Margareta Skantzes brev till Sveriges EU-parlamentariker: “visa samma mod som era kolleger från det forna Sovjetblocket”

Publicerad

Författare

Ämne

Sveriges EU-parlamentariker 2019-2024
Sveriges EU-parlamentariker 2019-2024: Överst: Abir Al-Sahlani (C), Fredrick Federley (C), David Lega (KD), Sara Skyttedal (KD) och Karin Karlsbro (L). Andra raden: Arba Kokalari (M), Jessica Polfjärd (M), Jörgen Warborn (M), Tomas Tobé (M) och Alice Bah Kuhnke (MP). Tredje raden: Pär Holmgren (MP), Erik Bergkvist (S), Evin Incir (S), Heléne Fritzon (S) och Johan Danielsson (S). Sitta raden: Jytte Guteland (S), Charlie Weimers (SD), Jessica Stegrud (SD), Peter Lundgren (SD) och Malin Björk (V). Montage: Bild: Monica Kleja och Natacha López

Margareta Skantze mejlade detta brev till samtliga svenska EU-parlamentariker den 30 november 2021. Ingen svarade. Vi publicerar därför brevet som parlamentarikerna inte vill besvara eller kommentera. Vi publicerar namnen på parlamentarikerna nedan. / redaktören


 

Till Sveriges EU-parlamentariker

Jag som skriver till dig är en i den växande skara av människor som känner en djup fruktan inför den utveckling som Europa är på väg mot. Steg för steg skärs våra medborgerliga rättigheter ner i strid med allt det som en gång utgjorde grunden för den Europeiska Unionen: lagstiftningen som ett värn för individen.

Min förhoppning är att du som representant för Sveriges folk ska göra allt du kan för att hejda denna utveckling. Den fråga som nu är särskilt aktuell gäller vaccinpassen.

Jag vill påminna om Europarådets resolution nr 2361 Covid-19 vacciner: etiska, juridiska och praktiska överväganden antogs med överväldigande majoritet den 27 januari 2021. Den beskriver de problem som Covid-19-pandemin har orsakat i form av arbetslöshet, ekonomisk nedgång och fattigdom.

I punkt 7.3 påbjuds alla medlemsländer att säkerställa att medborgarna informeras om att vaccinationer INTE (det enda ordet som skrivs med versaler i den fyrasidiga resolutionen) är obligatorisk och att ingen ska utsättas för politisk, social eller annan sorts press att vaccinera sig om de inte själva vill det.

Medlemsländerna uppmanas att säkerställa att ingen som avstår från vaccin får diskrimineras, vare sig detta skett på grund av möjliga hälsorisker eller för att personen helt enkelt inte vill bli vaccinerad.

Var blev denna resolution av? Vi ser ju precis det motsatta hända i Europa! Det aggressiva och direkt hotfulla tonläget mot icke vaccinerade ökar kraftigt i den offentliga debatten.

När det visar sig att vaccinen inte ger den utlovade effekten, nämligen att skydda mot smitta, dirigeras människors rädsla och frustration inte mot läkemedelsbolagen utan mot dem som avstått från de nödgodkända injektionerna. De många svåra biverkningar och dödsfall som följer i vaccinens spår tystas ner.

Idén om ett vaccinpass i syfte att bromsa smittspridningen är helt ologisk.

De som tydligast inser det egentliga syftet bakom vaccinpassen är en grupp EU-parlamentariker bestående av Cristian Terhes från Rumänien, Ivan Sincic från Kroatien och Stasys Jakeliunas från Litauen. De har upplevt det kommunistiska förtrycket i Sovjetunionen och känner igen den stegvisa förvandlingen av EU till en diktatur.

Vaccinpassen utgör ett viktigt led som metod att skapa kontroll över varje enskild individ.

Cristian Terhes sammanfattar:

”I en demokrati vet folket allt om makthavarna. I en tyranni vet makthavarna allt om folket.”

Vaccinpassen presenterades av den belgiske kommissionären Didier Reynders som ett medel för att underlätta rörelsefriheten för EU:s medborgare, men, säger Cristian Terhes, effekten är den rakt motsatta. Mängder med människor kan inte längre utöva sina lagstadgade rättigheter om de inte har detta pass. Han påminner också om EU-parlamentarikernas uppgift att kontrollera hur kommissionen hanterar de europeiska medborgarnas pengar.

Men när det gäller upphandlingen av vaccin är detta omöjligt. Han håller upp en kopia av kontraktet med Pfizer, bläddrar igenom det och visar att sida efter sida består av tjocka svarta streck, som döljer innehållet och han ställer frågan: Vad är det Ursula von der Leyen gått med på? Detta hemlighetsmakeri strider mot själva andan i EU:s fördrag.

I artikel 1 står det:

”This Treaty marks a new stage in the process of creating an ever closer union among the peoples of Europe, in which decisions are taken as openly as possible and as closely as possible to the citizen.”

Jag uppmanar er att lyssna på presskonferensen med dessa modiga EU-parlamentariker från den 24 november 2021.

Här möter vi EU-parlamentariker som tar sitt uppdrag på allvar och som kämpar för att återfinna de värden som en gång präglade tankegångarna bakom den Europeiska Unionen. I dem ingår respekten för människors fysiska integritet. Precis som sägs i resolution 2361.

Min förhoppning är att någon – några – av de svenska EU-parlamentarikerna ska visa samma mod som era kolleger från det forna Sovjetblocket.

Text: Margareta Skantze | Pressfoto: Staffan Lindbom

Svenska Europaparlamentariker 2019–2024

Socialdemokraterna
Ilan de Basso
Erik Bergkvist
Heléne Fritzon
Jytte Guteland
Evin Incir

Miljöpartiet de gröna
Alice Bah Kuhnke
Jakop Dalunde
Pär Holmgren

Vänsterpartiet
Malin Björk

Centerparitet
Abir Al-Sahlani
Emma Wiesner

Liberalerna
Karin Karlsbro

Moderaterna
Arba Kokalari
Jessica Polfjärd
Tomas Tobé
Jörgen Warborn

Kristdemokraterna
David Lega
Sara Skyttedal

Sverigedemokraterna
Peter Lundgren
Jessica Stegrud
Charlie WeimersMer läsning

Markus Andersson från Nya Dagbladet vid "DN-skrapan", 2018. Foto: NewsVoice.se

Folk och Försvar vill sätta dit vaccinkritiker

20
ÖVERVAKNING. Organet Folk och Försvar arrangerade den 10-11 januari sin årliga rikskonferens. Regeringspolitiker, underrättelsetjänst, mediaprofiler och företagsledare samlades för att diskutera hur man ska...
Flyttfirmor i Malmö

Flyttfirma i Malmö – flyttfirmor som siktar mot framtiden

0
Hur kommer framtidens flyttfirmor att arbeta? Kanske kommer digitaliseringen påverka även denna bransch på ett fundamentalt sätt. Många kunder skulle nog uppskatta om hela...
Dr Joseph Mercola. Pressfoto

Mercola: The Plan to Tag Us for the New World Order Slave System

9
ANALYSIS. Dr. Vladimir Zelenko, whom I’ve interviewed twice previously, was among the first U.S. physicians to develop an early treatment program for the novel...
Finansminister Magdalena Andersson (S). Foto: IMFC

Regeringen: Max 50 oinjicerade får samlas inomhus

50
OPINION. Regeringen tillåter endast att 50 ovaccinerade personer får samlas inomhus. Regeringens hårdare restriktioner presenterades den 10 januari trots att dödstalen är mycket låga...
Pearson Sharp. Foto: OAN.com

Hälsomyndighet diskuterade 2019 hur ett kinavirus kan nyttjas för att öka vaccinerandet i USA

13
VÄRLDEN. Anthony Fauci och tjänstemän från den amerikanska hälsomyndigheten US Department of Health & Human Services (HHS) diskuterade under en konferens användning av ett...

Frihetsrörelsen arrangerar den största manifestationen – över 15000 anmälda

18
OPINION. Frihetsrörelsen fortsätter att växa. Från Stockholm till Göteborg till Malmö har flera manifestationer anordnats. Nu planeras den största manifestationen hittills. Över 15000 anmälda...

Nej till vaccinpass – Protesten ska bli den största i Sverige

6
SVERIGE. Den nya bredare frihetsrörelsen i Sverige arrangerar det som ska bli den största frihetsmanifestationen i Sverige någonsin, en protest mot vaccinpass den 22...

Speldesign: Ny, avancerad spelteknologi du kommer se mer av i framtiden

0
Har du någonsin spelat ett spel där det har känts som om du faktiskt befann dig i spelet? Eller ett där grafiken är så...
Margareta Skantzehttp://Margaretaskantze.se
Margareta Skantze är frilansande dramatiker, regissör och föreläsare med ett tjugoårigt förflutet vid Sveriges Radio som producent av kulturprogram. Sedan år 1979 är hon bosatt i Karlskrona i Blekinge. Pressfoto: Staffan Lindbom.

39 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
39 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
10 december 2021 kl 03:24

 
Starkt motiverat brev samt en mycket avslöjande tystnad, Margareta!

Relaterat brev till Sveriges regering och medlöpare från Ulf Bittner!

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 219

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/10/04/sveriges-regering-och-deras-medlopare-del-219/

Last edited 1 månad sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
10 december 2021 kl 08:02

Största möjliga tysssssssssstnad!

Precis samma erfarenhet har jag gjort med mina talrika mail till svenska riksdagsledamöter under en lång tid!

Jag har givit dem mängder av vittnesmål av läkare, vaccinexperter och forskare inom mikrobiologi och andra närliggande områden som alla mycket kraftfullt varnat för den pågående agendan och jag har redovisat statistik som tydligt visar att massmedias bild är starkt missvisande.

¡Nada!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
10 december 2021 kl 08:35

Hej Hans!

Så förklarar Robert O Young DSc, PhD, folkmordens tystnad/uppskattade storlek.


Säger inte ditt sunda förnuft dig det?
Alla varningar från de kvalificerade medicinska experterna, all publicering av vaccinets dödliga ingredienser, alla personliga vittnesmål från dem som önskar att de aldrig hade tagit injektionen, allt detta tillsammans , det finns inget mer övertygande lögner än de “dåliga skådespelarnas” egna kraftigt underskattade siffror.
De sammanlagda summorna för CDC:s VAERS (US) och EudraVigilance (Europe) rapporterande organ är följande (siffrorna nedan representerar mindre än 10 procent av de faktiska dödsfallen och skadorna som har inträffat sedan inokuleringarna började i januari 2021):

34 052 DÖDA & 5 410 944 SKADADE*

(Mindre än 1 procent som faktiskt rapporteratsUSA rapporterade 545 337 skador och 12 366 dödsfall och européer rapporterade 1 960 607 skador och 20 525 dödsfall till och med 30 juli 2021) Uppskattade icke-rapporterade dödsfall och skador över hela världen

34 052 000 DÖDA & 541 410,00 SKADADE*[*2010 Harvard Pilgrim Health Care Study]

Så igen, om inget annat har imponerat på dig, titta bara på VAERS och EudraVigalnce NUMMER och låt sedan sanningens ljus tala till din själ och börja lära dig allt som du bör veta och göra för att skydda dig själv och dina nära och kära!”

https://www.drrobertyoung.com/post/forget-everything-else-you-ve-heard-just-look-at-the-numbers

Last edited 1 månad sedan by Magnus Lindgren
Benny H
Benny H
Gäst
10 december 2021 kl 09:05

EU har alltid varit en diktatur…Vem har valt Ursula t ex? Och visst är det gamla Sovjet som är förebilden till EU och EU-byråkraterna vill ha samma makt som politbyrån hade i Sovjet!

Harald Lilja
Harald Lilja
Gäst
Reply to  Benny H
10 december 2021 kl 10:18

Ursula är gift med Heiko som är högste chef och delägare i ett medicinföretag vilket sysslar med mRNA/DNA teknik. Kan här finnas samband till Ursula;s vilja att vaccinera hela EU?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Benny H
10 december 2021 kl 10:28

EU-kommissionen, är den verkställande institutionen inom Europeiska unionen och EU-kommissionens ordförande, Ursula von der Leyen, går helt i sin pappas fotspår. Han hette Ernst Albrecht och var en av Walter Hallsteins närmaste män i Hallsteinkommissionen.

Walter Hallstein var arkitekten bakom Tredje Rikets visioner:
https://newsvoice.se/2017/12/ingemar-ljungqvist-eu-walter-hallstein/

Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Hans Dahl
10 december 2021 kl 11:00

Visste inte detta, men buret tanken.

Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Tors vrede
10 december 2021 kl 11:01

Burit! Förlåt.

Arne hansson
Arne hansson
Gäst
Reply to  Benny H
10 december 2021 kl 15:39

EU eller EEG är en förlängning av nationalsocialisternas vilja där man ville ha ett s,k (lebensraum) EU eller EEG infördes 1948 och den första ordföranden var en fd SS- officer namnet kommer jag inte ihåg och allt detta planerades 1943 när man insåg att kriget skulle förloras och till hjälp hade man (OSS) nuvarande CIA som också tog hem tyska nazister till USA allt har en tavla men nu sitter det en ram runt och detta EU vill nu även bestämma om (minimilöner) som ska ingå i (world new order) och som ska gynna eliten i världen alltså lägger man då till denna s,k (pandemi) som handlar om kontroll så faller allt på plats man har satt olika namn på denna pandemi för att fortsätta med kontrollen man inför s,k vaccinpass för starkare kontroll.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Arne hansson
11 december 2021 kl 09:43

Han hette Walter Hallstein. Här ser vi honom i uniform:
https://www.reddit.com/r/LateStageCapitalism/comments/j3jmwl/oh_there_they_are/

Mike Hidfalk
Mike Hidfalk
Gäst
Reply to  Benny H
13 december 2021 kl 15:37

Det måste ha varit diktatorn Angela Merkel som valde henne.

Richard
Richard
Gäst
10 december 2021 kl 11:22

Vilken samling uslingar vi har i parlamentet.

Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Richard
10 december 2021 kl 11:31

Ja! Och på våran bekostnad.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Tors vrede
11 december 2021 kl 04:06

Kul att du är tillbaka Tors vrede!

Vår Strandhäll drar sig ej ens för att kalla oss huvudmän för kreti och pleti.

Strandhäll rasar över att ”kreti och pleti” fick se hennes hus
2 december 2021 kl. 23.47

På torsdagen publicerade Rebecka Fallenkvist, programledare hos SD-kanalen Riks, ett videoklipp på Twitter filmat med drönare över miljö- och klimatminister Annika Strandhälls villatomt i södra Storstockholm. Videoklippet ska ha visat det ”utomhusbadkar” som Strandhäll beställt fyllning av men aldrig betalat för. Nu rasar ministern över att ”kreti och pleti” har fått se hennes bostad.

Fallenkvist ska ha fått videoklippet från drönaren av en tittare som hade undersökt den pool som Strandhäll ska ha beställt påfyllning av men inte betalade för – förrän det företag hon anlitat vänt sig till Kronofogden för att få in pengarna.

https://samnytt.se/strandhall-rasar-over-att-kreti-och-pleti-fick-se-hennes-hus/

Dags att sparka ut kriminella politiker istället för pajkastning med valfläsk?

Magdalena Andersson: Utvisa fler kriminella invandrare
Magdalena Andersson: Utvisa fler kriminella invandrare | Fria Tider

Last edited 1 månad sedan by Magnus Lindgren
Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
11 december 2021 kl 08:25

Tack Magnus!

Jag kan bara hålla med dig till 100% i din text.
Hoppas svenska folket börjar få upp ögonen, och inse vad dom röstat
på i generationer.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Tors vrede
11 december 2021 kl 08:42

Bilderberger Uffe kan tex bli fullvaccinerad diskplockare på Hotellet.

“Kräv vaccinpass då det är fler än sju personer
M: Regeringen borde skärpa kraven överallt där smittan
sprids PUBLICERAD: I GÅR 14.40
comment image
Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

helskärm
https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/aa867e07-58af-4b9c-90f3-18e983c1e188?fit=crop&format=auto&h=510&q=50&w=907&s=3879d9cac023be7577ac45ee1e1dc01c34f0a9a4Vaccinpass borde användas i fler sammanhang och deltagargränsen för användning av vaccinpass borde sänkas till åtta personer. Det är förvånande att regeringen inte väljer denna väg, skriver Ulf Kristersson och Camilla Waltersson Grönvall.”

M: Kräv vaccinpass då det är fler än sju personer (aftonbladet.se)

relaterat

Ulf Kristersson (M) & Sara Mazur påväg till Bilderbergmötet 2019
https://www.youtube.com/watch?v=0fiv-yFMpqc

Last edited 1 månad sedan by Magnus Lindgren
Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
11 december 2021 kl 10:41

Jag hittar inte dom lämpliga orden. Men allt är styrt, det börjar snart en blind att se.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Tors vrede
11 december 2021 kl 15:56

Han talar ju för sig själv!

Se Ulf Kristerssons arbetslivserfarenhet

Anställningar i CV

  • Chef public affairs/informationsdirektör, Connecta/Adcore-koncernen 00-01. Kommunikationskonsult, Nextwork AB 01-02. Marknadschef, näringslivets tankesmedja Timbro 95-98.

Uppdrag inom statliga myndigheter m.m.

  • Ledamot, Premiepensionsmyndigheten 99. Ledamot, Kommittén för översyn av studiestödssystemet 95-96.

Kommunala uppdrag

  • Finanskommunalråd, Strängnäs 02-06. Socialborgarråd, Stockholm 06-10.

https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/ledamot/ulf-kristersson_e7e4132a-b4df-11d5-8079-0040ca16072a

relaterat

Kristersson hamnade i rampljuset i början på 2008 då han tillskansade sig en hyreslägenhet via Ersta Diakonisällskap.

En lägenhet som var avsedd främst för utsatta och hemlösa kvinnor – men som i stället alltså gick till politikern som var socialborgarråd i Stockholm vid samma tidpunkt. Och därmed politiskt högst ansvarig för hemlöshetsfrågor.

https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/469927-reinfeldts-nye-skandalminister

Last edited 1 månad sedan by Magnus Lindgren
Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
11 december 2021 kl 16:59

Ju högre dom styrande klättrar, ju tyngre blir fallet.
Men då dom kommer underfund med att dom får ingenting med sig. Möjligtvis föraktet mot fotfolket blir den tyngsta och enda lasten. Domen kan bli hård.

https://www.youtube.com/watch?v=1lmuhv2w3no&t=244s

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Tors vrede
11 december 2021 kl 19:08
Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
11 december 2021 kl 21:08

Svar ja! Åtminstone från mig!
Girighetens gissel skördar mången bundsförvant då kapital får råda. Sedan att Jesuiterna sitter på dom främsta stolarna är inte någon slump. Där finns kapitalet så des fickpengar skulle upphäva världssvälten tämligen omgående!
Tyvärr så fungerar inte hjärnan så på psykopater.
Våra 349 nickedockor i riksstaden har mer eller mindre slängar av detta symtom.

PatrikD
Patrik(@disqus_0jwogn51d6)
10 december 2021 kl 14:06

Bra skrivet! Jag skriker jag också men med liten röst. Ursula ligger dåligt på det just nu, korruption och uppenbar intressekonflikt då hennes man är injektionsproducent, jag har meddelat alla i parlamentet och hälften kände inte ens till detta då dom märkligt nog svarat, refererat till bl.a kommissionens roadmap Detta visar på vilket nivå av naivitet som utnyttjas av strategerna bakom detta och konceptet i helhet. Cristian Teres m.fl är en hård kille som inte kommer ge sig, inte någon av oss heller! Dom har nu gått all in utan egentligt motstånd, långt ifrån fullskaligt och 99% är goda, snart blir det slakt av vansinnet. Till er som oroar över detta, gör inte det, försök att inte stressa upp er över denna nivån av idioti och korruption som just nu syns, detta är nödvändigt för att vi ska kunna rensa ut denna sortens människor. Allt är bara rutten politik och smutsig propaganda och det räcker att bara säga NEJ. Det är vi som är majoriteten och det är vi som betalar deras löner! Inget har godkänts av rättsväsendet eller ens nuddat nivån av godkännande för att gynna agendan, inte ens i staterna. Våra förfäder har slagit sig blodiga över den värld vi nu bor i, det är inget koncept som föråldras bara för att teknokratiska psykopater får fixidéer.

Meredith Miller är en oerhört intelligent kvinna som förklarar mycket kring mentaliteten om varför det mest uppenbara blir så långsökt och konspiratoriskt för många, värt att lyssna till.

https://www.bitchute.com/video/CATXk9Dry80o/

Fascinerande och roliga tider och så länge alla bara finner lunget i sig själva så kommer motståndet bli överväldigande ganska omgående även om propagandan kommer att bli värre ju mer desperation vi ser från motståndarsidan.

Last edited 1 månad sedan by Patrik
PatrikD
Patrik(@disqus_0jwogn51d6)
Reply to  Patrik
10 december 2021 kl 16:21

Jag hann inte redigera det där men det jag i första handa ville förmedla är att propaganda bara biter på känslan av uppgivelse och när helhetskonceptet är långt ifrån logiskt stadgat så blir uppvaknelsen desto mer påtaglig och ofrånkomligt.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Patrik
10 december 2021 kl 16:35

Det har ingenting med desperation att göra. Allt är kalkulerat i elitens IQ-stinna tankesmedjor. Vi behöver bevara vår ödmjukhet.

Vår triumf är att vi står på sanningens och rättfärdighetens sida.

Arne hansson
Arne hansson
Gäst
10 december 2021 kl 15:25

Eftersom dom inte svarar så beror detta på att det du säger är det som dom vet och därför inget svar mannen vet vad det handlar om men det kommer inte att fullföljas eftersom folken i dom länder som är emot detta och vet vad det handlar om inte kommer godta detta man kommer att revoltera emot med kraft

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
10 december 2021 kl 18:49

Tack Margareta – välformulerat och tydligt skrivet.

Jörn Krebs
Jörn Krebs
Gäst
10 december 2021 kl 19:04

Hej.
Håller med om det vådliga med obligatoriskt vax-pass.

Mejla återigen, mep-korgar är ju inte privata utan de passerar genom något slags spamfilter, ofta även via sekreterare.

Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Jörn Krebs
10 december 2021 kl 23:57

Allt registreras i minsta detalj! Varför?
Undrar om dom som tagit detta gentest någonsin kan lyfta något ben, utan kontroll.
Nyttiga idioter som Lenin sagt 1921. stämpeln i panna som uppenbarelse skriften förtäljer.
Är vi där idag. Ja om man tagit denna vätska av halvledare som är en stor komponent.
Om så i nano nivå.
Sen då?

Fredrik Eriksson
Reply to  Tors vrede
11 december 2021 kl 11:43

Sen blir det VaxxID, VaxxPlåster,VaxxLön.
Underbaraste Vaxx.
Det löser alla världens problem.
Tom fattigdom.
IMF/FED kommer ju inte lägga sig ner och dö.
-Nej de kommer gå all in.
De har satsat för mycket tid (~1973) och pengar.

Alla får VaxxLön (men Magda och Gadden) kommer inte säga sanningen. De kommer säga UBI för den gröna återställningen.
Ca 10,000 SEK inkl moms.

Bedövning innan avrättning.

Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
11 december 2021 kl 16:23

Oj! Det blir inte nådigt.

Rikard
Rikard
Gäst
11 december 2021 kl 11:09

Hej.

Vad EU är, är detta:

Om nationellt parlament/regering vill genomföra impopulär åtgärd, hänvisa till EU-förordning, lag eller överenskommelse.

Om nationellt parlament/regering inte vill genomföra av folket begärd åtgärd, hänvisa till EU-förordning, lag eller överenskommelse.

Men svenskar är trögfattade lata naiva idealister när det gäller politik och ideologier.

Kamratliga hälsningar,
Rikard, fd lärare

T Bengt Johan
T Bengt Johan
Gäst
11 december 2021 kl 11:17

Tack Margareta och jag har aldrig tidigare varit så orolig som nu, vi måste rensa bland politikerna ordentligt och åtala dom som förtjänar det annar går det riktigt illa för oss alla!

Ingemar ljungqvist
Gäst
11 december 2021 kl 21:37

Mycket bra text och med mycket faktainsamlande innan Skantze sammanfattade detta brev. Igår hade vi en fin stund med en kollega till Margareta; Nikola Majstrovic vars bokdokumentationer om familjerna Wallenberg och Bonniers är högaktuella. Här är intervjun. Ingemar Ljungqvist hörna – Nikola Majstrovic – YouTube

Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Ingemar ljungqvist
11 december 2021 kl 21:57

Intressant. Tack

Ulla-Britt Evebo
Ulla-Britt Evebo
Gäst
12 december 2021 kl 09:22

En mycket bra och tydligt formulerad sanning! Tack Margareta Skantze <3

jörgen brorson
jörgen brorson
Gäst
12 december 2021 kl 10:46

Min besvikelse är stor över Sveriges EU representanter, men tyvärr inte förvånad. hoppas ändå att en reaktion kommer från dem. Tack Margareta för ord i rättan tid. Jag kommer skriva och ställa frågan till SD politikerna, vilka jag förväntat mig ett svar av.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  jörgen brorson
12 december 2021 kl 11:00

Det är inte folket, utan de politiska partiernas ledning som utser de individer som ges avgörande formell politisk makt.

Inte en enda av dem har valts ut av folket.

Väldresserade labradorer har lyhördheten helt riktad mot husse.

Funke Lena
Funke Lena
Gäst
12 december 2021 kl 13:10

Jättebra alltihop. Tack för din skrivelse till representanter för oss i EU.

Mike Hidfalk
Mike Hidfalk
Gäst
13 december 2021 kl 15:41

Ställde fråga till Jessica Stegrud varför SD inte va med i denna grupp men hon svarade inte. Så SD är nog för diktatur också.

39
0
Kommentera gärnax
()
x