Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Magnus Stenlund: “Svenska Bok- och Mediemässan angrips av Expo, NMR och Nya Dagbladet – varför?”

publicerad 10 november 2021
- Gästskribent
Magnus Stenlund. Foto: SwebbTV.se

MEDIA. Den Svenska Bok- och Mediemässan blev en succé, med 500 besökare och bred uppslutning både från olika medier och från allmänhet som strömmade till från alla delar av landet. Känslan var som på vilket välordnat företagsevent som helst, professionellt arrangerat och med högintressanta tal och paneler. Med detta som bas kommer nästa års evenemang bli mångdubbelt större, tror Magnus Stenlund.

Den som sedan undrar varför vi har svårt att utöva sann och kraftfull opposition behöver bara titta på hur vissa aktörer inom s k alternativ media agerar för att få en uppfattning. Den energi som Nya Dagbladet har lagt på att smutskasta arrangörerna är anmärkningsvärd. Hur kan man lägga denna tid och bita sig fast på detta sätt om man verkligen är besjälad av ett och samma mål? Sanningen är mest sannolikt att alla inte alls är det, helt enkelt.

Text: Magnus Stenlund, SwebbTV


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq