Truckers – Sweden’s Freedom Convoys Starts – Weekend Protests in Stockholm

Torbjorn Sassersson is the founder of NewsVoice.se a news and debate channel that started in 2011. Sassersson (bachelor of science) has worked within media since 1995.
publicerad 19 februari 2022
- T. Sassersson
Sweden's Truckers Freedom Convoy

SWEDISH FREEDOM TRUCKERS. During this weekend starting today Sweden will have several Freedom Convoys to gather in the Capital. Truckers from the north, south, and west will travel to Stockholm. People will protest against green vaccine passports, attempts at mandatory vaccinations, and increased fuel prices in Sweden.

By Torbjorn Sassersson, editor, NewsVoice.se | NewsVoice vill broadcast from the events on Telegram: https://t.me/newsvoicepublic

On the evening of February 18, the convoy leader Johannes Haddad announced that he must resign as the leader of the protest because he was threatened by the police with a fine of 10.700 US dollars. Another person has approved to take over the leadership of the convoy on Saturday and Sunday.

Johannes Haddad, 18 feb 2022, selfie
Johannes Haddad, 18 feb 2022, selfie

“So everyone knows… why I’m not an organizer tomorrow. I have been told that I risk up to SEK 100,000 in fines and violations of the security rules.” – Johannes Haddad

Facebook: Convoy 2022 Sweden/Sverige

ArcanumSkolan 2024

More than 100,000 people have on different social platforms shown their support for the convoys that are rolling towards Stockholm on February 19 and 20. Sweden only has a population of 10 million people compared to 38 million people in Canada, the country that manifested the first freedom convoys in the world.

Subscribe to Receive NewsVoice' Latest News and Interviews
Loading

The weekend protests are also about showing sympathy for the people of Austria and Canada. The convoys as well as civilians without vehicles will gather outside the Embassies of Austria and Canada in Stockholm.

NewsVoice vill broadcast from Sweden’s Freedom Convoy on Telegram: https://t.me/newsvoicepublic

By Torbjorn Sassersson, editor, NewsVoice.se

Related

Facebook: Convoy 2022 Sweden/Sverige

Gatherings:
Feb 19: Embassy of Austria, Stockholm, 14:00
Feb 19: Myntorget, Stockholm, 16:00
Feb 20: Swedish Television (SVT.se), Stockholm, 12:00
Feb 20: Embassy of Canada, Stockholm, 15:00

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Det är väl knappast fel att sammanfatta den genomförda konvojen som ett stort fiasko. Förväntningarna var ju något helt annat. Nu såg det mer ut som kön till ICA Maxi en löningshelg.

 • Gick med som betald medlem 7 ds i Convoy sweden swish 100kr till konto sk skärholmen freedom trucks som nu har tagit emot 100 000 tals kr enligt JH det var ett öppet facebook konto som senare blev privat.Om det stängdes pga mina frågor om dessa moderatorer som vill mitt namn.bil reg nr stad etc när jag frågade J H varför och till vad blev jag blockad..Den 18 ds meddelade J H att det hade inte erhållit tillstånd av polisen som JH hade sökt i flera veclor?! samma dag 18 ds avgick JH utan att meddela om någon ny ledare.Det blev inen convoy J H var med utanför Österrikes ambassad..med 127 pers..?! Här pratade en kvinna om Jesus och om Bibelns sanningar?! Sedan pratade en man hur bra fhm och sverige hade klarat av c o v i d.Nu har en person Matz Olli på sin hemsida fb en bild på en skylt med namnet Deep State Headquarter sedan har en person Martin ?! tagit över ”frihetsmarchen”och meddelat SVT att det blir ingen convoy den 19 ds .men frågan är var är alla pengarna och kommer dessa att återbetalas eller vad händer!!??

 • Bästa Torbjöen S jag var med från början betald medlem swish 100kr..när lag kort tid sedan insåg att det var något som inte stämde.Frågade JH vilka dessa sk moderatorena var eftersom de krävde in namn bil,reg nr väg stad etc då blev jag helt blockad från gruppen som nu hade blivit privat.

  Det blev ingen convoy och JH sökte polistillstånd och meddelade den 18 ds att det inte blev något?! samma dag 18 ds avgick JH som var med i Sthlm utanför Österrikes Ambassad och pratade och på mötet pratade en kvinna om Jesus och Bibeln sanningar..därefter sjöng en man om pandemin och det uttrycktes gillande om Sveriges hantering av covid och fhm.

  JH har mottagit över 139 000kr som jag anser ska återbetalas vilket vissa moderatorer kommentarer inte gick Jag skrev om Dessutom ingår Matz Olli som lär har tagit över den sk frihetsmarschen?!

  På Matz Olli facebook hemsida finns en bild med Deep State headquarter.

  Mina kommentarer på facebook om att det är mygel har fått mängder att reagera som jag.

  Det blev ingen convoy bara ca 12 personbilar i sthlm ..tragiskt svt hade också meddelat att convoyen hade blivit inställd meddelats av Matz Olli….

 • Så dem flesta av dem tar injectionen,utan och ställa några frågor,därefter protesterar dem mot mandat om injectionen som dem redan har tagit?

  Är jag dum i huvudet eller är det nåt som inte stämmer här?

  • Du har rätt trots att 80% folket börjar förstå?! så vill.kan de inte ändra sig eftersom det kommer att vända upp och ner på allt i deras liv..och därför fortsätter de att titta på stats svt tv4 etc läsa Dn Aftonbladets lögner..

 • Svenska folket söker Ditt stöd Kristersson. Skall en vettvilling som Trudeau få lov att svälta ihjäl den Kanadensiska befolkningen?

  • Söker stöd? …hos den lilla köpta lögnaktiga marionetten? Vad är det du har missat gällande Kristerssons avsikter och tillhörighet??? Nej, vad vi söker är en politisk motpol och stark folkligt förankrad ledare som älskar sitt land och sitt folk MER än sin plånbok och sin vana att slicka uppåt.
   Någon som vi som folk kan ställa oss bakom oavsett politisk orientering, etnicitet eller kön. Någon som litar på att svenska folket klarar av att han/hon berättar sanningen, samt självklart även har för avsikt att ta oss ur EU, vända FN och NATO ryggen och istället börjar söka likasinnade politiska ledare som också vill ha frihet och egenbestämmande mer än något annat.
   Idag har vi inte ens en politiker som vågar stå upp för sanningen, utan gömmer sig istället …för det är lättare och säkrare.
   Det är sedan länge dags att ta tillbaka makten snarare än att låta en ny prostituerad politiker ge bort det lilla vi har kvar till den globala eliten..

  • Kristersson är ingen folket?! kan lita på,tyvärr Ulf saknar all erfarenhet av företag kom direkt från ungmoderaterna och fortfarande följer Fredrik R.Nu diskuteras att Ulf kanske är med i Magdas sk grupp..Någon borgerlig regering blir det aldrig iofs har aldrig funnits i Sverige här är alla sossar som styrts av Wallenberg sedan 1890,Svenskarna har varir?! arbetare,små förestagare,jordbrukare etc och skolats(Per Albin Hanson hade bara 4 âr i skola!! och skapade inte Folkhemmet) in av en kass skola.Magda har jobbat hos Bankir Wallenberg där Magdas man Rickard arbetar sedan 2014…Läs Aron Flams bok ”en svensk tiger”.. Nu har Sverige tagit in 2 miljoner asyl folk sedan 2000 och det fortsätter nu också med ca 100 000 asyl anhöriga… Sverige?!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *