Vaccinet skyddar dig endast mot regeringens trakasserier och förtryck

Christer Nilsson - Foto: Johan ArvidssonChrister Nilsson (1941-) är historiker och författare (6 böcker), ledarskribent och recensent av facklitteratur. Han har skrivit för Läkartidningen, Axess, Ale - Historisk tidskrift, Finsk tidskrift, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Östgötacorren, Borås tidning och NewsVoice.
publicerad 8 februari 2022
- Christer Nilsson
Margareta Lundström och Christer Nilsson
Margareta Lundström och Christer Nilsson
Margareta Lundström och Christer Nilsson

OPINION. Länge har vi funderat över varför ett kritiskt tänkande inte följer med utbildning. Vi tänker då på hur olika vi förhåller oss till den här ”pandemin”. Vi tror att vi inte ens en sekund övervägde att låta oss injiceras, men alla i vår närmaste omgivning, medelklassmänniskor med hygglig utbildning, har med självklarhet eller med hopp om frihet tagit sina sprutor.

“Sverige är de förströddas land – man älskar så ljumt, man hatar så grunt, man glömmer så fort vad som varit” – Lars Gyllensten

Vi har nu lärt oss att vi svenskar skiljer oss från andra nationaliteter i flera avseenden. Vi behöver inte mutas, hotas, tvingas för att underkasta oss. Vi gör det helt frivilligt. Ingen arresterar oss om vi inte bär munskydd, ändå ser man folk göra det.

Ja, svenskarna är blåögda, naiva, konfliktundvikande och ständigt konsensussökande. Lättlurade, konformistiska med en nästan hundlik tilltro till auktoriteter, myndigheter, “experter”, politiker och media. Hur blev det så här?

 • Uppfostran?
 • Godhetstyranni?
 • Hjärntvätt från förskola till universitet?
 • Den socialistiska värdegrunden?
 • Den socialistiska kollektivismens inhamrade budskap att statens trovärdighet och legitimitet är överordnad och viktigare än din individuella frihet?

Vi har haft hundra år av nästan oavbrutet socialistiskt styre och tidig institutionalisering och indoktrinering av barn.

Jag (Christer) skrev en gång i Finsk Tidskrift om nazismen och hur det kunde komma sig att ett helt folk lät sig duperas av Hitler:

“Men även vi (svenskar) är vår egen tids barn. För oss är det lovvärt och fint att fördöma grymheter och mord. Men är inte också

vi konformister inom vår egen tidsanda? Vad är det som säger att vi hade uppfört oss annorlunda om vi hade levt där och då? Måste vi inte först lämna bevis på att vi kan gå mot strömmen, följa vårt eget samvete, även om det medför ekonomiska nackdelar, hindrar vår karriär, fördöms av våra närmaste – eller kan medföra hot om bestraffning? 

Hur kan vår moraliska indignation i frånvaro av sådana bevis anses trovärdig?”

Många har försökt förklara universaliteten i detta manipulerande.

Det är inte svårt att applicera detta på världens vaccinvansinne och det tryck som utövas på de oinjicerade. Alla ska med för kollektivets bästa. Alla injicerade blev inom kort statens nyttiga idioter (utan att de knappt visste om det) och utan att staten har behövt använda så mycket tvång. Simsalabim – mediernas skräckpropaganda, masspsykos, gruppdynamik och tvång, snart var den obarmhärtiga jakten i gång.

“Det handlar om att för regeringen göra hemläxan och försöka kartlägga vilka som inte är vaccinerade, var de bor, vad de gör, hur gamla de är” – Socialminister Lena Hallengren i december 2021)

Emmanuel Macron, Frankrikes president, sa häromdagen att ”jag vill jävlas med de ovaccinerade”. Han pekar ut en viss grupp i samhället som oönskade – och det har vi haft nog av i vår svenska historia, minns samerna, judarna, romerna med flera. Man pekar ut de oinjicerade som smittbärare, som orena.

Kom ihåg också att vaccinationsbevisen är just vaccinationsbevis. De är inte immunitetsbevis.

Ska vi göra med de ovaccinerad som i Australien, sätta dem i interneringsläger? Detta är inget annat än auktoritära, totalitära återklanger från ett fascistiskt Europa på 1930-talet.

Inser du som tagit sprutan att detta vaccin inte skyddar dig från covid? Det skyddar dig däremot från regeringens trakasserier och förtryck.

Till sist en reflexion, kan den som blivit injicerad med genpreparatet mRNA någonsin bli blodgivare eller donera organ?

Text: Margareta Lundström, legitimerad sjuksköterska och Christer Nilsson, medicinhistoriker, författare


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • “Du tror du ser
  Allt som finns
  Och inget mer
  Än det du minns”
  (c)2021 zacharias

  Bristen på andlig insikt och förståelse utnyttjas hänsynslöst av de onda krafter som vill styra oss.
  Vakna gärna upp, du kommer ändå att tvingas göra det inom kort. kanske bättre nu än då?

 • Om jag förstått “vaccinernas” verkan rätt, så hamnar dessa mRNA i celler, som då producerar dessa Spikeprotein. Det verkar inte vara cellerna i blodet, utan mer i kärlväggarna, som tar upp dessa mRNA och producerar proteinet.
  Jag vet inte om blodet innehåller sådana celler som kan göra det?
  Får väl inte lämna blod inom ett par veckor, från vaccination. Men mRNA cirkulerar kanske längre än så i blodet?

 • Bor i Spanien,här handlar det om att sjukvården inte kan hantera Pandemi.
  Tyvärr finns det tillräkligt med sjukhuspersonal,sängar ,intensivvård etc..
  Tur att i Sveriges sjukvårdkan hantera pandemi!

  Första gången under mina år född 1958,som jag frivilligt vaccineras.
  Som barn och ungdom vägrade jag att vaccinera mig.
  Förfalskade min fars underskrift..

  Så mitt sätt att hjälpa till i samhället var/är vaccin..

  Jag är same, röstar på vänster i spanien..
  I spanien högerpartien,rädda för utveckling,drar in på sjukvården( satsar på privat sjukvård),drar ner på studier(satsar på privata skolor,unversitet )etc..

  Finns det redan kunskaper om Covid
  Angående donera organ?

 • En vacker video om att göra öknar till trädgårdar. Hur mycket tid har detta bedrägeri stulit från förnuftigare ting? Några tänkvärda projekt, som kunnat förändra hela planeten på några få år, har slösats på att några få rika knösar tror sig vara gudar. Kanske skall vi timdebitera/person hr Schwab m.fl.?
  https://www.youtube.com/watch?v=IDgDWbQtlKI&ab_channel=vprodocumentary
  Här på pekas att rikedomar från biosfären ligger i jordmånen, inte i avkastningen.

 • Lättlurade, konformistiska med en nästan hundlik tilltro till auktoriteter, myndigheter, “experter”, politiker och
  media. Hur blev det så här?
  AVUNDSJUKAN och begäret till nästans LIV och EGENDOM.
  Skattesystemet klarade hela biffen.
  Inget konstigt alls!

  • Kuvandet av svenskarna har gamla anor. Från c:a år 1000 härjade adel, kungar och kungaaspiranter fritt i Götaland och Svealand, då och då även trupper från Tyska Orden och Hansan. Jarl Birger Magnusson var även i Finland och härjade – vilket gjorde att han missade tillfället att göra sig till kung här, utan i stället fick fixa det för sonen. (Den släkten var en särskilt vidrig sort, vilket Magnus “Ladulås” Birgerssons söner visade i “Håtunaleken” och “Nyköpings gästabud”.)

   Den geniala Kalmarunionen medförde ett relativt lugn, även om Hansa-agenten och bergsmannen Engelbrekt (tredje generationens tysk invandrare) gjorde ett misslyckat försök att bryta upp den.

   Unionen krossades av Gustav Vasa (också han tredje generationen tysk invandrare) när han gjordes till kung 1523. GV var även han en ovanligt vidrig sort, som krossade Dacke-upproret i söder (med tyska legoknektar) och kväste Dala-bönderna. Han roffade åt sig lantegendomar över hela landet och var vid sin död Sveriges störste jordägare. Sverige var under Vasa-klanen en stenhård diktatur under tvåhundra år. (forts.)

   • Förtrycket i Europa födde frihetsideal. På 1600-talet bildades i England Frimurarna och deras idéer spred sig över kontinenten. Deras tanke var att de mäktiga skulle träda in i skuggorna och ha kungar (sedermera även politiker) som skyltdockor för allmogen. Den i praktiken siste Vasa-kungen, Gustav III, vägrade underordna sig, varför frimuraren Anckarström från revolutionens Frankrike beordrades mörda denne. (Hans byst lär fortfarande stå uppställd i frimurarlogen Grand Orient i Paris.)

    Sedan dess har allmogen gradvis fått ökad personlig frihet, parlamentarisk ‘demokrati’ och, med industrialismen, ständigt stigande välstånd. Av detta har svenskarna vaggats in i en nästan psykotisk drömvärld, med “hundlik tilltro till auktoriteter, myndigheter, “experter”, politiker”.

 • Piloterna som sköter trafiken i luften får väl bara koksaltlösning injicerat?
  Flyger de med falska vaccinpass kanske?
  Undrar hur socialisten tänker sig hämnden på författarna?

 • Vad är ert budskap till oss som förlorat anhöriga? Att allt är fake? En svartvit artikel som saknar nyanser, precis som all rapportering gör. Oavsett sida.

  • Det är alltid tråkigt när människor dör oavsett om de gör så av influensa eller skadliga injektioner. Även om det senare faktiskt känns lite tråkigare då det så mycket lättare hade gått att undvika. Det är i alla fall mitt budskap.

  • Du är fake! Jag kommer ihåg dig.

   Ditt tal om anhöriga visar hur djupt fallen du är.

   Det finns många som verkligen saknar anhöriga.

  • Om du tror något annat än vad forumet gör, varför skriver du då här öht. Sluta beklaga dig o kom med ngt konstruktivt istället, du är inte den ende som förlorat ngn men skillnaden mll dig och dina gelikar vv dom som tänker split vision, är att du/ni är i tunnelseende. E du me..

   • Att bara höra en sanning är inte bildande man måste lyssna till vad andra sidan har för argument och på så vis bilda sig en “egen ” uppfattning av det påstådda.

    • Men förstod du inte vad jag skrev; individen tror ju inte på ngt av vad vad som skrivs här utan kommer bara med utfall som inte ger ngt,, gång på gång. Därför bad jag honom ganska snällt att komma med ngt konstruktivt istället,, så att man kan bilda sig…

 • Ja visst var det mitt i prick!

  Men du slipper väl bara trakasserierna tillfälligt. Snart kommer väl “Neo covid” eller liknande att släppas ut, och så börjar det om. Psykopaterna lär väl knappas lägga sig ner och dö. Tills människor blivit fullvaccinerade mot myndigheternas ljugeri så lär de fortsätta.

  Alla vaccinerade jag känner har fått covid utom två, när de lämnar sin självisolering lär de också åka dit.

  Rörande organtransplantationer så har man i USA nu mer eller mindre förbjudit människor från att donera organ, eller ta emot ett om man inte är genmodifierad.

  https://www.huffpost.com/entry/hospitals-deny-organ-transplants-unvaccinated_n_61f8a515e4b067cbfa21373e

  Var en artikel i Nya Tider där en amerikan med hjärtfel som avrådes av sin hjärtspecialist från att vaccinera sig då hans hjärta sannolikt inte skulle klara ansträngningen som alla får på hjärtat av gensprutan. Man tog bort honom från listan för organtransplantation.

  • Jovisst, precis som den starkt kontaminerade skiten på våra åkrar återvinner gifter i grödor som sedan skördas och ger dem vidare i ett spiralliknande kretslopp, förs injicerade kontaminationer vidare genom blodtransfusioner och dylikt.

 • Det är väl mer att GMO-grödor kan donera organ och blod till andra GMO-grödor samt ta emot detsamma av de oförstörda som de själva inte kan donera till utan att förstöra. Stämmer siffrorna har vi ca 85% risk att bli kontaminerade vid blodtransfusion och eftersom gruppen injicerade tycks gilla nålar kanske det kryper upp till närmare hundra procent. Så det gäller att hålla sig hel och ren.

 • Mitt i prick!

  Right on target!

  Justo en el blanco!

  Ins Schwarze getroffen!

  Droit dans le but!

  Proprio sul bersaglio!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *