Flera frihetsmarscher genomförs 19 mars 2022 mot planerade tvångsvaccinationskrav

publicerad 4 mars 2022
- av Gästskribent
Frihetsmarsch. Foto: Marcus Borg

OPINION. Regeringen vill nu ändra grundlagen. Den behöver vi tillsammans skydda. Den 19 mars enas World Wide Demonstration och Frihetsmarschen i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vårt budskap är: RÖR INTE GRUNDLAGEN. Initiativtagare till detta är Petrit Latifi, Max Winter, Miranda Törnqvist, Natalie Jonsson och Mikael Cromsjö.

Text: Petrit Latifi | Foto: Marcus Borg (originalfoto) | #talaomdet

Frihetsmarscherna har minskat sedan restriktionerna drogs in den 9 februari. Trots detta behöver vi fortsätta delta då grundlagsändringar berör oss alla oavsett medicinsk status. Riksdagen vill ändra våra grundlagsskyddade fri- och rättigheter.

Nya tvångsvaccinationskrav!

Under hösten 2022 kommer det sannolikt, med hjälp av smittskyddslagen, att införas nya sanktioner.

“Tillsyn” mot enskilda individer och begränsningar för att resa och vistas på allmän plats kan bli verklighet. Sanktioner kan komma att grundas på medicinsk status där till exempel ovaccinerade inte får handla mat.

Myndigheter kommer att kunna omhänderta och tvångsmedicinera ovaccinerade och vaccinerade. Den politiska agendan är tydlig och främjar ett starkt globalt kontrollsystem som inskränker rörelsefriheten. Det får inte hända.

Jag skulle vilja dela ett citat från en vis man som uttalade sig när restriktionerna drogs in i februari:

”Jag är inte glad över att få tillbaka mina fri- och rättigheter som jag föddes med. Jag är arg för att dem någonsin togs ifrån mig. Jag firar inte att restriktionerna tas bort, lika lite som jag firar att luften runt omkring oss är fri att andas. Ska jag fira när någon hållit ett stryptag om halsen på mig äntligen släpper taget eller ska jag jaga fatt i förövaren och se till att det aldrig händer igen”.

Vi vet nu ungefär 1 år efter att MRNA-vaccinationerna startade att de varken hindrar spridning eller sjukdom.

 • Ska folket tillåta att grundlagen ändras där tvångsmedicinering eller tvångsinjektion tolereras?
 • Varför ska vi fortsätta injiceras med ett preparat som inte fungerar vid första eller andra dosen?

Många har drabbats av allvarliga biverkningar och skador som består livet ut. De som drabbas av komplikationer tas inte på allvar och de får inte hjälp. “Mitt kropp mitt val” är ett begrepp som inte gäller längre. Det kan börja gälla igen om vi väljer att tillsammans sätta ner foten. Låt oss enas och tillsammans göra det vi kan! Vi ses i någon av städerna Malmö, Göteborg eller Stockholm den 19 mars.

Glöm inte: #talaomdet för alla som vaccinskadats!

Text: Petrit Latifi | Foto: Marcus Borg


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Nedan finns det ett förvirrat käftande om frihetsdemonstrationerna.

  Frihetsdemonstrationer ändrar självklart ingenting i sak och om man tror det så lurar man sig själv. Det som nu sker, framför våra ögon, är inte att politiker och andra makthavare är oförståndiga, dumma och inte riktigt vet konsekvenserna av de beslut de tar. De vet absolut vad de gör och de tar ifrån oss vår frihet för att de vill göra det. De är FAKTISKT genuint onda.

  Vi kan inte få dem att ändra sig med demonstrationer. Det viktigaste syftet med demonstrationer är ett annat: Att visa andra människor – vanliga människor – att det finns de som vågar riskera sin hela tillvaro för sin frihet. Därför var exempelvis den senaste demonstrationen på Mynttorget ett fullständigt misslyckande. Jag var med när Folkets Demonstration skedde på Mynttorget – en fullständigt isolerad plats, där inte en käft kan se den.

  Om en demonstration blir stor – som demonstrationen som gick från Norrmalmstorg till Sergels Torg, med bprtåt 10 000 deltagare och med massor av stodkholmare i rörelse omkring den – börjar det bli obehagligt för makteliten. En sådan demonstration kan, åtminstone tillfälligt, få eliten att backa lite grand på förtrycket. Det kan faktiskt vara så att det var den demonstrationen, som har givit oss det andrum vi nu har.

  Vårt problem är att svenskar är ett ovanligt kuvat folk. Utan att få fart på merparten av befolkningen, kommer vi ingen vart. De tomtar som menar att vi kan stjälpa den samlade makteliten, genom att var och en gör något för sig själv, som att vägra handla med kort eller liknande, har inte an aning om vad som faktiskt planeras för oss och behöver läsa på – grundligt.

  Vi skall göra dessa individuella saker, självklart. Men lika självklart skall vi demonstrera. Så sluta kasta skit på varandra. Inse att det är vi mot dom och dom, det är makteliten!

  • Till signaturen “Ladulås” – och jag respekterar din rädsla att uppträda här i offentligheten med din sanna identitet.

   Du talar om “ett förvirrat käftande om frihetsdemonstrationer”.

   Det är ett högst subjektivt omdöme om de samtal vi fört här.

   År du emot en diskussion om nyttan med demonstrationer?

   Personligen anser jag att offentliga massdemonstrationer är en del av de protester som vi kan göra mot en diktatur i starkt anågande, men
   jag skulle uppskatta om du skulle hålla dig respektfull till åsikter som går emot din egen.

 • Covid-cirkusen hade tre syften och inget av dessa har med virus eller infektion att göra. Skälen var:

  1. Ta ifrån oss vår frihet och göra oss till statens/triljardärernas slavar.
  2. Tvinga oss att bli genmanipulerade via injektioner.
  3. Döda merparten av oss.

  Ända sedan nazismen besegrades i VK2, har den fortsatt att existera i det fördolda. Att nazismen misslyckades förra gången, var att den infördes bara i ett land åt gången, samt att man inte hade tillräcklig kontroll över världsekonomin och de politiska institutionerna i världens länder.

  De nazister vi här pratar om är inte de förvirrade och okunniga busar, som vi ser springa omkring spela allan. Hitlers nazistparti organiserade sådana busar i SA (Sturm-Abteilung) för att spöa kommunister och socialdemokrater. När dessa var slutgiltigt besegrade krossade han SA och avrättade ledarna i “de långa knivarnas natt”.

  Nej, nazismen är något helt annat. Det är en ideologi för att förslava hela mänskligheten för att, med genmanipulering, inplanterade chip och AI skapa en övermänniska. För detta behöver man samla de intelligentaste och mest hänsynslösa människor som finns. Man har i det fördolda rekryterat just sådana psykopater, ända sedan de tvingades under jorden.

  Sedan VK2, har nazisterna ägnat sig åt att åtgärda de brister, som ledde till misslyckandet förra gången. Idag har man närmast fullständig kontroll över världsekonomin, via Blackrock och Vanguard. I Klaus Schwabs diktatorskola “Young Global Leaders” har man utbildat politiker från världens alla länder och skickat dessa tillbaka till sina länder, där de raskt tagit sig till toppositioner.
  (forts.)

 • Tack Petrit, Emilia, och Marcus för att ni lyfter det fenomen som kallas stressreaktioner. Om någon sätts under extrem stress reagerar de med fäkta-eller-fly eller vårda-och-vänskapa eller freeze/spela död/bli apatisk.
  Den manliga varianten är fäkta-eller-fly, den kvinnliga är vård-och-vänskap.

  Det grundar sig i sekler av krig där män splittrades från familjer för att fäkta vid fronten, medan kvinnorna lämnades kvar i byarna att ta hand om gamla och barn, och försökte vädja till invaderarna genom vård och vänskap att inte döda dem. 

  Att vädja till en regering som i två år har simulerat att de fortfarande representerar demokrati liknar det kvinnliga sättet att reagera på extrem stress. Att böna och be.

  Minns att alla mandat var rekommendationer.

  De som läste eller hörde fel och trodde att de ej längre hade fri vilja gav upp sin livsstil och sunda omdöme och tog på sig munkavle och satte sig i självisolat.
  Är det de som nu är ute på gatorna och inte inser att de själva gav upp sin autonomi och valde att lyda policy från ett företag?

  Bättre inse sitt misstag och handla klokare i nästa runda. En vuxen människa kan stå för sina egna misstag.

  Det finns mängder av alternativ för att få den stora massan av vanliga hederliga människor att slopa sina etiketter och epitet från höger till vänster och börja samverka på det sanna demokratiska sättet där dialog och diskussion bidrar till mognad och tankerikedom för var enskild utan mobbing av någon. Vi är alla barn i början när vi försöker lära oss att tänka själva och slutar tro på uppkomsten av en ledare eller parti som skall ta hand om allt det jobbiga åt oss. 

  Ergo: värdet i massans kodak-moment ligger i exponeringen av motståndets storlek. Vad som skall ske i kölvattnet ser i dag ut att vara en förväntan att de som utfärdat rekommendationer skall få ett “come-to-jesus-moment” och ställa sig ppå massans sida och det kommer inte att ske.

 • Grundlagarna kan mna inte ändra, även om det är möjligt i teorin. Lagrådet består att jurister och inte politiker. Sen om man är så korkad så man röstar för grundlagsändring och medicinsk apartheid som offentligt person så får man skylla sig själv.

 • Alltid tyckt att massprotester är som tiggeri.
  “snälla ge mig nånting som redan är mitt”
  Kan inte minnas nån protest nånstans,nångång som lett till en förändring som inte redan var planerat.
  Är det inte smidigare och bara säga nej?,och bojkotta alla som stöder nånting ni är emot?
  Men lycka till ändå.

  • Inte att undra på att samhället utvecklar sig åt fel håll med individer som dig i det som sitter i soffan & gapar framför skärmen men gör inte ett skit åt saken för att förändra. Antar att du kanske inte har världens roligaste liv så du därför måste sitta kräka av dig & smutskasta enskilda individer som du gör. Stäng av datorn en stund & ta en promenad i naturen!

  • Har också funderat på detta. Har kommit fram till att det ser ut ungefär såhär:
   Sanningen gör människan fri. Så om man håller sig till sanningen är man fri. Frihet kan varken ges eller tas. Den kan bara förtryckas. Friheten förtrycks genom att förbjuda sanningen.
   Den som tiger samtycker. Fredlig ickesamverkan innebär att tala med sin egen röst, stödja det som främjar sanning och frihet, och hålla sig positiv genom att verka för något, ej emot. Lägger man sin energi på det man är emot så ger man energi åt det.
   Mer konstruktivt att verka för något och vända ryggen åt det man inte vill ha mer av.

  • Tja vad gav Vietnam demonstrationera för resultat eller Franska revolutionen för visso redigerat av globalisterna men något skedde till det bättre.
   och är det tiggeri att protestera mot conid pass??? ,,, om man ej är organiserad i en fråga står man ensam.. Om någon tar en sak från dig skall du då ta tillbaka den eller be om att få tillbaka den om du är då ensam mot en makt som är starkare då får man organisera sina vänner att stödja en.

 • Långt viktigare än att paradera i manifestationer anser jag vara att bevara sin integritet genom att inte delta i aktiviteter som man vet är onda.

  CIVILKURAGE!

  • Jaa du Savalle jesslar här , om 5000 tusen personer demonstrerar och visar sitt missnöje händer inget , men några nyfikna undrar vafan jappar dom om ,, nästa gång desto fler och när ca 35% av befolkningen visar att det här vill vi ej ha så måste eller borde dom styrande ändra sig , men att förlöjliga den sista medborgeliga rättigheten eller möjligheten till förändring är att tro på att vi ej kan förändra något till det bättre –den allmänna folkviljan. Tja då är vi där vi kanske inte vill vara… Jag demonsterade sist i GBG mot corona pass och kommer att göra detsamma den 19 Mars. Civilkurage är att stå upp för vad man anser är rätt .

   • Dem så kallade “Gula västarna” demonstrerade varje helg i två års tid i varje stor stad i Frankrike från 2018 upp till covid bluffen.
    Inte mindre än några miljoner människor på varje protest.
    Oftast blev det våldsamt också.
    Gissa hur många av demonstranternas krav gick igenom?
    Du demonstrerar via dina pengar,arbete och dagliga agerande.
    Springa på stan och träffa trevliga människor är jätte skoj,men lär inte få igenom en förändring.
    Har aldrig funkat,kommer aldrig och funka.

   • Hej Lars-Göran!

    Jag känner mycket väl till din signatur, jesslar, från Peter Krabbes blogg. Roligt att få ta del av dina kloka tankar även här i Newsvoice!

    Ja, civilkurage och vilja att stå upp för det som är rätt är det som vi behöver mobilisera nu.

    Att delta i en demonstration är bra, förutsatt att den är lugn och fredlig,
    men precis som Eddie Felson skriver är vårt dagliga agerande viktigt – att inte vara en del i, eller ens stödja, det onda maskineriet som maler sönder, förtrycker och dödar och att stå upp för sina åsikter i ord och gärning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *