Så blir du en internetenhet för din hälsas skull – “Internet of Bodies”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 27 december 2021
- NewsVoice redaktion
People. Foto: Ryoji Iwata (iwataryoji.com/). Licens: Unsplash.com

TEKNIK. Denna spanska forskare förklarar hur du som en internetenhet blir uppkopplad mot cloud computing med hjälp av det internetstöd som alla medborgare idag gratis har tillgång till. Teknologin är kontroversiell, men tillämpas idag över hela världen, enligt forskaren.

Du som läsare får själv avgöra om du tror tekniken fungerar och om du tror att den redan tillämpas som forskaren beskriver. Med denna reservation vill vi stimulera till en debatt om konceptet Internet of Bodies.

Forskaren förklarar även riskerna om din kropp används som både sändare och mottagare tack vara den nya nanotekniken. Fynden som presenteras i videon uppges vara resultatet av ett helt team av forskare som arbetat i månader med att studera vad som populärt kallas Project Human 2.0 (se Stanford-video).

Fördelen för regeringar är att dessa i samarbete med Big Tech-bolagen (Google, Facebook och satellit-företag etc) i samarbete med de stora kända kemtekniska vårdgiganterna kan övervaka och administrera vård per distans. Hela populationer kan bättre hanteras.

World Economic Forum skriver på sin hemsida:

“We’re entering the era of the “Internet of Bodies”: collecting our physical data via a range of devices that can be implanted, swallowed or worn.”

“For health professionals, the Internet of Bodies opens the gate to a new era of effective monitoring and treatment.”Tracking how our bodies work could change our lives, WEF

Rand Corporation är också inne på denna teknikutveckling.

“Internet of Bodies technologies fall under the broader IoT umbrella. But as the name suggests, IoB devices introduce an even more intimate interplay between humans and gadgets.
IoB devices monitor the human body, collect health metrics and other personal information, and transmit those data over the internet. Many devices, such as fitness trackers, are already in use.”
The Internet of Bodies Will Change Everything…, Rand Corporation

Internet of Things. Källa: WEF.org
Internet of Things. Källa: WEF.org

Text: NewsVoice | Foto (överst): Ryoji Iwata (iwataryoji.com). Licens: Unsplash.com

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag har inte för avsikt att hacka på er andra som skriver men återigen rör det sig om missledande beskrivningar.
  Jag citerar ur artikeln det enda substantiella:
   Many devices, such as fitness trackers, are already in use
  Javisst och såna säljs i vanliga sportaffärer och kan tex vara utformade som armbandsur.

  Videon överväldigar lekmän med ett myller av tekniska påståenden men kontentan av det är att dom med sken av att vilja hjälpa er har som huvudsyfte att bekämpa Kina och telecomteknologi.
  Usas propaganda-lögner genom ombud!

  • Varför snöar du in på en simpel mening samtidigt som du helt ignorerar alla de vetenskapliga studierna som ligger till grund för det han diskuterar?

   I t.ex. referenserna till det här inlägget så finns det 146 st olika vetenskapliga studier kring det han diskuterar.

   https://corona2inspect-blogspot-com.translate.goog/2021/12/blogger-censura-articulo-nanorouter.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=es

   För att vara någon som påstår sig vara både fysiker och vetenskapsman så ger du ett rätt oseriöst intryck.

   • Snöa in? – det var ju det enda som inte var nonsens
    Att hänvisa till tusen korrekta artiklar bevisar inte att ett enda ord är sant av det som videon eller artikeln påstår.
    Men jag påstår inte heller att allt är felaktigt bara att det är ett hopkok av svagt relaterade fakta=desinformation
    Det jag försökte förmedla var att dom överväldigar er med detaljer men flikar in sin 5G-anti-Kina propaganda för att konditionera er så att deras anti-Kina agenda får verkan.
    Och jag påstår inte bestämt att dom är betalda agenter – lika lite som ni själva som sprider vanföreställningar som ni matats med.

    Ni är som tjuren inför toreadorens röda skynke. Genom desinformation med ett falskt sken av vetenskaplighet hålls ni i förvirring.
    Man kan dra parallellen med tjurfäktning vidare. Pikadorerna kan man jämföra med fake-news journalistik i msm och i altmedier. Pikadorernas roll är att sarja tjuren så den inte orkar lyfta huvudet ovanför skynket.
    Och bandariljärernas roll är dessutom att monitorera om tjuren är tillräckligt försvagad inför matadorens avslutande dråp.

    • Det är ju du som med haltande resonemang och dåliga liknelser försöker sprida desinformation.

     Det är vetenskapligt konstaterat att tekniken redan finns och i kombination med ett påtvingat globalt injektionsprogram så behöver man inte vara något djävla geni för att fatta vad de håller på med.

     Sen är det konstigt att du själv, som påstår dig vara chippad, är så negativt inställd till det faktum att de gjort tekniska landvinningar ned på nanoskala. Här kan man misstänka att du antingen ljuger eller att de byggt in någon kognitiv spärr i styrkretsarna på den ålderdomliga teknik du påstås inneha. Men glöm inte “kavla upp” för en uppgradering då du tycks ha fastnat i en ändlös gammal bullshit-loop.

     • Personangrepp som ofta från dig. Tydligen ditt privilegium i strid mot kommentars-reglerna.
      Jag har tidigare nämnt att vaccinchippen är ca 1 cm alltså inte alls är nano utan fullt synlig med blotta ögat. De radiotekniska landvinningar du tror på existerar inte därför att dom är fysikaliskt omöjliga oavsett vilka andra tillämpningar av nanoteknologi som är i användning

      Och min bakgrund har endast varit skäl till att jag sedan 90-talet satt mig in i ämnet bättre.

      Dom som sprider sån desinformation behöver inte vara avsiktliga desinformatörer. De flesta har för dåliga kunskaper.
      Men att dom får räckvidd kan vara CIA’s verk ty IT-världen är som du vet Orwellskt manipulerad

      • Som det framgår av dokumentationen fungerar mobiltelefonen som gateway för den injicerade nanotekniken. Vilket jag tog upp redan för flera månader sedan och som du då sa skulle kunna vara ett fungerande koncept.

       Hur fungerade det när du fick ditt eget påstådda chipp? Var det någon som ringde dig innan och bokade tid för chippningen eller blev du först meddelad via kungörelse i någon av de större dagstidningarna?

       Nej, enligt dig vaknade du upp med en fettbula i nacken som avledningsmanöver för chippningen. Så med andra ord smög de på dig skiten.

       Skulle de vilja få i någon skit i precis alla människor så skulle de presentera det som någonting helt annat som t.ex. ett “vaccin” för allas eget bästa.

       Om du jämför befintlig vetenskaplig dokumentation med vad de har hittat i det s.k. “vaccinet”, så kommer även du kunna se uppenbara likheter.

       Sen kör jag inga personangrepp utan det är mer ett lite ordkryddigt bemötande av dina passiv aggressiva försök att indirekt smeta skit på andras inlägg, samtidigt som du påstår att det är precis det du inte gör.

       • Jag uppfattar dig som rent ond.
        Att kritisera andras van-föreställningar är inte person-angrepp utan igår i en vuxen debatt.
        Du har fel om injiceringarna och andra har hållit på och påstått det sen åtminstone 1993 även om det då var ett annat missförstånd än det du snappat.
        Mobilen kan kommunicera med en 1cm chip som dom stoppat in under huden.
        Inga nanostora saker som injicerats kan det.
        Det dom hittat har inget med radioteknik att göra.
        Vad mig beträffar var det ett regelrätt kirurgiskt ingrepp som företogs när jag var i medvetslöst tillstånd i mitt eget hem hösten 89. Inga andra sk TIs som jag känner till har liknande erfarenheter

        • Med din historia om ditt påstådda chippimplantat och hur du var terrormisstänkt för bl.a. förberedelse för att bränna ned Lars Vilks Nimis o.s.v. Det där låter som en rent påhittad BS-historia för att ge dig någon sorts trovärdighet i alternativa kretsar. Problemet är bara att den som kom på den historien helt missat att den alternativa sidan mest bara råkar bestå av vanliga människor där hjärntvätten har släppt.

         Allt som har att göra med det vi nu diskuterar och mikrovågor m.m. så är du där och försöker smeta epiteten “förvirring” och “vanföreställning” på alla andra debattörer. Mikrovågsnätet som det här injektionsprogrammet är i princip ryggraden på det kontrollsamhälle Agenda 2030 kommer medföra och i det sammanhanget är grindvakter som du inget konstigt.

         Jag tippar på frimurare eftersom det krävs den självuppoffringen för att bygga upp ett sånt här BS alter ego över tid. Men det betyder ju också att det är du som faktiskt är den där onde fienden eftersom det i andra änden av alla dina lögner finns verkliga offer.

        • Jag påstod ingalunda att Nimishändelsen i sig var viktig utan de spår jag där lämnade efter mig som myndigheterna senare i samband med ytterligare indicier kunde få till farlig planering och det var gripandet av Lasermannen 7 år senare som antagligen utlöste att dom började övervaka mig 24/7. Det mesta med cybernetiska röjde dom inte förrän ytterligare tre år så det var långt efter 89 som jag begrep vad som förklarade mina symptom med vad som måste ha varit ryggmärgsbedövning då.

        • Vilka ord du tar till, PG!

         Känner du dig starkt pressad?

         Så har jag aldrig upplevt dig tidigare.

         Givetvis har du helt fel.

         Det är inte ren ondska att ifrågasätta uttalanden av dem som fångats i dess nät.

        • Du har inte upplevt mig så men till slut får man tala klarspråk när ngn i strid med kommentarsreglerna går till personangrepp.
         Att jag kallar Anders ond står jag för och det har inte ett dugg att göra med hans ifrågasättande.
         Om det vore hövligt vore det inget problem.
         Och ondska får mig att känna mig utfrusen och pressad ja.
         Det gör också att man begränsar vad man orkar tjata om.
         Och det är ju precis det som gör att onda mobbare kan ‘vinna’

        • Du smetar förvirring som vanföreställning på alla andra och sen gnäller du om att du inte upplever någon hövlighet tillbaka.

         Du skämtar?

         Ditt skitsnack om personangrepp, ondska och mobbing m.m. är bara ett försök av dig att avleda från det faktum att du är en sån uppenbar grindvakt.

        • Du tvekar aldrig trots att du är okunning i det ämne som du spekulerar om.
         Eftersom jag till skillnad från dig är insatt är det naturligt att jag försöker upplysa läsarna här. Speciellt eftersom samma vanföre-ställningar har cirkulerat i nästan 20 år.
         Att du är förvirrad är inget skamligt.
         Man är naturligt förvirrad inför det okända.
         Om du taggar ner så kanske du kan lära dig ngt.

        • Den chippade snubben kallar mig förvirrad. LOL Sen har de nog kommit en bit på vägen under tjugo år så det verkar som om du lever kvar i det förgångna.

         För övrigt så har jag nog aldrig sett dig använda dina så avancerade kunskaper till att bidra till att en diskussion verkligen leder någonvart utan du försöker mest se till att det blir en dead end. Precis som en grindvakt.

         Men jag vet att såväl mikrovågsnätet som injektionsprogrammet hänger ihop med kontrollaspekten av Agenda 2030 och det är ingenting som ditt pseudo-akademiska skitsnack kommer ändra på.

         Gott nytt år och god uppgradering.

        • Nej problemet är att du inte alls vet nånting om det därför att du saknar de ‘avancerade kunskaper’ som du sarkastiskt(?) tillskriver mig.
         Jag vet inte hur gammal du är men ditt uppträdande är omoget så om du är pensionär är det kanske svårt för dig att uppgradera ditt beteende
         Tips vill du att jag ska dela med mig mer av mina kunskaper så vore det ju smart om du inledde en hövlig dialog istf att spekulera

        • Det där med att försöka smeta “förvirring” och “vanföreställning” på andra är inga slumpmässigt utvalda ord utan det ligger lite psykologi bakom det där.

         Om du med dina klumpiga försök lyckas få skribenten att tro att den har förvirrade vanföreställningar så kanske denne känner sig lite dum och blir tyst. I andra hand försöker du för tredje person påpeka att skribenten lider av förvirrade vanföreställningar så att de inte ska bry sig om det skrivna.

         All mänsklig aktivitet börjar med en tanke som sen blir till ord som skulle kunna resultera i någon form av gemensam handling. Den tanken kan komma från någon enskild person eller mindre grupp innan det eventuellt får fotfäste hos den breda allmänheten.

         Eftersom det än så länge inte går att förhindra detta på tankestadiet har de satt in ett antal nissar i ordstadiet och då är någon förmodad dumstrut ett rätt effektivt litet trick.

         För övrigt så vill jag inte ha någon som helst “hjälp” av dina påstådda kunskaper eftersom du är en helt opålitlig grindvakt.

        • Förvirring och vanföreställning är vad imperialisterna/ globalisterna sprider och förstärker.
         Eftersom du nappar på det bär du på dom vanföreställ-ningarna.

         I motsats till dig är jag särskilt angelägen om att BRA FAKTA kommer fram och jag är verkligen emot att andra ska låta sig uppviglas på helt falsk grund!

         Newsvoice’s anseende förstärks om debatten är seriös och försvagas av dom som bryter mot kommentars-reglerna.
         Och jag har bekämpat den sortens vanföreställ-ningar sen 20 år som du hakat på.

         1992-3 var det vanföreställ-ningar om radioaktiva injiceringar som några trodde var mikroskopiska radioapparater

         Eftersom ngt liknande nu lanserats om nanorör av grafen har myten fått nytt liv

         Men det är fortfarande fakenews.

        • Kan du inte få tyst på mig via dumstruten så försöker du få det genom att hänvisa till någon påstådd överträdelse av kommentarsreglerna.

        • Jag försöker inte få tyst på dig utan vill att både du och andra som följer tråden ska få bra fakta och slippa bli vilseledda av storebror.
         Jag fattar att du inte har för avsikt att missleda. Men jag är som sagt erfaren inom detta ämne.

        • Ja mycket BS-snack är det. Det där med hjärnchipp och riskorns-RFID är illusionistens titta där men inte här. Tanken är väl att man ska känna någon sorts lättnad över att de inte borrar upp skallen på en medan man låter sig injiceras med “vaccinet”. Sen kan det säkert i framtiden bli aktuellt med ett hjärnchipp i de slavexemplar som inte ska kasseras, men resan dit börjar med dessa injektioner. Får de injicerat precis alla så passerar mänskligheten “the point of no return”.

         Fick en övergripande förståelse för det här upplägget redan 2014 när jag såg hur hårt de drev Ebola-psyopen. Hade de då fortsatt driva den skulle det nog också ha resulterat i ett globalt injektionsprogram, men tekniken var väl inte mogen.

         Då måste man fundera lite kring deras injektionsfixering. Skulle de bara vilja depopulera planeten finns det enklare sätt via föda och vätska. Så någon kombination av förändring, övervakning och kontroll är en mer logisk slutsats.

         Sen är det inte någon specifik vetenskaplig avhandling, detalj eller tekniskt framsteg som i sig leder till någon direkt övertygelse utan det är allt sammantaget som ger en helhetsbild som ett självläggande pussel där man bara helt enkelt “vet”. Vad andra sen tycker, tänker och tror påverkar inte denna vetskap.

        • I vilka proportioner det här injektionsprogrammet leder till förändring, övervakning och kontroll eller med vilka tekniker det sker är rent akademiska frågor för de oinjicerade som det kommer vara en bister verklighet för de injicerade. Det är väl här “be happy”-aspekten kommer in.

        • Att de till varje pris ska ha i precis alla den här bevisat värdelösa injektionsvätskan borde vara en ilsket röd varningslagga även för de mest godtrogna bland oss.

         Men det som händer kommer hända oavsett och så får vi försöka parera efter bästa förmåga allt eftersom det utspelar sig.

         Huvudsaken att vi har lite koll på läget så vi kan försvara såväl kroppsligt som själslig integritet.

  • Jag har inte yttrat mig om vaccinaspekten utan endast den teknologiska desinformationen. Och du vet inget om min vaccinstatus.

 • Här är pdf:en med en översikt av vad han pratar om.

  Intra-body nano-network

  https://www.docdroid.net/tvx0R9b/intra-body-nano-network-brief-summary-by-mik-andersen-pdf

  Som är från den här sajten som är en engelsk maskinöversättning av La Quinta Columnas artikel som är på spanska.

  https://www.orwell.city/2021/12/nano-network.html

  Det står mer om det här på denna sajt (maskinöversatt).

  https://www.notonthebeeb.co.uk/post/chipped

  Som är ett utdrag av vad pseudonymet “Mik Andersen” skriver om på den här sajten (även den maskinöversatt).

  https://corona2inspect-blogspot-com.translate.goog/?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=es

  Frågan är om denna påtvingade internetuppkoppling blir gratis eller om det i ett senare skede kommer en faktura.

  • Hehe, alldeles rätt fråga och den första som slog mig när jag läste att cloudsmecket är ‘gratis’; så ja jo jag tror ‘de’ kommer ‘fakturera’ på ett el annat parasitiskt sätt, som sagt ‘de’ är ju det o parasiter missar inte en möjlighet att försöka suga ut vad där är

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *