett bett av en huggorm, eller som ormens huggtänder, som ett litet ormbett.
Hur som helst, de hävdar att dessa små mikronålar kommer man inte att känna av så mycket. Det finns lite hydrogel, och inuti hydrogelet kommer det att vara ett Luciferas-enzym samt själva vaccinet. Så vad är allt det här?

Först och främst får du vaccinet och det är modifierat RNA eller modifierat DNA. Vi tar Moderna, modifierat RNA. I det modifierade RNA är tanken att mikronålarna ska punkteras in i ditt cellmembran. Den här syntetiska biten av ett RNA, är en kod för delar av viruset, eller de kan använda ett syntetiskt DNA, som är kodat så att en del av viruset går in i din cellkärna.

Din kropp kan börja transkribera, kan börja läsa och producera mer av den delen av viruset. Varför skulle vi vilja producera mer av viruset eller en del av viruset? Tanken är att din kropp ska vänja sig vid att se viruset, och veta hur man gör antikroppar, och få ett förbättrat T-cellssvar. Tanken är att i framtiden vet kroppen redan hur viruset ska bekämpas. Det ska då ge en bättre respons. Det är tanken.

Problemet med det är att de använder en process kallad transfektion. Transfektion är ett sätt på vilket vi gör genetiskt modifierade organismer. Jag tror du känner till dessa frukter och grönsaker. De är inte lika friska som den naturliga typen av frukt och grönt. Så möjligen kan man överföra detta till människor. Om vi blir genetiskt modifierade – då skulle vi inte vara lika friska, eller hur?

Vi har ändå inga långtidsstudier om detta. Det är helt otroligt. Vaccintillverkarna har gjort uttalanden om att detta inte kommer att förändra vårt DNA, vår arvsmassa. Jag säger att det inte är sant. För om vi använder denna process för att göra en genetiskt modifierad organism, varför skulle inte samma sak hända med en människa? Jag vet inte varför de säger det.

Om man tittar på definitionen av transfektion, kan vi se att det kan bli en tillfällig förändring i cellen. Jag tror att det är vad vaccintillverkarna satsar på, att det är tillfälligt, eller möjligen att det blir stabilt, och tas upp i vårt DNA och blir så stabilt att det börjar reproduceras när arvsmassan reproduceras. Det innebär att det nu är en permanent del av vårt DNA. Det är en chans som vi tar.

Så det kan vara tillfälligt eller det kan vara permanent. Vi kommer aldrig att få veta det förrän flera år framåt, ärligt talat. Så, här är vi. Vi har något som kan förändra vår arvsmassa. Det är en möjlighet. Och en annan sak, om de ändrar arvsmassan, vilka effekter får det? Jag har tidigare nämnt några av biverkningarna, men vi måste också veta att detta är en syntetisk del av DNA eller RNA.

Okej, om det nu tas upp i arvsmassan hos en människa? Det är syntetiskt, det är inte från naturen. Om man tittar på Högsta Domstolens dom om syntetiskt DNA eller gener, kan det patenteras och patent har ägare. Vad betyder det för oss? Tänk om detta kommer in i vår arvsmassa?

Betyder det att Moderna, eller Bill och Melinda Gates Foundation, eller försvarsdepartementet, alla dessa personer som är involverade i patenten, ska de på något sätt äga en del av vår arvsmassa? Det är en möjlighet. Det måste du veta. Så det är en del av detta leveranssystem, bara en.

Låt mig nu gå till nästa. Nästa del av leveranssystemet är ett Luciferase-enzym. De namngav det och patenterade det till Luciferase. Jag gillar inte det namnet. Namnet Luciferase, eftersom det har bioluminescenta kvaliteter, som betyder att det kan producera ett ljus eller har en ljuskälla. Allt detta kommer att finnas under huden, och man kan inte se det.

Nu är Luciferase en idé för att veta att du är vaccinerade. De litar inte på journaler. De litar inte på att du säger att du är vaccinerad. De vill vara säkra. De vill se att det lyckades – en lyckad transfektion – en lyckad genmodifiering.
Så när du får Luciferase-enzymet, om du har en iPhone eller en speciell app på iPhone, kan du skanna över det området, och det kommer att ge en digital kod – ett digitalt avtryck – ett digitalt mönster. Något som kommer att identifiera att du vaccinerats.

Det innehåller ert vaccinationsregister. Det ger er också ett ID: ett nummer, en streckkod, ett varumärke. Kalla det vad du vill, en tatuering. Det är samma sak. Du blir nu som en produkt.

Det tredje jag nämnde var hydrogel. Hydrogel är faktiskt en uppfinning från DARPA, Defense Advanced Research Projects Agency. Detta är lite av en science fiction typ av en grupp från försvarsdepartementet Pentagon av den amerikanska regeringen. De gör dessa fantastiska uppfinningar.

En av dem är hydrogel. Hydrogel, du kan titta på YouTube på Profusa, ett av företagen, även DARPA, samt hydrogel. Du kan hitta några tvåminutersklipp där de beskriver detta. Hydrogel är nanoteknik, mikroskopiska små robotar och dessa små robotar… Egentligen vet jag att det låter galet, det är fortfarande galet för mig, men det är möjligt. De kan plocka isär, sätta ihop, montera in och göra olika saker.

Så, med detta hydrogel… det är verkligen nanoteknikologi. Så det är något robotliknande eller något som är artificiell intelligens. Det har förmåga att få kontakt med artificiell intelligens. Detta innebär att en människa nu kan bli direkt ansluten och information samlas in från våra kroppar, och är ansluten till din smartphone, med molnet eller med någon annan smart enhet. När detta är gjort är det så 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

Tänk på det! Tänk på hur det omedelbart kan förändra vårt privatliv, och omedelbart förändra vår självständighet, och omedelbart förändra vår frihet. Så här kan data samlas in, som ditt blodsocker, din syremättnad och ditt blodtryck. Det där låter jättebra. Men de kan också samla in många andra saker.

De säger att de kan samla in dina känslor eller din menstruationscykel, din aktivitet, om du har fallit, dina näringsämnen i kroppen, om du tagit mediciner. Det är en möjlighet att se om du tagit olagliga droger. Det är en möjlighet att se nästan allt som händer i din kropp. Vart är all denna information på väg? Det har inte tagits upp. Vem skyddar den här informationen? Vad använder de den till? Det här är verkligen allvarliga saker. Allt detta föreslås att presenteras i nästa vaccin.

Det andra att veta om denna nanoteknik, hydrogel, är att den är ansluten till artificiell intelligens. Precis som du kan skicka SMS och e-postmeddelanden med din mobiltelefon kan du även ta emot sådana. Så det betyder att vi kan få information. Vilken information kommer att komma tillbaka till oss? Skulle det påverka vår sinnesstämning? Vårt beteende? Skulle det påverka hur vi tänker eller våra minnen?

Om du inte har sett filmen, Matrix, så tycker jag att du borde göra det. Jag tror att det finns en viss sanning i den filmen. Jag ser så många fel saker med detta vaccin, och jag ser att vi inte talar om det i de stora medierna.

Jag ser och jag känner att dessa företag, de ljuger direkt för oss, när de säger att det inte kan påverka vårt DNA, eftersom alla definitioner som de använder kan påverka vårt DNA.

Jag vill göra den här videon kort för jag vill att budskapet ska nå fram. Jag vill att du verkligen gör din egen forskning. Du vet att det finns många risker som vi ser här. Vi måste verkligen veta om vi vill gå från människa 1.0 till människa 2.0. Låt mig säga att det finns några stora namn bakom dessa vacciner.

Du kommer liksom alltid att se försvarsdepartementet från den amerikanska regeringen, ibland DARPA, som jag sa till er. Varför är militären involverad med våra vacciner? Du ser Bill och Melinda Gates Foundation överallt med detta. När du söker, hittar du nästan alltid det namnet.

Vi går tillbaka till Bill och Melinda Gates Foundation. Jag vill att du själva söker. Låt oss titta på meritlistan. Låt oss titta på vad mannen står för. Hans familj kommer från en familj av eugeniker. Vad betyder eugenik? Befolkningskontroll. Vilket betyder att det finns för många människor på planeten. Det är viktigt att veta.

Han har uttalat sig på en video, att han tror att med ett mycket bra nytt vaccin, skulle vi kunna få jordens befolkning att minska med 10 till 15%. Vem ska stanna och vem ska bort? Och vem är han att bestämma? Han har ingen medicinsk bakgrund, ingen epidemiologisk bakgrund, ingen vetenskaplig bakgrund. Han är ingen läkare. En programtekniker, det är vad han är.

Jag vill också att du ska se vilka som har investerat intresse. Vad är deras motiv? Vad är hans motivation? Vi vet redan hans familjebakgrund. Vad som är mycket oroande för mig är DARPA, det [Amerikanska försvarsdepartementets forskningsinstitut] och Bill och Melinda Gates Foundation. Det är mycket intressant.

Det är något som kallas Forskning om Genteknik eller Genutrotningsteknik. Och det är precis som det låter. Genom att använda genetiska mutationer med hjälp av transfektion, till exempel, kan man utrota en hel art från planeten. De föreslår att använda detta på myggor, till exempel i Afrika.

Men kära du, vår värld är ett känsligt ekosystem. Vem kan bestämma att en art får försvinna? De förstör en art som kan påverka ett helt ekosystem. Utrotar man en hel art, kommer det att påverka ett helt ekosystem. Det är en mycket känslig balans. Och vem ska säga vem som ska stanna och vem som får gå? Vem har den kunskapen? Varför pratar vi inte om det här? Om vi kan göra det mot en insekt, och göra det mot ett djur, då kan vi göra det mot en människa.

Jag tar upp detta, för om dessa tillverkare som ligger bakom vaccinet också står för det, litar du på dem gällande din hälsa? Litar du på dem gällande din familj? Litar du på dem gällande våra barn? Det andra är att vi skyndar på produktionen av detta. Vad är motivationen bakom det? Vi måste verkligen tänka på detta.

Jag har också tidigare sagt att vi måste veta, att det åtminstone i USA, finns mandat som antagits, som gör att vaccintillverkarna inte bär något ansvar – noll ansvar för eventuella skador på någon människa. Om människor dödas, om de far illa, om de blir förlamade, om de är skadade för livet, det spelar ingen roll. Det finns

ingen väg ut och de gör fortfarande all sin vinst. Då finns det ändå ingen anledning för dem att göra det säkert.

Jag vill också att du ska veta att ett av mandaten, Lagen om Krisberedskap, säger att de kan tvinga ett vaccin på oss. De kan inte tvinga på oss ett vaccin om det finns en livskraftig behandling för COVID-19. Jag vill att du ska veta att läkare runt om i världen håller på att censureras om behandlingsalternativ för Covic-19 eller förebyggande för COVID-19, för om det finns en bra behandling eller förebyggande behandling, då kan de inte tvinga detta vaccin på oss.

Jag vill ta upp detta, för vad i all världen är motivationen att göra detta? Är det verkligen för vår hälsas skull? Som läkare kan jag inte se hur det här är det bästa för vår hälsa i hela världen. Jag tror att det finns ett annat motiv, en annan agenda på gång. Ju mer jag ser på detta, desto mer av det kommer upp. Så jag lämnar dig med det här.

Jag ville fatta mig kort så att du ska kunna smälta detta och tänka på det. Vill du verkligen gå till människa 2.0? Jag tror inte att det är fantasi du ser på film. Vi måste slå oss samman och vi måste förena våra röster eftersom människor i maktpositioner som ska ta hand om vår hälsa, inte är i vårt bästa intresse.

Men tillsammans har vi makt, tillsammans med en enad röst är vi starka. Jag uppmuntrar dig att ha kritiskt tänkande. Gör din egen forskning. Gå med i grupper där du bor. Vänd di till myndigheterna och säg till dem: “Nej! Nej till dessa experiment på människor. Nej till intrång i privatlivet. Nej till censur. Vi är suveräna människosjälar, och vi måste ta tillbaka våra rättigheter.

Referat från video med Carrie Madej

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq