Kom igång med live betting

publicerad 17 mars 2022
- Underhållning @NewsVoice
Live Betting. Foto: Chris Liverani Licens: Unsplash
Live Betting. Foto: Chris Liverani Licens: Unsplash
Live Betting. Foto: Chris Liverani Licens: Unsplash

UNDERHÅLLNING. Det finns inte mycket inom oddsens värld som är mer spännande än live betting. Att få odds som ständigt förändras ger en helt annan dimension i din upplevelse. Därför är det många spelare som tycker det ger en riktigt bra upplevelse fullspäckad med action när de oddsar live.

Du har idag utmärkta förutsättningar kring live betting då samtliga spelbolag erbjuder detta. Det som däremot varierar är utbudet som finns tillgängligt.

Bra utbud hos svenska spelbolag

För den som är ute efter SvenskBetting live finns det väldigt bra förutsättningar. Du kan oddsa live på matcher från hela världen. Allt från Allsvenskan och Premier League i fotboll till till Serie A, La Liga, VM, Copa América och mycket mer finns tillgängligt. Det är inte bara på fotboll som det går att oddsa live. Det finns många sporter att upptäcka för den som är sugen.

Ishockey, tennis och e-sport är tre andra sporter som är mycket populära för live betting. Framförallt tennis och ishockey är riktigt bra för live betting. Detta då det kan vända snabbt. En 3-0-ledning i ishockey kan kännas säker men så förändrar ett mål matchbilden totalt. I tennis kan en dålig boll få en spelare ur balans och detta går att utnyttja för den som är snabb i tankarna och analyserna.

Unika marknader en av fördelarna

Förutom att du får mer spänning erbjuder spelbolag i Sverige också unika marknader när det kommer till live betting. Detta är marknader som inte finns tillgängliga inför matchstart. Det kan till exempel handla om vem som gör nästa mål i fotboll, vem som tar nästa utvisning i ishockey eller vilken spelare som bryter serven härnäst i tennismatch.

Dessutom är inte sällan oddsen högre för den som oddsar live. Det är mer ovisst och i takt med att matchen pågår desto bättre brukar oddsen bli på vissa marknader. Kanske hamnar en klar favorit inför matchen i tidigt underläge. Då kommer oddsen att vara betydligt högre än vad som var fallet innan matchen började.

Kombinera med live stream

Allt fler svenska bettingsajter erbjuder också live stream idag. Det innebär att du kan titta på matchen samtidigt som du placerar dina odds live. Detta ger dig en betydligt bättre helhet som upplevelse. Du kan titta på gratis direktsänd sport. Det enda du brukar behöva för streama sport live hos spelbolagen är ett positivt spelsaldo hos bettingsajten. Har du detta, alternativt har lagt ett bet det senaste dygnet, har du också tillgång till live stream.

Det är väldigt bra rättigheter i tillägg som spelbolagen sitter inne på. Bland annat kan du streama Europeisk toppfotboll men också NBA, flera e-sport event och Grand Slam-turneringar i tennis. Därmed finns det en hel värld för dig att upptäcka av livestreamad sport.

Använd en betting bonus på live betting

Du som vill ta emot en odds bonus och vill använda den på live betting kan givetvis göra detta. Då kommer du att få mer pengar att spela för och låter samtidigt bettingsidan ta en del av risken. Sedan svensk licens infördes är det maximalt tillåtet med en bonus per spelare och licens. Därför är insättningsbonusar vanligast för nya spelare.

När du tar emot en insättningsbonus kan du använda den på att oddsa live. Dina bets live kommer att räknas lika mycket till omsättningskraven som om du spelar inför matchstart. Insättningsbonusen kan exempelvis ligga på 100% upp till 1000 kronor. Det betyder att du som gör en insättning på 1000 kronor kommer att få 2000 kronor att oddsa för. Hos spelsidor hittar du också ibland andra välkomstbonusar som riskfria spel, boostade odds och free bets. Hitta din favorit idag.

Extern skribent

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq