Emergencies Act – Parliament Suspended by Justin Trudeau – Canada

NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.
publicerad 19 februari 2022
- News@NewsVoice
Andrew Scheer, selfie

“Parliament is suspended! Before MPs even finish debating Trudeau’s massive power grab, the House of Commons gets shut down.” – Andrew Scheer, February 18, 2022

References

  • Ourcommons.ca/members: Andrew Scheer (Conservative, Saskatchewan)
  • “Andrew James Bernard Scheer PC MP (born May 20, 1979) is a Canadian politician who has served as the member of Parliament (MP) for Regina—Qu’Appelle since 2004. Scheer served as the 35th speaker of the House of Commons from 2011 to 2015, and was the leader of the Conservative Party and leader of the Official Opposition from 2017 to 2020.” – Wikipedia


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Trudeau har alltså stängt parlamentet. Ingen opposition tillåten. Full fascism. Hela världen lättar på covid-19 restriktionerna, men Trudeau går helt åt andra hållet med mer polisvåld. Jag hoppas rättvisan hinner i kapp fascisten Trudeau och att han hängs upp i närmaste bensinstation som Mussolini och att poliserna som går med regimen och mot folket straffas lika hårt.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *