Nej till vaccinpass – Protesten ska bli den största i Sverige

6

SVERIGE. Den nya bredare frihetsrörelsen i Sverige arrangerar det som ska bli den största frihetsmanifestationen i Sverige någonsin, en protest mot vaccinpass den 22 januari 2022. Målet är att nå 20,000 deltagare.

Alla är välkomna och denna gång hoppas många att utlandsfödda och andra generationens invandrare med erfarenheter från totalitära stater ska komma och protestera. Iranier, irakier, kurder, afrikaner, syrianer, chilenare och andra kulturer i Sverige ser med oro på hur även lilla Sverige tar steg mot det totalitära.

Finansexperter runt om i världen varnar för att globalisternas med hjälp av vaccinpass försöker etablera medicinsk apartheid och vi ser det redan i många länder. I vissa städer och regioner införs krav på vaccinpass för att köpa mat och bensin. Miljontals människor förlorar sin jobb för att de vägra ta injektionerna.

Det är nu det gäller – Nej till vaccinpass

Aga Wilson från NewsVoice säger att det är nu det gäller. Alla måste ställa upp och komma tillsammans och stoppa vaccinpassen, vilka strider mot de mänskliga rättigheterna.

Filip Sjöström som är frihetsaktivist nämner den ledarskapskonferens som genomfördes i helgen (8-9 jan). Den samlade 40 st ledargestalter som kämpar för alla invånare i Sverige, både vaccinerade och ovaccinerade.

Max Winter som leder frihetsrörelsen säger att dialogen med polisen är bra inför protesten och att ett samarbete med polisen ska göra manifestationen säker. Winter säger att det inte finns några restriktioner som förhindrar en manifestation på denna nivå. Winter föreslår att intresserade besöker sajten Nejtillvaccinpass.nu som har en deltagarräknare för protesten.

Pierre Tinderfjäll säger att manifestationen ska skyddas från yttre provokationer. Tinderfjäll ska ansvara för säkerheten. Eventet ska vara 100% fredligt, säger han.

Natalie Jonsson, selfie
Natalie Jonsson, selfie

Natalie Jonsson från frihetsrörelsen säger till NewsVoice:

“Den här frihetsmanifestationen den 22 januari är en av de viktigaste manifestationerna i svensk historia. Det är nu det gäller, och det finns ingen plats för rädsla eller separation längre. Det är dags att enas alla under en och samma fråga – en fråga som kommer vara avgörande för vår framtid och generationer framåt.”

Sandra Wigren som driver sajten och gräsrotsrörelsen Nejtillvaccinpass.se betonar precis som Natalie att det är viktigt att alla kommer tillsammans nu och ställer upp för varandra.

Text, video och redigering: Torbjörn Sassersson och Toni Wigren (Bebafx.com)

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ulrika
Ulrika
Gäst
17 januari 2022 kl 12:06

Iranier, irakier, kurder och Afrikaner? Vad händer med Somalier, Etiopier och Nigerianer exempelvis?

Mia Ra
Mia Ra
Gäst
15 januari 2022 kl 12:17

Såg det här i dag. Vad innebär detta? Endast enskilda fall kan rättsprövas?

[Regeringens beslut om vaccinationsbevis kan inte rättsprövas]

https://www.domstol.se/hogsta-forvaltningsdomstolen/nyheter/2021/12/regeringens-beslut-om-vaccinationsbevis-kan-inte-rattsprovas/

[“Högsta förvaltningsdomstolen har slagit fast att regeringens beslut om den förordningsändring som gjorde det möjligt att börja använda vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inte kan rättsprövas. “]

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Mia Ra
15 januari 2022 kl 14:55

Min tolkning skulle väl lyda ungefär.

Regeringen har tagit ett regelvidrigt beslut som inte skulle klara någon rättslig prövning, eftersom beslutsunderlag i verkligheten är obefintligt. Därför låter vi ingen prövning ske, för då skulle alla kunna se det fullständigt sinnessjuka i beslutet.

Ungefär samma förfarande psykopaterna har alltid i de frågor som är av allra största betydelse för största antalet människor. Antingen gör man det bara utan något beslut, som införandet av 5G. Eller också tar man beslut som ingen får bestrida. Ibland försöker man åtminstone ge sken av prövning, med HFD osv.

Det är ungefär det som är Svensk demokrati, vi får välja vart fjärde år vilka psykopater som skall köra över folket och folkviljan under skydd av “demokratin”.

Pöbelstyre….

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Josef Persson
15 januari 2022 kl 18:28

Det är genom att ta kontroll över lagstiftande och lagkontrollerande myndigheter som diktatur införs.

Konkordat undertecknades med Benito Mussolini (1929), Adolf Hitler (1933), Francisko Franko (1941) och en mängd andra diktatorer, vars regimer utövat sin ondska över folket i respektive länder.

LYSSNA på detta klargörande:

https://www.youtube.com/watch?v=23Is35GwU1E

Roger P
Roger P
Gäst
15 januari 2022 kl 10:52

Tänk om folk kunde ta ansvar för sitt eget liv och tänka lite längre än näsan, och inte springa MSM:s agenda år ut och år in.

https://forbiddenknowledgetv.net/breaking-deadly-vax-lot-numbers-identified-still-in-circulation/

Tors vrede
Gäst
Reply to  Roger P
15 januari 2022 kl 11:03

Tyvärr Roger! Fåren lämnar inte flocken. Skrämmande men sant.