Exclusive Klaus Schwab Tell All interview – Awaken with JP

NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.
publicerad 10 april 2022
- News@NewsVoice

“Join me for an exclusive sit down interview with Klaus Schwab himself! The leader of the World Economic Forum opens up and speaks very candidly about his plans for you and the future of our planet! Featuring The Great Reset, Fourth Industrial Revolution, and more!”

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • schwabben är inte tysk men en släkting till rotschild, o därmed sionist,, dvs lojal endast mot ett land.. Övrigt är bara en sköld, gäller hela den roschld/rockfllrguppen. Dessa sitter på all världens fysiska o monetära tillångar, rubbet minus ngr % ‘såklart’

  • schwabben är inte tysk men en släkting till rotschild, o därmed sionist,, dvs lojal endast mot ett land.. Övrigt är bara en sköld, gäller hela den roschld/rockfllrguppen. Dessa sitter på all världens fysiska o monetära tillångar, rubbet minus ngr % ‘såklart’

    • Österrike! Även AH…nu en ny AH som undervisat tradeu, Macron samt många andra i sin hopsnickrade Marxiststiska lära. Denna man är farlig, milt sagt. Borde avr…

    • Österrike! Även AH…nu en ny AH som undervisat tradeu, Macron samt många andra i sin hopsnickrade Marxiststiska lära. Denna man är farlig, milt sagt. Borde avr…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *