Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Mänskligheten “räddas” av teknologin i den nya totalitära Staten – Dr Brad Evans

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 december 2021
- Torbjörn Sassersson
Dr Brad Evans. Pressfoto: brad-evans.co.uk

ANALYS. Vårt världssamhälle förvandlas nu snabbt till en form av global diktatur genom stegvisa maktövertaganden med hjälp av covidrepression och övervakningsteknologi. Det varnar professor dr Brad Evans som nyligen intervjuades av samhällsdebattören Brand Russel. NewsVoice kommenterar.

Dr Brad Evans förklarar historiskt hur diktaturer och totalitära regeringar tidigare använt sig av taktiken offer-räddare för att införa total kontroll över folk. Lite mer detaljerat kan man säga kombinationen: hot – offer – räddare.

I dagens totalitära utveckling utgörs hotet av “hypade” virusscenarier som ska sätta skräck i hela populationer. Offret för dessa “pandemier” är mänskligheten och räddaren i nöden är Staten med den statskontrollerade övervakningsteknologin i sin hand.

Socialminister Lena Hallengren beskriver i en intervju (se video nedan) på SVT Rapport den 23: december varför det är så viktigt att alla oinjicerade människor i Sverige identifieras. Staten ska veta var de är, vad de gör och hur de ska nås. Ingen ska slinka undan injektionerna och de måste samlas ihop för det är “det bästa” för offren, alltså resten av populationen.

Lena Hallengren efterlyser en databas över de oinjicerade:

“Vilka är inte vaccinerade, vilka är de, var bor de, vad gör de, hur gamla är de…” – Källa: SVT 1 Rapport, 23:e december 2021

Till sin hjälp har den totalitära staten övervakningsteknologin som tex smittspårningsappar kopplade till mobiltelefonnäten. De gröna digitala injektionspassen har en central roll för övervakningspersonal i form av väktare och poliser som ska kunna kontrollera individer.

I den totalitära statens våta dröm ingår naturligtvis att sätta människor mot människor när individer uppmanas att ange sina medmänniskor.

Medicinska flyktingar

NewVoice träffade nyligen ett franskt par som ser sig själva som medicinska flyktingar. De sålde allt i Frankrike och flydde till Sverige. De beskriver hur det blivit ett helvete för människor att bo i landet, för alla, injicerade likväl som för oinjicerade. Överallt finns angivare. Grannar anger grannar och barn uppmanas att ange sina egna föräldrar.

De kunde inte ens åka hiss utan att de blev utkastade på grund av sin injektionsstatus och när den franska staten nu börjar försöka komma åt barnen var saken avgjord. De valde att fly.

NewsVoice har fått in liknande information om det tyska folket där miljontals människor nu börjar se sig om för att fly Tyskland, ett land med över 80 miljoner invånare. Många vill fly till Sverige, men de bör informeras om Lena Hallengrens uttalande som målar upp bilden av att injektionshelvetet på allvar kommer till Sverige under 2022.

Svenska regeringen har redan beställt 1000-tals injektionsampuller för våra barn, ampuller som innehåller blodförtunnande medel. Mer om det i en kommande artikel.

Text: Torbjörn Sassersson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq