Swedish Speaker of The House Slips about Next Weapons Shipment to Ukraine

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 mars 2022
- NewsVoice redaktion
Talman Andreas Norlén. Foto (beskuret): Frankie Fouganthin. Licens: CC BY-SA 4.0

SWEDEN. During a recent video conference in the Swedish Parliament, the Swedish speaker of The House Andreas Norlén publicly told president Zelensky that he already knows that the parliament unanimously will vote in favor of further weapons support to Ukraine.

By NewsVoice

Andreas Norlén reveals the Swedish predetermined intentions with a Freudian slip:

“Well, thank you, Mr. President, for your sincere and important words, and for taking your time to address us in the midst of the ongoing war! Thank you also for your leadership at these crucial time!

Talman Andreas Norlén. Foto (beskuret): Frankie Fouganthin. Licens: CC BY-SA 4.0
Talman Andreas Norlén. Photo: Frankie Fouganthin. License: CC BY-SA 4.0

I can assure you that the support is strong in this chamber. Our parliament has previously decided, as you mentioned, on extensive support to Ukraine, and will unanimously vote in favour of further support later today, including weapons that we hope will help you defend your country and, in the longer term, the European security order.

We stand with you in this struggle, because freedom matters, peace matters, Ukraine matters.” – Speaker of the house, Andreas Norlén, March 24, 2022

Michael Zazzio, former judge at the Natural and Common Law Tribunal for Public Health and Justice comments:

“It is astonishing that speaker Andreas Norlén before the entire Swedish Riksdag (the Parliament) and the President of Ukraine claims that he knows how all 349 members of the Riksdag will vote when it regarding donating weapons and other items to Ukraine.

It seems as if someone has more or less forced all members of the parliament to vote for Sweden to donate weapons to a Nazi government.”

By NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Lyssna på denna video från amerikanska Jimmy Dore show. Här får vi sanningen från objektiva journalister – en nästan utdöd ras. 
  En av dem är Glenn Greenwald.

  https://youtu.be/wFNNyBramF8

  Att hela svenska riksdagen enhälligt röstar för att skicka vapen till Ukraina att användas mot Ryssland är ju bevis för att de alla blivit marionetter och zombies, och att deras ledare, som drar i trådarna medvetet utsätter vårt land för direkt fara att bli angripet och ockuperat. Mot alla hittills gällande normala regler i relationer mellan länder. 

  Oavsett vad sanningen är beträffande vad som händer i Ukraina och vilken aggressiv amerikansk politik som sakta men säkert lett dit, skall Sverige officiellt fortfarande vara neutralt.

  I stället applåderar man Ukrainas president i Riksdagen och deklarerar att man skickar vapen mot Ryssland. 

  Vi har ju länge haft förbud mot att ens sälja vapen till länder i krig eller väpnad konflikt. Och nu beväpnar vi direkt och offentligt ett land som befinner sig i akut väpnad konflikt med Ryssland. 

  Det betyder ju enligt all gängse praxis och sunt förnuft, att Sverige deklarerat krig mot Ryssland! – Och att Ryssland då får anledning att attackera Sverige i självförsvar! 

  Hela det politiska etablissemanget har ju blivit skvatt galet! 

 • Lyssna på denna video från amerikanska Jimmy Dore show. Här får vi sanningen från objektiva journalister – en nästan utdöd ras. 
  En av dem är Glenn Greenwald.

  https://youtu.be/wFNNyBramF8

  Att hela svenska riksdagen enhälligt röstar för att skicka vapen till Ukraina att användas mot Ryssland är ju bevis för att de alla blivit marionetter och zombies, och att deras ledare, som drar i trådarna medvetet utsätter vårt land för direkt fara att bli angripet och ockuperat. Mot alla hittills gällande normala regler i relationer mellan länder. 

  Oavsett vad sanningen är beträffande vad som händer i Ukraina och vilken aggressiv amerikansk politik som sakta men säkert lett dit, skall Sverige officiellt fortfarande vara neutralt.

  I stället applåderar man Ukrainas president i Riksdagen och deklarerar att man skickar vapen mot Ryssland. 

  Vi har ju länge haft förbud mot att ens sälja vapen till länder i krig eller väpnad konflikt. Och nu beväpnar vi direkt och offentligt ett land som befinner sig i akut väpnad konflikt med Ryssland. 

  Det betyder ju enligt all gängse praxis och sunt förnuft, att Sverige deklarerat krig mot Ryssland! – Och att Ryssland då får anledning att attackera Sverige i självförsvar! 

  Hela det politiska etablissemanget har ju blivit skvatt galet! 

 • Skrev på FB får se om det får ligga kvar… esenser är mått och målvarde med agerandet. Nat, kläder, osv osv gör ju självklart nytta då förnödenheterna kommit fram…. MEN vapen? Nyttan… då de skickats… då de kommit fram… då de använts….. men vidare?? Vad är nyttan? Förstörelse? MEN sedan???? Stoppat krigandet? Krig slutar oftast då någon “fått på nöten” ww2, Libyen, Irak*2, och flera andra länder där USA krigat….. förr då jag var ung protesterade vi starkt mot krig (Vietnam) nu deltar vi t.o.m. (Libyen t.ex.) Irak pga WMD… fanns inga…. Ukraina det påstods att det fanns biolab vilket sades inte vara fallet sedan i senaten sade VN att det fanns sådana… harmlösa tills de hamnade i Rysslands ägo.. senare har det av bl.a. av TG bekräftats att det finns/fanns 25 biolab i landet dock 25+ är fler än noll… och pga 0 biolab gjordes delar av Irak till öken…. 25+ ggr mer areal utplånar väl ett helt land….. och rapporter från båda sidor kommer ju hela tiden….. bra där… ännu bättre om vi i väst får ta del av dessa osså RT är bannat (internet) över hela EU… frihetens och de fria ordets högborg….. sägs det…. tyvärr kan vi inte titta i facit pga censur….. i NK censureras det utanför pss i Kina…. tror Indien har ganska öppna spjäll…. det krossas glas hela tiden….

 • Skrev på FB får se om det får ligga kvar… esenser är mått och målvarde med agerandet. Nat, kläder, osv osv gör ju självklart nytta då förnödenheterna kommit fram…. MEN vapen? Nyttan… då de skickats… då de kommit fram… då de använts….. men vidare?? Vad är nyttan? Förstörelse? MEN sedan???? Stoppat krigandet? Krig slutar oftast då någon “fått på nöten” ww2, Libyen, Irak*2, och flera andra länder där USA krigat….. förr då jag var ung protesterade vi starkt mot krig (Vietnam) nu deltar vi t.o.m. (Libyen t.ex.) Irak pga WMD… fanns inga…. Ukraina det påstods att det fanns biolab vilket sades inte vara fallet sedan i senaten sade VN att det fanns sådana… harmlösa tills de hamnade i Rysslands ägo.. senare har det av bl.a. av TG bekräftats att det finns/fanns 25 biolab i landet dock 25+ är fler än noll… och pga 0 biolab gjordes delar av Irak till öken…. 25+ ggr mer areal utplånar väl ett helt land….. och rapporter från båda sidor kommer ju hela tiden….. bra där… ännu bättre om vi i väst får ta del av dessa osså RT är bannat (internet) över hela EU… frihetens och de fria ordets högborg….. sägs det…. tyvärr kan vi inte titta i facit pga censur….. i NK censureras det utanför pss i Kina…. tror Indien har ganska öppna spjäll…. det krossas glas hela tiden….

 • Ska/får talmannen ha egna åsikter i sådana här sammanhang. Han framstår mer som en lojal Pinocchio till WEF.

 • När jag iakttar hur varenda riksdagsledamot står upp och ihärdigt applåderar skådespelaren som spelade president och som blev president är det som att betrakta publiken på en teaterpremiär som med dånande applåder ger sitt erkännande till ett särdeles skickligt utfört skådespel.

  Synkroniciteten bland riksdagsledamöterna överträffar närapå den som råder i stora stora fiskstim och bland myriader av kajor som flyger i flock.

  Så talman Andreas Norléns i förväg utlovade röstning i Riksdagen kommer nog att gå i uppfyllelse.

 • Nu har Mariupol fallet till ryssen och veteranstoday(.)com kan visa bilder som kan verka väldigt störande.

 • Ska/får talmannen ha egna åsikter i sådana här sammanhang. Han framstår mer som en lojal Pinocchio till WEF.

 • När jag iakttar hur varenda riksdagsledamot står upp och ihärdigt applåderar skådespelaren som spelade president och som blev president är det som att betrakta publiken på en teaterpremiär som med dånande applåder ger sitt erkännande till ett särdeles skickligt utfört skådespel.

  Synkroniciteten bland riksdagsledamöterna överträffar närapå den som råder i stora stora fiskstim och bland myriader av kajor som flyger i flock.

  Så talman Andreas Norléns i förväg utlovade röstning i Riksdagen kommer nog att gå i uppfyllelse.

 • Nu har Mariupol fallet till ryssen och veteranstoday(.)com kan visa bilder som kan verka väldigt störande.

 • Väl att märka att den färja som skall skeppa ammon är då ett krigsfartyg och lovligt byte.
  Hur gick det för LUCITANIA?
  Här ser man hur känslor (emotioner) nollar förnuft!

 • Vilket fantastiskt engagerat klappande från Granat Maggan på slutet.
  Säger väl allt om skådespelet.

  Alla andra klappar ju, så bäst jag gör samma sak…….

 • Voldemort Slemsky…..

  Är det ett sånt fint leende som Norlen har man får när man som frimurare inser att man kan skapa riktigt mycket onödigt lidande?

 • Andreas Norlén går långt över sina befogenheter som riksdagens talman.
  Han visar ingen respekt för sin position. Han borde avsättas för det.

  • Alla 349 ska avsättas och arresteras, o dom som ‘tvingat’ riksdagen att rösta igenom eländet ska också letas upp

 • Väl att märka att den färja som skall skeppa ammon är då ett krigsfartyg och lovligt byte.
  Hur gick det för LUCITANIA?
  Här ser man hur känslor (emotioner) nollar förnuft!

 • Vilket fantastiskt engagerat klappande från Granat Maggan på slutet.
  Säger väl allt om skådespelet.

  Alla andra klappar ju, så bäst jag gör samma sak…….

 • Voldemort Slemsky…..

  Är det ett sånt fint leende som Norlen har man får när man som frimurare inser att man kan skapa riktigt mycket onödigt lidande?

 • Andreas Norlén går långt över sina befogenheter som riksdagens talman.
  Han visar ingen respekt för sin position. Han borde avsättas för det.

  • Alla 349 ska avsättas och arresteras, o dom som ‘tvingat’ riksdagen att rösta igenom eländet ska också letas upp

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *