“Endast 20 % av oss står emot auktoriteter och masspsykos”

43
Harriet Larsson
Harriet Larsson

OPINION. När svartmålning, demonisering och utstötning ur samhället av icke vaccinerade personer haglar i både i makthavarnas medier och på sociala plattformar, kommer undertecknad att tänka på både Jesuiternas valspråk ”Inte tänka bara blint lyda, när en överordnad befaller” och Stanley Milgrams berömda lydnadsexperiment.

Text: Harriet Larsson (Harriets Blogg), Linköping

Stanley Milgram var forskare och psykolog vid Yale Universitet, som 1963 beskrev sina försök, där han mätte personers vilja att lyda en auktoritet som beordrar personen att utföra smärtsamma handlingar på en individ, som han eller hon normalt inte skulle utföra.

Resultaten var skrämmande, eftersom Milgram konstaterade att endast 20 % hade förmåga att stå emot en auktoritets order. Senare publicerades boken: ”Lydnad och auktoritet – experimentssituationer, resultat och utvärdering”.

Skrämmande är att det endast 20 % av oss står emot auktoriteter och masspsykos och skrapar vi på den korrekta ytan så finns det en liten sadist i flertalet av oss.

Trots alla pandemilagar, så är all vaccinering frivillig. Att då hota med utebliven eller betalbelagd sjukvård, begravningskostnad, uppsägning från jobb, människojakt med kartläggning och tom fängelse, då rör vi oss mot avhumanisering och det lika människovärdet riskerar att gå i kras, med undantag av ekonomiska migranters, som varken behöver testas eller inneha vaccinpass.

Vaccinet har av politiska makthavare och läkemedelsbolagen förvandlats till en helig graal, som alla måste ta för att får stopp på smitta med mutationer från Covid-19, trots att det troligen är tvärtom.

Tyvärr är det en sanning med stor variation, eftersom även fullvaccinerade både kan smitta och smittas. Vilken grupp som är farligast diskuteras bland experter och forskare. Ett viktigt hjälpmedel är ofullständiga och opålitliga PCR tester, som förvandlat Covid-19 till en testpandemi. WHO var tidigt ute, redan under 2009 beslöt man att ändra definition av en pandemi till antal smittade i stället för som tidigare antal döda.

Den senaste varianten omikron drabbar friska individer enbart med lätta influensa symptom. Då borde flockimmunitet eftersträvas i stället för booster sprutor, eftersom naturlig immunitet har betydligt längre skyddseffekt än från de olika vaccinerna. Dessa snabbframtagna och nödgodkända mRNA vacciner är inte vaccin i egentlig mening, utan genetiska medicinska experiment. Där okontrollerad produktion av spikeprotein kan sättas i gång mot nya virus, samtidigt som vårt naturliga immunförsvar försvagas. Big buisness således för Big Pharma.

Massvaccineringen har skapat ett evolutionärt tryck som frambringar ständigt nya virusvarianter, vilket kräver ytterligare vaccinationer” skriver läkaren Sebastian Rushworth i sin nyligen uppdaterade bok ”Varför det mesta du vet om Covid-19 är fel.”

Samma budskap ger läkaren Angeligue Coetzee, som upptäckte omikron varianten i Sydafrika. Hon anser att världen överreagerar med sina drakoniska lock down åtgärder och önskar att vi nu tog chansen till naturligt och mer bestående immunitet (Aftonbladet 30 nov 2021).

När till och med mRNA teknikens uppfinnare Robert Malone är kritisk mot massvaccinationer inte minst av barn, bortsett från sköra grupper, då borde allmänheten vakna och inse att något är fel. Likaså att läkemedelsbolagen har friskrivit sig från alla framtida biverkningar och vaccindöd, vars eventuella ersättningar snabbt vältrades över på oss skattebetalare.

Mönstret känns igen från tidigare bankkriser, där bankerna tog vinsterna och skattebetalarna förlusterna. Malones uttalande att vaccinet orsakar mer skada än det hjälper fick Twitter att stänga av honom, för att inte rädslan och sadismen mot ovaccinerade skall avta.

Att lydiga belönas och olydiga straffas har alltid varit förtryckares redskap, som pågår i hela världen i dag. Makthavare vill behålla sin kontrollmakt över oss och Big Pharma sin oanständiga profit, eftersom denna troligt iscensatta pandemi är dörröppnaren mot NWO.

Text: Harriet Larsson (Harriets Blogg), Linköping

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

43 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Irene Stenudd
Irene Stenudd
Gäst
11 januari 2022 kl 01:14

Båda mina barn förlorar sina jobb om de inte vaccinerar sig! Fy 17! Jag är inte vaccinerad – pensionär!
Hoppas jag inte förlorar pensionen
Haha

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
7 januari 2022 kl 10:00

Vaccinera sig mot SMITTA???
Inte mot en sjukdom?

Erik Forsman
Reply to  Samuel af Ugglas
7 januari 2022 kl 10:11

Ta ett vaccin för att skydda de redan vaccinerade?

Jan-Åke Henriksson
Gäst
7 januari 2022 kl 08:16

Läs vad jag skriver om detta! https://www.efterfoljelse.se/

Ulf ClaréusD
6 januari 2022 kl 11:45

Det kanske kan tilläggas, att denna 80/20-regeln, som Harriet här tar upp, även är känd som Pareto-principen, benämnd efter italienaren Vilfredo Pareto.

Paretoprincipen – hur du använder den berömda 80/20 regeln – Heisenberg

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
6 januari 2022 kl 06:16

Den av SOCIALISTERNA utlovade s k välfärden som erbjuds för utplundrade skattepengar krackelerar. Därför tvingas nedstängningar i alla offentliga åtagande fram. Skola, vård och omsorg heter det visst.
Vad/var är välståndet?

Fredrik Eriksson
Reply to  Samuel af Ugglas
6 januari 2022 kl 09:05

[off topic: Vildjurets Nummer, 666, Bibeln, korn/havregryn, Bibliske exegeten]

Tors vrede
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
6 januari 2022 kl 12:29

Exakt! Men skatteslaveriet fortsätter.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
5 januari 2022 kl 19:13

Dylika sociopsykologiska experiment är intressanta. I det försök som beskrev i artikeln är det häpnadsväckande att deltagarna gav fler elchocker, trots att det till synes framkallade stor smärta. Det fortsatte även trots påtaglig stress och obehagskänsla hos utförarna. Lägg därutöver till flockmentalitet så kan vad som helst hända.

Dårhuset befäster sin ställning ytterligare när omikron blev aktuellt och hur avtrubbade människor blivit om de inte reagerar på uppenbar brist på logik. MSM kan basunera ut vad som helst och folk reagerar med stresspåslag och rädsla. Fårhundarna behövs inte längre. De vakna har ett jobb att utföra för att få flocken att röra sig i rätt riktning. Den “100:e apan-effekten” är den förlösande faktorn.

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Åsa Torp
5 januari 2022 kl 21:03
Tors vrede
Gäst
Reply to  Åsa Torp
5 januari 2022 kl 22:10

Mästerligt skrivet! Tack.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Tors vrede
8 januari 2022 kl 11:52

Tack själv!

Peter Torpare
Peter Torpare
Gäst
5 januari 2022 kl 14:50

Det är jobbigt, ja rent av smärtsamt att tillhöra de 20 procenten. Men ryggen kan jag hålla rak.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Peter Torpare
5 januari 2022 kl 15:55

Vi får hålla ut min vän, vi är ju rätt många. Mvh

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Peter Torpare
5 januari 2022 kl 16:33

Det är bra Peter, det är det viktiga. Det enda vi har med oss när det är dags, är det vi har uträttat i livet

Ulrik Tuvelid
Gäst
5 januari 2022 kl 13:12

Sevärd video om “deras” planer https://www.youtube.com/watch?v=beDj_vfQzPQ

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Ulrik Tuvelid
5 januari 2022 kl 13:39

Det är endast 27 individer som har skrivit under på Agenda 2030, dessutom utan samtycke från alla andra individer i dessa länder. Jag, du, vi har inte skrivit under på detta. Det finns inget sådant kontrakt där jag, du, vi har skrivit under. Därför har vi all rätt att säga nej till allt som har med det avtal att göra som endast dessa 27 individer har skrivit under på.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Kajsa K
5 januari 2022 kl 15:53
Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Tors vrede
5 januari 2022 kl 20:57

“….inga inskränkningar i de konventionsfästa mänskliga rättigheterna eller de grundlagsfästa medborgerliga fri- och rättigheterna oavsett syfte kan bli föremål för rättsprövning – inte så länge de drabbar medborgarna kollektivt i motsats till enskilt.
Om du som individ blir drabbad??

Tors vrede
Gäst
Reply to  Kajsa K
5 januari 2022 kl 21:41

Kan innebära undantagslagar. Det är krig för vaxxin!

Fredrik Eriksson
Reply to  Tors vrede
6 januari 2022 kl 10:04

[Off topic och förvirrat: vaccin, östrogen-burgare på MC Donalds, globalt datakluster]

Hasse Berggren
Hasse Berggren
Gäst
5 januari 2022 kl 11:23

Masspsykos eller inte beror väl på utgångspunkter och bakgrund.
Jag är inte ännu vaxad men det kommer väl att bli.
Skäms över svensken när man ser dessa stora samlingar av folk som helt inom värdegrunden demonstrerar för restaurangägares och nattklubbsbesökares rättigheter under ledning av Tobbe Larssons medarbetare.

Masspsykos anser jag det i större grad vara när två nyutnämnda ministrar utan kunskap drar ramsan om att vindkraft måste vi ha.
Varför går inte folk ut på gatorna och demonstrerar mot denna idioti som miljöpartiet tvingat fram.
Varför demonstrerar man inte mot barnvåldtäkterna och det rättssystem om låter detta fortgå?

Tors vrede
Gäst
Reply to  Hasse Berggren
5 januari 2022 kl 12:14

Ja min vän! Det är tankar jag fäktas med dagligen

Har styrande med sin agenda lyckats lobotomera den största massan?
Ja allt sunt förnuft tyder på detta. Det ena vansinniga överlappar nästa dårskap.

2012 så ställde sig FN undrande över Sverige! Om 10 – 15 år så kommer ni att vara ett U-land. Veckorna senare så uttalar sig M. Sahlin i bästa sändningstid!
Svenska folket kommer att få lära sig att intrigera sig i sitt eget land.
Har någon till detta bevarat i sitt minne?

Vad har någon skrivit under? Palme, Palme, lever fortfarande hos dom styrande och där finns förmodligen sanningen! Mvh

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Tors vrede
5 januari 2022 kl 12:55

Gutt, är en bra början och fortsättningen ska inte bli mindre infernalisk för dessa banditer. Dock, de styrs ngnstans ifrån, det gör hela shittet, och det är ‘dessa’ sk ‘individer’ som ska jagas upp och rökas ut fr sina hålor

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Tors vrede
5 januari 2022 kl 14:40

Det här måste de ju själva gilla eftersom de är mycket för ordning ur kaos. Sen så blir det också en möjlighet för att något nytt ska resa sig ur askan som en fågeln Fenix.

Tintin
Tintin
Gäst
Reply to  Anders Johansson
5 januari 2022 kl 17:01

Kan rekommendera en författare som har skrivit otroliga beskrivningar om nutiden, för över 100 år sen! Finns på alla språk, och är högaktuell på temat om profetior och uppenb boken
Ellen G White. “The great controversy” /”den stora striden”, finns som pdf på nätet

Eller denna hemsida
http://thegreatcontroversy.info/

Mattias Karlsson
Mattias Karlsson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
6 januari 2022 kl 07:13

[Off topic: Tors vrede, Sionismen, Sions berg, “Lammet och de 144 000”]

Last edited 1 år sedan by Mattias Karlsson
Mattias Karlsson
Mattias Karlsson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
6 januari 2022 kl 07:34

Hej Jonny! Hur censurerades apokryferna och varför tycker du att de hör hemma i de kanoniska skrifterna?

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
6 januari 2022 kl 09:37

[Off topic: 144,000 är ovaccinerade Rabbiner, Messias Jesus Kristus, Vildjurslikt immun-system, förstlingsverket, Judah och Israel etc]

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
6 januari 2022 kl 09:52

[Helt off topic: vildjuret, jesu blod, lammet, Moses, jehova, frälsning etc]

Tors vrede
Gäst
Reply to  Tors vrede
5 januari 2022 kl 15:50

Tydligen inge som minns!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Tors vrede
5 januari 2022 kl 15:59

Jodå jag svarade dig precis men de plockade bort min inlaga för att granska den. Var inget dramatiskt skrivet utan min Tro och lite till

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Tors vrede
6 januari 2022 kl 04:16

Så, nu är repliken tillbaka

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
6 januari 2022 kl 11:29

Men nu är den borta igen..!!

Tors vrede
Gäst
Reply to  jonnyjonson
6 januari 2022 kl 11:38

Jag kan inte ge tumme upp då censuren av någon konstig anledning slagit till igen!
Förmodligen så var det en länk som ansågs olämplig.
Censuren vet alltid bäst! Ironi. Du gjorde åtminstone några tappra försök att blidka den. Mvh

sören turesson
sören turesson
Gäst
Reply to  Tors vrede
8 januari 2022 kl 22:21

Palme var en skicklig politiker för sin tid och väjde inte för att som sades ta debatten. RIP

Fredrik Eriksson
Reply to  Hasse Berggren
5 januari 2022 kl 13:06

Därför att regeringen kommer inte nöja sig förräns 100%, ja när alla är vaccinerade.

Jag anser att Vaccinen inte är något vaccin utan en genetiskt modifierad markör för att dölja bankernas ackumulerade räntebärande skulder, i Biblisk benämning Vildjurets Märke som gör att man kan köpa och sälja.

Allt precis allt detta, handlar om tekniken att styra och kontrollera massorna med bland annat 5G och det starkt magnetiserande Grafenet som finns i vaccinen.

Vindkraft, elkraften och tankekraften är bara en väl utbyggd kuliss att få bort fokus från Vaccinpasset.
Vilket gör att du inte har någon möjlighet att köpa och sälja. Ett digitalt verktyg som över tid gör att du över tid inte bara förlorar din kropp utan även i ett längre perspektiv din själ.

Demonstration kommer inte hjälpa!
Inte medvetet medvetna känslor och tankar!
Inte självuppoffrande kärlek!
Definitivt inte att vaccinera sig av särskilt ömsinta skäl.

[off topic]

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Hasse Berggren
5 januari 2022 kl 13:28

Du skriver “Jag är inte ännu vaxad men det kommer väl att bli.” Menar du att du vill vaccinera dig?

Tors vrede
Gäst
Reply to  Kajsa K
5 januari 2022 kl 15:17

Många på denna sidan reagerade nog liknande.
Vi får hoppas på svar, nu är vi två som önskar det. Mvh

Daniel O
Daniel O
Gäst
5 januari 2022 kl 10:47

Dödstalen har gått upp 40% för åldern 18-64 år det senaste året enligt CEO för försäkringsbolag i USA (4,53 minuter in). https://rumble.com/vrxs6t-mrna-inventor-faces-tough-questions-as-jab-deaths-explode.html

Nu beror detta säkert mest på vaccinen eftersom dödstalen ökat 2021 men även omständigheterna runt som politiker och media infört, lockdown, vaccinpass etc, har uppenbarligen varit livsfarligt för folk.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Daniel O
6 januari 2022 kl 07:18

Ajaj, jo den största skandalen i mannaminne

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
5 januari 2022 kl 10:20

Bra artikel Harriet, bara det att ‘c19’ inte existerar, dvs aldrig gensekvenserats, samt exisrerar heller inga sk ‘vccnr’ eftersom ‘c19’ då inte existerar samt är ‘vccnrn’ dnamodifierings(gift)preparat, och inga vaccin enl dess korrekta definition. ‘deras’ narrtivbegrepp bör sättas inom citationstecken (var och en gör som den vill) för att håna ‘dem’ så mkt som möjligt och för att markera att ‘de’ är påkomna/avslöjade/avkodade