Om du registrerar dig får vi 10 kronor och du binder dig inte till ett NewsVoice-abonnemang

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 18 november 2021
- Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson, 17 nov 2021. Pressfoto: NewsVoice.se
Torbjörn Sassersson, 17 nov 2021. Pressfoto: NewsVoice.se
Torbjörn Sassersson, 17 nov 2021. Pressfoto: NewsVoice.se

REDAKTÖREN. Tack så mycket för att du har varit så stöttande sedan vi lanserade NewsVoice. Nu startar vi ett nytt kapitel så att vi kan skapa ett ännu bättre innehåll med våra läsare. Varje gång en ny användare registrerar sig får vi 10 kronor. Det är gratis att registrera sig, och du binder dig inte till ett abonnemang.

Du kan anmäla dig från och med kl 10.00 idag via en länk i alla artiklar under den kommande perioden.

Inom kort kommer vi att använda WordPay för att ta ut en liten summa (1:50 kr) för utvalda artiklar på vår sida, men om du registrerar dig i november får du automatiskt tio gratisartiklar på ditt konto, och du är fri att använda dem när du vill läsa en betalartikel.

Läs mer och se video: NewsVoice inför betalvägg men vi gör en mjukstart

WordPay är säkert att använda och de delar inte din information med andra. Vi vill fortfarande publicera mycket gratisinnehåll, men med WordPay gör vi det enkelt för dig att stötta oss med en liten summa utan att binda dig till ett abonnemang. Om du har några frågor eller önskemål är du välkommen att skriva till oss.

ArcanumSkolan 2024

Torbjörn Sassersson, redaktör och grundare av NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq