Sverige slösade bort 26 miljarder på onödiga PCR-tester – Skandal

publicerad 26 januari 2022
- Gästskribent
Björn Hammarskjöld, eget verk
Björn Hammarskjöld, eget verk
Professor Björn Hammarskjöld, eget verk

ANALYS. I Läkartidningen den 14 januari 2022 konstaterar smittskyddsläkare Bengt Wittesjö: “När smittspridningen är så stor som den är nu har testning och smittspårning väldigt liten betydelse”. Äntligen en eftertänksam läkare! Då blir frågan självklar: Hur många dödsfall har förhindrats av alla dessa rtRT-PCR-tester? Svar: inga!

Text: Björn Hammarskjöld, assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi

Regeringen har kommit överens med den ideella föreningen Sveriges kommuner och regioner (SKR) att regionerna får ersättning för att genomföra rtRT-PCR-test.

Enligt uppgifter från den senaste överenskommelsen har regionerna fram till 2022-01-01 fått 1 500 SEK för varje test man gör. Från och med 2022-01-01 har SKR accepterat att regeringens bidrag minskas till 1 100 SEK per prov.

Hur många nya dödsfall kan vi förhindra med den synnerligen dyra rtRT-PCR-testningen?

Vanligtvis finner man mindre än 7 % positiva tester trots att man kör testerna med upp till dubbelt så många cykler (50) som rekommenderas av WHO (25)

Vecka 1 och 2 år 2022 togs 918 038 tester på unika individer, en del individer togs mer än ett prov så det togs ytterligare 34 784 prov så att den sammanlagda kostnaden för de senaste två veckorna blev 1 048 104 000 SEK. En dryg miljard på två veckor.

Samtidigt vårdades sammanlagt 91 patienter på IVA

(148 personer intagna v 1 och 2 (14 dagar)/14 dagar*8,65 dagar (Medelvårdtid enligt SIR)=91 personer) till en kostnad av 40 000 SEK/dag =3,66 MSEK).

Det är billigare att vårda patienter på IVA än att testa och det blir ingen förändring av antalet dödsfall eller antalet IVA-inläggningar oavsett antalet rtRT-PCR-tester.

Det kostar 286 gånger mer att testa knappt 1 miljon prover under två veckor utan att det på något sätt ändrar kostnaderna för IVA-vård.

Inte heller dödsfallen har ändrat sedan 20 maj 2021, ligger under 10 dödsfall per dag, under januari 2022 har dödsfallen ökat till som mest 18 döda per dag jämfört med max 99 döda i april 2020 och 99 döda i december 2020.

Staten och regionerna slösar 1 miljard på två veckor på onödig provtagning. De pengarna kan användas för att stärka sjukvården på kort och lång sikt och ändå få pengar över till annan verksamhet.

Antalet rtRT-PCR-tester som tagit sedan 2020-02-28 är 16 305 351 enligt FHM:s individstatistik. Sedan tillkommer omkring 3,5 % extratester på grund av att några behöver ta mer än ett test per dag.

Dessa knappt 17 miljoner tester har kostat oss skattebetalare omkring 26 miljarder kronor, eller 2 500 SEK per invånare i Sverige.

Alla dessa prover har inte minskat dödligheten över huvud taget. Alla dessa prover har inte minskat antalet personer inlagda på IVA över huvud taget.

Staten och regionerna slösar 26 miljarder på två år på onödig provtagning. De pengarna kan användas för att stärka sjukvården på kort och lång sikt och ändå få pengar över till annan verksamhet.

Vi kan bara fantisera hur mycket mer sjukvård skulle kunna fixas. Då skulle den överansträngda sjukvården kunna repa sig. Väntetiderna kan försvinna helt.

Jag finner det besynnerligt att Staten till synes utan egen tankeförmåga har accepterat att vräka 26 miljarder SEK på en testmetod som allt sedan begynnelsen har använts på ett vetenskapligt felaktigt sätt med alltför många testcykler, 50 cykler i stället för högst 25.

Jag finner det besynnerligt att Staten till synes utan egen tankeförmåga har accepterat att vräka 26 miljarder SEK på en testmetod som allt sedan begynnelsen inte kan ställa diagnos.

Det enda rtRT-PCT-tester kan göra är att finna genetiskt material i form av RNA, men det går inte att ställa en diagnos med rtRT-PCR-test.

Enligt myndigheternas påbud ska positivt rtRT-PCR-test av en ledstång anmälas till smittskyddet. Infektiöst virus kan inte med rtRT-PCR-test skiljas från virus som har torkat ut inom någon minut.

Dessutom har rtRT-PCR-test stora felmarginaler enligt WHOs rekommendation till rtRT-PCR-lab.

Dels beroende på att metoden vid högre cykelvärden än 25 ger ökande falskt positiva och dels att vid den låga andelen positiva tester (omkring 7 %) är få i förhållande till antalet prover.

Tänk att regeringen har slösat bort 26 000 miljoner kronor till ingen som helst nytta.

Det enda som dessa onödiga tester har gjort är att skrämma oss (nästan) alla till att acceptera restriktioner som att vi inte får umgås längre, stänga ned all social verksamhet, slå ihjäl företag, förhindra oss att resa fritt och alla andra grundlagsfäst friheter och mänskliga rättigheter.

Tänk att regeringen har slösat bort 26 000 miljoner kronor till den våldsamt rika läkemedelsindustrin. Är det lika i hela världen så har alla stater gett 19 250 miljarder till läkemedelsbolagen bara i testkostnader.

Lika stor summa kan de medicinska preparaten som innehåller modRNA ge läkemedelsbolagen.

Ställ dig upp, ta kontroll över din rädsla och ditt liv, viruset är precis som en vanlig förkylning som i alla år har skördat sina offer bland våra äldre, inse att du är blåst av din egen regering, bli glad och social och återgå till ett samhälle utan restriktioner på samma sätt som före 2020.

Text: Björn Hammarskjöld, assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: PCR-tester
Stöd NewsVoice 2024
 • 50 cykler…… har de gett bort även den sista gnuttan kunskap? Det vet ju “alla” att vid test-cykler överstigande 25 (som skrevs) så kan man hitta precis vad som helst som inte betyder någonting.
  Och dessutom betala grova pengar för det.
  Måste vi fortsätta att spela med i elakt spel?

 • 50 cykler…… har de gett bort även den sista gnuttan kunskap? Det vet ju “alla” att vid test-cykler överstigande 25 (som skrevs) så kan man hitta precis vad som helst som inte betyder någonting.
  Och dessutom betala grova pengar för det.
  Måste vi fortsätta att spela med i elakt spel?

 • Bravo Björn, jag har väntat länge på att vi får ett relevant yttrande från den aktiv praktiserande läkarkåren. Det intressanta är att läkartidningen hade i början av plandemin stod helt på den skrämandes sida , men nu droppar en och annan relevant kommentar fram. Tydligare än vad Björn skrev kunde det knappast sägas.Hela upplägget var från början ologiskt för den som informerade sig. Förhoppningsvis har nu en större del av befolkningen förstod att de har blivit blåst och jag hoppas bara att de vacciner inte är så farliga som de beskrivs och att denna skrämmande info är bara kontrollerad opposition. Att vi inte kan lite på regeringen och myndigheter borde vara klar för de mest nu.

 • Bravo Björn, jag har väntat länge på att vi får ett relevant yttrande från den aktiv praktiserande läkarkåren. Det intressanta är att läkartidningen hade i början av plandemin stod helt på den skrämandes sida , men nu droppar en och annan relevant kommentar fram. Tydligare än vad Björn skrev kunde det knappast sägas.Hela upplägget var från början ologiskt för den som informerade sig. Förhoppningsvis har nu en större del av befolkningen förstod att de har blivit blåst och jag hoppas bara att de vacciner inte är så farliga som de beskrivs och att denna skrämmande info är bara kontrollerad opposition. Att vi inte kan lite på regeringen och myndigheter borde vara klar för de mest nu.

 • En kompletterande infallsvinkel kan vara det ekonomiska systemets uppbyggnad där tillväxt = ökad pengamängd = ökad skuldsättning med en ackumulerad räntekostnad som numera inte längre kan betalas. Därför måste nya pengar trollas fram med alla till buds stående medel. Kallas skuldmättnad. Så nu råder väl en slags konstgjord andning på du fjällhöga nord.

  • Börjar gnissla rätt oroväckande från respiratorn!

   Får se hur länge IVA patienten Sweden kingdom of klarar sig.

   Men The Great Reset blir ju himmelriket sen har jag hört, bara man har sitt covidpass så man tar sig förbi Sankte Per så.

   • Förhoppningsvis så inser mer än 20% evolutionspotentialen i att bli suverän människa, dvs. great reset inombords. Men frågan är hur många av de övriga som vågar släppa taget om sin respirator och “passet” till himlen. Hypnosen sitter så djupt.

 • “Hej och välkommen till IVA, vi är ledsen att du hamnat här. Men vi vill upplysa dig om att då Sverige slutat med PCR tester så kommer du få 11,5 miljoner om du överlever eftersom det är överskottet nu”.

  Människor skulle väl tillfriskna av ren lycka! Åtminstone är det väl en liten morot.

  Man behöver ju också komma ihåg EUs coronapaket. Minns inte, men tror det kosta i runda slängar 70 000kr per Svensk utan räntan. För att rädda bland annat jordbruket som man sen genom restriktioner och höjda energipriser fullkomligt förstört.
  https://nyheteridag.se/sveket-lofven-sager-ja-till-att-eu-stod-betalas-ut-som-bidrag/

  Förr sa man ju bankrånare. Idag finns det väl mest banker som är folkrånare.
  Skapar pengar ur tomma intet, på så kallat mandat av folket. Lånar sen ut pengarna till folket självt. Och kräver sen ränta på det.

  Om någon kom till mitt hus och rånade mig på 70 000 kr. Inte för att jag har sådana summor, men ändå. Låt säga att de faktiskt stal pengarna till en god sak, på riktigt alltså, inte till trädplantage på Cypern. Det är ju trevligt, men det kan de väl betala själva?

  Om jag polisanmälde det, skulle de då säga. “Jaha, men det är ju vad statsfascisten brukar göra, det är ju trevligt. Vi ser inte det som ett brott”

  Eller skulle man arrestera fanskapet?

  • Är väl vad man kallar FIAT pengar 1 or 0ch 0 or eller är jag fel ute?
   Utan låntagare så kursar bankerna?

   Sedan kunde bankerna skicka inbetalt kapital på räntorna från slavarna som sliter för att få det att gå ihop till svältande barnen i Yemen?
   Problemet är förmodligen bara att bankerna är del till att barnen svälter i Yemen.

   Din sista fråga är svår! Men tror att statsfascisten klarar sig då D.S vurmar för att driva ondskan, och dom driver deras agenda, varelse dom vet det eller inte!

   Hur som helst så gillar jag din text! Mvh

  • Att röja upp i Sverige som liknar Augierstallet som Herkules skulle städa upp, måste vi göra av oss med alla korrupta myndigheter, ändra Grundlagen och bygger upp en vettig Juridik, för även den är total förstörd ( Hulda och Ruben). Det finns mycket att göra och jag undrar om Sveriges befolkning klarar av detta ensam utan hjälp utifrån. Men först måste de berömda 20 % har fått insikt vad som pågår annars har vi det som vanligt.

 • Jag undrar hur saldot ser ut på en del politikers hemliga nummerkonton. För det är definitiv inte bara läkemedelsbolagen som blivit rika på den här plandemin.

 • Varför skulle man inte använda ett meningslöst test som inte ens i teorin kan fungera enligt uppfinnaren själv? Hur skulle man annars kunna skapa en pandemi? Utan PCR testerna hade ju ingen pandemi existerat och hur skulle dom då kunnat lura folket att injicera sig med experimentella injektioner samt utföra en globalt synkroniserad vaccinpasskampanj? Ingen hade väl ens hört talas om vaccinpass för några år sedan? Det är väl bara att skruva upp elpriset så har dom ju snabbt igen pengarna.

  -“Just two weeks to flatten curve” sa Lena Hallengren idag medan folks immunförsvar slås ut och smittspridningen skenar okontrollerat. Men givetvis oerhört viktigt med flera doser av samma produkt då det skyddar mot svår sjukdom och död. (94% som dött senaste månaderna har varit vaccinerade enligt deras egna data)

  Man börjar helt seriöst fundera på om man lever i en mardröm där konceptet intelligens inte ens existerar.

  • Mycket förvånad över att jag värkar vara den enda i landet som kommer ihåg
   då Kary Mullis fick nobelpriset 1993. Där framgick det att det är ett DNA test.
   SVT har detta i sina gömmor, men väljer bekvämt att inte reprisera det.
   Hela PCR = Pandemin som blev min uppfinning samma stund jag fick veta att det skulle bygga på Kary Mullis PCR test. Publicerade PCR = Pandemin på Tuben innan påstådda pandemi upptäckts i Sverige. Det spred sig tills Tuben valde att stänga ned mig. Har frågat på både detta forumet och flera om någon minns K.M
   nobelpris, men ingen svarar. Om alla haft det i minnet så hade aldrig pandemin funnits då den bevisligen bygger på detta DNA test.

   • Det sorgliga är ju pcr testet letar efter en genuppsättning som är ihopdiktad i ett datorprogram som bygger på ett virus som bara i datorerna inte i verkligheten, sen går 99,99% av befolkningen på narrativet för politikerna att det är en pandemi som efter klockan och årstiderna?

    • Corman Drosten vill jag minnas, eller liknande skapade detta med sin dator. Han skall ha haft något gammalt virus liggandes som han skickade till Wuhan och fick svaret att det var det som gällde.
     WHO basunerad ut resultatet strax senare som en pandemi.
     Ursäktar för eventuella fel.

    • Ja visst är det sorgligt, lite som att leta efter himlen med en kikare. Men jag är inte lika säker på att politikerna är med på på det här, inte den onda delen iaf. Som man snabbt kan konstatera bara genom att lyssna på dom flesta politiker så är det inte världens smartaste människor. Att sossarna styr agendan har varit rätt tydligt sedan Löfven stod och propagera för Build Back Better redan sommaren 2020, men jag är inte lika övertygad om att alla är med på den här pensionärsmassmordet och förgiftandet av befolkningen. Jag tror det är baserat på naiv välvilja och många tror säkert det finns en pandemi. WEF agendan om en digital valuta samt en mer kontrollerad digitalt samhälle står dock sossarna varmt om hjärtat.

     • Politiker har ett ansvar att ta reda på All relevant information innan de exekverar. Så nepp, den här gången kommer iingen undan. Jo de som avgått el som Terhes et al ställt sig upp och demonstrerat motstånd. Jag har veterligen inte sett nåågon i Sverige göra detta. Men rätta mig om jag har fel

      • Ja så klart, dom ska givetvis hängas, menade mest att jag är tveksam till om alla har har skrivit under för själva massmordet. Ser inte riktgit den ondskan i dom flesta politikerna, handlar väl om politisk prestige i första hand och rädsla. Dom värsta skadorna från det här har vi inte ens börjat att se, även om det högst troligt redan nu har dött runt 50 miljoner människor av injektionerna.

       • Njaa jag pratar inte i ett första skede om att de ska hängas. Vad jag hävdar är att de som beslutsfattare har ett yttersta ansvar innan de rullar ut beslut. I det här fallet vet vi ju som sagt vad det handlar om, omfattningen och djupet samt konsekvenser för individ och samhälle,, ekonomiska, fysiska och psykologiska av den mest förödande art. De är 349 i ‘riksdagen’ exkl övr som deltar i det sk arbetet, 5000 finns på regeringskansliet etc. Det borde vara peanuts för dem att införskaffa korrekt beslutsunderlag i denna största (o värsta) o mest kallhamrade kampanj mot mänskligheten, som någonsin iscensatts. De har gravt osidåsatt sina plikter mot folket, och det är det och varför och framförallt på uppdrag av vem (‘wef’, ‘who’, sk bilderbergarna vilkas dolda möten ‘våra svenska politiker’ frekvent bevistar, sk ‘cfr’ och dito där med bevistande, sk ‘counsil on foreign relations’..och dito där med bevistande osvosv) som ska utredas o utdömas. Det blir och skall bli en enorm uppgift som måste få ta sin tid, men iingen ska undslippa och det ska ske i laga ordning. Rättssalens straffsatser för de inblandade skall var dryga för vad de uppsåtligen åsamkat alla, och det kan bara vara fråga om medveten handling, fast av olika grad möjlgt. Det duger således inte, när de har ett delegerat ansvar, efteråt säga att ‘vi visste inte’ trots alternativ professionell information fanns tillgänglig Överallt. Delegeringen kommer dessutom fr Folket, samma Folk de valde att anfalla med giftkanyler..

       • Den här influensan är inget folkmordsprojekt det är illa nog att det är syniska människor som vill bli rikare. När det gäller befolkningsfrågan måste vi titta på statistiken när det gäller döda från biverkningar av vacciner har antalet döda överstigit statistiken år 20-21.

        • Alla länder i västvärlden hade hög överdödlighet 2021 så vet inte riktigt var du kollar? T.ex Tyskland hade 30% överdödlighet, USA, Frankrike, England hade 40-50%. Sverige litar jag inte på datan då allt som publiceras är rena lögner. Vi har inte heller haft någon folkräkning här så det finns många att ta av om man vill manipulera data. Det är en väldokumenterad avfolkningsagenda, det är inte lite extra fickpengar dom är ute efter och att du inte förstått detta efter två år är ju väldigt märkligt. Det finns ju även juridisk data på specifka batcher som är till för att mörda, tänk dig efter 8 doser? Det var 200 miljoner människor överdödlighet 2021 globalt, sen hur många som dog av injektionerna vet jag inte men skulle gissa på 30-50 miljoner men det här är data som kommer fram förrän om något år, svält var sorgligt nog även en stor faktor pga. lockdowns och även självmord ökande från alla vaccinskadade. Men 2020 fanns ingen överdödlighet någonstans i världen det stämmer, 0.76% som det legat på dom senaste åren förutom 2021.

        • Influensan.. är inget folkmordprojekt nej, men åtgärderna har def syftet att kutta befolkningsmängden. parasiterna själva säger det, kissingr, gats, sors, rassefellarna som ‘jobbat’ med euftanasi’projekt sedn hedenös dagar, ruttnschildrn osvosv alla av dessa miserabla ‘individer’,, samma ‘individer’ som alltså kallar oss värdelösa ätare..en ‘monarkisk’ ‘individ’ ur pedo’huset windsor’ sa en gång; skulle vilja bli ett virus i nästa liv som utrotar mänskligheten.. Problemet är egentl inte bara ‘dessa’ deplorebals (om jag får travestera ytterligare en parasit) utan att så få människor är medvetna om ‘dessas’ existens. Egentl bara tror jag 1-2/10 som har en susning, men övr kan nog snabbt ta igen. Bara de vill..

       • Rädsla eller pengar? Vilken hållhake vet vi ännu inte, men hade de, som inte hade hållhake på sig, protesterat och yttrat sig då hade scenen blivit annorlunda.

    • Jag är långt ifrån lika övertygad om att virus existerar, definitivt inte sars-cov-2. Även CDC har erkänt att det inte existerar, likaså 160st världsledande forskningsinstitut. Det är en digital sekvens baserat på en ren hypotes och har inte hittats i en ända patient dom senaste två åren, det ända dom hittat i dom avlidna är influensa A/B. Konceptet “virus” är ett påhittat koncept av Rockefeller i samband med att penicillin patenterades och slog ut stora delar av deras experimentella bakteriella marknad. Alla sjukdomar och “virus” kommer inifrån och är en biologisk nedbryttningsprocess. Därav det inte heller finns ett ända isolat från något virus som inte innehåller fragment av mänskliga celler. I princip alla “virussjukdomar” idag härstammar från experimentella injektionskampanjer dom senaste hundra åren. 5G är dödsstöten för mänsligheten, det radioaktiva strålningen förstärks även av innehållet i injektionerna. Redan nu ser vi tusentals gånger högre strålning än vad som anses som en hälsofara och i kombination med ett utslaget immunförsvaret är det tyvärr en garant för att bl.a cancer sprider sig i ljusets hastighet.

    • Det du skriver kan vara info som kom fram efter vaccinet kom ut. Är det då man har tillsatt det du talar om i vaccinet?
     Det är anmärkningsvärd att många blev sjuk efter vaxxet, då var det ju bekvämt att säga att vaxxet inte stärker immunsystemet snarast tvärtom. Man skall inte glömma nocebo effekten, man kan dö av den också.

   • Detta är tveklöst ett avfolknings’projekt’. Skrev i en tidigare kommentar att pcrtestet används till dnaextrahering och enda orsaken till att parasiterna så idogt håller fast vid det är därför det är det mest effektiva (..nobelpriset-93 som sagt). Förstod sambandet mer och mer efter att Karey Mullis med emfas understrukit att det endast kan användas i det syftet men absolut inte i smittspårningshänseende..och sedan ‘gick han bort’..Vidare läste jag sedan att det var eo/-cancerframkallandepreparerat samt detta tillsammans med giftinjektionerna gör min slutsats. Så alltså, i alla ändar ska ‘de’ ha penning- och/eller dödsresultat samt stjäler ‘de’ samtidigt Folks dnaprofil. ‘härliga’ individer Vi ska ta oss an..

    • Har skrivit om detta tidigare! Men nu liksom igår så flyger gamla utrangerade fyrmotoriga passagerarplan runt igen och ritar lapptäcken. Flight radar visar än en gång att transpondrarna är avslagna. Vill påstå att Covid ökar efter detta, och det är ingen slump då jag studerat detta i ca 2 år. Har filmat detta åtskilliga gånger men hur skall jag förmedla det då jag är portad på Tuben.
     Men vet att vi kommer att segra, underbara människor på detta forum! Tack till er!

     • Och till dig Tor och alla övriga, jodå du är så rätt på det. Projektet heter, ett bland många obskyra namn, ‘fullspectrum dominance of planet earth’.., bl a Elana Freeland har skrivit om det.
      Men kolla gärna WakeupGlobe/Michael Oddane och JMM.NU. Michael Oddanes kanal är mkt intressant, fokus chemtrails, 5g osv. På Jmm intervjuar han Ole Dammegård, Mikael Nordfors stöds, Michael Zazzio har viktig info om ‘eu’, Mads Palsvig m fl

     • Det är Gates geoengineeringsprogram som du syftar på? Jag tror inte det är aktivt i Norden? Men visst är det en del onyttigt som sprayer innehåller bl.a tungmetallar, kalciumkarbonat, svaveldioxid etc. Jag tror att det i första hand är för att förstöra grödor, odlingsmarker etc. för att i sin tur svälta ihjäl stora delar av världens befolkning. Även om det officiella versionen handlar om att minska den globala uppvärmningen. Men får man i sig det här via dricksvatten, grödor etc. så ökar risken för alla möjliga sjukdomar. Talgspottkörteln som är kroppens viktigaste organ har höga magnetiska egenskaper och drar till sig metaller vilket i sin tur orsakar depressioner, alzheimers samt skador på själen. Även grafenhydroxid dras sig tyvärr till talgspottskörteln så vi kommer tyvärr även att få se en enorm våg av alzheimers här framöver.

      • Absolut rätt Patrik och jodå, den kampanjen står i ‘full blom’ här över vårt Land också. ‘de’ arbetar via parallella spår, heela tiden så syftena är många. Du har nämnt några för ‘dem’ vitala områden att förstöra, för att stjäla till sig sin sk ‘kontroll’ över Planeten och få till sin hett..eftertraktade avfolkning..yepp, men så är ‘de’ ju också parasiter..phjjuu undras vilken ‘uppvxt/uppfostran’ ‘de’ erhållit, men som sagt det löser ju inget av Våra problem att få reda på. Men kan kanske vara intressant när ngt nytt ska byggas, på ev ruinerna av deras förstörelse, så en upprepning kan undvikas,, dvs vikten av att ta hand om våra yngsta på ett schysst sätt

      • Det finns aktiva geoengineerings-program i Norden. Peter Krabbe har vid olika tillfällen skrivit om det på sin blogg. Här är en av de krönikorna:
       https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/02/11/hoten-mot-manskligheten-depopulation-del-2/

       Och är är en annan mycket läsvärd krönika som handlar om Bill Gates:
       https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/03/06/bill-gates-grinden-till-ett-annorlunda-rike/

       Men vi ska komma ihåg att Bill Gates är en aktör som lyder order. Han är en maktens springpojke, en edsvuren riddare, alltså en knekt som agerar frontfigur och bulvan och blir belönad för det:
       https://www.theguardian.com/world/2005/mar/02/usa.microsoft
       (Bill Gates becomes honorary knight)

       ”Knekt, av tyskans Knecht: ”dräng”, ”hantlangare”, är en gammal beteckning för fotsoldat. Detta ord förekom redan under medeltiden som benämning på tjänare”
       – Wikipedia

       • Intressent, tack för länkarna Hans. Jag visste inte att dom höll på med det även här. Håller till längst Östra sydkusten och här har jag aldrig sett något suspekt. Inte heller en skymt av någon 5G sändare för då river jag ner den direkt. Bill Gates är en idioti, skulle inte bli förvånad om han har ett IQ under 60. Han har stulit allt han är känd för och är en docka i leken som många andra. Det känns som dom här herrarna kraftigt underskattar intelligensen i samhället och styrkan i kollektiv godhet. Nu när världen är så öppen så känns det spontant som att det kommer att bli deras fall. Betydligt enklare tidigare när man kan bestämma vad som strivs i tidningen och vem som läser, snart får dom stänga väl ner hela internet.

        • Vad glad jag blir att du uppskattar länkarna, Patrik!

         Du har stor insikt och du kan hjälpa många att också få det.

         Om du håller till vid den östra sydkusten så har du nog inte så långt till Växjö. Där finns det en superdator som skänkts till Linné-universitetet av IBM och som styr ett antennsystem som breder ut sig över stora delar av Sydsverige.

         Det har namnet LOIS och är i själva verket en av världens största HAARP-anläggningar.

         Du hittar en hel del information om LOIS i kommentarsfältet till den här artikeln:

         https://newsvoice.se/2018/11/forskare-hemliga-projekt-spraya-atmosfaren/

         (Sedan några år tillbaka har utsläppen från luften blivit mycket mindre iakttagbara än tidigare, eftersom de numera ofta använder litium, vilket inte alls är lika molnbildande som barium, strontium, aluminium som de flitigt använt de senaste tjugo åren. Det ger den kopparröda himlen – även i öster (ibland) vid solnedgången

        • Tack! Det är bra om fler och fler börjar inse detta. Sedan vad göra åt detta?
         Vill minnas mig ha läst/hört att Göran Persson godkände detta vansinne en gång i tiden.
         Sedan är frågan vad han fick för information till godkännandet. Lutar åt hindrandet av växthuseffekten? Ville han i sitt oförnuft skapa en ny liten istid. Ja då är han dummare en dum.
         Godkända avtal borde kunna hävas genom tillräcklig folkvilja som trycker på politikerna.
         Efter ett nytt demokratiskt beslut så skulle Jas plan tvinga bort dessa transponderlösa flygplan från svenskt territorium. Problemet löst!

         Tack också Hans för länkarna 3 till antal från Peter Krabbes blogg. Mycket intressant. Mvh

        • Okej intressant. Att dom skulle slösa litium på det där låter ju helt abusrt, redan svårt att utvinna som det är och en större och större bristvara. Är det någon som har köpt några provrör och testat vatten, jord, skog etc. där i krokarna där ni upplever att det sprutas överallt? Går ju snabbt och smidigt att testa och skicka iväg på analys så ser man ju konkret vad som sprutas isåntfall, det här är nästan lite väl konspiratioriskt även för min egen del. Det borde ju finnas tusentals vittnen, data och bilder kring det här? Även från regering/myndigehter etc. som det finns i t.ex USA.

        • Här skriver Nasa om utsläpp av litium samt aluminium och barium i atmosfären:
         https://www.nasa.gov/mission_pages/sounding-rockets/tracers/metals.html

         Bolivia har 21 miljoner ton litiumreserver, enligt US Geological Survey (USGS):
         https://www.argusmedia.com/en/news/2283947-bolivia-takes-another-shot-at-lithium#:~:text=Bolivian%20president%20Luis%20Arce's%20government,salt%20flats%20in%20southwest%20Bolivia.

         Bolivias före detta president Evo Morales ville förstatliga råvaru-tillgångarna i landet. Men den 
         välplanerade statskupp som inleddes den 21 oktober 2019, dagen efter presidentvalet som Morales vann, satte stopp för de planerna.

         Och Afghanistan kallades “ett Saudiarabien för litium” i en rapport från en general inom amerikanska militären år 2010. Fyndigheten uppskattas vara nästan lika stor som den i Bolivia, som är världens största kända fyndighet. Förutom litium är Afghanistan rikt på koppar, kobolt, kol och järnmalm.

      • Sprayningen har inte upphört men nu, när befolkningen tittar mera uppåt då sprayar dom på natten och när det är molnig. Man kan höra motorerna , de har ett annorlunda ljud än normala jetplan.

       • Dom flyger på ca 1,2 mils höjd. Det går att se planen med dess 4 motorer. En bra kikare så kommer man närmare, och upptäcker inge betäckningar.
        Nattetid har börjat bli vanligare. Vi sover då.

   • Jasså minsann, även SVT varför är man inte förvånad. Detta är före min tid men har läste mycket i början av -20 om honom samt PCR tekniken. Han verkade väldigt smart, till skillnad mot hans erkefiende Fauci. Att en äkta medicinare dog i förkylning några veckor innan pandemin drog igång var det som fick mig att bli kraftigt suspekt över hela pandemin samtidigt som datan som kom in inte alls stämde med vad media rapporterade. Mitt lilla naiva jag hade inte en aning om nivån av korruption och ondska som finns där ute innan dess. Men visst är det fascinerande, att det kan gå så långt som experimentella tvånginjektioner, exklusion, mental toryr, barnmisshandel, mord över masktvång etc. över ett test som aldrig ens varit tänkt att användas för att upptäcka varken virus eller patogener. Citat -“You will find what youre looking for”

    • Jag är väl en del år äldre än dig vilket jag klantade till det i min tidigare text. Är för spontan, och vill skriva snabbt.
     Jo då Kary Mullis dog den 7 aug 2019 dryga 2 månader innan Microsofts mjukvarolirare hade Covid övning i Losangeles.
     Mycket är skumt i denna så kallade ( förkylnings ) pandemi.
     Kommer snart med lite tur ett tidigare inlägg som tyvärr hamnar i karantän några timmar för att bli godkänt. Nu blir denna skrift ändå längre fördröjt så det stämmer inte i slutet av denna skrift.
     Du förstår, det vet jag. Mvh

   • Ja Tor du hade rätt, jag visste det också, men i alla diskussioner valde de flesta att tro på myndigheter och inte mig. Jag känner till detta fenomen sedan tidigare, min erfarenhet är att människan ändra sig först när det gör riktig ont, kanske förutom några som har sansen i behåll, dom ser det direkt. Man ser ju också vilka argument som körs för att förklara de höga bensin och el- priser. Helt ologiskt. Men kanske först ( när det gör ont) då kommer folket att märker nåt. 100 SEK per liter Diesel?

    • Tack Birgit! Då var jag inte helt fel ute.
     Men att det är stora saker på gång, det talar min magkänsla för.
     Det vi redan fått uppleva är bara ett litet förspel.
     Hoppas givet vis att min magkänsla inte stämmer men vi får se. Mvh

  • Hehe, ironin o sarkasmen mot ‘elit’psykopaterna är på hög nivå här..Jo cancerframkallande eo läste jag oxå om, för ett tag sedan, o var en av orsakerna till att jag (temporärt blir det nog endast, med tanke på att utvecklingen nu verkar gå fort åt vårt/rätt håll nu. Hur länge det varar innan parasiterna gör ett nytt av sina eländiga drag) slutade på mitt formidabla arbete. Dock var huvudskälet egentligen att det var en förnedrande metod, och förnedring är just det psykopater livnär sig på, förutom direkt plundring såklart..

  • Måste fråga om du vet säkert att de är steriliserade med EO. Var kan man se det? Hur skadligt är EO i förhållande till mängden de får i sig i testet. För många ämnen är skadliga men i små mängder märks det knappt.

   • Det går enkelt och se på en obruten förpakningen.
    Din andra fråga bör en läkare svara på (en riktig sådan) om man kan hitta en nuförtiden.

    • Rent generellt kan man säga att många gifter är farliga p.g.a. mängden. Kroppen har en god förmåga att avgifta sig men är man redan förgiftat av en dålig livsstil behövs inte så mycket mer att välta skeppet. Det vi borde lära oss ( en gammal kunskap) Var uppmärksam vad du stoppar i dig!!

   • En mycket bra poäng!

    Själv har jag aldrig förstått mig på det där. “Viruset” sägs alltså vara en dropp smitta, som sprids genom luften från person till person.

    Men när du skall testa för det måste du gräva ut det ur hjärnan med en tops i en halv minut.

    Lika logiskt som allt annat under plandemin. Varför inte bara hosta och spotta, eller snyta sig. Eller stoppa en liten bit bajs i ett provrör. Då skulle allt som behövdes vara ett tomt sterilt provrör i plast. Och så skulle man slippa några miljarder “sterila” (läs kontaminerade) tops.

    Men varför tänka på miljön när någon kan tjäna pengar på det?

    • Det finns en väldigt ond anledning till att dom vill köra upp pinnen så nära talgspottkörteln som möjligt, bortsätt från den upppenbara psykologiska undergivelsefaktorn. I en normal värld hade det givetvis räckt att spotta i en kopp och röra runt då det ger exakt samma resultat om man nu fick för sig att testa något sånt där test. Det finns en bra video från en visselblåsare (Astrid Stuckelburger) från WHO sommaren 2020 som gick ut och varnade och delvis forklarade anledningen.

   • De gräver där luktnerven går in via Cribririform-plattan, som har en nätliknande benstruktur, och det är det närmaste de kan komma hjärnan utan att borra upp skallen. Den hjärnätande sötvattensamöban Naegleria fowleri kan ta sig in den vägen om man drar in infekterat vatten i näsan. Kan en amöba göra skada den vägen kan säkert även kemikalier göra detsamma.

    EO ska ju vara skadlig när en viss koncentration uppnås i ett slutet utrymme och uppe vi det rätt slutna utrymmet halvvägs till hjärnan, så kanske det räcker med en väldigt liten mängd. Själv har jag aldrig testat mig och kommer varken gå med på halvvägs till hjärnan eller någon Anal-Schwab.

 • Är det ngn som är tveksam 2 sek, kring huruvida allvarliga förskingrings- och än värre brott begåtts mot den Svenska befolkningen..

  • Erbjud Björn Hammarskjöld posten som hälsominister i en kommande riktig Regering, el som generaldirektör i ett äkta Läkemedelsverk (och inte ett som nu, till 80-90 % finansierat av giftbolagen..)

 • En kompletterande infallsvinkel kan vara det ekonomiska systemets uppbyggnad där tillväxt = ökad pengamängd = ökad skuldsättning med en ackumulerad räntekostnad som numera inte längre kan betalas. Därför måste nya pengar trollas fram med alla till buds stående medel. Kallas skuldmättnad. Så nu råder väl en slags konstgjord andning på du fjällhöga nord.

  • Börjar gnissla rätt oroväckande från respiratorn!

   Får se hur länge IVA patienten Sweden kingdom of klarar sig.

   Men The Great Reset blir ju himmelriket sen har jag hört, bara man har sitt covidpass så man tar sig förbi Sankte Per så.

   • Förhoppningsvis så inser mer än 20% evolutionspotentialen i att bli suverän människa, dvs. great reset inombords. Men frågan är hur många av de övriga som vågar släppa taget om sin respirator och “passet” till himlen. Hypnosen sitter så djupt.

 • “Hej och välkommen till IVA, vi är ledsen att du hamnat här. Men vi vill upplysa dig om att då Sverige slutat med PCR tester så kommer du få 11,5 miljoner om du överlever eftersom det är överskottet nu”.

  Människor skulle väl tillfriskna av ren lycka! Åtminstone är det väl en liten morot.

  Man behöver ju också komma ihåg EUs coronapaket. Minns inte, men tror det kosta i runda slängar 70 000kr per Svensk utan räntan. För att rädda bland annat jordbruket som man sen genom restriktioner och höjda energipriser fullkomligt förstört.
  https://nyheteridag.se/sveket-lofven-sager-ja-till-att-eu-stod-betalas-ut-som-bidrag/

  Förr sa man ju bankrånare. Idag finns det väl mest banker som är folkrånare.
  Skapar pengar ur tomma intet, på så kallat mandat av folket. Lånar sen ut pengarna till folket självt. Och kräver sen ränta på det.

  Om någon kom till mitt hus och rånade mig på 70 000 kr. Inte för att jag har sådana summor, men ändå. Låt säga att de faktiskt stal pengarna till en god sak, på riktigt alltså, inte till trädplantage på Cypern. Det är ju trevligt, men det kan de väl betala själva?

  Om jag polisanmälde det, skulle de då säga. “Jaha, men det är ju vad statsfascisten brukar göra, det är ju trevligt. Vi ser inte det som ett brott”

  Eller skulle man arrestera fanskapet?

  • Är väl vad man kallar FIAT pengar 1 or 0ch 0 or eller är jag fel ute?
   Utan låntagare så kursar bankerna?

   Sedan kunde bankerna skicka inbetalt kapital på räntorna från slavarna som sliter för att få det att gå ihop till svältande barnen i Yemen?
   Problemet är förmodligen bara att bankerna är del till att barnen svälter i Yemen.

   Din sista fråga är svår! Men tror att statsfascisten klarar sig då D.S vurmar för att driva ondskan, och dom driver deras agenda, varelse dom vet det eller inte!

   Hur som helst så gillar jag din text! Mvh

  • Att röja upp i Sverige som liknar Augierstallet som Herkules skulle städa upp, måste vi göra av oss med alla korrupta myndigheter, ändra Grundlagen och bygger upp en vettig Juridik, för även den är total förstörd ( Hulda och Ruben). Det finns mycket att göra och jag undrar om Sveriges befolkning klarar av detta ensam utan hjälp utifrån. Men först måste de berömda 20 % har fått insikt vad som pågår annars har vi det som vanligt.

 • Jag undrar hur saldot ser ut på en del politikers hemliga nummerkonton. För det är definitiv inte bara läkemedelsbolagen som blivit rika på den här plandemin.

 • Varför skulle man inte använda ett meningslöst test som inte ens i teorin kan fungera enligt uppfinnaren själv? Hur skulle man annars kunna skapa en pandemi? Utan PCR testerna hade ju ingen pandemi existerat och hur skulle dom då kunnat lura folket att injicera sig med experimentella injektioner samt utföra en globalt synkroniserad vaccinpasskampanj? Ingen hade väl ens hört talas om vaccinpass för några år sedan? Det är väl bara att skruva upp elpriset så har dom ju snabbt igen pengarna.

  -“Just two weeks to flatten curve” sa Lena Hallengren idag medan folks immunförsvar slås ut och smittspridningen skenar okontrollerat. Men givetvis oerhört viktigt med flera doser av samma produkt då det skyddar mot svår sjukdom och död. (94% som dött senaste månaderna har varit vaccinerade enligt deras egna data)

  Man börjar helt seriöst fundera på om man lever i en mardröm där konceptet intelligens inte ens existerar.

  • Mycket förvånad över att jag värkar vara den enda i landet som kommer ihåg
   då Kary Mullis fick nobelpriset 1993. Där framgick det att det är ett DNA test.
   SVT har detta i sina gömmor, men väljer bekvämt att inte reprisera det.
   Hela PCR = Pandemin som blev min uppfinning samma stund jag fick veta att det skulle bygga på Kary Mullis PCR test. Publicerade PCR = Pandemin på Tuben innan påstådda pandemi upptäckts i Sverige. Det spred sig tills Tuben valde att stänga ned mig. Har frågat på både detta forumet och flera om någon minns K.M
   nobelpris, men ingen svarar. Om alla haft det i minnet så hade aldrig pandemin funnits då den bevisligen bygger på detta DNA test.

   • Det sorgliga är ju pcr testet letar efter en genuppsättning som är ihopdiktad i ett datorprogram som bygger på ett virus som bara i datorerna inte i verkligheten, sen går 99,99% av befolkningen på narrativet för politikerna att det är en pandemi som efter klockan och årstiderna?

    • Corman Drosten vill jag minnas, eller liknande skapade detta med sin dator. Han skall ha haft något gammalt virus liggandes som han skickade till Wuhan och fick svaret att det var det som gällde.
     WHO basunerad ut resultatet strax senare som en pandemi.
     Ursäktar för eventuella fel.

    • Ja visst är det sorgligt, lite som att leta efter himlen med en kikare. Men jag är inte lika säker på att politikerna är med på på det här, inte den onda delen iaf. Som man snabbt kan konstatera bara genom att lyssna på dom flesta politiker så är det inte världens smartaste människor. Att sossarna styr agendan har varit rätt tydligt sedan Löfven stod och propagera för Build Back Better redan sommaren 2020, men jag är inte lika övertygad om att alla är med på den här pensionärsmassmordet och förgiftandet av befolkningen. Jag tror det är baserat på naiv välvilja och många tror säkert det finns en pandemi. WEF agendan om en digital valuta samt en mer kontrollerad digitalt samhälle står dock sossarna varmt om hjärtat.

     • Politiker har ett ansvar att ta reda på All relevant information innan de exekverar. Så nepp, den här gången kommer iingen undan. Jo de som avgått el som Terhes et al ställt sig upp och demonstrerat motstånd. Jag har veterligen inte sett nåågon i Sverige göra detta. Men rätta mig om jag har fel

      • Ja så klart, dom ska givetvis hängas, menade mest att jag är tveksam till om alla har har skrivit under för själva massmordet. Ser inte riktgit den ondskan i dom flesta politikerna, handlar väl om politisk prestige i första hand och rädsla. Dom värsta skadorna från det här har vi inte ens börjat att se, även om det högst troligt redan nu har dött runt 50 miljoner människor av injektionerna.

       • Njaa jag pratar inte i ett första skede om att de ska hängas. Vad jag hävdar är att de som beslutsfattare har ett yttersta ansvar innan de rullar ut beslut. I det här fallet vet vi ju som sagt vad det handlar om, omfattningen och djupet samt konsekvenser för individ och samhälle,, ekonomiska, fysiska och psykologiska av den mest förödande art. De är 349 i ‘riksdagen’ exkl övr som deltar i det sk arbetet, 5000 finns på regeringskansliet etc. Det borde vara peanuts för dem att införskaffa korrekt beslutsunderlag i denna största (o värsta) o mest kallhamrade kampanj mot mänskligheten, som någonsin iscensatts. De har gravt osidåsatt sina plikter mot folket, och det är det och varför och framförallt på uppdrag av vem (‘wef’, ‘who’, sk bilderbergarna vilkas dolda möten ‘våra svenska politiker’ frekvent bevistar, sk ‘cfr’ och dito där med bevistande, sk ‘counsil on foreign relations’..och dito där med bevistande osvosv) som ska utredas o utdömas. Det blir och skall bli en enorm uppgift som måste få ta sin tid, men iingen ska undslippa och det ska ske i laga ordning. Rättssalens straffsatser för de inblandade skall var dryga för vad de uppsåtligen åsamkat alla, och det kan bara vara fråga om medveten handling, fast av olika grad möjlgt. Det duger således inte, när de har ett delegerat ansvar, efteråt säga att ‘vi visste inte’ trots alternativ professionell information fanns tillgänglig Överallt. Delegeringen kommer dessutom fr Folket, samma Folk de valde att anfalla med giftkanyler..

       • Den här influensan är inget folkmordsprojekt det är illa nog att det är syniska människor som vill bli rikare. När det gäller befolkningsfrågan måste vi titta på statistiken när det gäller döda från biverkningar av vacciner har antalet döda överstigit statistiken år 20-21.

       • Rädsla eller pengar? Vilken hållhake vet vi ännu inte, men hade de, som inte hade hållhake på sig, protesterat och yttrat sig då hade scenen blivit annorlunda.

    • Jag är långt ifrån lika övertygad om att virus existerar, definitivt inte sars-cov-2. Även CDC har erkänt att det inte existerar, likaså 160st världsledande forskningsinstitut. Det är en digital sekvens baserat på en ren hypotes och har inte hittats i en ända patient dom senaste två åren, det ända dom hittat i dom avlidna är influensa A/B. Konceptet “virus” är ett påhittat koncept av Rockefeller i samband med att penicillin patenterades och slog ut stora delar av deras experimentella bakteriella marknad. Alla sjukdomar och “virus” kommer inifrån och är en biologisk nedbryttningsprocess. Därav det inte heller finns ett ända isolat från något virus som inte innehåller fragment av mänskliga celler. I princip alla “virussjukdomar” idag härstammar från experimentella injektionskampanjer dom senaste hundra åren. 5G är dödsstöten för mänsligheten, det radioaktiva strålningen förstärks även av innehållet i injektionerna. Redan nu ser vi tusentals gånger högre strålning än vad som anses som en hälsofara och i kombination med ett utslaget immunförsvaret är det tyvärr en garant för att bl.a cancer sprider sig i ljusets hastighet.

    • Det du skriver kan vara info som kom fram efter vaccinet kom ut. Är det då man har tillsatt det du talar om i vaccinet?
     Det är anmärkningsvärd att många blev sjuk efter vaxxet, då var det ju bekvämt att säga att vaxxet inte stärker immunsystemet snarast tvärtom. Man skall inte glömma nocebo effekten, man kan dö av den också.

   • Detta är tveklöst ett avfolknings’projekt’. Skrev i en tidigare kommentar att pcrtestet används till dnaextrahering och enda orsaken till att parasiterna så idogt håller fast vid det är därför det är det mest effektiva (..nobelpriset-93 som sagt). Förstod sambandet mer och mer efter att Karey Mullis med emfas understrukit att det endast kan användas i det syftet men absolut inte i smittspårningshänseende..och sedan ‘gick han bort’..Vidare läste jag sedan att det var eo/-cancerframkallandepreparerat samt detta tillsammans med giftinjektionerna gör min slutsats. Så alltså, i alla ändar ska ‘de’ ha penning- och/eller dödsresultat samt stjäler ‘de’ samtidigt Folks dnaprofil. ‘härliga’ individer Vi ska ta oss an..

    • Har skrivit om detta tidigare! Men nu liksom igår så flyger gamla utrangerade fyrmotoriga passagerarplan runt igen och ritar lapptäcken. Flight radar visar än en gång att transpondrarna är avslagna. Vill påstå att Covid ökar efter detta, och det är ingen slump då jag studerat detta i ca 2 år. Har filmat detta åtskilliga gånger men hur skall jag förmedla det då jag är portad på Tuben.
     Men vet att vi kommer att segra, underbara människor på detta forum! Tack till er!

     • Och till dig Tor och alla övriga, jodå du är så rätt på det. Projektet heter, ett bland många obskyra namn, ‘fullspectrum dominance of planet earth’.., bl a Elana Freeland har skrivit om det.
      Men kolla gärna WakeupGlobe/Michael Oddane och JMM.NU. Michael Oddanes kanal är mkt intressant, fokus chemtrails, 5g osv. På Jmm intervjuar han Ole Dammegård, Mikael Nordfors stöds, Michael Zazzio har viktig info om ‘eu’, Mads Palsvig m fl

     • Det är Gates geoengineeringsprogram som du syftar på? Jag tror inte det är aktivt i Norden? Men visst är det en del onyttigt som sprayer innehåller bl.a tungmetallar, kalciumkarbonat, svaveldioxid etc. Jag tror att det i första hand är för att förstöra grödor, odlingsmarker etc. för att i sin tur svälta ihjäl stora delar av världens befolkning. Även om det officiella versionen handlar om att minska den globala uppvärmningen. Men får man i sig det här via dricksvatten, grödor etc. så ökar risken för alla möjliga sjukdomar. Talgspottkörteln som är kroppens viktigaste organ har höga magnetiska egenskaper och drar till sig metaller vilket i sin tur orsakar depressioner, alzheimers samt skador på själen. Även grafenhydroxid dras sig tyvärr till talgspottskörteln så vi kommer tyvärr även att få se en enorm våg av alzheimers här framöver.

      • Absolut rätt Patrik och jodå, den kampanjen står i ‘full blom’ här över vårt Land också. ‘de’ arbetar via parallella spår, heela tiden så syftena är många. Du har nämnt några för ‘dem’ vitala områden att förstöra, för att stjäla till sig sin sk ‘kontroll’ över Planeten och få till sin hett..eftertraktade avfolkning..yepp, men så är ‘de’ ju också parasiter..phjjuu undras vilken ‘uppvxt/uppfostran’ ‘de’ erhållit, men som sagt det löser ju inget av Våra problem att få reda på. Men kan kanske vara intressant när ngt nytt ska byggas, på ev ruinerna av deras förstörelse, så en upprepning kan undvikas,, dvs vikten av att ta hand om våra yngsta på ett schysst sätt

      • Det finns aktiva geoengineerings-program i Norden. Peter Krabbe har vid olika tillfällen skrivit om det på sin blogg. Här är en av de krönikorna:
       https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/02/11/hoten-mot-manskligheten-depopulation-del-2/

       Och är är en annan mycket läsvärd krönika som handlar om Bill Gates:
       https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/03/06/bill-gates-grinden-till-ett-annorlunda-rike/

       Men vi ska komma ihåg att Bill Gates är en aktör som lyder order. Han är en maktens springpojke, en edsvuren riddare, alltså en knekt som agerar frontfigur och bulvan och blir belönad för det:
       https://www.theguardian.com/world/2005/mar/02/usa.microsoft
       (Bill Gates becomes honorary knight)

       “Knekt, av tyskans Knecht: “dräng”, “hantlangare”, är en gammal beteckning för fotsoldat. Detta ord förekom redan under medeltiden som benämning på tjänare”
       – Wikipedia

       • Intressent, tack för länkarna Hans. Jag visste inte att dom höll på med det även här. Håller till längst Östra sydkusten och här har jag aldrig sett något suspekt. Inte heller en skymt av någon 5G sändare för då river jag ner den direkt. Bill Gates är en idioti, skulle inte bli förvånad om han har ett IQ under 60. Han har stulit allt han är känd för och är en docka i leken som många andra. Det känns som dom här herrarna kraftigt underskattar intelligensen i samhället och styrkan i kollektiv godhet. Nu när världen är så öppen så känns det spontant som att det kommer att bli deras fall. Betydligt enklare tidigare när man kan bestämma vad som strivs i tidningen och vem som läser, snart får dom stänga väl ner hela internet.

      • Sprayningen har inte upphört men nu, när befolkningen tittar mera uppåt då sprayar dom på natten och när det är molnig. Man kan höra motorerna , de har ett annorlunda ljud än normala jetplan.

       • Dom flyger på ca 1,2 mils höjd. Det går att se planen med dess 4 motorer. En bra kikare så kommer man närmare, och upptäcker inge betäckningar.
        Nattetid har börjat bli vanligare. Vi sover då.

   • Jasså minsann, även SVT varför är man inte förvånad. Detta är före min tid men har läste mycket i början av -20 om honom samt PCR tekniken. Han verkade väldigt smart, till skillnad mot hans erkefiende Fauci. Att en äkta medicinare dog i förkylning några veckor innan pandemin drog igång var det som fick mig att bli kraftigt suspekt över hela pandemin samtidigt som datan som kom in inte alls stämde med vad media rapporterade. Mitt lilla naiva jag hade inte en aning om nivån av korruption och ondska som finns där ute innan dess. Men visst är det fascinerande, att det kan gå så långt som experimentella tvånginjektioner, exklusion, mental toryr, barnmisshandel, mord över masktvång etc. över ett test som aldrig ens varit tänkt att användas för att upptäcka varken virus eller patogener. Citat -“You will find what youre looking for”

    • Jag är väl en del år äldre än dig vilket jag klantade till det i min tidigare text. Är för spontan, och vill skriva snabbt.
     Jo då Kary Mullis dog den 7 aug 2019 dryga 2 månader innan Microsofts mjukvarolirare hade Covid övning i Losangeles.
     Mycket är skumt i denna så kallade ( förkylnings ) pandemi.
     Kommer snart med lite tur ett tidigare inlägg som tyvärr hamnar i karantän några timmar för att bli godkänt. Nu blir denna skrift ändå längre fördröjt så det stämmer inte i slutet av denna skrift.
     Du förstår, det vet jag. Mvh

   • Ja Tor du hade rätt, jag visste det också, men i alla diskussioner valde de flesta att tro på myndigheter och inte mig. Jag känner till detta fenomen sedan tidigare, min erfarenhet är att människan ändra sig först när det gör riktig ont, kanske förutom några som har sansen i behåll, dom ser det direkt. Man ser ju också vilka argument som körs för att förklara de höga bensin och el- priser. Helt ologiskt. Men kanske först ( när det gör ont) då kommer folket att märker nåt. 100 SEK per liter Diesel?

    • Tack Birgit! Då var jag inte helt fel ute.
     Men att det är stora saker på gång, det talar min magkänsla för.
     Det vi redan fått uppleva är bara ett litet förspel.
     Hoppas givet vis att min magkänsla inte stämmer men vi får se. Mvh

  • Hehe, ironin o sarkasmen mot ‘elit’psykopaterna är på hög nivå här..Jo cancerframkallande eo läste jag oxå om, för ett tag sedan, o var en av orsakerna till att jag (temporärt blir det nog endast, med tanke på att utvecklingen nu verkar gå fort åt vårt/rätt håll nu. Hur länge det varar innan parasiterna gör ett nytt av sina eländiga drag) slutade på mitt formidabla arbete. Dock var huvudskälet egentligen att det var en förnedrande metod, och förnedring är just det psykopater livnär sig på, förutom direkt plundring såklart..

  • Måste fråga om du vet säkert att de är steriliserade med EO. Var kan man se det? Hur skadligt är EO i förhållande till mängden de får i sig i testet. För många ämnen är skadliga men i små mängder märks det knappt.

   • Det går enkelt och se på en obruten förpakningen.
    Din andra fråga bör en läkare svara på (en riktig sådan) om man kan hitta en nuförtiden.

    • Rent generellt kan man säga att många gifter är farliga p.g.a. mängden. Kroppen har en god förmåga att avgifta sig men är man redan förgiftat av en dålig livsstil behövs inte så mycket mer att välta skeppet. Det vi borde lära oss ( en gammal kunskap) Var uppmärksam vad du stoppar i dig!!

   • En mycket bra poäng!

    Själv har jag aldrig förstått mig på det där. “Viruset” sägs alltså vara en dropp smitta, som sprids genom luften från person till person.

    Men när du skall testa för det måste du gräva ut det ur hjärnan med en tops i en halv minut.

    Lika logiskt som allt annat under plandemin. Varför inte bara hosta och spotta, eller snyta sig. Eller stoppa en liten bit bajs i ett provrör. Då skulle allt som behövdes vara ett tomt sterilt provrör i plast. Och så skulle man slippa några miljarder “sterila” (läs kontaminerade) tops.

    Men varför tänka på miljön när någon kan tjäna pengar på det?

    • Det finns en väldigt ond anledning till att dom vill köra upp pinnen så nära talgspottkörteln som möjligt, bortsätt från den upppenbara psykologiska undergivelsefaktorn. I en normal värld hade det givetvis räckt att spotta i en kopp och röra runt då det ger exakt samma resultat om man nu fick för sig att testa något sånt där test. Det finns en bra video från en visselblåsare (Astrid Stuckelburger) från WHO sommaren 2020 som gick ut och varnade och delvis forklarade anledningen.

   • De gräver där luktnerven går in via Cribririform-plattan, som har en nätliknande benstruktur, och det är det närmaste de kan komma hjärnan utan att borra upp skallen. Den hjärnätande sötvattensamöban Naegleria fowleri kan ta sig in den vägen om man drar in infekterat vatten i näsan. Kan en amöba göra skada den vägen kan säkert även kemikalier göra detsamma.

    EO ska ju vara skadlig när en viss koncentration uppnås i ett slutet utrymme och uppe vi det rätt slutna utrymmet halvvägs till hjärnan, så kanske det räcker med en väldigt liten mängd. Själv har jag aldrig testat mig och kommer varken gå med på halvvägs till hjärnan eller någon Anal-Schwab.

 • Är det ngn som är tveksam 2 sek, kring huruvida allvarliga förskingrings- och än värre brott begåtts mot den Svenska befolkningen..

  • Erbjud Björn Hammarskjöld posten som hälsominister i en kommande riktig Regering, el som generaldirektör i ett äkta Läkemedelsverk (och inte ett som nu, till 80-90 % finansierat av giftbolagen..)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *