Redaktören: NewsVoice inför betalvägg men vi gör en mjukstart

publicerad 17 november 2021
- av Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson, 17 nov 2021. Pressfoto: NewsVoice.se

REDAKTÖREN. NewsVoice inför betalvägg för att säkra tidningens framtid och för att fortsätta kunna erbjuda dig som läsare fri journalistik. Oberoende journalistik är dock beroende av läsarnas stöd eftersom NewsVoice vägrats mediestöd, något som de flesta andra tidningar får.

Vi mjukstartar betalväggen den 18 november kl 10:00 genom att ge dig 10 gratisartiklar att läsa. Om du registrerar dig går 10 kr direkt till vår verksamhet, så bara genom att registrera dig så stödjer du oss!

Vår samarbetspartner är Wordpay. Läs mer om hur det fungerar.

Allt har fram till nu varit gratis att läsa. Vi har bjudit på allt innehåll sedan starten 2011, men nu måste vi be dig om ditt stöd för att kunna fortsätta verksamheten och för att kunna utveckla redaktionen.

Vi vill passa på att tacka för alla som donerat till oss. Donationerna har varit avgörande under vissa perioder med ekonomiska svårigheter.

Betalväggen ersätter i princip donationer, men utesluter samtidigt inte donationer. Du kan stödja oss på båda sätten.

Har du frågor om betalväggen är det bara att ställa dem i kommentarsfältet nedan så ska vi skyndsamt försöka besvara den.

Torbjörn Sassersson, redaktör och grundare