Manifestationen 22 januari mot covidpass har polistillstånd

publicerad 20 januari 2022
- Gästskribent
Polisingripande 1:a maj 2021. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se

Polisen har beviljat tillstånd för manifestation den 22 Januari 2022, meddelar Max Winter från Frihetsrörelsen. “Detta är en historisk dag, där folket och polisen står på samma sida i frågan om våra mest grundläggande rättigheter och vår frihet”, skriver Winter. Folk slipper däremd att bli bortsläpade.

Efter långa förhandlingar under veckan med polisen på högsta ort har nu ett tillstånd beviljats för manifestationen den 22 Januari.

Max Winter | Pressfoto
Max Winter | Pressfoto

Frihetsrörelsen har tidigare inte valt att ansöka om tillstånd, då den tidigare pandemilagen gjort det omöjligt att få godkänt. Detta har lätt till otäcka scener där bland annat pensionärer blivit bortförda av poliser med gasmask, men även konsekvenser för arrangörerna.

Att myndigheterna och folket står på samma sida i denna fråga, som baseras på att grundlagen följs, alltså vår rätt att demonstrera vår åsikt, är ett steg framåt.

Vi vill nu skapa enighet på alla plan det går säger Max Winter som upplever att opinionen håller på att vända och att vi står inför en stor förändring 2022.

Det finns planer på att gå ut med en GoFoundMe-kampanj för att täcka de viten som nu förvaltningsrätten valt att kräva in för de tidigare arrangerade sammankomsterna under det gångna året 2021.

Text: Max Winter | Bild: Polisingripande 1:a maj 2021. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Fråga om lov för att samlas i grupp.. Nja känns inte hundra, troligtvis en strategi av de med våldsmonopolet. Blev absolut mer skeptisk till att delta efter detta.

 • Det är bra att sk manifestationstillstånd erhållits, men det spelar ingen roll. I princip alla lagar och regler är upphävda i o m den brottsliga kampanj ‘politikerna’ ‘lanserat’ mot Befolkningen. Manifestationen skulle genomförts ändå, är min förhoppning, och går det att göra utan att skapa friktion är det bra. Men ‘politikerna’ ska ställas till svars, inkl ‘tjpersoner’ och annat som varit delaktig i giftkampanjen. För det momentet kommer inga tillstånd att ansökas om..

  • Det här vansinnet måste stoppas, jag är rädd om inte politikerna lyssnar o börjar följa lagen, kan även den fredligaste människan ta till vapen om familjen o barnen blir hotade med tvångsmetoder, som hotar deras liv o hälsa.
   Vad detta handlar om borde varje läskunnig människa fatta vi det här laget, om man lite följer utländska o oberoende medier. MSM går enbart Globalisternas ärenden
   .

   • Exakt Rita, möghunnarna (har inget med våra fina hundar att göra,, bara ett talesätt i mina uppvxtkretsar) ska iinte få oss o ta till vjapjenj; dessa sk vapen kan ‘de’ behålla för sig själv. Dock däremot, ska ‘de’ få så mkt str..k att ‘de’ inte vet vilken geografisk riktning ‘de’ befinner sig i,, dvs om ‘de inte ger med sig för förnuftet. Om inte, o det sker via vjapjen,, jaa då blir det ngt av en tillställning de inte väntat sig..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *